Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát amíg Xavi és Ini ezt a szintet hozza, addig Cesc a padon lennedetabarca írta:Legjobb az egészben, hogy a hentest 1 évre vettük, mert jövőre ugye jön Cesc, aki tuti, hogy nem fog padozni (le is színám magam). És akkor vagy továbbadunk Mashon áron alul vagy padozik 5,5 milláért. Jeeeeee
Mintha nagyon elmentek volna páran a barom vadállat jelzők irányába.kennyke04 írta:Az első kettő nem is, de ez a Mácskeránó...LM10 írta:Villa, Adriano,Mascherano jó igazolások lesznek valószínűleg, és nem is irreális áron érkeztek.és még a fizuja is 5.5?? na jó, nagyon rossz hendikeppel indul nálam, ezért sokat kell ám koptatni a kispadot, h megbékéljek vele... Am, búcsút is inthetünk a "sérülések hátha elkerülnek minket" dolognak, kíváncsi leszek hány csapattársat zúz le edzésen
BL-be simán lehetne Xavi,Ini cseréje, vagy akár e duó mögött vdkp-s! Láttuk a tegnapi BL sorsolást, nem egy egetrengető csapatokat kaptunk,ott lehetne pihentetni egy két embert.Barcaman14 írta:Tiszta sor: Mascherano Barca játékos lesz! Aminek nem tudom hogy örüljek-e?!Bővebb lesz a középpályánk, de nem tudom hogy Pep mennyi lehetőséget tud majd neki biztosítani. Mert Xavit biztosan nem fogja pihentetni hogy ő játsszon, és ugyanez Inire is vonatkozik. Busi-t meg Yaya sem tudta kiszorítani a kezdőből, akkor nem hiszem hogy pont Masch fogja. És még ott van egy Keita is akit Pep előszeretettel játszat. Nem tudom menyi szükségünk van most az argentinra...
Egy biztos: Sosem lesz a kedvencem, de mivel a mi mezünket fogja viselni remélem hasznos tagja lesz az együttesnek! Az viszont szimpatikus hogy ennyire ragaszkodik a Barcahoz!
detabarca írta:És akkor feladjuk a Barca stílust és visszaállunk a 2 csatáros játékra, mert így már 5 kp lenne pályán. Ki emlékszik olyanra, hogy Busi, Yaya és Keita 1szerre voltak pályán?Xavi26 írta:Nem ugyan az a poszt!!! Bár lehet, h idén sokszor lesz fent egyszerre Busi és Masch, de mind2 playa eredeti posztja a vkp. Cescé nem éppen.detabarca írta:Legjobb az egészben, hogy a hentest 1 évre vettük, mert jövőre ugye jön Cesc, aki tuti, hogy nem fog padozni (le is színám magam). És akkor vagy továbbadunk Mashon áron alul vagy padozik 5,5 milláért. Jeeeeee
Szerintem meg időnként Ini (meg Xavi is,persze egyszerre csak egyikük) nyugodtan pihenhet a bajnokságban,a csapatok jelentős részét nélküle is meg kell,hogy tudjuk verni. Valamit ki kell találnia Pep-nek,hogy játszhasson,különben semmi értelme nem volt megvenni.Barcaman14 írta:Mert Xavit biztosan nem fogja pihentetni hogy ő játsszon, és ugyanez Inire is vonatkozik.
Az első kettő nem is, de ez a Mácskeránó...LM10 írta:Villa, Adriano,Mascherano jó igazolások lesznek valószínűleg, és nem is irreális áron érkeztek.
És akkor feladjuk a Barca stílust és visszaállunk a 2 csatáros játékra, mert így már 5 kp lenne pályán. Ki emlékszik olyanra, hogy Busi, Yaya és Keita 1szerre voltak pályán?Xavi26 írta:Nem ugyan az a poszt!!! Bár lehet, h idén sokszor lesz fent egyszerre Busi és Masch, de mind2 playa eredeti posztja a vkp. Cescé nem éppen.detabarca írta:Legjobb az egészben, hogy a hentest 1 évre vettük, mert jövőre ugye jön Cesc, aki tuti, hogy nem fog padozni (le is színám magam). És akkor vagy továbbadunk Mashon áron alul vagy padozik 5,5 milláért. Jeeeeee
Jajjmár játszani fogunk 60 tétmeccset lesz +ban 10 válogatott találkozó. Annak az 5 (!!!) középpályásnak akik stabilan az első keretnél lesznek bőven lesz játéklehetősége és így Dos és Thiago alól is csökken majd a nyomás. Ennél olcsóbban meg csak jóval gyengébb képességű játékost lehetett volna most venni...detabarca írta:Legjobb az egészben, hogy a hentest 1 évre vettük, mert jövőre ugye jön Cesc, aki tuti, hogy nem fog padozni (le is színám magam). És akkor vagy továbbadunk Mashon áron alul vagy padozik 5,5 milláért. Jeeeeee
Talán nincs rá okuk? Látva az elmult évek igazolási politikáját...madridi testvéreink is megirigyelhetnék...Victor_Valdes írta:lluisllach89 írta:Csak én érzem úgy hogy a Touré bálványozók folyamat szidni fogját Pepet minden igazolás után?Fecooo írta:most komolyan szinte uannyiért igazoltuk le a vadbarmot, amennyiért a világ legjobb vkp-ját elengedtük??
zseniális vagy Pep, 22ért padra... vagy nem is padra? akkor meg...
Véleményem szerint, Mascherano megszerzése, lényegében előkészítette Ibra távozását! Miért mondom ezt?katalunya írta:hát ezt most nem vágom...nem támadó szellemű kp-t akartunk?mer busquets mellé minek egy világhírű játékos mint touré volt?
Öreg pep...mivan veled?
Nem ugyan az a poszt!!! Bár lehet, h idén sokszor lesz fent egyszerre Busi és Masch, de mind2 playa eredeti posztja a vkp. Cescé nem éppen.detabarca írta:Legjobb az egészben, hogy a hentest 1 évre vettük, mert jövőre ugye jön Cesc, aki tuti, hogy nem fog padozni (le is színám magam). És akkor vagy továbbadunk Mashon áron alul vagy padozik 5,5 milláért. Jeeeeee
Talán nincs rá okuk? Látva az elmult évek igazolási politikáját...madridi testvéreink is megirigyelhetnék...lluisllach89 írta:Csak én érzem úgy hogy a Touré bálványozók folyamat szidni fogját Pepet minden igazolás után?Fecooo írta:most komolyan szinte uannyiért igazoltuk le a vadbarmot, amennyiért a világ legjobb vkp-ját elengedtük??
Normális esetben nem, de sztem Robinhoval igen. Más kérdés, h Pep akarja-e vagy sem.detabarca írta:Csak lezárták csendben! Előtte tudtunk róla hogy egyeztetnek. Most tudunk vkiről, hogy egyeztet vele a klub???? Nem. Akkor nem is lesz csendes igazolás. Ha ibra elmegy, akkor januárig ez a keret marad, mert 3 nap alatt senkivel nem lehet megállapodásra jutni....LM10 írta:
Amíg a sajtó nagyobbik része Zlatan Ibrahimoviccsal volt elfoglalva, illetve egészen pontosan a svéd Milanba való várható távozásával, addig Josep María Bartomeu alelnök csendben elutazott Liverpoolba, és lezárta Javier Mascherano átigazolását.
Ez tetszik nekem. Lehet itt szidni Roselléket( de miért?) de Adrianot, és Mascheranot is viszonylag csendben és hirtelen szerezte meg nekünk. Nagyon bízom benne, hogy ilyen "sunyin" megszerzi még Robinhot, vagy más támadót. És így átértékelhetnénk a munkásságát, a nyár végére.
Hát azért Mascheranót nem olyan csendben igazoltuk mint Adrianot.Már hetek óta cikkeztek róla.Valamint Zubi azt nyilatkozta nincs a terveinkben.LM10 írta:Mascheranos cikk bevezető része:
Amíg a sajtó nagyobbik része Zlatan Ibrahimoviccsal volt elfoglalva, illetve egészen pontosan a svéd Milanba való várható távozásával, addig Josep María Bartomeu alelnök csendben elutazott Liverpoolba, és lezárta Javier Mascherano átigazolását.
Ez tetszik nekem. Lehet itt szidni Roselléket( de miért?) de Adrianot, és Mascheranot is viszonylag csendben és hirtelen szerezte meg nekünk. Nagyon bízom benne, hogy ilyen "sunyin" megszerzi még Robinhot, vagy más támadót. És így átértékelhetnénk a munkásságát, a nyár végére.
Csak lezárták csendben! Előtte tudtunk róla hogy egyeztetnek. Most tudunk vkiről, hogy egyeztet vele a klub???? Nem. Akkor nem is lesz csendes igazolás. Ha ibra elmegy, akkor januárig ez a keret marad, mert 3 nap alatt senkivel nem lehet megállapodásra jutni....LM10 írta:
Csak én érzem úgy hogy a Touré bálványozók folyamat szidni fogját Pepet minden igazolás után?Fecooo írta:most komolyan szinte uannyiért igazoltuk le a vadbarmot, amennyiért a világ legjobb vkp-ját elengedtük??