Sandro Rosell

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.09. 10:55:59

Mihu írta:Épp ma délután...
Teljesen egyetértek! :wink: Nem is értem hogy Rosell hogy gondolta ezt az egészet. Eleve már a nyilatkozata nem szimpatikus, és csak most látom a kampányt a klasszikusra. Pep ugyan szerencsére kézbe vette a dolgokat, de sajnos eltörölni már nem lehet a kimondottakat, és ezzel úgy gondolom hogy veszített a hitelességéből egy picit a klub. :roll: Mindenkiben ott lesz azért egy kis tüske ezzel kapcsolatban, és nem hinném hogy ezek után Rosell "tiszteljük az ellenfelet" című nyilatkozatai hitelesek lesznek. Lehet hogy ezek eddig is csak kötelező körök voltak?! :roll:
Mindenesetre innentől kezdve nem szeretnék hasonló dolgokat olvasgatni, és nagyon jó kérdés hogy mi lenne ha Pep nem lenne?! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.09. 10:19:09

kezdem úgy érezni, h "mi" vagyunk kisebbségben az aggodalmakkal...

egye fene, inkább felfogom úgy, h nem vagyok egyedül... ;)
nehezen lehet tökéletesebben összefoglalni a dolgokat, ahogy Jelwaz és Mihu tette... konkrétan az ilyen mocskolódások miatt (is) rühellem már az itthoni politikát, de ebbe inkább nem megyek bele... a lényeg, h Rosell és Laporta is politikus, de nagyon meg kell erőltetnem magam, ha Laportát vádolni akarom... (továbbra sem tudom hibáztatni azért, mert a pénzügyeket háttérbe szorítva nem akart beleszólni az átigazolásokba, hanem szabad kezet adott Pepnek... ez csak azt jelenti a szememben, h a sportszakmai szempontok elsőbbséget élveznek... persze ezt sem lehet a végsőkig csinálni, de Frenkie és Pep kinevezésével és a a bizalommal, amit éreztetett velük engem "végleg megnyert magának"...)
LM10
Director del Fútbol

2011.04.09. 09:12:57

Mihu írta:
Egyébként megkérdezném LM10-et és ab1daL-t, hogy mit értenek azon hogy szépen rendbe rakja a költségvetést? Miben nyílvánul ez meg? Mert én igazából semmilyen erre utaló jelet nem látok.......Jaaaaaaaaaaaaaaa hogy mezszponzor. Idén be kell szereznem egy hazai mezt, és elrakni emlékbe, hogy 111 év elteltével ez volt az utolsó mez a klub történetében, ami tiszta maradt, és nem mocskolták be.
Alapból ő "merte"( ha Laporta már nem) felvállalni a nagy pénzügyi tartozásainkat. Sokkal nagyobb üzleti érzéke van neki, mint Laportának, mikor még Laportáékkal volt alelnök, akkor is nagyon sok dolgot ő intézett el (pl Ronaldinho ügye). Számos olyan szerződést kötött olyan szponzorokkal, akik még a mezre sem kerülnek, csak a háttérbe lesznek feltüntetve, avagy a nyári "pénzkereső" felkészülési meccsek is jó húzások voltak.
És akkor a mezszponzor: Rosell is elmondta, hogy ezt a szükség szülte. Csak úgy divatból nem ment volna bele ő sem. És ez a szponzor évi 30 millát tenget, szóval ez most nagyon kellett. Én nem értem ezt a szöveget, hogy most bemocskolták a klub szent hírnevét, mert 2 új szó van a mezen... Mi mg attól ugyan az a klub vagyunk akik voltunk, ugyan akkora összetartással, és szurkoló táborral, mint eddig. Hogy ki milyen, avagy mekkora csapat, az nem a mezen dől el, hanem a pályán, és az ott mutatottakra nem lehet panaszunk. A foci manapság egy üzlet lett, 20 éve még név sem volt a mezeken, csak szám, illetve a mai reklámoknak a 20-ad része szerepelt az egész futballban. Mindenkinek van már mezszponzora a labdarúgásban, szép dolog, hogy a Unicefig 2007-ig nem is volt soha, illetve jövőre a Katari cégig igazi szponzor.
Ami engem a legkevésbé érdekel a Barcánál, az az elnök szerepe. Laportát nagyon csipáztam, nekem ez az eltitkolt adósságai kicsit szíven ütött, de a múltat nem feledem el neki ez miatt. Rosell fan sem vagyok, egyszerűen azt írtam le róla, amit az eddigi ténykedései alatt lehetett tudni.
Mihu
Director del Fútbol

2011.04.09. 01:21:23

jelwaz írta:Tudod, hogy egyetértünk. De azt hiszem naivak vagyunk. Mit várjunk, a szurkolói tábor igen csak híg, elég megnézni a fórumozók összetételét. Az értékrend teljesen átalakult, itt csak igen kevesen cidriznek amiatt, hogy a Barca Barca maradjon, a lényeg a kupa, az alázás meg a pénz. Ha valaki már nem a világ legjobbja a posztján, akkor el kell küldeni, gyökér, nulla. Jött egy populista barom, azt tette, ami a csürhének kell, hogy elérje a saját céljait, megalomániáját kielégíthesse, a klub másodlagos. Ámítja a népet, semmit nem tudunk a pénzügyekről (még mindig), de az önjelölt Nobel-várományos közgazdászaink mindegyike látni véli a megfelelő tőkeáramlásokat, átcsoportosításokat, amit a csúnya, rossz Laporta bácsi oly nagyon elb.szintott.
Megy a parasztvakítás, a sok birka meg akármit benyal. Egy olyan valakit támogatnak, aki veszélyt jelent a klubra. Ha nem lesznek trófeák, akkor ezek elég sötét évek lesznek a Barca történelmében. Nagyon-nagyon rossz irányokat vehetnek itt a dolgok.
Aztán akinek nem kell, az ne vegye magára!
Nemtudom egyébként hogy ki a naiv. A hozzánk hasonló gondolkodású emberek, akiknek fontos hogy a Barca kitűnjön a többi klub közül a hagyományok ápolásával és megőrzésével, vagy azok, akik elhiszik, hogy oltári nagy gáz van a klubon belül pénzügyileg? Mert én meg úgy gondolom, hogy azok után, amilyen viszony kialakult a két fickó között, azon lepődtem volna meg, ha Sandro nem kezdi el besározni Laporta-ékat. Ugyan ez megy kicsiny országunkban is minden kormányváltásnál. Rossel ki nem állhatja Laporta-t. Ezek után ki várta azt, hogy azt fogja mondani hogy minden a legnagyobb rendben, nincs semmi gáz? Mert én nem. Két független könyvvizsgáló cég kétfélét állapított meg. És nem arról volt szó hogy az egyik azt mondta hogy -30 a másik meg hogy -50. Hanem az egyik + a másik meg - pénzügyi helyzetet állapított meg. Az előzmények tükrében (évek óta tartó puszipajtási viszony Joan és Sandro között, kampány alatt tett nyilatkozatok pro és kontra) én inkább azt hiszem el ami a +-os állapotot mutatta ki. Mégpedig azért, mert ilyen sikerek mellett egyszerűen számomra ELKÉPZELHETETLEN, hogy sürgősen fel kelljen vennünk 150 millió euró gyorskölcsönt. Úgy, hogy a rossz péngyügyi statisztikáról addig egyetlen egy szó sem esett. Más kluboknál azért lehet hallani néha-néha az újságokban hogy fúúú ekkora meg akkora adóssággal küzdenek, stb stb. A Barcáról soha nem lehetett ezt hallani. És akkor jön egy ilyen gyökér, és azt mondja egyik napról a másikra hogy fel kell venni 150 millió eurót, mert jövőhéten nem tudjuk kifizetni a játékosokat, akkora gáz van. Persze, én meg most jöttem a 6.20-assal....Jóhogy nem adta el a Nou Camp-ot, vagy nem változtatták meg a nevét Sony, Türkish Airlines, vagy mégjobbat mondok: kapásból Quatar Foundation Arena-ra......

Egyébként megkérdezném LM10-et és ab1daL-t, hogy mit értenek azon hogy szépen rendbe rakja a költségvetést? Miben nyílvánul ez meg? Mert én igazából semmilyen erre utaló jelet nem látok.......Jaaaaaaaaaaaaaaa hogy mezszponzor. Idén be kell szereznem egy hazai mezt, és elrakni emlékbe, hogy 111 év elteltével ez volt az utolsó mez a klub történetében, ami tiszta maradt, és nem mocskolták be.
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.09. 01:04:54

Csakis csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, én sem értek egyet azzal, amit mostanában művel. Félek attól, hogy az ő hibájából a srácok el fognak szállni maguktól. Remélhetőleg Guardiola helyre tette őt is :)
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.04.09. 00:58:45

Mihu írta:...
Tudod, hogy egyetértünk. De azt hiszem naivak vagyunk. Mit várjunk, a szurkolói tábor igen csak híg, elég megnézni a fórumozók összetételét. Az értékrend teljesen átalakult, itt csak igen kevesen cidriznek amiatt, hogy a Barca Barca maradjon, a lényeg a kupa, az alázás meg a pénz. Ha valaki már nem a világ legjobbja a posztján, akkor el kell küldeni, gyökér, nulla. Jött egy populista barom, azt tette, ami a csürhének kell, hogy elérje a saját céljait, megalomániáját kielégíthesse, a klub másodlagos. Ámítja a népet, semmit nem tudunk a pénzügyekről (még mindig), de az önjelölt Nobel-várományos közgazdászaink mindegyike látni véli a megfelelő tőkeáramlásokat, átcsoportosításokat, amit a csúnya, rossz Laporta bácsi oly nagyon elb.szintott.
Megy a parasztvakítás, a sok birka meg akármit benyal. Egy olyan valakit támogatnak, aki veszélyt jelent a klubra. Ha nem lesznek trófeák, akkor ezek elég sötét évek lesznek a Barca történelmében. Nagyon-nagyon rossz irányokat vehetnek itt a dolgok.
Aztán akinek nem kell, az ne vegye magára!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.08. 23:54:37

Egyetértek LM10-el, a pénzügyeket úgy néz ki, ő okosan kezeli. Reméljük ez a pénteki csúcstalálkozó megtette a hatását, és kicsit vissza vesz Sanyi is, meg akik ezt kitalálták. Mélységesen tisztelem ezért a viselkedésért Pepet, és egyet is értek a nézeteivel. Sosem szabad lebecsülni senkit sem! Forca Barca & Pep!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LM10
Director del Fútbol

2011.04.08. 22:34:39

Szerintem eddig nem volt vele gond. A pénzügyeket elég szépen oldja folyamatosan, nem szórjuk a pénzt sem. Az tényleg nem szép, hogy túl nagyképűre veszi, de Pep mind őt, mind a csapatot leállítja a nagyképűségről.
Mihu
Director del Fútbol

2011.04.08. 22:29:21

Fecooo írta:Mihu, nem is 4 év lesz az, az ő mandátuma eleve 6 év az új szabályok miatt... :roll:

egyébként minden betűddel egyetértek! ;)
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Hogy én ennek mennyire örülök :evil:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.08. 22:24:20

Mihu, nem is 4 év lesz az, az ő mandátuma eleve 6 év az új szabályok miatt... :roll:

egyébként minden betűddel egyetértek! ;)
Mihu
Director del Fútbol

2011.04.08. 22:20:47

Épp ma délután akartam írni ezügyben a fórumra, mikor megláttam az NSO-n VV nyilatkozatát. De nem írtam, hát megtették helyettem a szerkesztők egy cikk formájában. Véleményem szerint is nagyon rossz irányba mennek el a dolgok a klubnál, és személy szerint én felháborítónak tartom azt, ahogy viselkednek a klubvezetők, és most már 1-2 játékos is. Ez itt az FC Barcelona. Én hiszem hogy az amit eddig kommunikált Pep, hogy tisztelünk minden ellenfelet, ez nem porhintés, nem képmutatás, hanem tényleg így van. És nekem ez rendkívül szimpatikus, és úgy gondolom hogy a mai foci világában nem is lehet félvállról venni egyetlen egy csapatot sem, mert abból az lesz mint ami volt a Hercules ellen.

Rosell-t én a kezdetektől fogva egy nagyképű, önelégült gyökérnek tartottam, és ez a hozzáállása csak tovább erősíti bennem ezt a képet. A Barca elnöke soha, semmilyen körülmények közepette nem nyilatkozhat ilyet. Otthon a haverok között esetleg, de nyílvánosan NEM. Persze Ő tudja szapulni a Real-t, mikor azok kígyót-békát köpködnek ránk. Ha visszanyal a fagyi az már nem annyira jó? Az a baj hogy Pep válságértekezlete semmivel sem tünteti fel jobb színben nálam ezt a barmot, mint ezelőtt. Mert most annyi lesz a változás, hogy Pep szavai hatására nem fog ilyet nyilatkozni. De attól még ugyan úgy ezt fogja gondolni.

Lehetett szidni Laporta-t, de egy dolgot nem lehet tőle elvenni: a világ legszerényebb klubjává tette a Barcát. Szívügye volt a klub. Ez az amit soha de soha nem fogok látni Rosell-nél. Hosszú lesz ez a 4 év amíg itt van, de nagyon remélem hogy a ciklus végével eltakarodik innen a francba. Mert ez alatt a pár hónap alatt, amióta itt van, többet ártott mint segített.
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.15. 11:00:01

kanty írta:Érdekes a Presidente.
Először elengedi Henryt, Marquezt ingyen, az Ibrahimovic ügyből sem a legjobban jön ki a klub, utána jön a mezszponzor, mert ugye kell a pénz, most pedig úgy néz ki, h Milito is ingyen távozik. :roll:
Nem látom az egészben a logikát. Ha szükség van a pénzre, akkor ne adjunk játékosokat ingyen el. :!:
Mert ha csak a 3 ingyen távozó játékost nézem és legszűkebben számolok akkor is ki kellett volna, h jöjjön 20 millió hármukért. Ha pedig tényleg anyagi gondok vannak akkor ez a pénz bizony segített volna.
Érdekes...
Abszolute egyetértek. Kamu Rosell.
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.15. 10:24:15

Érdekes a Presidente.
Először elengedi Henryt, Marquezt ingyen, az Ibrahimovic ügyből sem a legjobban jön ki a klub, utána jön a mezszponzor, mert ugye kell a pénz, most pedig úgy néz ki, h Milito is ingyen távozik. :roll:
Nem látom az egészben a logikát. Ha szükség van a pénzre, akkor ne adjunk játékosokat ingyen el. :!:
Mert ha csak a 3 ingyen távozó játékost nézem és legszűkebben számolok akkor is ki kellett volna, h jöjjön 20 millió hármukért. Ha pedig tényleg anyagi gondok vannak akkor ez a pénz bizony segített volna.
Érdekes...
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tim
Mezei fórumozó

2010.12.26. 16:55:13

Andris írta:Sose gondolnám Tim, hogy gonoszkodni akarsz. :)
.....
De énis kiváncsi vagyok, mégpedig hogy a 150 millió hogy jön ki.
Villát emlékeim szerint bőven Laportáék vették. Ibrahimovic pedig ha nem is 20at ér, amennyiért majd eladjuk, ha jól emlékszem, de ~70et végképp nem, amennyiért vettük. 40milliós játékos volt az én értékrendem szerint, mikor idejött, és nálunk egy közepes szezont futott, ráadásul ugyanolyan gyík maradt amilyen volt. 30nál többért eladni nem lehetett, szakmai szempontból meg szükségesnek mondták, mára bebizonyosodott h ez meg is állja a helyét. Pedro és Villa is bőven felülmúlja, viszont ha marad akkor állhatnánk a hatalmas fizetését.
Köszönöm a bizalmat :lol:

A 150 millió úgy jött ki hogy Rosell ennyit vett fel júliusban.Tette ezt úgy hogy éppen az általuk megbízott külsős cég még nem végzett a pénzügyek vizsgálatával.Elmondása szerint azért volt erre szükség hogy ki tudják fizetni a játékosokat.Ezzel indokolta csiga eladását is(szintén nem nagy veszteség,a megvétele már inkább.De ez inkább Pep sara).
Szerintem nagyon nem stimmel itt valami..Arra is kíváncsi lennék ha már bíróság elé citálták Laportát,hol tart az ügy?
Villa tényleg Laporta igazolás,de az Ibra ügyből jobban is kijöhettünk volna
ha nem akarják ilyen gyorsan lepattintani.Ámbár ez minden távozó játékosunkra igaz,ha jobban belegondolok..
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.12.26. 14:28:02

Most miért? Szerintem nem sok fórumozó van, aki kellőképp tisztában van a klub történetével. Én sem. Nincs azon mit kikérni magadnak, szerintem egy kicsit félreértelmezted a mondatot, nem téged akarlak 'minősíteni', csak úgy gondolom hogy szinte senkinek nincs elegendő ismerete olyan dolgok leírásához, hogy a 'klub történetének egyik legnagyobb szégyene'.

Többire majd ebbe beleszerkesztve reagálok amint lesz időm, csak nemakartam hogy itt nagy sértődések legyenek, ezt gyorsan bedobom ide most.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.26. 13:51:25

Andris írta:Ráadásul nyilván Neked sincs túl sok fogalmad az egész történelemről. ...

Mi az hogy hithű Barca drukker? Miért néznének ránk csúnyán?
És legfőképp a lelkiismeret hogy keveredik ide? El vagy te tájolva nagyon.
Az első idézett mondatra csak annyit, hogy, ha nem lennék elég kulturált, biztos, hogy örökélet bannt kapnék... Kikérem magamnak.
A Boixos megalakulására gondolsz?
Meg az a lista is érdekelne.
Hithű Barca drukker? Nem olyan, mint itt jelenleg a többség, aki pattog, hogy ,,mi lenne, ha Iniestát el kellene adni". Azért hagyjuk már. Melyik esetben lenne reális, hogy eladjuk Iniestát?
Még azt se állítom (ahogy nem is állítottam), hogy az hithű, aki ellenzi a mezszponzort. De ne hagyjuk már magunkat átejteni! Feltettem már egypár kérdést, amire cse..tek válaszolni, pedig lényegi kérdések. Akkor legyen vége ennek a hagyománynak, ha muszáj. De bemondásra itt mindenki telecsinálja a bugyiját, hogy jajj istenem, csődbe megyünk.
Lelkiismeret? Ne mondd, hogy nem éreznéd magad rosszul, ha 20 év múlva kiderülne, hogy Rosell azért árusította ki a mezt, mert így nem csak 13, hanem 18 lyukas golfpályát építtethetett magának, vagy pusztán annyitól, hogy kiderülne, hogy nem volt indokolt. Vagy nem?
Hallok én visszhangokat Barcelonából.
Az eltévedéssel kapcsolatban meg hát. Jajj igen, el vagyok tévedve. Köszönöm, hogy felvilágosítottál... :roll: Nem vagyok benne biztos, hogy nem tudnék jól kijönni veled, de ezekkel felpumpálsz a plafonig...
Andris
Adminisztrátor

2010.12.26. 13:01:48

Sose gondolnám Tim, hogy gonoszkodni akarsz. :)

Megmondom őszintén, annyira magabiztosan írtam ezt, hogy direkt példára nem is gondoltam akkor. Egyáltalán nem, de biztos voltam benne.

Ha kérsz egyet, akkor a Boixos Nois. Nemtudom hogy ki kell-e fejtenem ezt, ha igen akkor jelezd. Ugyanez érvényes további példákra, szerintem ha kicsit átgondolom akkor összejön egy lista olyan dolgokból, amiket én nem tartottam a klubhoz méltónak, sőt sokkal nagyobb 'szégyenfoltnak' tartom a klub történetében, mint egy mezszponzoros hagyománytörés.

De énis kiváncsi vagyok, mégpedig hogy a 150 millió hogy jön ki.
Villát emlékeim szerint bőven Laportáék vették. Ibrahimovic pedig ha nem is 20at ér, amennyiért majd eladjuk, ha jól emlékszem, de ~70et végképp nem, amennyiért vettük. 40milliós játékos volt az én értékrendem szerint, mikor idejött, és nálunk egy közepes szezont futott, ráadásul ugyanolyan gyík maradt amilyen volt. 30nál többért eladni nem lehetett, szakmai szempontból meg szükségesnek mondták, mára bebizonyosodott h ez meg is állja a helyét. Pedro és Villa is bőven felülmúlja, viszont ha marad akkor állhatnánk a hatalmas fizetését.

Elfelejtitek, hogy Ibra ára azért kelt ekkora visszatetszést, mert amúgy Laportáék teljesen elmebeteg elborult áron vették, valamint a mezfelirat hagyományt is Laportáék törték meg, a hagyománynak az már csak egy része hogy milyen gazdasági áramlatok vannak a dolog mögött. Elhangzott már párszor, az Unicef Laportáék részéről is könnyen lehet egy előkészítés jellegű lépés volt.

Nemszeretem, hogy átgondolatlanul megy a sárdobálás, nemhiszem hogy szükséges ez a részünkről. Majd a történelem lesz a bírája ennek a vezetőségnek is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Valbali
Capitá del Barça

2010.12.26. 12:53:12

Örüljünk, hogy ez a Barca legnagyobb problémája, hogy most van-e felirat a mezen vagy sem. Képzeljétek el, ha azon kéne most vitatkozni, hogy melyik aranylabdást vegyük meg, hogy végre nyerjünk valamit ... :)
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2010.12.26. 12:16:44

Andris írta:.. Tudnék én sokkal nagyobb és gázabb dolgokat mondani, csak az elmúlt 15 évből.
Például? Erre kíváncsi lennék.Ezt most minden gonoszkodás nélkül kérdem.
Barcaforever írta: Am kíváncsi lennék a sok Rossel ellenesre, h it mondnának amikor a klub eladná Villát meg mondjuk Iniestát, h hitelt tudjon fizetni...
Nem tudom mekkora pontosan az adósság,de abból 150 millió Rossel nevéhez fűződik. Nyilván ha akkora a gond nem vesznek egy Villa nevű játékost,nem cserélik el Ibrát egy marék mogyoróért (nem mintha hiányozna),és nem kuncsorognak Fabregasért egész nyáron.Vagy tévedek?
Kép
roni009
Barça B

2010.12.26. 11:42:27

Azt azért senki ne felejtse el, hogy a számok amiket közzétettek azok rendelésre készültek, Rossel ezeket a számokat akarta látni ezt csinálták neki (könyvelő vagyok tudom hogy működnek ezek a dolgok), azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy Laporta úgy hagyta itt a szeretett klubbját a nyárra, hogy nem tudják kifizetni a béreket, ez sztem eléggé hülyeség...
Viszont gazdaságilag elég jó döntéseket hoz, Unicef már ugyis fent volt a mezünkön vagyis már volt mezszponzorunk, hiába mi fizettünk nekik akkor is mezszponzor, ez a másik két szponzor is jól jöhet pénzre minden klubbnak szüksége van, az új igazolások nem érkeznek ingyen :)
A hitelre lennék kiváncsi mire kellett, mert Csiga eladásából, hogy ne tudta volna kifizetni a játékosokat nehezen hiszem...
Andris
Adminisztrátor

2010.12.26. 11:35:25

Ez is csak olyan mint a hagyományos értelemben vett politika kritikája.
Ha valami rosszat csinál valaki, az úgy szét lesz cincálva, ahogy az illetők nem szégyellik. Ha jó dolgok jönnek, azt nem szokás külön megjegyezni. Ha csak nem valami extrém módon látványos dolog. (mezfeliratnál jóval nagyon hatóerejű, pl új játékos, ilyesmi)
Teljesen természetes ez, de azért eléggé aszisztál ahhoz , hogy igazságtalan kép alakuljon ki.

Rosell félévnyi munkájában nem találok több kivetnivalót összességében, mint Laporta bármelyik félévében. (valami fajta átlagot figyelembe véve)

messideco: az minden elnök kötelessége, mégsem sikerül senkinek soha. az meg a te dolgod hogy szimpatikus-e, attól még sokkal jobbak és hatékonyabbak lehetnek a módszerei. Ez a valószínűbb eredmény.
Hát úgy látszik már nincs a témára nagy igény. Mindegy. Zárásképpen hozzátenném, hogy az a véleményem, hogy az FC Barcelona történetének egyik legnagyobb szégyene lesz ez nem is olyan sokára, s a hithű Barca drukkerek akkor csúnyán fognak nézni ránk. De nekem tiszta lehet majd a lelkiismeretem. Nagy öröm lesz...
Hála az égnek nincs. De azért ezek a mondatok eléggé érdekesek. A klub történetének egyik legnagyobb szégyene? Tudnék én sokkal nagyobb és gázabb dolgokat mondani, csak az elmúlt 15 évből. Ráadásul nyilván Neked sincs túl sok fogalmad az egész történelemről. Ki tudja hogy milyen 100szor nagyobb hagyomány volt amit 25 évvel ezelőtt fel kellett rúgni, hogy a klub a profi klubfoci elitjében maradhasson?

Mi az hogy hithű Barca drukker? Miért néznének ránk csúnyán?
És legfőképp a lelkiismeret hogy keveredik ide? El vagy te tájolva nagyon.
- József Attila
messideco
Presidente del Barça

2010.12.26. 11:26:28

Rossel nekem sohasem lesz szimpatikus, akármit is csinál. Nagyon agresszíven kezdte az elnökségét, döntései mély nyomot hagytak benne.
Az pedig kötelessége, hogy rendbe tartsa, vagy stabilizálja a klub költségvetését.
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.12.26. 11:15:46

LM10 írta:Nem értem azokat akik a nyáron Rosellt fikázták. Sokat köszönhetünk Laportának, de az ő adósságait Sandro eddig nagyon szépen simítja el.
Végre vki átlátja az egészet.

Am kíváncsi lennék a sok Rossel ellenesre, h it mondnának amikor a klub eladná Villát meg mondjuk Iniestát, h hitelt tudjon fizetni.És akkor az lenne az első gondolat, h na nem baj, de legalább nincs mezszponzor..... :roll:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.26. 10:46:22

noname írta:Most találtam ezt a cikket a "szomszédban".
2 új szponzor
Egyik se a mezre kerül, csak engedélyt kapnak h használják a Barca imidzset. A két cég összesen 7,85 millió eurót fizet és cserébe használhatnak Barca emblémát a reklámjaikba. :wink:
Ez kimondottan jó üzlet, hiszen gyakorlatilag a semmiért kapunk majd 8 milliót évente. Az egyik 3, a másik 2 évig érvényes. Azért Rosellnek ritka jó kapcsolatai vannak h ilyen üzleteket nyélbe tud ütni.
Ez tényleg nagyon jó dolog. Rosell rendkívül határozottan, de eredményesen dolgozik a Klubnál eddig, és ha jól emlékszem, anno Laporta oldalán is jó volt...ő szerezte meg lényegében Ronaldinhot-Decot. Most meg nagyon olcsón hozta el Afellayt, meg Mascherano sem volt rossz üzlet, bár az azért nem volt olcsó sem...de eddig szerintem nagyon jól csinálja amit csinál, én meg vagyok vele elégedve.
LM10
Director del Fútbol

2010.12.26. 10:33:48

Nem értem azokat akik a nyáron Rosellt fikázták. Sokat köszönhetünk Laportának, de az ő adósságait Sandro eddig nagyon szépen simítja el.
Lezárt