Nem láttam a második félidőt, de eredmenyek.comon láttam h C. Ronaldo és Iraizoz egy időben kaptak sárágt. Mi történt?csaby23 írta:EZZAZZ!!
köszönjük bilbao,köszönjük Llorrente és köszönjük Gorka Iraizoz!
márcsak a fiúkon áll a dolog...
Barca vs Real
eddig nagyszerű az este, örülök, h a San Mames végre nevéhez méltóan oroszlánbarlang ismét 
5 pontra kell növelni az előnyünket! hajrá fiúk!

5 pontra kell növelni az előnyünket! hajrá fiúk!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nah,eddig az este kipipálva, most kell egy BARCA győzelem,majd egy Arizona
mezőny fölényben voltak ez tény,de sokra nem mentek vele, grt Bilbao!

mezőny fölényben voltak ez tény,de sokra nem mentek vele, grt Bilbao!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- levproff
- Director del Fútbol
Na vége.
Kikapott a real.Ezután nekünk még jobban kell hajtani.
Forca Barca!
Kikapott a real.Ezután nekünk még jobban kell hajtani.
Forca Barca!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Na srácok ezzel most élnünk kell!
5 pontra kell növelni a különbséget! Hajrá Barça!!!
5 pontra kell növelni a különbséget! Hajrá Barça!!!

Your village called. Their idiot is missing.
nem sok egy kicsit az az 5 perc?
5 perc ?
mé nem ad nekik még egy félidőt ?
hullámozzatok, hullámozzatok

mé nem ad nekik még egy félidőt ?

hullámozzatok, hullámozzatok

-
- Director del Fútbol
Nem kicsit drukkolok, nyomnak rendesen, de még annyira nagy helyzetek nem potyogtak.
Llorente közben kihagyja a meccs helyzetét...
SZERK:
5 percet hosszabbít a bíró
érdekes

Llorente közben kihagyja a meccs helyzetét...

SZERK:
5 percet hosszabbít a bíró

érdekes

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Entrenador del Barça
Fo az optimizmusblaugrana1201 írta:A Bilbaoiak már a s*ggükön veszik a levegőt...Sztem nyer a real.de szerencsére rosszak a tippeim,tippmixen is csak egyszer nyertem életem során

Visca el Barca!
-
- Barça B
A Bilbaoiak már a s*ggükön veszik a levegőt
...Sztem nyer a real.de szerencsére rosszak a tippeim,tippmixen is csak egyszer nyertem életem során 

- Titinho
- Director del Fútbol
Ezt adom én is persze.noname írta: Általában a kiscsapatok azért szokta ilyen meccseken kikapni, mert kifáradnak. Az Athletic viszont fizikálisan nagyon erős játékosokból áll, nem fáradnak ki egykönnyen. Sztem vagy döntetlen, vagy Bilbao győzelem lesz belőle.
De most már nem játszadozhat kedve szerint a Madrid, az utolsó 10 percben biztos óriási nyomást fognak gyakorolni a Bilbao kapujára és ott beakadhat 1-2 gól. Közeleg az utolsó 10 perc...meglátjuk.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- noname
- Llegenda del Barça
Általában a kiscsapatok azért szokta ilyen meccseken kikapni, mert kifáradnak. Az Athletic viszont fizikálisan nagyon erős játékosokból áll, nem fáradnak ki egykönnyen. Sztem vagy döntetlen, vagy Bilbao győzelem lesz belőle.Titinho írta:Van egy olyan érzésem, hogy ezt csak behúzza a Madrid.![]()
Ilyenkor szokott az lenni (a futball "nagy törvényei" alapján), hogy bejönnek a csereemberek akiket eddig sokáig jegeltek a padon (pl. Guti és Raúl) és ők fogják eldönteni, ezáltal ismét mennybe mennek.
Ne legyen igazam, de én ezt érzem.
Tippjátékban én 1-1-re tippeltem.
És mielőtt még a reálos kollégák belekötnének h miért foglalkozom én az ő meccsükkel: figyelembe véve h a Real az egyetlen ellenfelünk, nekünk ugyanolyan fontos a Real pontvesztése, mint a mi győzelmünk. MOndjuk a kettő kombinálva az igazi.

A Fifa egy szégyen
- kennyke04
- Entrenador del Barça
minket nem Llorente, hanem inkább Toquero szokott szívatni... a bíró kicsit szétfújja a meccset 

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- gianni
- Entrenador del Barça
Még,hogy ha igazad van ennek semmi értelme nincs,mert akkor is vicces a végeredményLivia Drusilla írta:Csak a pontosság kedvéért:gianni írta: Nem nem csak te,amúgy most is leakartam írni amit már korábban leírtam itt,vicc,hogy Kaka volt a leghasznosabb nyári igazolása a realnak az itteni szavazatok alapján(lásd a topic tetején).........még,hogy Kaka![]()
![]()
"Ki lehet majd a legjobb, leghasznosabb igazolás a Real Madrid háza táján a 09/10es idényben?"
Ez volt a kérdés...ha még mindig nem egyértelmű, a jövőre vonatkozik. Nem arra, h ki lett a leghasznosabb igazolás, hanem, h ki lehet majd...

- Titinho
- Director del Fútbol
Van egy olyan érzésem, hogy ezt csak behúzza a Madrid.
Ilyenkor szokott az lenni (a futball "nagy törvényei" alapján), hogy bejönnek a csereemberek akiket eddig sokáig jegeltek a padon (pl. Guti és Raúl) és ők fogják eldönteni, ezáltal ismét mennybe mennek.

Més que un club

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Csak a pontosság kedvéért:gianni írta: Nem nem csak te,amúgy most is leakartam írni amit már korábban leírtam itt,vicc,hogy Kaka volt a leghasznosabb nyári igazolása a realnak az itteni szavazatok alapján(lásd a topic tetején).........még,hogy Kaka![]()
![]()
"Ki lehet majd a legjobb, leghasznosabb igazolás a Real Madrid háza táján a 09/10es idényben?"
Ez volt a kérdés...ha még mindig nem egyértelmű, a jövőre vonatkozik. Nem arra, h ki lett a leghasznosabb igazolás, hanem, h ki lehet majd...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
- noname
- Llegenda del Barça
Llorente , hogy nagyon enyhe kifejezéssel éljek:úgy besz.patta a madrid egész védelmét h azt se tudták melyik világon járnak.
Kb 4en tudták leszerelni. Amúgy h ezt miért írtam be:
1. a madrid védelme gyenge
2. ez a Llorente minket is állandóan szivat...

Kb 4en tudták leszerelni. Amúgy h ezt miért írtam be:
1. a madrid védelme gyenge
2. ez a Llorente minket is állandóan szivat...
A Fifa egy szégyen
Ha olyan óriási passzokra képes,akkor miért nem játszik? Direkt b.sztok ki magatokkal,hogy egy ekkora spílert a padon jegeltek?
Egyébként meg nem értem,miért nem a meccset nézed,vagy nem érdekel?
Egyébként meg nem értem,miért nem a meccset nézed,vagy nem érdekel?
- noname
- Llegenda del Barça
Nekem Kaka eléggé amolyan lusta Ronaldinhonak néz ki. Adogat néha remek labdákat, de máskor hosszú időre eltűnik, mintha a sebessége is megkopott volna...
Lehet h a Milan végülis remek üzletet csinált, hiszen Roni jelenleg jobb formában van mint Kaka.Mindamellett azért nem nézném le még így se őt, hiszen akármikor képes lehet egy gólpasszra. Így se rossz játékos, csak a jelenlegi játéka alapján nem 65 milliót, hanem 25öt ér.
Lehet h a Milan végülis remek üzletet csinált, hiszen Roni jelenleg jobb formában van mint Kaka.Mindamellett azért nem nézném le még így se őt, hiszen akármikor képes lehet egy gólpasszra. Így se rossz játékos, csak a jelenlegi játéka alapján nem 65 milliót, hanem 25öt ér.

A Fifa egy szégyen
Utálom a stílusát és nem is szeretem magát a játékost se, de azt elismerem és tudom, hogy úgy lát a pályán és olyan passzokra képes, mint nagggyon kevesek az egész világon.de ez a játékos még nekik is rangon aluli lenne
Ha más nem, legalább jútyúbot nézzél.
-
- Llegenda del Barça
a tudása és minden egyéb tulajdonsága alapján bőven lehetett volna a legjobb igazolásuk.
hogy más lett a bugi annak sztem az az oka, h egyszerűen rossz helyen van madridban.
ennyi.
hogy más lett a bugi annak sztem az az oka, h egyszerűen rossz helyen van madridban.
ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Bobán
- Jugador del Barça
"vicc,hogy Kaka volt a leghasznosabb nyári igazolása a realnak az itteni szavazatok alapján(lásd a topic tetején).........még,hogy Kaka"
Számunkra ő volt! Ki adtak nem tudom hány milliót érte és nem teljesít!
Számunkra ő volt! Ki adtak nem tudom hány milliót érte és nem teljesít!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
- gianni
- Entrenador del Barça
Nem nem csak te,amúgy most is leakartam írni amit már korábban leírtam itt,vicc,hogy Kaka volt a leghasznosabb nyári igazolása a realnak az itteni szavazatok alapján(lásd a topic tetején).........még,hogy Kakasoadroli írta:Csak én látom úgy hogy Kaká nagyon tré? De nem csak a mai meccsen,hanem úgy általában.Nem is emlékszem mikor volt egy igazán jó meccse.