Csoki csak szimplán madridista, és sportszerű.kamaj írta:Csoki: Te most Barca drukker lettél titokban vagy mi miatt szeretnéd azt, hogy döntőzzünk?

Ők úgy várják a Sevilla elleni meccseket, mint a húvéti nyulat.

Csoki csak szimplán madridista, és sportszerű.kamaj írta:Csoki: Te most Barca drukker lettél titokban vagy mi miatt szeretnéd azt, hogy döntőzzünk?
Óó te szentfazék, min. elmormolok egy-két imát a bünömértmadmushroom írta:Már ez önmagában egy provokáció, ezekre sincs szükség ahogy a madridista kárörvendésekre sem. Ne csodálkozzunk, hogy állandóan elszabadulnak itt az indulatok ha így állunk hozzájuk!Enjoy írta:Ezennel hivatalosan is megnyitom a versenyt!
Ki lesz az első madridista, aki ideér kárörvendeni?!
Valóban ésszerűbb lett volna, ha lepihensz...Enjoy írta:Ezennel hivatalosan is megnyitom a versenyt!
na látod, a te hozzáállásodat nagyon bírom!marci. írta:ÉN!![]()
Nem kell besz.rni,nem fog jönni senki.
Kikaptatok,van ilyen..
Már ez önmagában egy provokáció, ezekre sincs szükség ahogy a madridista kárörvendésekre sem. Ne csodálkozzunk, hogy állandóan elszabadulnak itt az indulatok ha így állunk hozzájuk!Enjoy írta:Ezennel hivatalosan is megnyitom a versenyt!
haggyuk már őket. egyrészről ők el se jutottak idáig, sok okuk nincs örömre a kárörömön kívül. Másrészt meg a modik is pihenni akarnakEnjoy írta:Ezennel hivatalosan is megnyitom a versenyt!
Most ez messze nem volt olyan vészes, hogy így fel legyen nagyítva... Volt kontakt, rájátszott, a bíró nem fújta be. messze nem volt olyan vészes, mint amikor sokan úgy dobják fel magukat, hogy közelébe nincs láb.(CR-nek is volt ilyen régebben) Tobinhonak voltak tipikusan ilyen dolgai, hogy hiába volt akár még szabálytalanság is, olyan idiótán, látványosan esett el, hogy alig fújtak be neki 11est. Rohadtul idegesített, hogy ilyen hülye volt, nem igaz, hogy senki nem magyarázta el neki, hogy ha hozzáérnek, ne dobjon magán ekkorát, mert azt nem fújják be...szerk: újabb "szimpatikus" jelenet tőle: http://www.pixter.hu/video?id=17273
ez teljesen korrekt. Én se estem hanyatt kaká igazolása miatt, pláne hogy mi nem fogunk olyan rendszerben játszani, mint a Milán, ami kakának leginkább megfelelt.Egyszer meg is kérdeztem itt a tisztelt szavazóktól, h miért is gondolják, h Kaká a RM legnagyobb igazolása szerintük...
Tökéletesen azt történt amit vártam, cé nagyon bevált, kaka kevésbé.
Én neki örültem a legjobban. és eddig nem is csalódtam benne, ilyesmi első félévet vártam.szerk: egyébként jellemző, ahogy reagáltatok...csak a nektek nem tetsző részt vettétek ki, a többire nem mertetek még annyit se mondani, h igen Benzema gáz...
Bocs, de ez szimplán nem igaz. nem tudom, hogy mennyi Madrid meccset láttál, de CR teljesen máshogy játszik, mint az MU-ban. Nekem speciel az a bajom vele, hogy túl sokszor passzol..Olyankor is, amikor nem kéne. Sokkal többet vállalhatna el, több lövést, több cselt.már az első meccse óta többet passzol, mint Milánóban összesen (kis túlzással...) CR viszont nem változott... ízlések és pofonok...
Nem. Csere volt, de nem cserélték be.BoYka írta:Gratula Vadóczéknak.Különben játszott?
Varatrix írta:Számomra csak az az egy dolog mókás, hogy mennyire ígérkeztek a madridisták, hogy na majd most a tabella elejére kerülnek.
Aztán játszanak egy ilyen szép meccset.
Utána azon puffognak, hogy nem kapták meg Ronaldo 11-es (gyanús, nemgyanús) lehetőségét.
"Bezzeg ha Xavi ha esett volna."
Miért kell kifogásokat keresni egy-egy rossz meccs után?
Nem kell! Előfordul néha.
Még velünk is, nem hogy velük.![]()
Mi csak a romlott mákos bejgli miatt játszottunk döntetlent.
Ott az igazság.Amit tegnap láttunk a Realtól, azt hozzák tul.képpen egész évben, azzal a különbséggel, hogy máskor C.Roni bevág egy 11-est, egy szabadrúgást, vagy Higu valamilyen akciógólt az első 25 percben, ami után már lazára vehetik a figurát, kontrázhatnak kedvükre, nem kell megerőltetni magukat. Nagyon megtévesztő az eddigi sikerük.
Huh, én is. Igazából már akkor megnyugodtam, amikor meghallottam a Reallal kapcsolatos igazolást. Sosem tartottam olyan nagy ásznak a gyereket.albicelesteX írta:Összeteszem a kezem,hogy Benzema nem idekerült!!!
Lehet, hogy sokkal inkább csapatjátékos lett, de ez szerintem annak tudható be, hogy más a csapat filizófiája is. Ott rá játszottak, itt csak 1 játékos a 11 között.Szerintem arra gondol hogy a Serie A-s Egoista én vagyok a csapat fölött Zlatan Ibrahimovic eltűnt a futtball világából!Helyette egy igazi csapatjátékos,a csapatnak magát alárendelő Svéd-Bosnyák van az elitben!!!
Nem hát.Ő a maga Sátán, az is marad az idők végezetéig.CR viszont nem változott
kevés Barca meccset nézel öreg... most pont a régiből láttunk vmit, de ha te ebből az egy meccsből azt látod, h nem változott semmit, akkor csak sajnálni tudlak...PEEtör írta:Mire gondolsz?Páros lábbal ugráljon más sípcsontjára, vagy mi?ha olyan változásokon menne keresztül, mint Zlatan,![]()
Ha már Ronaldo "szimpatikus" jelenetét emlegetjük.Azt nem tudom, hogy akkor Alvest hogy tudod elviselni, meg Zlatant.Bár ha utóbbin te valami változást látsz akkor oké.