Frank Rijkaard #2
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én, ha bajnokságot nyernénk is kirúgnám...noname írta:De ezzel az edzővel igen. Ha ugyanilyen teljesítményt nyújt Frank, akkor nem lesz meg a bajnoki cím. Remélem összeszedi ő is meg főleg Roni is magát, mert velük van sztem a legnagyobb baj.valdo88 írta:azért ezzel a kerettel nem szabadna hogy gondot okozzon a következő meccsek lehozása győzelemmel....

- noname
- Llegenda del Barça
De ezzel az edzővel igen. Ha ugyanilyen teljesítményt nyújt Frank, akkor nem lesz meg a bajnoki cím. Remélem összeszedi ő is meg főleg Roni is magát, mert velük van sztem a legnagyobb baj.valdo88 írta:azért ezzel a kerettel nem szabadna hogy gondot okozzon a következő meccsek lehozása győzelemmel....
A Fifa egy szégyen
- valdo88
- Jugador del Barça
eddig sem volt kérdéses,hogy valami nem stimmel idén,de most már tényleg változtatni kell a hozzáálláson,mert így még a bajnokságot is lassan b*szhatjuk,és azért ezzel a kerettel nem szabadna hogy gondot okozzon a következő meccsek lehozása győzelemmel....
-
- aka Game90
Én nem is vártam, hogy lefog mondani. Ezt az 5 fordulót már kiszenvedjük vele, nyáron pedig új edző és játékosok kellenek majd. Csak Laporta nem fogja meghúzni az 1. lépést 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- noname
- Llegenda del Barça
Eddig nem értettem egyet azokkal, akik el akarják a hollandot küldeni, de a tegnapi produkciója után már igen.Két lehetőség maradt:Rijkaard elmegy és jön valaki, aki ért is valamit a szakmájához vagy jön valaki és aki be tudja tölteni Ten Cate helyét.
A Fifa egy szégyen
-
- Director del Fútbol
Mondtam, hogy nem fog lemondani:
"Lesz ami lesz, mindent meg kell tenni, dolgozni kell tovább..."
Az az idétlen, vigyorgó bohóc laporta meg nem fogja kirúgni.
"Lesz ami lesz, mindent meg kell tenni, dolgozni kell tovább..."
Az az idétlen, vigyorgó bohóc laporta meg nem fogja kirúgni.
-
- Director del Fútbol
Szerintem a csapatot innen sokan jobban is össze tudnák állítani, mint rijkaard...Game90 írta:Rijkaard a csapatösszeállításon kívül csinál még valamit? Mert a meccseken csak ül, mintha éppen most szívott volna valamit.
Csapatot összeállítani meg nyáron utazgatni Amerikába/Ázsiába én is tudok, sőt sztem innen a fórumról mindenki tudna
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eddig még úgy ahogy, örültem neki az edző és reméltem is, hogy sokáig marad, de a tegnapi teljesítményt nagyon elß@szt@.
Normális edzőt Katalóniába!!!!

Normális edzőt Katalóniába!!!!
in to exile
-
- aka Game90
Rijkaard a csapatösszeállításon kívül csinál még valamit? Mert a meccseken csak ül, mintha éppen most szívott volna valamit.
Csapatot összeállítani meg nyáron utazgatni Amerikába/Ázsiába én is tudok, sőt sztem innen a fórumról mindenki tudna

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Nézd meg Murinnyó csapatait...kétszer nyerték meg zsinóban a pl-t és most is ugyan úgy hajtanak....mert hajtaniuk kell,mert tudják,ha nem virítanak,akkor könnyedén kikerülhetnek a csapatból!
Egy eddzőnek legyen tekintélye,nem a haverja ő a játékosoknak,hanem az lenne a dolga,hogy felkészítse őket!
Egy eddzőnek legyen tekintélye,nem a haverja ő a játékosoknak,hanem az lenne a dolga,hogy felkészítse őket!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Igen, ez igaz. De nem Rijkaardnak kellene beszólnia a pályára, hogy "srácok, hajtsatok, mert épp most aláz meg az ellenfél...varga tamás írta:De miért tojja le a játékos, hogy mi történik a Barcával? Milyen edző az, aki ennek nem tud gátat vetni? Semmilyen, nulla, értékelhetetlen. Van egy magyar mondás? amilyen a mosdó, olyan a törülköző - amilyen az edző, olyan a csapat. Ez ténykérdés, mentegetésnek helye nincsen. Ha frank nem tudja motiválni a játékosokat, ha nem látja rajtuk a tűz hiányát, akkor megbukott.Rivaldo11 írta:Nem azért, de nem gondoljátok, hogy 5:2-ES ELŐNYRŐL EGY BARCELONÁNAK EDZŐ NÉLKÜL IS TOVÁBB KELL JUTNIA? Persze nem védem én sem, sőt...Csak a játékosok büszkesége még megmenthetne minket ilyen meccseken, de úgy látszik, a csapat lesz*rja, hogy mi történik a pályán...
Milyen játékos, sportoló az olyan, amelyben nem tör fel a büszkeség ilyen helyzetben. És ez nem edzői utasításra működik...Ennek ott kell lennie minden játékosban...ez alapvető ösztön.
Ennek ellenére nem védem Rijkaardot, mert igaz az is, hogy képtelen motiválni a csapatot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Hírhozó-cikkíró
Egyre inkább gondolom komolyan egy korábbi megállapításomat, hogy ez a mamlasz csak egy Marionette-figura, akit vki a háttérből a saját kénye-kedve szerint rángat. Egy kirakatember, mert szimpi, mert kedves, mert jól kijön a csapat tagjaival, de köze nincs a szakmához...
Csak éppen kinek lenne ez az érdeke?
Tudom, hogy fikciózok, nem kell szarral dobálni, csak játszok a nevekkel, akik valamilyen "oknál" fogva érdekeltek lehetnek az ügyben.
Rossell? Cruyff? Nem tudom...
Csak éppen kinek lenne ez az érdeke?
Tudom, hogy fikciózok, nem kell szarral dobálni, csak játszok a nevekkel, akik valamilyen "oknál" fogva érdekeltek lehetnek az ügyben.
Rossell? Cruyff? Nem tudom...
Szerintem Rijkaard jobban jár, ha önként, tisztességesen lemond és nem várja meg míg a szurkolók mondatják le...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
De miért tojja le a játékos, hogy mi történik a Barcával? Milyen edző az, aki ennek nem tud gátat vetni? Semmilyen, nulla, értékelhetetlen. Van egy magyar mondás? amilyen a mosdó, olyan a törülköző - amilyen az edző, olyan a csapat. Ez ténykérdés, mentegetésnek helye nincsen. Ha frank nem tudja motiválni a játékosokat, ha nem látja rajtuk a tűz hiányát, akkor megbukott. Ott van pl. dr. Kemény Dénes: 11 éve minden világversenyre, kupára, barátságos meccsre motiválni tudja a vízilabdásokat - űzi, hajtja őket, kiabál, ugrál, nevet, sír, örül - ezért nagy edző, ezért jó edző, és ezért a világ legeredményesbb vízilabda kapitánya. Mindig tanul, napról-napra meg tud újulni, újra és újra frissít, és a siker biztosítva van - mert a vb-ezüst is hatalmas siker, mielőtt valaki azzal jönne, hogy mostanában "csak" másodikok szoktak lenni. De ilyen játékkal a Barca 2. sem lesz.Rivaldo11 írta:Nem azért, de nem gondoljátok, hogy 5:2-ES ELŐNYRŐL EGY BARCELONÁNAK EDZŐ NÉLKÜL IS TOVÁBB KELL JUTNIA? Persze nem védem én sem, sőt...Csak a játékosok büszkesége még megmenthetne minket ilyen meccseken, de úgy látszik, a csapat lesz*rja, hogy mi történik a pályán...
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Game90 írta:Vagy betörni a plexit...grecki írta:Ennyit bármelyikük tudna csinálni. SŐt, továbbmegyek, ennyit még én is...
rosszul én is össze tudom állítani a csapatot, motiválni is tudok rosszul, visszahúzódóan udvarias én is tudok lenni, mindekivel kedves én is tudok lenni, bámulni ki a fejemből én is tudok, az edzéseket másra bízni én is tudok...
![]()
![]()

Ezen csak röhögni tudok.

-
- aka Game90
Vagy betörni a plexit...grecki írta:Ennyit bármelyikük tudna csinálni. SŐt, továbbmegyek, ennyit még én is...
rosszul én is össze tudom állítani a csapatot, motiválni is tudok rosszul, visszahúzódóan udvarias én is tudok lenni, mindekivel kedves én is tudok lenni, bámulni ki a fejemből én is tudok, az edzéseket másra bízni én is tudok...

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem mindig bízza másra az edzéseket.grecki írta:Shandor írta:
Lehet L.Enrique/Guardiola kettős "vesztese" kerül a kispadra az 'A' csapathoz![]()
ahh..
Ennyit bármelyikük tudna csinálni. SŐt, továbbmegyek, ennyit még én is...
Néha ő beáll ő is rugdosódni, és úgy tesz, mintha ő felügyelné az edzést...

-
- Hírhozó-cikkíró
Shandor írta:
Lehet L.Enrique/Guardiola kettős "vesztese" kerül a kispadra az 'A' csapathoz![]()
ahh..
Ennyit bármelyikük tudna csinálni. SŐt, továbbmegyek, ennyit még én is...
-
- Jugador d'estrella
pacipipilő a popójába... finomabb kifejezés nem létezik
szerencsére én csak az utolsó 10 percet láttam, de ahogy ez a szerencsétlen csak bambult ki a fürtjei mögül.. és az egész csapat.. HIHETETLEN
Jöhet Wenger, s hozhatja magával a fiatal, sikerre éhes játékosokat (pl. Fabregas, Eboue) Henry vezetésével vagy mit tudom én kit lehetne most a csapathoz hozni
Lehet L.Enrique/Guardiola kettős "vesztese" kerül a kispadra az 'A' csapathoz
ahh..
szerencsére én csak az utolsó 10 percet láttam, de ahogy ez a szerencsétlen csak bambult ki a fürtjei mögül.. és az egész csapat.. HIHETETLEN
Jöhet Wenger, s hozhatja magával a fiatal, sikerre éhes játékosokat (pl. Fabregas, Eboue) Henry vezetésével vagy mit tudom én kit lehetne most a csapathoz hozni
Lehet L.Enrique/Guardiola kettős "vesztese" kerül a kispadra az 'A' csapathoz

ahh..
-
- aka Game90
Idáig Frank mellett álltam, de ez már nekem is sok. Ezt az évet még végigszenvedjük vele, jövőre viszont új edző kell