Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én, ha bajnokságot nyernénk is kirúgnám...noname írta:De ezzel az edzővel igen. Ha ugyanilyen teljesítményt nyújt Frank, akkor nem lesz meg a bajnoki cím. Remélem összeszedi ő is meg főleg Roni is magát, mert velük van sztem a legnagyobb baj.valdo88 írta:azért ezzel a kerettel nem szabadna hogy gondot okozzon a következő meccsek lehozása győzelemmel....
De ezzel az edzővel igen. Ha ugyanilyen teljesítményt nyújt Frank, akkor nem lesz meg a bajnoki cím. Remélem összeszedi ő is meg főleg Roni is magát, mert velük van sztem a legnagyobb baj.valdo88 írta:azért ezzel a kerettel nem szabadna hogy gondot okozzon a következő meccsek lehozása győzelemmel....
Szerintem a csapatot innen sokan jobban is össze tudnák állítani, mint rijkaard...Game90 írta:Rijkaard a csapatösszeállításon kívül csinál még valamit? Mert a meccseken csak ül, mintha éppen most szívott volna valamit.
Csapatot összeállítani meg nyáron utazgatni Amerikába/Ázsiába én is tudok, sőt sztem innen a fórumról mindenki tudna
Igen, ez igaz. De nem Rijkaardnak kellene beszólnia a pályára, hogy "srácok, hajtsatok, mert épp most aláz meg az ellenfél...varga tamás írta:De miért tojja le a játékos, hogy mi történik a Barcával? Milyen edző az, aki ennek nem tud gátat vetni? Semmilyen, nulla, értékelhetetlen. Van egy magyar mondás? amilyen a mosdó, olyan a törülköző - amilyen az edző, olyan a csapat. Ez ténykérdés, mentegetésnek helye nincsen. Ha frank nem tudja motiválni a játékosokat, ha nem látja rajtuk a tűz hiányát, akkor megbukott.Rivaldo11 írta:Nem azért, de nem gondoljátok, hogy 5:2-ES ELŐNYRŐL EGY BARCELONÁNAK EDZŐ NÉLKÜL IS TOVÁBB KELL JUTNIA? Persze nem védem én sem, sőt...Csak a játékosok büszkesége még megmenthetne minket ilyen meccseken, de úgy látszik, a csapat lesz*rja, hogy mi történik a pályán...
De miért tojja le a játékos, hogy mi történik a Barcával? Milyen edző az, aki ennek nem tud gátat vetni? Semmilyen, nulla, értékelhetetlen. Van egy magyar mondás? amilyen a mosdó, olyan a törülköző - amilyen az edző, olyan a csapat. Ez ténykérdés, mentegetésnek helye nincsen. Ha frank nem tudja motiválni a játékosokat, ha nem látja rajtuk a tűz hiányát, akkor megbukott. Ott van pl. dr. Kemény Dénes: 11 éve minden világversenyre, kupára, barátságos meccsre motiválni tudja a vízilabdásokat - űzi, hajtja őket, kiabál, ugrál, nevet, sír, örül - ezért nagy edző, ezért jó edző, és ezért a világ legeredményesbb vízilabda kapitánya. Mindig tanul, napról-napra meg tud újulni, újra és újra frissít, és a siker biztosítva van - mert a vb-ezüst is hatalmas siker, mielőtt valaki azzal jönne, hogy mostanában "csak" másodikok szoktak lenni. De ilyen játékkal a Barca 2. sem lesz.Rivaldo11 írta:Nem azért, de nem gondoljátok, hogy 5:2-ES ELŐNYRŐL EGY BARCELONÁNAK EDZŐ NÉLKÜL IS TOVÁBB KELL JUTNIA? Persze nem védem én sem, sőt...Csak a játékosok büszkesége még megmenthetne minket ilyen meccseken, de úgy látszik, a csapat lesz*rja, hogy mi történik a pályán...
Game90 írta:Vagy betörni a plexit...grecki írta:Ennyit bármelyikük tudna csinálni. SŐt, továbbmegyek, ennyit még én is...
rosszul én is össze tudom állítani a csapatot, motiválni is tudok rosszul, visszahúzódóan udvarias én is tudok lenni, mindekivel kedves én is tudok lenni, bámulni ki a fejemből én is tudok, az edzéseket másra bízni én is tudok...
![]()
![]()
Vagy betörni a plexit...grecki írta:Ennyit bármelyikük tudna csinálni. SŐt, továbbmegyek, ennyit még én is...
rosszul én is össze tudom állítani a csapatot, motiválni is tudok rosszul, visszahúzódóan udvarias én is tudok lenni, mindekivel kedves én is tudok lenni, bámulni ki a fejemből én is tudok, az edzéseket másra bízni én is tudok...
Nem mindig bízza másra az edzéseket.grecki írta:Shandor írta:
Lehet L.Enrique/Guardiola kettős "vesztese" kerül a kispadra az 'A' csapathoz![]()
ahh..
Ennyit bármelyikük tudna csinálni. SŐt, továbbmegyek, ennyit még én is...
Shandor írta:
Lehet L.Enrique/Guardiola kettős "vesztese" kerül a kispadra az 'A' csapathoz![]()
ahh..