eltelt már az idény fele, ezért néhány gondolat a nyári igazolásaikról (ennyi idő után sztem már lehet őket véleményezni):
-Benzema: ez az ember túl volt hype-olva...azon kívül, h már két kocsit is összetört, mással nem nagyon hívta fel magára a figyelmet, Higuain sztem klasszisokkal jobb nála...
-Xabi Alonso: Benitez-nél tudta, mi a szerepe a pályán, ehhez mérten stabil teljesítményre volt képes, ha kellett bombázott a kapura is. Pellegrini-nél, mintha nem tudná, mit is vár el tőle, az ebből fakadó bizonytalanság meg is látszik a játékán.
-Kaká: kezdetben jó teljesítményt nyújtott, de nála egyáltalán nem érzem azt, h mindent megtesz a csapatért...(lehet, h mégis igaz, h nem akart fehérbe öltözni? lehet, h csak azért "pózolt", mert profi? nem tartom kizártnak)
-Arbeloa és Albiol: nagyjából azt hozzák, amit várni lehetett tőlük. a védelem sokkal stabilabbá vált általuk.
-Cristiano Ronaldo: a foci világában két embert gyűlölök igazán, mindkettő portugál (a másik egy edző...), de el kell ismernem, h ez az ember ilyen rövid idő alatt is vezérévé tudott válni csapatának. ha olyan változásokon menne keresztül, mint Zlatan, sokkal többen elismernék a vitathatatlan klasszisát. később az öncélú játéka káros is lehet a csapat eredményességére. láttuk a BL-döntőben is, h az első tíz percben úgy játszott, mint aki vért ivott, amikor viszont nem megy neki, akkor hisztizik állandóan... tehát 1-1 rosszabb meccsen durván fogalmazva emberhátrányt jelent, hiszen ha a többiek látják, h ő mit csinál, hajlamosak lehetnek "utánamenni". egy csapat vezérének lenni felelősséggel jár, és ezt még nem tanulta meg... amikor ő kiköpi a tüdejét, a többiek is ezt teszik, amikor nem, akkor a többiek miért tegyék?
a lényeg: az ő leigazolása láthatóan többet jelent a befolyó pénznél is. (mégha Pérez ezt a szempontot nem is vette figyelembe...)
szerk: újabb "szimpatikus" jelenet tőle:
http://www.pixter.hu/video?id=17273
biztos lesznek olyanok, akik nem értenek egyet a mondanivalómmal, de a kedvükért kihangsúlyozom: ez az én objektivitásra törekvő, de ugyanakkor SZUBJEKTÍV véleményem.