Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
PEEtör
Barça B

2010.01.04. 12:44:17

ha olyan változásokon menne keresztül, mint Zlatan,
Mire gondolsz?Páros lábbal ugráljon más sípcsontjára, vagy mi? :roll:
Ha már Ronaldo "szimpatikus" jelenetét emlegetjük.Azt nem tudom, hogy akkor Alvest hogy tudod elviselni, meg Zlatant.Bár ha utóbbin te valami változást látsz akkor oké.
albicelesteX
A Vadász

2010.01.04. 12:21:27

Összeteszem a kezem,hogy Benzema nem idekerült!!!Anno itt pedig mennyien ágáltak mellette!Semmivel nem tett többet mint a nyáron elüldözött Huntelaar!Káká-nak már a Milanban sem úgy ment ahogy előtte Tőle megszoktuk!Nem rossz játékosa a madridnak,de nem tud annyi klasszist adni, mint mondjuk Ronaldo!Az Ő igazolása hasonlít Henryéra nálunk!!!Egyik játékos sem a csúcson érkezett a jelenlegi klubjához,de azért meccseket döntenek el!Annyi különbséggel, hogy az Arsenal nem húzott le annyira Minket mint a Milan a madridot...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.04. 11:49:37

Már megint...
-Kaká: kezdetben jó teljesítményt nyújtott, de nála egyáltalán nem érzem azt, h mindent megtesz a csapatért...(lehet, h mégis igaz, h nem akart fehérbe öltözni? lehet, h csak azért "pózolt", mert profi? nem tartom kizártnak)
Biztos pisztolyt tartottak a fejéhez, h írja alá a szerződést...
Ugyan már, nem ezért nem megy neki jól. Ha feltűnt volna, amióta Aranylabdát kapott a gyerek, csak kb. 50 százalékon pörög.
Egyszer meg is kérdeztem itt a tisztelt szavazóktól, h miért is gondolják, h Kaká a RM legnagyobb igazolása szerintük...
Tökéletesen azt történt amit vártam, cé nagyon bevált, kaka kevésbé.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.04. 11:41:03

eltelt már az idény fele, ezért néhány gondolat a nyári igazolásaikról (ennyi idő után sztem már lehet őket véleményezni):

-Benzema: ez az ember túl volt hype-olva...azon kívül, h már két kocsit is összetört, mással nem nagyon hívta fel magára a figyelmet, Higuain sztem klasszisokkal jobb nála...

-Xabi Alonso: Benitez-nél tudta, mi a szerepe a pályán, ehhez mérten stabil teljesítményre volt képes, ha kellett bombázott a kapura is. Pellegrini-nél, mintha nem tudná, mit is vár el tőle, az ebből fakadó bizonytalanság meg is látszik a játékán.

-Kaká: kezdetben jó teljesítményt nyújtott, de nála egyáltalán nem érzem azt, h mindent megtesz a csapatért...(lehet, h mégis igaz, h nem akart fehérbe öltözni? lehet, h csak azért "pózolt", mert profi? nem tartom kizártnak)

-Arbeloa és Albiol: nagyjából azt hozzák, amit várni lehetett tőlük. a védelem sokkal stabilabbá vált általuk.

-Cristiano Ronaldo
: a foci világában két embert gyűlölök igazán, mindkettő portugál (a másik egy edző...), de el kell ismernem, h ez az ember ilyen rövid idő alatt is vezérévé tudott válni csapatának. ha olyan változásokon menne keresztül, mint Zlatan, sokkal többen elismernék a vitathatatlan klasszisát. később az öncélú játéka káros is lehet a csapat eredményességére. láttuk a BL-döntőben is, h az első tíz percben úgy játszott, mint aki vért ivott, amikor viszont nem megy neki, akkor hisztizik állandóan... tehát 1-1 rosszabb meccsen durván fogalmazva emberhátrányt jelent, hiszen ha a többiek látják, h ő mit csinál, hajlamosak lehetnek "utánamenni". egy csapat vezérének lenni felelősséggel jár, és ezt még nem tanulta meg... amikor ő kiköpi a tüdejét, a többiek is ezt teszik, amikor nem, akkor a többiek miért tegyék?
a lényeg: az ő leigazolása láthatóan többet jelent a befolyó pénznél is. (mégha Pérez ezt a szempontot nem is vette figyelembe...)
szerk: újabb "szimpatikus" jelenet tőle: http://www.pixter.hu/video?id=17273

biztos lesznek olyanok, akik nem értenek egyet a mondanivalómmal, de a kedvükért kihangsúlyozom: ez az én objektivitásra törekvő, de ugyanakkor SZUBJEKTÍV véleményem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.01.04. 11:57:01-kor.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.01.04. 11:14:33

If points are equal between two or more clubs, head-to-head results usually determine their placement. The first tiebreaker used when two teams are even on points is the goal difference resulting from the two matches between the clubs in question. When more than two teams are tied, the points accumulated from the games between those teams are used to rank them, then goal difference if needed. If head-to-head results are not sufficient to separate teams, goal difference over the entire season, then total goals scored in the season may be used

egymás elleni gólkülönbség ->teljes gólkülönbség,->szezonban lőtt golók
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.04. 10:55:47

Az, hogy év közben kit írnak a tabella elejére, teljesen irreleváns. Idény végén pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény dönt (úgy tudom). Na de hogy utána a több győzelem, vagy a gólarány, azt már én sem tudom. Tényleg, valaki megírhatná a frankót! (Persze ne ezen múljon!)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.01.04. 10:48:45

Bapszi írta:
A gólarányunk most teljesen azonos.....tehát miért írta azt minden spanyol média, hogy a madrid átveheti a vezetést?
Egymás elleniben jobbak vagyunk, tehát csak a rúgott gól lehet az oka...nem?

Kis logikát emberek :D
Ha győzött volna a real akkor minimum +1el javult volna a gólaránya,ergó minimum +1el jobb lenne a gólaránya mint nekünk :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bapszi
Jugador del Barça

2010.01.04. 10:45:28

mindorokke_barca írta:
Vagy amikor elvesztettük a bajnokságot Capello madridja ellen, akkor kb 10 góllal jobb volt a gólkülönbségünk, mégis az összes táblázaton az utolsó pár fordulóban a madrid állt a tabella élén.
Rengeteg weboldalon fogalmuk sincs a szerkesztőknek, hogy mi a szabály Spanyolországban.(A felhasználók fele itt sem tudja.) A hivatalos verzió az, hogy az utolsó fordulóig mi vezettük a tabellát. Az hogy a tájékozatlan portálokon mi volt feltüntetve, az lényegtelen. Idén az első 6 meccsünket megnyertük mi is, és a Madrid is. Az, hogy mégis ki állt az első helyen attól függött, hogy kinek milyen volt a gólaránya. Ezért váltogattuk egymást többször is.
A gólarányunk most teljesen azonos.....tehát miért írta azt minden spanyol média, hogy a madrid átveheti a vezetést?
Egymás elleniben jobbak vagyunk, tehát csak a rúgott gól lehet az oka...nem?
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.01.04. 10:37:07

Vagy amikor elvesztettük a bajnokságot Capello madridja ellen, akkor kb 10 góllal jobb volt a gólkülönbségünk, mégis az összes táblázaton az utolsó pár fordulóban a madrid állt a tabella élén.
Rengeteg weboldalon fogalmuk sincs a szerkesztőknek, hogy mi a szabály Spanyolországban.(A felhasználók fele itt sem tudja.) A hivatalos verzió az, hogy az utolsó fordulóig mi vezettük a tabellát. Az hogy a tájékozatlan portálokon mi volt feltüntetve, az lényegtelen. Idén az első 6 meccsünket megnyertük mi is, és a Madrid is. Az, hogy mégis ki állt az első helyen attól függött, hogy kinek milyen volt a gólaránya. Ezért váltogattuk egymást többször is.
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.01.04. 10:20:47

miihii írta:
Bapszi írta:HY!
Légyszíves áruljátok el nekem, hogy miért lenne a madrid első ha nyertek volna ma?
Azt hittem, hogy az egymás elleni miatt mi lennék jobbak...a rúgott gól az fontosabb?
Azért köszi:)
Az egymás elleni eredmény elsőbbsége csak a szezon végi helyezések kialakításánál van érvényben.Idény közben a gólarány dönt.
Ebbe csak annyit tudnék belekötni, hogy azért áll úgy a tabella mindig, mert év végén is úgy állna, ahogy. Tegyük fel, h szezon közben az van az élen, aki több döntetlent játszott, de a 38. forduló után átírják az egészet a rendes pontozásra. Vagy amikor elvesztettük a bajnokságot Capello madridja ellen, akkor kb 10 góllal jobb volt a gólkülönbségünk, mégis az összes táblázaton az utolsó pár fordulóban a madrid állt a tabella élén. Szóval ez szerintem baromság.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
csabimo
Capitá del Barça

2010.01.04. 10:16:11

Colos írta:Ezt a szöveget, hogy Barcások így meg úgy el vannak szállva, szerintem csak az irigység mondatja velük. MOstanában másba nem tudnak belekötni. Én még sehol nem olvastam senkitől, hogy már megvan a PL, a BL, vagy akármi. Sőt, szerintem mindenkiben van félsz. Erős ez a Madrid, semmi kétség, de ők is képesek pocsék játékra. Mi is, de azért mi jobban dominálunk egy-egy meccsen.
Szivemből szóltál! Bl-t nyerni nagyon nehéz, senkinek sem sikerült megvédeni a cimet. A bajnokságot meg látjuk hogy szintén nem lesz egyszerű, nem csak azért mert "jó" a madrid, hanem mi sem úgy játszunk mint a tavaly...

Aki meg el akar szállni az nyugodtan szálljon el, mert ilyen játékot mint amit tavaly játszottunk arra el is lehet :wink: A madrid-barca elött minden idiotának elmondtak a reálosok amikor kijelentettem hogy akár 4-5 gól is lehet a két csapat között ha játszuk amit tudunk...

U.i: Inkább irigykedjenek, mint sajnáljanak...
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.04. 09:51:14

Ezt a szöveget, hogy Barcások így meg úgy el vannak szállva, szerintem csak az irigység mondatja velük. MOstanában másba nem tudnak belekötni. Én még sehol nem olvastam senkitől, hogy már megvan a PL, a BL, vagy akármi. Sőt, szerintem mindenkiben van félsz. Erős ez a Madrid, semmi kétség, de ők is képesek pocsék játékra. Mi is, de azért mi jobban dominálunk egy-egy meccsen.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.04. 08:03:48

Nagy mázlink van gyerekek. A következő meccset hozni kell!!!!
miihii
KHAL

2010.01.04. 01:16:11

Bapszi írta:HY!
Légyszíves áruljátok el nekem, hogy miért lenne a madrid első ha nyertek volna ma?
Azt hittem, hogy az egymás elleni miatt mi lennék jobbak...a rúgott gól az fontosabb?
Az egymás elleni eredmény elsőbbsége csak a szezon végi helyezések kialakításánál van érvényben.Idény közben a gólarány dönt.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bapszi
Jugador del Barça

2010.01.04. 00:54:48

HY!
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.04. 00:29:01

Pü-ben légyszi írd le ugyanezt, és akkor még csak elnézést se kell kérni. Köszönjük.

Így éjjel le nem írom még1x. Szépen megcsináltatom és bye.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.04. 00:14:47

madridista.hu írta:vas, 23:58 - Lassana Diarra és Sergio Ramos is kihagyja a jövőheti, Mallorca elleni hazai derbit, miután az Osasuna ellen mindketten az idei ötödik sárga lapos figyelmeztetésüket kapták meg.
a Mallorca így nem lesz vmi finom falat a Real-nak...(remélem :D )
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.04. 00:12:23

Rivaldo11 írta:Számomra azért meglepő Hegyi véleménye, mert régebben még hajlamos volt a Zidane féle madrid túlsztárolására is. 2005-06 körül, amikor már langyos volt a madrid, meg Zizouék is lassított felvételként parodizálták pár évvel azelőtti önnmagukat, H.I. még mindig könnyes szemekkel méltatta a Realt. Most meg...
Egyébként Hegyi Iván egészen szenzációsan nyomta kispályán (és ez komoly!) még egy jó 10 éve is. :D És hogy ez hogy jön ide?
Sehogy :?
Ha az utolsó rész arra vonatkozik hogy megjegyeztem hogy én bírom, akkor nem értelek, csak elmondtam hogy csípem mert elég rendesen vágja a "focitörit", nem mondtam hogy ok-okozati összefüggés van aközött hogy számomra nem meglepő a reakciója és hogy én bírom.
herr.toth
Barça B

2010.01.04. 00:07:43

de kérdem én csak egy konkrét példa.

Ramost hogy a [auto_cenzúra] lehet leCasillasozni? már elnézést de ilyen ember közvetít. csinálja rendesen a munkáját vagy huzzon el. ha Gangsta Zolee letud közvetiteni egy meccset akkor töle is elvárom.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.04. 00:07:12

Számomra azért meglepő Hegyi véleménye, mert régebben még hajlamos volt a Zidane féle madrid túlsztárolására is. 2005-06 körül, amikor már langyos volt a madrid, meg Zizouék is lassított felvételként parodizálták pár évvel azelőtti önnmagukat, H.I. még mindig könnyes szemekkel méltatta a Realt. Most meg...
Egyébként Hegyi Iván egészen szenzációsan nyomta kispályán (és ez komoly!) még egy jó 10 éve is. :D És hogy ez hogy jön ide?
Sehogy :?
Rivaldo-A Legnagyobb.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.03. 23:56:47

H. Feri meg Iván is madridista :D

Amúgy Hegyitől meg megszokhattuk hogy nem szokott dicsérni, mond 1-2 szép szót pl ha ment nekünk tavaly, de nem volt nagyon elájulva. Most meg nekem nem meglepő ha 1 ilyen kritikus ember így szemléli a csapata amúgy gyenge játékát. Azért tárgyi tudása nem apró, nem tudom az életútját de mindig is bírtam mint a Népszabadság újságíróját.

Aki viszi a prímet az Puhl, nah az ő mentális lexikonjából a mosoly szó is hiányzik a dicséret mellett :D
csabimo
Capitá del Barça

2010.01.03. 23:50:09

herr.toth írta:hát Mallorca... nem számítok könnyü meccsre. 1 gól kell az első félidőben és akkor nem fogunk szenvedni.

nektek pedig Tenerife. igaz idegenben!

Hegyi Iván és Horváth Ferike viszont undorito volt amit müveltek. nálatok a többségnek lehet h tetszett de ilyet még nem láttam... ellehet mondani h egy cspat rosszul játszik vagy mondjuk inkább ki ma rosszul. de minden 3 percben ezt hallgatni kicsit unalmas. így én is le tudnék közvetiteni egy meccset és még élvezhetőbb is lenne:D meg azért a neveket illene eltalálni ha már egy Real Madridról van szó
Miért mit kellene mondani egy ilyen langyospisi meccsen? Amugy H.Feri Realos érthető h nem volt annyira lelkes...
herr.toth
Barça B

2010.01.03. 23:40:08

hát Mallorca... nem számítok könnyü meccsre. 1 gól kell az első félidőben és akkor nem fogunk szenvedni.

nektek pedig Tenerife. igaz idegenben!

Hegyi Iván és Horváth Ferike viszont undorito volt amit müveltek. nálatok a többségnek lehet h tetszett de ilyet még nem láttam... ellehet mondani h egy cspat rosszul játszik vagy mondjuk inkább ki ma rosszul. de minden 3 percben ezt hallgatni kicsit unalmas. így én is le tudnék közvetiteni egy meccset és még élvezhetőbb is lenne:D meg azért a neveket illene eltalálni ha már egy Real Madridról van szó
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.03. 23:32:56

Off: Én már javítottama piramist, elszámoltam, pls te is törölj ki legalább 2 idézett hsz-t :D

On: Jól van, mondjuk lehet van vki akinél átcsap az öröm túlzott önbizalomba. A pamplonai döntetlenünknél meg NÁLATOK volt örömködés, azt írtam :D

Amúgy meg, csak belenézegettem, meg összefoglalót láttam, meg voltak a helyzetek csak nem volt átütő erő. Bár Higuain ziccerénél pont kellett a védő elcsúszása. Amúgy meg jövő héten derbi a 4. Mallorcával nektek, bár nem hinném hogy gondot okozna.

Szerk: Akkor ha törölve lett az övé akkor bocs a két hsz-ért egymás után :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.03. 23:26:48

herr.toth írta:
herr.toth írta:gyengén játszottak ma a fiuk az igaz. jobbra számitottam de ez van. mondjuk nálam a hosszabitás min 5 perc volt annyi fetrengés után. (nem azt mondom h más lett volna az eredmény de kitudja...) ezt csak azért irtam mielőtt lehurrogna vki.

két pont előnyötök van. sok? nem akkorr nem értem miért vannak egyesek ugy elszálla mintha már zsebben lenne a PD. tisztelet a kivételnek;)

itt most vicces akartál lenni???
Csak intelligensen reagált az iróniádra.
Amúgy meg jogos az öröm, bár nem fér azzal ami nálatok ment Piqué öngóljánál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2010.01.03. 23:29:25-kor.
Lezárt