Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mire gondolsz?Páros lábbal ugráljon más sípcsontjára, vagy mi?ha olyan változásokon menne keresztül, mint Zlatan,
Biztos pisztolyt tartottak a fejéhez, h írja alá a szerződést...-Kaká: kezdetben jó teljesítményt nyújtott, de nála egyáltalán nem érzem azt, h mindent megtesz a csapatért...(lehet, h mégis igaz, h nem akart fehérbe öltözni? lehet, h csak azért "pózolt", mert profi? nem tartom kizártnak)
Bapszi írta:
A gólarányunk most teljesen azonos.....tehát miért írta azt minden spanyol média, hogy a madrid átveheti a vezetést?
Egymás elleniben jobbak vagyunk, tehát csak a rúgott gól lehet az oka...nem?
A gólarányunk most teljesen azonos.....tehát miért írta azt minden spanyol média, hogy a madrid átveheti a vezetést?mindorokke_barca írta:Rengeteg weboldalon fogalmuk sincs a szerkesztőknek, hogy mi a szabály Spanyolországban.(A felhasználók fele itt sem tudja.) A hivatalos verzió az, hogy az utolsó fordulóig mi vezettük a tabellát. Az hogy a tájékozatlan portálokon mi volt feltüntetve, az lényegtelen. Idén az első 6 meccsünket megnyertük mi is, és a Madrid is. Az, hogy mégis ki állt az első helyen attól függött, hogy kinek milyen volt a gólaránya. Ezért váltogattuk egymást többször is.Vagy amikor elvesztettük a bajnokságot Capello madridja ellen, akkor kb 10 góllal jobb volt a gólkülönbségünk, mégis az összes táblázaton az utolsó pár fordulóban a madrid állt a tabella élén.
Rengeteg weboldalon fogalmuk sincs a szerkesztőknek, hogy mi a szabály Spanyolországban.(A felhasználók fele itt sem tudja.) A hivatalos verzió az, hogy az utolsó fordulóig mi vezettük a tabellát. Az hogy a tájékozatlan portálokon mi volt feltüntetve, az lényegtelen. Idén az első 6 meccsünket megnyertük mi is, és a Madrid is. Az, hogy mégis ki állt az első helyen attól függött, hogy kinek milyen volt a gólaránya. Ezért váltogattuk egymást többször is.Vagy amikor elvesztettük a bajnokságot Capello madridja ellen, akkor kb 10 góllal jobb volt a gólkülönbségünk, mégis az összes táblázaton az utolsó pár fordulóban a madrid állt a tabella élén.
Ebbe csak annyit tudnék belekötni, hogy azért áll úgy a tabella mindig, mert év végén is úgy állna, ahogy. Tegyük fel, h szezon közben az van az élen, aki több döntetlent játszott, de a 38. forduló után átírják az egészet a rendes pontozásra. Vagy amikor elvesztettük a bajnokságot Capello madridja ellen, akkor kb 10 góllal jobb volt a gólkülönbségünk, mégis az összes táblázaton az utolsó pár fordulóban a madrid állt a tabella élén. Szóval ez szerintem baromság.miihii írta:Az egymás elleni eredmény elsőbbsége csak a szezon végi helyezések kialakításánál van érvényben.Idény közben a gólarány dönt.Bapszi írta:HY!
Légyszíves áruljátok el nekem, hogy miért lenne a madrid első ha nyertek volna ma?
Azt hittem, hogy az egymás elleni miatt mi lennék jobbak...a rúgott gól az fontosabb?
Azért köszi:)
Szivemből szóltál! Bl-t nyerni nagyon nehéz, senkinek sem sikerült megvédeni a cimet. A bajnokságot meg látjuk hogy szintén nem lesz egyszerű, nem csak azért mert "jó" a madrid, hanem mi sem úgy játszunk mint a tavaly...Colos írta:Ezt a szöveget, hogy Barcások így meg úgy el vannak szállva, szerintem csak az irigység mondatja velük. MOstanában másba nem tudnak belekötni. Én még sehol nem olvastam senkitől, hogy már megvan a PL, a BL, vagy akármi. Sőt, szerintem mindenkiben van félsz. Erős ez a Madrid, semmi kétség, de ők is képesek pocsék játékra. Mi is, de azért mi jobban dominálunk egy-egy meccsen.
Az egymás elleni eredmény elsőbbsége csak a szezon végi helyezések kialakításánál van érvényben.Idény közben a gólarány dönt.Bapszi írta:HY!
Légyszíves áruljátok el nekem, hogy miért lenne a madrid első ha nyertek volna ma?
Azt hittem, hogy az egymás elleni miatt mi lennék jobbak...a rúgott gól az fontosabb?
Azért köszi:)
a Mallorca így nem lesz vmi finom falat a Real-nak...(remélemmadridista.hu írta:vas, 23:58 - Lassana Diarra és Sergio Ramos is kihagyja a jövőheti, Mallorca elleni hazai derbit, miután az Osasuna ellen mindketten az idei ötödik sárga lapos figyelmeztetésüket kapták meg.
Ha az utolsó rész arra vonatkozik hogy megjegyeztem hogy én bírom, akkor nem értelek, csak elmondtam hogy csípem mert elég rendesen vágja a "focitörit", nem mondtam hogy ok-okozati összefüggés van aközött hogy számomra nem meglepő a reakciója és hogy én bírom.Rivaldo11 írta:Számomra azért meglepő Hegyi véleménye, mert régebben még hajlamos volt a Zidane féle madrid túlsztárolására is. 2005-06 körül, amikor már langyos volt a madrid, meg Zizouék is lassított felvételként parodizálták pár évvel azelőtti önnmagukat, H.I. még mindig könnyes szemekkel méltatta a Realt. Most meg...
Egyébként Hegyi Iván egészen szenzációsan nyomta kispályán (és ez komoly!) még egy jó 10 éve is.És hogy ez hogy jön ide?
Sehogy
Miért mit kellene mondani egy ilyen langyospisi meccsen? Amugy H.Feri Realos érthető h nem volt annyira lelkes...herr.toth írta:hát Mallorca... nem számítok könnyü meccsre. 1 gól kell az első félidőben és akkor nem fogunk szenvedni.
nektek pedig Tenerife. igaz idegenben!
Hegyi Iván és Horváth Ferike viszont undorito volt amit müveltek. nálatok a többségnek lehet h tetszett de ilyet még nem láttam... ellehet mondani h egy cspat rosszul játszik vagy mondjuk inkább ki ma rosszul. de minden 3 percben ezt hallgatni kicsit unalmas. így én is le tudnék közvetiteni egy meccset és még élvezhetőbb is lenne:D meg azért a neveket illene eltalálni ha már egy Real Madridról van szó
Csak intelligensen reagált az iróniádra.herr.toth írta:herr.toth írta:gyengén játszottak ma a fiuk az igaz. jobbra számitottam de ez van. mondjuk nálam a hosszabitás min 5 perc volt annyi fetrengés után. (nem azt mondom h más lett volna az eredmény de kitudja...) ezt csak azért irtam mielőtt lehurrogna vki.
két pont előnyötök van. sok? nem akkorr nem értem miért vannak egyesek ugy elszálla mintha már zsebben lenne a PD. tisztelet a kivételnek;)
itt most vicces akartál lenni???