Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nem! itt nem 25-ről van szó! Leginkább 45-46-ot ír minden lap! A goal.com a spanyoloktól nyúlta, de azt mondja, hogy 45+Eto'o - 35misi lett volna, ha a Man City megveszi, bár az marhaság, mert enm akart oda menni+7,5 Hleb, mert 15-öt ért, és jövőre opcióval 7,5-ért meveheti az Inter. Namost ez=87,-88,5 milkó! Azt a kúrva mi!matyi25 írta:Még talán annyit kihagytam, hogy így viszont igazolnunk kell még kp-ra a padra ebben az átigazolási szezonban. Kéne vagy két ember a padra, és nem ártana ha az egyik szélen is tudjon játszani.
Valmint remélem hogy ezek a 40 milliók csak szóbeszédek. És ha az ár egy 25 millió+Eto+ Hleb kölcsönbe. Egyből könnyebben lenyelném.
Na megegyszer fussunk nekivan Bommel írta:Tavaly szidtam a vezetést az átigazolási politikájuk miatt. Erre tripláztunk. Észre kellene venni, h Laporta és Txiki nem nagyon szoktak kapufákat lőni. Bízni kell bennünk. Ibra lehet jobb, mint Eto'o de nem ennyivel. És ha Eto'o nem akar hosszabítani, mennie kell. Ennyire egyszerű.
De. Nagyon is komolyan mondtam. Engem kifejezetten zavar az hogy már nem is tudom hány éve szerintem nincs 10 fölött az átlövésből született gólok száma. Ide most ne vegyük a szabadrúgásokat, hanem csak a tiszta akcióból született átlövéseket. Amikor nagyon nem megy mert hatalmas a tömörülés a 16-os előtt, akkor igenis idegesít hogy nem rúgunk kapura. Ez például tavaly meg azelőtt volt rendkívül idegesítő, amikor nagyon nem ment a csapatnak a felállt védelem elleni játék...akkor sem rúgtunk kapura, pedig tisztán látszott hogy 90 perc színtiszta szenvedés a játékunk, mert nem tudunk mit kezdeni a 10 emberes védősorokkal...akkor kellett volna rengeteg átlövésgól. Ez olyan mint amikor egy csapat a szabadrúgásokra játszik, mert tudja hogy az adott csapat ellen úgy van a legnagyobb esélye a gólszerzésre. Kihegyezik a szabadrúgás szituációkat. És mondjuk jön egy szabi, beívelik, befejeli valaki és gól...aztán meg 1-0-ra nyernek. Ha tudják hogy nem megy az ellen a csapat ellen a támadás, akkor minek próbálják meg ha látják hogy nem megy? Nekünk is azt kellene....meccs közben váltani...ha látszik hogy nem működik a rövidpasszos játék, akkor át kell lőni a védőfalon. Jó rúgóink vannak...használjuk ki.bojankrkic27 írta: wáááá.... ugye ezt nem irtad komolyan?!?!(tele a tököd vele?!) ez a barca játéka.. az alap... én ezért is imádom a csapatot mert ennyire csoda amit müvelnek a pályán... mindenesetre valóban néha az átlövés kell.... és reméljük ha jön ibra meg is oldja ezeket... de azt ajánlom hogy így maradjon minden mert ezért hever előttünk európa.... (ilyen könnyedséggel a végsőkig kijátszva általában sokgólos sikereket aratva tripláztunk...) végülis pepet ismerve nem kell aggódnom... de ne legyen tele a töködnekünk csak élvezni kell....
én már nagyon várom hogy hivatalos legyen ibra-érkezése.... akik meg itt majmolják nem tudom elképezlni hogy miért????? azért mert nagyképü...kit érdekel??? pep majd megneveli. a meccseket meg egyébként is a pályán fogjuk nyerni....
Veled ellentétben (Ribery miatt),nálam az évek alatt alakult ki ez az ellenszenv.A stílusa sem jött be,na meg nem mellékesen olyan csapatokban tolta,amiket kifejezetten nem kamázok (hollandban inkább Feyenoord még Kipu miatt,olaszban a GUBARI óta Milan.Mondjuk utóbbiban vagyok "aktívabb",így a juve-inter párossal hibát hibára halmozott nálam a jó svédbojankrkic27 írta:én egyáltalán nem értem ezt a mérhetetlen ellenszenvet részetekről zlatannal szemben.. Jó nem egy szerény srác dehát ha megrugja a góljait és meccseket nyer majd meg kit fog ez érdekelni.. Személy szerint én riberytől hánynám el magam.. Sokkal gusztustalanabb amit ő csinál/t. Örülnünk kéne hogy megszereztük az egyetlen embert aki jobb teljesítményre lehet képes mint samu volt és ezzel együtt megoldanánk eto'o gondját is. És higyjétek el hogy mindez a cruyff által is hangoztatott vérfrissítés szükségessége miatt van.. sajnos áldozatot kellett hozni..
Azért túl sem kell gondolni a dolgokat,amiket leírtunk!Xavinho #26 írta:jaj srácok!!!! Jöttök itt az elvárásokkal!!! "nézem majd minden mozdulatát" És ha lesz egy rossz mozdulata akkor mivan? Kirugatod a Barcából??? Kikapcsolod a Tv-t???? Realos leszel???
Én is sokkal jobban szerettem volna Villát, alig vártam h ide igazoljon, de ha Ibra jön és nem Villa, akko sem lesz itt probléma! pep tudja majd kezelni a srácot!
BIZALOM!!!!
Én ezt arra a viszonylatra írtam,h Andris 25 gólt vár el,ugyanúgy,mint Samutól.Én viszont emeltem ezen 30ra,ha már kábé kétszer annyira taksálják/juk,mint a kamerunit,akkor legyen az alapja az idei 9es teljesítménye.lluisllach89 írta:Akkor Cr9 lesz az aranycipős!miihii írta: ~75 millamin 30 gool
Ha ekkora zseni...![]()
Kezdem bizony.LG írta:számítsatok kritikus szemekre, és véleményekre, ami engem illet. Szapulni fogom kegyetlenül, ha okot ad rá, ahogy Henry tette régen. És talán még kicsit jobban, mert neki nagyobb ára van, nagyobb egoja, és Henryvel ellentétben őt tényleg nem szeretem, mint embert. Persze igyekszem objektívnak maradni majd, hogy ez ne érződjön.Még itt sincs, de már kezditek~75 milla min 30 gool
Ha ekkora zseni...![]()
Természetesen én is sokat várok tőle, de azért lehet neki is kell egy kis idő beilleszkedni. Bár én azt tippelem, gyorsan felveszi a ritmust, és senki sem bánja meg az érkezését. Én inkább Samut féltem, h mire megy az Interbe. Most meglátjuk, mire meg a világ legjobb kiszolgálása nélkül.
Hehe, nem megmutatta, hanem a kezével mutatta a gólja után h most "csináljátok"CFirpo3 írta:Valaki adna egy linket amikpor Ibra a ****-át mutatja a drukkereknek?
Nem láttam azt a meccset.![]()
Komolyan lehúzta a nadrágját??Mer ha igen akkor nem kell link.
Dehogy húzta !CFirpo3 írta:Valaki adna egy linket amikpor Ibra a ****-át mutatja a drukkereknek?
Nem láttam azt a meccset.![]()
Komolyan lehúzta a nadrágját??Mer ha igen akkor nem kell link.
Ezek szerint egyetértünk,mert én is Pepre értettem a bizalmat! Tudja jól h mit akar! Én ebben bízeom! Egyébként u.ez a véleményem Zlatanról, én is láttam sok Inter meccset, láttam miket művel, és télleg szánalmas! Bízok benne h Pep megneveli!messi6502 írta:Ha megtehetném ide se hoznám, de Villát se, félreértés ne adódjon.Xavinho #26 írta:jaj srácok!!!! Jöttök itt az elvárásokkal!!! "nézem majd minden mozdulatát" És ha lesz egy rossz mozdulata akkor mivan? Kirugatod a Barcából??? Kikapcsolod a Tv-t???? Realos leszel???
Én is sokkal jobban szerettem volna Villát, alig vártam h ide igazoljon, de ha Ibra jön és nem Villa, akko sem lesz itt probléma! pep tudja majd kezelni a srácot!
BIZALOM!!!!
Nem kapcsolnám ki a tv-t illetve Realos se lennék, mert én a csapatnak, a Klubnak szurkolok.
Inter a kedvenc olasz csapatom, szerintem minden meccsüket néztem a bajnokságban, ezért talán lehet annyi véleményem Ibráról, hogy annyit kijelentsek, igenis egy beképzelt, egoista, emberileg egy nagy 0.
Nem érdekel a tudása, a tehetsége meg semmije. (pedig hogy mutogatja a saját szurkolóinak a ****át..)
Egyszerűen szánalmasnak tartom, arról nem beszélve, hogy a klubhűséget mint fogalmat soha nem fogja megérteni.
Nem, nem ismerem közelről, nem érdekel a csapattársai mit nyilatkoznak, nem érdekel meddig van edzésen, ha a saját klubját nem tudja tisztelni.
Mire fel bizalom? Tett már valamit a klubért? Nem.
Pepben lehet bízni, hogy annyival jobban ért ehhez, hogy megtudja cáfolni a szavaim és épkézláb embert csinál Ibrából. Addig nálam Ibra és a bizalom 2 külön dolog.
Erről ennyi a véleményem, hosszabban kitudnám fejteni, de nem fogom, vagy el fogadod v nem.
Ha megtehetném ide se hoznám, de Villát se, félreértés ne adódjon.Xavinho #26 írta:jaj srácok!!!! Jöttök itt az elvárásokkal!!! "nézem majd minden mozdulatát" És ha lesz egy rossz mozdulata akkor mivan? Kirugatod a Barcából??? Kikapcsolod a Tv-t???? Realos leszel???
BIZALOM!!!!
Miért vagy ilyen pesszimista?Rivaldo11 írta:Nekem semmiféle elvárásom nem lenne vele szemben, mert véleményem szerint nagyon nagyon messze lesz Samu teljesítményétől.
Pont gondoltam, hogy beírom, hogy 3an leszünk, mikor láttam már beelőztélgergo9 írta:3-an leszünk akkor.miihii írta:
![]()
Kiemelt:
Lesz partnered,Kollega![]()
~75 millamin 30 gool
Ha ekkora zseni....
Tyűha, ha olvassa ezeket a kemény szavakat Ibra:D Javaslom nyíljon az Ibra topik mellé egy "Anti-Ibra topik " is sztem vagy alapítsuk meg az "Ibra monnyon le" klub-bot.