bojankrkic27 írta:én egyáltalán nem értem ezt a mérhetetlen ellenszenvet részetekről zlatannal szemben.. Jó nem egy szerény srác dehát ha megrugja a góljait és meccseket nyer majd meg kit fog ez érdekelni.. Személy szerint én riberytől hánynám el magam.. Sokkal gusztustalanabb amit ő csinál/t. Örülnünk kéne hogy megszereztük az egyetlen embert aki jobb teljesítményre lehet képes mint samu volt és ezzel együtt megoldanánk eto'o gondját is. És higyjétek el hogy mindez a cruyff által is hangoztatott vérfrissítés szükségessége miatt van.. sajnos áldozatot kellett hozni..
Veled ellentétben (Ribery miatt),nálam az évek alatt alakult ki ez az ellenszenv.A stílusa sem jött be,na meg nem mellékesen olyan csapatokban tolta,amiket kifejezetten nem kamázok (hollandban inkább Feyenoord még Kipu miatt,olaszban a GUBARI óta Milan.Mondjuk utóbbiban vagyok "aktívabb",így a juve-inter párossal hibát hibára halmozott nálam a jó svéd

).És ez egycsapásra nem fog megváltozni,mert estleg a BARCAba kerülhet.Valahol tiszta lappal indul,de mégsem

És a személye csak egy dolog,de bicskanyitogató az ára is.Ennyit egy playa sem ér sztem.
Ha Ribery miatt elkapott a hányinger,akkor gondolom Villa érkezésének hírére is hasonló rosszullét fogott el.Ő is keringőzött a reallal még nemrégiben...
Azt mindig is mondtam,h megbízom a vezéreink döntéseiben,de ettől még nem feltétlenül kell,h ugráljak örömömben tőlük,nem igaz?

Minden egyes góljának,szép megmozdulásának baromira fogok örülni,de állati sok kell belőle,h feledtesse milyen áron is kerül(t) ide...
Jah,és mielőtt elfelejtem,megemlítem,h természetesen elismerem,h nagyon nagy játékos Ibra.De ettől még nem kell szeretnem is.
Vegyünk egy példát.
Ha a hasonlóan óriasi playa,és szintén khm... nagyon megosztott népszerűségű (

) CRt hoztuk volna ide mondjuk 40/45 milláért+Titi+Bojan (kölcsön egy évig),akkor máris mindenki egyöntetűen imádná?Ugye h nem.Neki is baromi sokat kellene tennie azért,h ledolgozza a "hátrányát"