Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
gergo9
Director del Fútbol

2009.07.18. 00:59:53

miihii írta:
lionelmessi19 írta: ........
=D>

Kiemelt:
Lesz partnered,Kollega :wink:

~75 milla :arrow: min 30 gool
Ha ekkora zseni... :roll:
3-an leszünk akkor. :D .
Tyűha, ha olvassa ezeket a kemény szavakat Ibra :D:D Javaslom nyíljon az Ibra topik mellé egy "Anti-Ibra topik " is sztem vagy alapítsuk meg az "Ibra monnyon le" klub-bot.
No viccet félretéve ha ez a kölök nem rug itt 25gólt akkor megeszem a kalapomat. Persze ha elkerülik a sérülések.
Am belegondoltam abba hogy ha Ronaldinho-val nem lett volna az ami lett akkor lett volna egy R10-Ibra-Messi támadáhármas segítve a Xavi-Ini-Alves trióval. Belegondolni is hátborzongató.
De mint tudjuk a sok HA-val kezdődő mondatoknak egy nagy röhögés a vége-by Horty Gábor :lol:
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.18. 00:58:06

miihii írta:

Akkor Cr9 lesz az aranycipős! :)

Gondolom mindenkinek fáj Eto'o valószínűsíthető elvesztése :roll: :cry:

Én úgy vagyok vele hogy nem hiszem el hogy a Barcelona vezetés eldöntötte volna hogy mindenképpen megpróbálja a tőle való megszabadulást, és elküldené. És Eto'o valamint ügynöke(..) állítólagos követeléseit sem hiszem el nagyon..
Talán a kettő között lehet valahol a megoldás. Talán..

Ami tény: Ha minden a mostani tempóval halad, akkor akár ma, holnap, néhány napon belül 1 IKONNAL, 1 világklasszis csatárral, 1 egyedi személlyel lesz kevesebb a Barca.
Persze nem nagyon értem hogy alakult ki a mostani szituáció, valamelyest megpróbált még a klub egy "jutalom" vagy hála szerződést ajánlani amit ő nem fogadott el.
Nem tudni miért.

És nem is akarom tudni mi vezetett idáig, kialakult a helyzet, kár és felesleges okoskodni. Emlékezzünk csak a szépre, csak a jóra. Teszem hozzá Ronaldinho távozásakor is ezt mondtam pedig Samu Barcás pályafutása alatt sosem esett vissza és mindig hajtott.
Ide jutottunk, sajnos ez van. Szorítsunk neki mert rengeteget tett a klubért.

Pénz.. Két dolog szerintem igazán jellemző a korra és a csapatra.
Az egyik hogy nem lehet hagyni félmegoldást, bizonytalanságot illetve az esélyét hogy a világ egyik legjobb csatára ingyen hagyja el a csapatot.
A másik pedig hogy filozófia ide vagy oda, nem tarthat örökké az átigazolási rekord. Ez van és el kell fogadni, lépni kell ha fejlődni akarunk, bár inkább szint fenntartás is megfelelne nekem :)

És érzésem szerint Zlatan az egyetlen labdarúgó aki maximálisan tudná pótolni Samut. Mert jobb csatár mint Villa.
Mondjuk semmi nem változtatná meg a véleményem de nyomatékosítom hogy csak szerintem, nehogy Villa vs Ibra topic születését ( bár inkább folytatását) eredményezzem..

És végül a jelenlegi helyzet értékelésénél számomra a legfontosabb pontok.

1: David Villa cselekedete nem csak hogy szép és jó hanem egyedi is, csak azt ne feledjük el hogy 1 klasszis csatárról van szó, aki címeket szeretne nyerni és 1 Bl-re esélyes csapatban játszani legyen az a klub a Barcelona vagy 1 bizonyos madridi illetőségű.
Mert ami tény hogy mind2 csapat részére tett egy nagyon szép gesztust. Nem mintha nem lenne szimpi és 1 zseni csatár, de ez axióma..

2: Pénz.. Nem lehet elvárni hogy mindörökké megmaradjon a 40 millás plafon. Változik a kor, a piac, a gazdasági helyzet és a cél. Ezt a szintet fenn kéne tartani, 1 világklasszis csatárral és ez csak úgy megoldható ha a gyakorlatilag a piaci ár nélküli Eto'o-t belevesszük az üzletbe. Ki kell fizetni ezt az árat. Ettől még nem változik meg semmi. Még mindig hűek leszünk 1 stílushoz és remek akadémiánk ifjoncainak sem vesszük el álmát hogy a nagyban kergessék a bőrt. Akarva akaratlanul a madridhoz való hasonlítás fog jönni, amivel nem kell törődni, a habfehér drukkerek úgy fogják vélni hogy elárultuk az elveinket míg a mi részünkről jön a hasonlítás meg matekozás Ibra illetve KAká és Cr9 árairól.

3: Ibrahimovic. Milyen ember? Nagyképű. Arrogáns. Zseni.
Aki gondolhatják sokan csak magának játszik. Lehet. És akkor gondolom nagyigényű is. Mert akkor spanyol címeket még nem nyert, klasszikuson még nem bizonyíthatott, Bl-re esélyes és címvédő csapatnál még nem játszott, spanyol gólkirály, aranycipős még nem volt, korszakot még nem írt.

Miért ne tehetné meg nálunk?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.18. 00:53:22

Olvasok itt érveket,ellenérveket.Nem kívánok ezekkel foglalkozni van amivel egyet értek van amivel nem.Különös képen a véleményemet nem is akarom megosztani a nagyérdeművel.

Egy valami "böki a csőrömet" kicsit.Az pedig nem más mint az a fene nagy BIZALMATLANSÁG amit tapasztalok.

A vezetőség sz*r.Pep h*lye,Ibra sz*r lesz.

Úgy emlékszem tavaly hasonló köröket futottunk.Hasonló bizalmatlanság.Meg jóslatok, sz*rok leszünk,P*p nem érett meg a dolgokra.

Aztán láttuk,tudjuk mi lett a vége.Szóval én teljesen nyugodt tudok maradni. :)

A varázsszó pedig sztem ez:BIZALOM. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.18. 00:45:56

Rivaldo11 írta:
ziipp írta:Uram, miért van ez?

Itt egy tökéletes csatár - megválunk tőle.
Lenne egy tökéletes csatár, aki kevesebbet is kérne - nem kell nekünk.
Van egy csatár, aki eddig egy más bajnokságban játszott, ráadásul méregdrága - megvesszük.

MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
Ezekre a kérdésekre jó lenne feleletet kapni.
De sebaj. Jön pa*asztimovics, aki majd szétszaggatja az ellenfelek hálóját (max 10-15 gól), emellett tökéletesen illeni is fog a játékba a tohonya mozgásával, no meg a szimpatikus stílusa is szeretnivaló lesz. Allattomos, védőlábárarátartós' indolens szutyok.
Erre az üzletre egy szó jellemző: BAROMSÁG.
Arra meg már ki sem térek, hogy ha nem Samu, akkor miért nem Villa???
Mert Pep elképzelésébe ő illik bele. Ennyi szerintem épp elég érv. Nektek meg a személyes szimpátiátok az ellenérvetek. Ez van, én sem szeretek mindenkit, akit leigazolunk. Én pl. Villát utálom, de ha ő kellene Pepnek elfogadnám.
Ha meg drának találjátok, higgyétek el, Villa drágább lett volna. Neki nincs akkora marketingértéke, mint a svédnek, annyi pénz nem jött volna be belőle
Xavinho #26
Barça B

2009.07.18. 00:43:55

Rivaldo11 írta:

Van egy csatár, aki eddig egy más bajnokságban játszott, ráadásul méregdrága - megvesszük.

MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
De sebaj. Jön pa*asztimovics, aki majd szétszaggatja az ellenfelek hálóját (max 10-15 gól), emellett tökéletesen illeni is fog a játékba a tohonya mozgásával, no meg a szimpatikus stílusa is szeretnivaló lesz. Allattomos, védőlábárarátartós' indolens szutyok.

1. Ha idehozod VILLA-t az 50 millió+5.5 millió keresete lenne + nyakunkon maradna Eto'o aki senkinek sem kell magas igényei miatt. Jelenlegi fizetése 8 millió talán. Szóval összesen akkor 50+5,5+8 = 63,5 millió 1 évre

2. Ha jön Ibra és megy Eto'o akkor ez 45 millió + ibra fizuja ami 8-9 misi lesz. Az 1 évre ugye 45+9 = 54 millió

Anyagilag jobban járnánk Ibra érkezésével, mer így ugye nem kell számolni Eto'o fizujával ( hozzáteszem most 8 millióval számoltam mint Eto'o fizuja, nemtom mennyi pontosan, javítsatok ki)
Egyb. én is jobban favorizálom a spanyolt, de hát ezek a tények, Laportáék tudják mit csinálnak, Pep-nek is az egyes számú célpontja Ibra, és még anyagilag is jobban jövünk ki belőle!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.18. 00:39:44

Hmmm....
Miért pont Ibrahimovic,Villa helyett?
Mert az edzőnk neve Pep Guardiola,és ő erőcsatárt akart már tavaly is.
Ibrahimovic emberileg nincs felnőve a csapathoz?
Nincs.szinészkedik,és gusztustalan megnílvánulásai vannak.
Villa emberileg fel van nőve a csapathoz?
Nincs. 3hete ott nyalt a Madridnak ahol tudott,emelett Ő is egy utolsó kis szinész,ahogy Zlatan is.

Tehát ha már nem Eto'o lesz nekünk ott elől,akkor az emberi oldala,legalábbis amit a pályán látunk , ígyis úgyis csökkenne,csökkent volna.
Én jobban örülök Ibra-nak, mert jobb csatárnak tartom,mint Villa-t. Villa talán emberileg annyival jobb,hogy nem mutogatja a nemiszervét a szurkolóknak,de minden másban ugyan az...

Viszont Ibrahimovic tényleg a világ 5legjobb csatárának a tagja.
-erős,teknikás,szabdrugásai életveszélyese,labdafedezése kiváló
-helyzetkihasználása szintén jó, lövőerje ,pontossága úgy szintén.
Ő aztán igazán képes magának kialakítani gólhelyzetet,és 16-20ről ráküldeni a labdát..

Persze drága ő is,nem ér ennyit ő sem,viszont még mindig sokkal inkább megadnám érte ezt a pénzt,mint Villa-ért az 50et.
És én bízom abban,hogy Pep keze alatt némiképp megjavul a svéd,és pótolja Eto'o-t. Erre minden esélye megvan....
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.18. 00:38:58

számítsatok kritikus szemekre, és véleményekre, ami engem illet. Szapulni fogom kegyetlenül, ha okot ad rá, ahogy Henry tette régen. És talán még kicsit jobban, mert neki nagyobb ára van, nagyobb egoja, és Henryvel ellentétben őt tényleg nem szeretem, mint embert. Persze igyekszem objektívnak maradni majd, hogy ez ne érződjön.
~75 milla min 30 gool
Ha ekkora zseni...
Még itt sincs, de már kezditek :?
Természetesen én is sokat várok tőle, de azért lehet neki is kell egy kis idő beilleszkedni. Bár én azt tippelem, gyorsan felveszi a ritmust, és senki sem bánja meg az érkezését. Én inkább Samut féltem, h mire megy az Interbe. Most meglátjuk, mire meg a világ legjobb kiszolgálása nélkül.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.18. 00:32:02

MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barca+
Jugador del Barça

2009.07.18. 00:29:10

ziipp!!! Előszöris köszönöm ezeket a videókat és sztem minden egyes kételkedő meg lehetett vmien szinten győzni, h ő a legjobb most nekünk!
DE! Sztem villa morálisan mindenkinél jobb lett volna ha igazak a hírek miszerint kifizetné a különbözetet!
Nem értem akkor miért nem lehetett őt megszerezni!
Mind a két játékos a kedvenceim közé tartozik az lenne a csattanó ha Villa is jönne és a támadószankciónk ismét a világ legjobbja lenne!
Villa-----------------Ibra---------------------Leo
Senkinek nem lenne esélye!
És bocsi a kérdésért de Keirrison marad akkor igaz?Csak mer tnagyon kiváncsi vagyok a teljesítményére! Még1 trippla!!!
Bocsi csak már egy picit le vok maradva pedig minden nap elég sokat olvasgatok!
Főleg itt!!! 8)
az hallottam(ismerősöktől!) persze sztem csak kacsa,(mivel itt nincs fent) hogy újabb ajánlatot tettünk Villáért! ez igaz lehet? Bocsi az OF-ért!
Xavinho #26
Barça B

2009.07.18. 00:24:18

KissTito14 írta:Eto'o ideje lejárt. Szép volt, jó volt elég volt. Ibra vélhető érkezésének pedig legbelül minden Barca szimpatizáns örülhet, hiszem a világ egyik leggólérzékenyebb támadójával gazdagodik a klub. Ha a tavalyi idényt is megnézzük mindenhonnan veszélyes a svéd fiú, legyen szó 40 méterről, szabadrúgásról vagy akár a sarokkal szerzett találatáról. Hihetetlenül technikás, és fizikálisan sem lehet benne kivetnivalót találni. Villára térve pedig érthető náhányótok részéről, hogy a Barca miért nem tudja azt az 5-8 mikulást kicsengetni a Valenciának, dehát Eto'o fizetését is álnni kéne még ebben az utolsó idényében, ami nem egy csekély összeg. Így összességében én korrektnek találom az üzletet, és Laportáék tudják a dolguk. :P :) Visca el Barca!♥

Tökéleteset írtál ;) respect tesó ;)
Villa párti voltam és még vagyok is, de egyetértek veled, ez a legkézenfekvőbb a klub számára!
KissTito14
Barça B

2009.07.18. 00:18:06

Eto'o ideje lejárt. Szép volt, jó volt elég volt. Ibra vélhető érkezésének pedig legbelül minden Barca szimpatizáns örülhet, hiszem a világ egyik leggólérzékenyebb támadójával gazdagodik a klub. Ha a tavalyi idényt is megnézzük mindenhonnan veszélyes a svéd fiú, legyen szó 40 méterről, szabadrúgásról vagy akár a sarokkal szerzett találatáról. Hihetetlenül technikás, és fizikálisan sem lehet benne kivetnivalót találni. Villára térve pedig érthető náhányótok részéről, hogy a Barca miért nem tudja azt az 5-8 mikulást kicsengetni a Valenciának, dehát Eto'o fizetését is álnni kéne még ebben az utolsó idényében, ami nem egy csekély összeg. Így összességében én korrektnek találom az üzletet, és Laportáék tudják a dolguk. :P :) Visca el Barca!♥
Kép
˛˛A Barςa a bajnok, én pedig csak azt tudok mondani nekik, hogy a nyomás azé, aki nem nyert semmit...´´[Ibra]
.ViSCΛ ΣL BΛЯCΛ.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.18. 00:14:37

Richi írta:én Ibra párti vagyok csak az ár kicsit irreális amit adnánk érte!elvileg Eto'o +Hleb kölcsönben és még 40 milla igaz ez?
szerintem nem irreális annyira... már többször el lett mondva hogy akármennyire is fájó tulajdonképpen Eto'o értéke 0(ezt most nem akarom annyira részletezni... ha villát vesszük eto'o vszleg maradna és jövőre...stb) ..... így ezt a transzfert felfoghatjuk majd úgy is hogy 40millióért vesszük ibrát ami viszont igecsak jó üzlet...
miihii
KHAL

2009.07.18. 00:12:14

lionelmessi19 írta:Hát jah, kicsit érthetetlen, elég szomorú is tulajdonképp. főleg Samu miatt persze.

Amúgy pedig Ibrahimovic jó játékos. Ki fogok békülni a szakmai vezetőink döntésével, ha beigazolódnak, de ahhoz komoly dolgok kellenek.
Kezdetnek pl az, hogy az ára közel se legyen ahhoz, amit a sajtó (egyébként látszólag semmi alappal) megírt. Erre azért van esély, Laportáék nem hinném h ... van erre egy kifejezés. szóval hogy szembefordulnának azzal, amit évek óta mindig, kiváltképp eddig idén hangoztattak. A reális értékek, a piaci infláció megállítása, stbstb... pláne idesorolva a kedvenc Perezünkre leadott kommentjét.

A második dolog egyértelműen a teljesítmény. Nálam az évi 25 gól a limit, Eto'otól is ezt vártam kb minden évben. Persze csak a bajnokságban. De ha már drágábban jön, most átgondolva, elvárnám hogy ziccereket ne hagyjon ki, mint azt Samu sokszor tette az idény vége felé.

A harmadik és talán utolsó feltétel pedig, hogy adja fel egynéhány dolgát. A fizetés ugye alaptétel, de az már az igazolás létrejöttének is feltétele. A tetűmód bemutattott gólörömei, és egyéb megmozdulásai amikből süt a mérhetetlen Egoizmus, na ezt is el kell hagynia. Henry és Alves érkezésekor hasonló ha nem is ekkora aggályaim voltak, de nekik ment, így reménykedem. Kivéve Alves gusztustalan bár néha vicces színdarabjait. És az utsó: szépen elfogadni hogy ő itt még csak megközelítőleg sem a legnagyobb sztár, hogy ugyanúgy halálra kell dolgoznia magát, alárendelnie a csapatnak, hajtania minden meccsen. Ez is hiányzott tudtommal az eddigi játékstílusából.

Ezeket kell maradéktalanul teljesíteni, és nagyon elégedett leszek. Nem könnyű, nem kevés, de az ő ára sem kevés, és a világ legjobb keretében helyet szorítani neki sem könnyű.

Néhányaknak hozzátenném: számítsatok kritikus szemekre, és véleményekre, ami engem illet. Szapulni fogom kegyetlenül, ha okot ad rá, ahogy Henry tette régen. És talán még kicsit jobban, mert neki nagyobb ára van, nagyobb egoja, és Henryvel ellentétben őt tényleg nem szeretem, mint embert. Persze igyekszem objektívnak maradni majd, hogy ez ne érződjön. De akik Henrynél is úgy érezték régebben, most se fogják kevésbé, rajtuk én nem is tudok segíteni.
=D>

Kiemelt:
Lesz partnered,Kollega :wink:

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.07.17. 23:55:59

mielőtt a kardotokba dőlnétek soroljátok már fel azt a tucatnyi klubot amelyik sorbaáll a"világ legjobb centeréért"...
vagy mégsem annyira jó!
meg aztán, ha jövőre nem lesz nem kell kifizetni az éves kb. 10 milla bérét...
mert jövőre már nem sokat játszana itt!
Richi
Jugador d'estrella

2009.07.17. 23:52:22

én Ibra párti vagyok csak az ár kicsit irreális amit adnánk érte!elvileg Eto'o +Hleb kölcsönben és még 40 milla igaz ez?
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.17. 23:52:20

"Csak azt nem értem, hogy néhány ember - Bestbarca :twisted: :D - miért akarja Eto'o érdemeit csökkenteni"

Nem akarom csökkeneteni, csak józanul látok, és nem Eto'o az én Istenem. :D :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
ziipp
Capitá del Barça

2009.07.17. 23:47:37

riboo írta:DE most úgyérzem magam, minta kisgyerek, akinek megigérnek valamit, és tökmást kap karácsonyra+ még a fa is rádöl :roll:
:D:D:D

Alapvetően hasonlóan érzek, éreztem én is. Villa is jó lett volna a spanyol kalóz fejével. :D Józan eszemet elővéve viszont belátom, hogy Ibrában vannak olyan lehetőségek, amelyek eddig nem voltak adottak Barcánál. Csak azt nem értem, hogy néhány ember - Bestbarca :twisted: :D - miért akarja Eto'o érdemeit csökkenteni.
Marcelinho
Barça B

2009.07.17. 23:44:23

riboo írta:Sírni tudnék :oops: pedig a világ talán legjobb középcsatára érkezik szeretett csapatomhoz..... :roll: nem emberi tulajdonságainak fényében sajnálom a transzfert...illetve, most elsősorban nem ez jut eszembe!
"Elveszítünk" egy olyan ikont, mint Samuel, és "megfosztanak" egy olyan személyes álmomtól, amit röviden úgy hívnak: Villa.
Annak idején Henry volt ilyen számomra. Barca drukkerként sosem ácsingóztam a világ aktuális legjobbjaiért, akik más csapatban kergetik a zsugát.... :wink: ám Ők a kivételek számomra!
Titi itt van (és nem csak itt van...) Villa esetében pedig nagyon hamar felkeltettek csipkejózsika álmából. :? Fájó. Így hogy nem Ő érkezik Eto'o távozása is kétszer annyira rossz :oops: Csináljon itt akármit Ibrakadabra az elkövetkezendő évek során......

/Írom mindezt úgy, ha minden úgy történne, amerre a dolgok a jelen állapotuk szerint haladnak! :wink: /

Nemtudom érez e valaki hasonlóképpen?! Nemvagyok egy nyivákolós típus, bízom a vezetőkben, s nem egyes játékosok érkezésétől-távozásától teszem függővé a klubbszeretetem...(Rivaldo féle esetnél rosszabbat nem tudnak felmutatni számomra.... :P )
DE most úgyérzem magam, minta kisgyerek, akinek megigérnek valamit, és tökmást kap karácsonyra+ még a fa is rádöl :roll:

Remélem fordul még az a bizonyos kocka :wink:

Eto'o-nak sikereket kívánok bárhova is menjen. Köszönet az odaadó, harcos játékért, s a gólrengetegért. Csak, hogy frappáns legyek-Remek "munkát" végzett! :)

Ibrahimovicnak kékfekete szerelést kívánok jövőre is....

Az FC Barcelona '9-es posztjára' pedig végezetül David Villát kívánnék! :wink:

Üdv: riboo
Szívemből beszélsz testvérem... :( :( :(
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.17. 23:39:26

Sírni tudnék :oops: pedig a világ talán legjobb középcsatára érkezik szeretett csapatomhoz..... :roll: nem emberi tulajdonságainak fényében sajnálom a transzfert...illetve, most elsősorban nem ez jut eszembe!
"Elveszítünk" egy olyan ikont, mint Samuel, és "megfosztanak" egy olyan személyes álmomtól, amit röviden úgy hívnak: Villa.
Annak idején Henry volt ilyen számomra. Barca drukkerként sosem ácsingóztam a világ aktuális legjobbjaiért, akik más csapatban kergetik a zsugát.... :wink: ám Ők a kivételek számomra!
Titi itt van (és nem csak itt van...) Villa esetében pedig nagyon hamar felkeltettek csipkejózsika álmából. :? Fájó. Így hogy nem Ő érkezik Eto'o távozása is kétszer annyira rossz :oops: Csináljon itt akármit Ibrakadabra az elkövetkezendő évek során......

/Írom mindezt úgy, ha minden úgy történne, amerre a dolgok a jelen állapotuk szerint haladnak! :wink: /

Nemtudom érez e valaki hasonlóképpen?! Nemvagyok egy nyivákolós típus, bízom a vezetőkben, s nem egyes játékosok érkezésétől-távozásától teszem függővé a klubbszeretetem...(Rivaldo féle esetnél rosszabbat nem tudnak felmutatni számomra.... :P )
DE most úgyérzem magam, minta kisgyerek, akinek megigérnek valamit, és tökmást kap karácsonyra+ még a fa is rádöl :roll:

Remélem fordul még az a bizonyos kocka :wink:

Eto'o-nak sikereket kívánok bárhova is menjen. Köszönet az odaadó, harcos játékért, s a gólrengetegért. Csak, hogy frappáns legyek-Remek "munkát" végzett! :)

Ibrahimovicnak kékfekete szerelést kívánok jövőre is....

Az FC Barcelona '9-es posztjára' pedig végezetül David Villát kívánnék! :wink:

Üdv: riboo
Több, mint egy klubb...
ziipp
Capitá del Barça

2009.07.17. 23:36:21

Kis kedvcsináló a svéd Jövőhöz!

This is Ibra! I [v. 2.0]
This is Ibra! II
This is Ibra! III
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.17. 23:24:50

Saviola írta:
Varga Tamás írta:..de lazaságot, tunyaságot, flegmaságot nem tapasztaltam nála. Mint ahogy a küzdeni akarásával sem volt soha gond.
Na,ezzel erősen vitatkoznék.Ha nem jött össze neki,egy idő után megunta,s sz.rt az egészbe. :wink:
bocsi, én meg ezzel vitatkoznék. :wink: Bele....ra nem igazán emlékszem.
No, mindegy. :wink:
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.07.17. 23:23:20

Varga Tamás írta:..de lazaságot, tunyaságot, flegmaságot nem tapasztaltam nála. Mint ahogy a küzdeni akarásával sem volt soha gond.
Na,ezzel erősen vitatkoznék.Ha nem jött össze neki,egy idő után megunta,s sz.rt az egészbe. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.07.17. 23:21:41

kedves topic-társak:
nekem már egy éve is feltűnt,hogy ha lett volna egy szavazás miszerint eto'o -t adjuk el vagy messit valószínűleg leo mehetett volna...
miért is?
eto'o rugott sok gólt olyan háttérrel amilyen egyetlen centernek nem volt a világon!
emellett látszik,hogy a barca focija szép,de egyre inkább kiismerhető (lásd chelsea és sok spanyol kiscsapat akik agressziven védekeztek nem találtuk az ellenszert...)
jövőre mindenki ezt az agresszív focit fogja játszani ellenünk és ebben eto'o elvész már csak fizikai adottsága miatt is ...

erő ellen erő kell erre pedig ibra a legalkalmasabb...
az ,hogy drága az igaz de megéri a pénzét!
raul33
Barça C

2009.07.17. 23:19:50

akkor most mi van?
madridista
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.17. 23:17:28

lionelmessi19 írta:
A másik hiba a mondandóban: Eto'o alázata és munkája nem igazán az edzésmunkában jön le, sokkal inkább a mezőnyben, és ez az, ami tudtommal Ibráéval és amúgy is a legtöbbekkel összehasonlíthatatlan. Az állandó küzdeniakarás, védekezés, passzolás !!!, hajtás !!!!!!. Tudtommal, bár sokat nem láttam Ibrahimovicot játszani, 8-10 meccsen max az elmúlt két évben, ezek hiányoznak a játékából, vagy legalábbis közel sincsenek annyira jelen, mint Samuéban.
Talán megbocsátod nekem, mint Inter - drukkernek, ha ebben megcáfollak. Én nem 8-10, hanem szinte minden meccsét néztem Ibrának, de lazaságot, tunyaságot, flegmaságot nem tapasztaltam nála. Mint ahogy a küzdeni akarásával sem volt soha gond.
Mérgelődni láttam egy-egy kihagyott helyzet után. Meg gürcölni is.
Talán, amit nem láttál, arról nem kellene ilyen magabiztos kijelentést tenned. Nem szerencsés. Szerintem.
Én sem szoktam olyasmiről kijelentéseket tenni, amit nem láttam, nem ismertem. :wink:
Kép
Lezárt