Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, mondjuk az első kör nem ment olyan simán, mint azt várták, de nyilatkozták, hogy még kondiba nincsenek a TOP-on. Kevés volt nekik a pihenő.looka írta: Nagyon jól megy eddig a Győrnek szerencsére.
Nagyon jól megy eddig a Győrnek szerencsére. Remélem messzire jutnak, jót tenne a magyar focinak a Loki tavalyi BL szereplése után egy másik magyar csapat jó európai szereplése.levproff írta:A Győr közben 2-0-ra verte idegenben a kazakhsztáni FC Atyrau-t az Európa Liga selejtezőjében, ezzel nagy előny van itt.
Aha. Elvileg még 2 kör lesz, de a következő körben már keményebb ellenfelek jöhetnek. Hajrá ETO!!!levproff írta:A Győr közben 2-0-ra verte idegenben a kazakhsztáni FC Atyrau-t az Európa Liga selejtezőjében, ezzel nagy előny van itt.
Jól tudom, hogy ez már a 2. forduló?
Este pedig 20:30 a Videoton játszik a Maribor-ral.
A Sport TV azt hiszem közvetíti.
Köszi a linket.Katalán88 írta:...
Pont most láttam a sport 2-n a Liverpool EL-szereplését és ott volt a Benfica elleni idegenbeli meccs.Néztem h a partjelző annyira mozogni akar h bement a 16-osig?El fanático írta:http://www.telesport.hu/Hirek/2010/05/2 ... zokon.aspx
Az EL-ben kipróbált ötbírós rendszer / + két asszisztens, akik a 16os területét figyelik / szeptembertől a BL-ben is....
/ ezt a postot írtam véletlenül a La liga topikba /
nah, ennek örülök...bár kérdés hogy a két illetékes aki a 16ost figyeli csak, milyen szintű? én nevesebb bírókat állítanék oda is, akiknek van tökük fújni/szólni.El fanático írta:http://www.telesport.hu/Hirek/2010/05/2 ... zokon.aspx
Az EL-ben kipróbált ötbírós rendszer / + két asszisztens, akik a 16os területét figyelik / szeptembertől a BL-ben is....
/ ezt a postot írtam véletlenül a La liga topikba /
Idén nyert utoljára olasz csapatEl fanático írta:http://www.telesport.hu/Hirek/2010/05/2 ... zokon.aspx
Jogos. De azoknak az embereknek ajánlom ezt, akik mindig lehúzzák az Arsenalt, h milyen egy [auto_cenzúra] csapat, mert nem tudja megelőzni sosem a Chelseat meg a Mu-t. De azért az ilyen dolgokat sem kell figyelmen kívül hagyni.
azért még ott a hozzászólások is elégé felqrták az agyam...Ronaldinho&Barca írta:Tudom, hogy tiltott oldal a "goal.com", de szerintem megéri megnézni. Összeállították a BL álom11-t, ahonnan Messi hiányzik.Kész vicc.
Ez remek hír! Támogatják az utánpótlást, így több lehet a fiatal, saját nevelés a csapatokban.bence-barca írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága csütörtökön elfogadta azokat az új szabályokat, amelyek a pénzügyi fair play jegyében fogantak, és az európai futballklubok eladósodását hivatottak megakadályozni 2012-től.
„Nem a klubok büntetése, hanem a megóvásuk a cél" – jelentette ki a szabályok megalkotását már jó ideje szorgalmazó Michel Platini UEFA-elnök.
A kétévnyi, széles körű előkészítő munkával megalkotott, részleteiben a jövő hónapban nyilvánosságra kerülő szabályozás lényege: rábírni a klubokat, hogy legfeljebb annyit költsenek, amennyi bevételük keletkezik a labdarúgással kapcsolatos tevékenységükből.
A legtőkeerősebb klubok tulajdonosai is legfeljebb összesen 45 millió eurós hiányt foltozhatnak be a 2012-től terjedő hároméves időszakban, ám a következő három esztendőre eső legális hiány már csak 30 millió lehet. A klubok könyvelését az UEFA pénzügyi és jogi szakértőkből álló bizottsága ellenőrzi, az előírásokat megszegők – így az alkalmazottaik vagy az üzleti partnereik felé tartozásokat felhalmozók is – kitilthatók lesznek az európai kupaporondról.
A szabályozás egyetlen területen enged korlátlan befektetési lehetőséget: az utánpótlás-nevelésben.
Sztem nem hülyeség, igaz minket is érint :/
Tényleg rosszindulat nélkül mondom, de nem tudnak rendesen ünnepelni.Game90 írta:Inter ünneplés a San Siroban:
http://www.youtube.com/watch?v=KBgKbVnQGtc
Beszólogatások szerintem csak Reál részről lesznek (megint). Remélem Pep-ék továbbra sem süllyednek le az ő szintjükre.Lionel85 írta:Spanyolországban sem lesz jobb a dolga, mert ott már most többi ellensége van, pedig még nem is vállalt munkát a Realnál. Pikáns idény következik, nagy harcokkal és mégnagyobb beszólogatásokkal.Game90 írta:Személyes okokról van szó a döntése kapcsán, gondolom belefáradt abba, hogy annyi ellensége van Olaszországban.
Spanyolországban sem lesz jobb a dolga, mert ott már most többi ellensége van, pedig még nem is vállalt munkát a Realnál. Pikáns idény következik, nagy harcokkal és mégnagyobb beszólogatásokkal.Game90 írta:Személyes okokról van szó a döntése kapcsán, gondolom belefáradt abba, hogy annyi ellensége van Olaszországban.
Maicon, Leo, meg sztem volt jobb középvédő Cianinál. Bastian helye sem biztos, mondjuk helyette Cambiasso...fcbarca0827 írta:Igazából nem tudom ki szerint, én csak madridista.hu-n olvastam és bemásoltam.Cooltiszo írta:Tegyük hozzá, hogy a goal.com szerint, ami erősen szubjektív. Vicc lenne ha Olic bent lenne és Messi nemfcbarca0827 írta:Az ide BL álomcsapata:
Lloris (Lyon) – Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) – Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern), Robben (Bayern) – Olic (Bayern), Milito (Inter)Alvest se hiszem, hogy beraknák Maiconnal szemben, hiszen az utóbbi megnyerte a sorozatot.
Amúgy egyetértek a gólkirály nálam is ott van, illetve Maiconnak is helye lenne.