Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
senzu
Entrenador del Barça

2010.07.15. 19:13:01

Én azt csak pozitívumnak tartom, hogy nincs sok magyar játékos. Eddig csupa falábú magyar volt, de rájöttek, hogy külföldről sokkal jobb játékosokat tudnak szerezni...

Mellesleg ahogy olvastam, már volt pár balhé az esti meccs miatt, mondjuk azt nem tudom, hogy a szlovénok vagy a fehérváriak zúztak-e, de pár autót megrongáltak.
Meg a fehérváriakat gyűlölik a győriek, és fordítva is így van, úgyhogy lehet, hogy köztük is lesz majd összeszólalkozás. Fenének kellett Győrbe hozni a Vidi meccset, mentek volna Pestre, ott zúzhatnak nyugodtan, amilyen állapotban van a város nem is nagyon tűnne fel....
levproff
Director del Fútbol

2010.07.15. 18:46:21

looka írta: Nagyon jól megy eddig a Győrnek szerencsére.
Hát igen, mondjuk az első kör nem ment olyan simán, mint azt várták, de nyilatkozták, hogy még kondiba nincsenek a TOP-on. Kevés volt nekik a pihenő.
Mondjuk a Győrnek azt róják ( :D ) fel sokan, hogy nincs annyira sok magyar játékos..
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
looka
Capitá del Barça

2010.07.15. 18:12:17

levproff írta:A Győr közben 2-0-ra verte idegenben a kazakhsztáni FC Atyrau-t az Európa Liga selejtezőjében, ezzel nagy előny van itt.
Nagyon jól megy eddig a Győrnek szerencsére. Remélem messzire jutnak, jót tenne a magyar focinak a Loki tavalyi BL szereplése után egy másik magyar csapat jó európai szereplése.
A Vidinek is szurkolni fogok este, nem lesz könnyű meccs, mert nincs még egyben ez a csapat, de remélem kiejtik a szlovénokat.
senzu
Entrenador del Barça

2010.07.15. 18:01:32

levproff írta:A Győr közben 2-0-ra verte idegenben a kazakhsztáni FC Atyrau-t az Európa Liga selejtezőjében, ezzel nagy előny van itt.

Jól tudom, hogy ez már a 2. forduló?

Este pedig 20:30 a Videoton játszik a Maribor-ral.
A Sport TV azt hiszem közvetíti.
Aha. Elvileg még 2 kör lesz, de a következő körben már keményebb ellenfelek jöhetnek. Hajrá ETO!!!
levproff
Director del Fútbol

2010.07.15. 17:57:23

A Győr közben 2-0-ra verte idegenben a kazakhsztáni FC Atyrau-t az Európa Liga selejtezőjében, ezzel nagy előny van itt.

Jól tudom, hogy ez már a 2. forduló?

Este pedig 20:30 a Videoton játszik a Maribor-ral.
A Sport TV azt hiszem közvetíti.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.07.08. 18:53:19

Katalán88 írta:...
Köszi a linket. :wink: Már, 1:1. Mindegyik magyar csapat továbbmegy, nem lesz itt gond.

szerk., kábé 150 perccel később: Vagy mégsem mind, vezet a Tirana a 107. percben. De a Győr, már legalább továbbment. :roll:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Katalán88
Capitá del Barça

2010.07.08. 18:45:54

Európa Liga 1. selejtezőkör:
Az első meccsen: Nyitra-Győr 2-2
A másodikon most Győr-Nyitra 0-1 :(
Hajrááá GYŐŐŐR!!!!!
Valaki meg mondaná, hogy miért csak 1000 néző van?
Tessék nézni és szúrkolni! \:D/
http://www.digisport.hu/live_matches/el ... itesek/97/
Kép
katalunya
Jugador d'estrella

2010.05.29. 15:38:16

El fanático írta:http://www.telesport.hu/Hirek/2010/05/2 ... zokon.aspx

Az EL-ben kipróbált ötbírós rendszer / + két asszisztens, akik a 16os területét figyelik / szeptembertől a BL-ben is....

/ ezt a postot írtam véletlenül a La liga topikba /
Pont most láttam a sport 2-n a Liverpool EL-szereplését és ott volt a Benfica elleni idegenbeli meccs.Néztem h a partjelző annyira mozogni akar h bement a 16-osig? :) De most h ezt így elolvastam értem,és szerintem jóh ötlet :wink: (Azon a meccsen mondjuk volt 2 benficás 11-es is :) )
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.29. 15:30:36

Az EL-ben kipróbált ötbírós rendszer / + két asszisztens, akik a 16os területét figyelik / szeptembertől a BL-ben is....

nah, ennek örülök...bár kérdés hogy a két illetékes aki a 16ost figyeli csak, milyen szintű? én nevesebb bírókat állítanék oda is, akiknek van tökük fújni/szólni.

nem ilyen általában 4. játékvezetős arcokat, bár tudom,h cserélődnek,és valamikor olyan a 4. aki amúgy bőven az elitben van,mint bíró.

azért azt nem értem, hogy Vbre nem bírnak kivinni annyival több bírót, végülis a labdarúgás legfontosabb eseménye, de ott még nem vetik be.
remélem ott nem jut tovább senki sem óriási baki árán...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.29. 11:50:17

Idén nyert utoljára olasz csapat :twisted: :twisted: :twisted:
(vagy szegényeket még nagyobb költségekbe verik)

Bele se merek gondolni, h mi lett vna ha egy ilyen 5. bíró pont szemből látja ahogy Sneijder elkaszálja Danit
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.29. 11:43:57

wuwu írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... bokat.html

nelkuluk nem bl a bl!!!!!!!!!!!!
Jogos. De azoknak az embereknek ajánlom ezt, akik mindig lehúzzák az Arsenalt, h milyen egy [auto_cenzúra] csapat, mert nem tudja megelőzni sosem a Chelseat meg a Mu-t. De azért az ilyen dolgokat sem kell figyelmen kívül hagyni.
El fanático
Entrenador del Barça

2010.05.28. 14:04:08

http://www.telesport.hu/Hirek/2010/05/2 ... zokon.aspx

Kép
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.28. 02:20:58

Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
Deus
Boixos Nois

2010.05.28. 01:17:40

Ronaldinho&Barca írta:Tudom, hogy tiltott oldal a "goal.com", de szerintem megéri megnézni. Összeállították a BL álom11-t, ahonnan Messi hiányzik. :D Kész vicc.
azért még ott a hozzászólások is elégé felqrták az agyam... :x
KépKép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.05.28. 00:11:01

bence-barca írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága csütörtökön elfogadta azokat az új szabályokat, amelyek a pénzügyi fair play jegyében fogantak, és az európai futballklubok eladósodását hivatottak megakadályozni 2012-től.

„Nem a klubok büntetése, hanem a megóvásuk a cél" – jelentette ki a szabályok megalkotását már jó ideje szorgalmazó Michel Platini UEFA-elnök.

A kétévnyi, széles körű előkészítő munkával megalkotott, részleteiben a jövő hónapban nyilvánosságra kerülő szabályozás lényege: rábírni a klubokat, hogy legfeljebb annyit költsenek, amennyi bevételük keletkezik a labdarúgással kapcsolatos tevékenységükből.

A legtőkeerősebb klubok tulajdonosai is legfeljebb összesen 45 millió eurós hiányt foltozhatnak be a 2012-től terjedő hároméves időszakban, ám a következő három esztendőre eső legális hiány már csak 30 millió lehet. A klubok könyvelését az UEFA pénzügyi és jogi szakértőkből álló bizottsága ellenőrzi, az előírásokat megszegők – így az alkalmazottaik vagy az üzleti partnereik felé tartozásokat felhalmozók is – kitilthatók lesznek az európai kupaporondról.

A szabályozás egyetlen területen enged korlátlan befektetési lehetőséget: az utánpótlás-nevelésben.

Sztem nem hülyeség, igaz minket is érint :/
Ez remek hír! Támogatják az utánpótlást, így több lehet a fiatal, saját nevelés a csapatokban.

Ami meg minket illet: pozitívban zártuk az elmúlt esztendőt, ami nem rossz, tehát az adósságunkból faragtunk és még úgy is pluszban zártunk, szóval nem hinném, hogy minket annyira nagyon érintene, legalábbis a Laporta-féle vezetőséget...
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.27. 21:27:46

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága csütörtökön elfogadta azokat az új szabályokat, amelyek a pénzügyi fair play jegyében fogantak, és az európai futballklubok eladósodását hivatottak megakadályozni 2012-től.

„Nem a klubok büntetése, hanem a megóvásuk a cél" – jelentette ki a szabályok megalkotását már jó ideje szorgalmazó Michel Platini UEFA-elnök.

A kétévnyi, széles körű előkészítő munkával megalkotott, részleteiben a jövő hónapban nyilvánosságra kerülő szabályozás lényege: rábírni a klubokat, hogy legfeljebb annyit költsenek, amennyi bevételük keletkezik a labdarúgással kapcsolatos tevékenységükből.

A legtőkeerősebb klubok tulajdonosai is legfeljebb összesen 45 millió eurós hiányt foltozhatnak be a 2012-től terjedő hároméves időszakban, ám a következő három esztendőre eső legális hiány már csak 30 millió lehet. A klubok könyvelését az UEFA pénzügyi és jogi szakértőkből álló bizottsága ellenőrzi, az előírásokat megszegők – így az alkalmazottaik vagy az üzleti partnereik felé tartozásokat felhalmozók is – kitilthatók lesznek az európai kupaporondról.

A szabályozás egyetlen területen enged korlátlan befektetési lehetőséget: az utánpótlás-nevelésben.

Sztem nem hülyeség, igaz minket is érint :/
messideco
Presidente del Barça

2010.05.24. 12:43:53

Ronaldinho&Barca írta:Tudom, hogy tiltott oldal a :D Kész vicc.
Ezért tiltott :lol: :lol: Ciani, Lloris, Schweinsteiger: finoman fogalmazva is meg :?: ezhető.
Kép
"And my heart will leave you never."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.24. 12:41:55

Tudom, hogy tiltott oldal a "goal.com", de szerintem megéri megnézni. Összeállították a BL álom11-t, ahonnan Messi hiányzik. :D Kész vicc.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varatrix
Director del Fútbol

2010.05.24. 10:07:15

Game90 írta:Inter ünneplés a San Siroban:
http://www.youtube.com/watch?v=KBgKbVnQGtc
Tényleg rosszindulat nélkül mondom, de nem tudnak rendesen ünnepelni.
A többi csapatnál szebben megvan komponálva a celebration.
Mondjuk ez legyen a legkisebb gondjuk.
Grat Inter.
Jövőre bosszút állunk.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.24. 09:52:36

Lionel85 írta:
Game90 írta:Személyes okokról van szó a döntése kapcsán, gondolom belefáradt abba, hogy annyi ellensége van Olaszországban.
Spanyolországban sem lesz jobb a dolga, mert ott már most többi ellensége van, pedig még nem is vállalt munkát a Realnál. Pikáns idény következik, nagy harcokkal és mégnagyobb beszólogatásokkal.
Beszólogatások szerintem csak Reál részről lesznek (megint). Remélem Pep-ék továbbra sem süllyednek le az ő szintjükre.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.24. 09:13:59

Game90 írta:Személyes okokról van szó a döntése kapcsán, gondolom belefáradt abba, hogy annyi ellensége van Olaszországban.
Spanyolországban sem lesz jobb a dolga, mert ott már most többi ellensége van, pedig még nem is vállalt munkát a Realnál. Pikáns idény következik, nagy harcokkal és mégnagyobb beszólogatásokkal.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2010.05.24. 06:44:11

Inter ünneplés a San Siroban:
http://www.youtube.com/watch?v=KBgKbVnQGtc

Ebben az Interben talán többségben vannak az olyan játékosok, akiknek az utóbbi években volt olyan megmozdulása – többnyire nem csak egy –, amelyik kivívta a közönség ellenszenvét (Materazzi, Balotelli, Thiago Motta, Chivu, Sztankovics, Muntari), de Mourinho olyan csapatba gyúrta őket, mint azt Lee Marvin tette a Savalas, Bronson-féle csapattal a Piszkos Tizenkettőben.

11-re dugig megtelt a Dóm előtti placc, illetve az utakon ott tülköltek, üvöltöttek, tomboltak az interesek az autókból. Zászlóerdőkben. 2-kor kinyitott a San Siro, ahol tudni lehetett, hogy Madridból csak későn szabadul a győztes csapat. A Malpensa reptéren mintegy 4000 szurker várta a 4,58-kor földre szálló madridiakat. A csapatkapitány és Zanetti tartotta a serleget a kezében, majd 6 óra 7 perckor megjelentek a legények a San Siróban. Dűlt a Pazza Inter (a csapat himnusza, Őrült Inter) a hangosbemondóból, és 50 ezren üdvözölték a hősöket. Mindenki ott volt, kivéve Mourinhót.

Mourinho: ,,Köszönök mindent, de hétfőn a Reallal tárgyalok. Szeretnék én lenni, az az edző, aki három Bajnokok Ligáját nyert, három különböző csapattal. A Real az egyetlen csapat, amelyik érdeklődött irántam, még ha nem is beszéltem velük. Én mindent megadtam, ez az oka annak, hogy szabadon választhatok. És hogy miért csak két év? Engem az Interkontinentális- és a Szuperkupa nem érdekel. Köszönöm az olasz focinak, nagy tapasztalat volt ez! Az olasz foci most világbajnok és az európai klubok legjobbika is az övé.” Olaszországról kérdezve ezt osztotta meg: ,,Jó volt arra, hogy megtanuljam elviselni a nyomást, ami csak ott és Spanyolországban van meg. Több lett a fehér hajszálam, de jobb lettem!”

Milito: ,,Én nagyon jól érzem magam az Internél, de a jövőmről el kell gondolkodnom. Örökre hálás lesz Mourinhónak, mindig hitt bennem. Még nem vettük tudomásul, hogy mit is tettünk!”

Javier Zanetti, a kapitány Mourinhóval kezdte: ,,Hatalmas munkát végzett velünk. Személyes okokról van szó a döntése kapcsán, gondolom belefáradt abba, hogy annyi ellensége van Olaszországban. 15 éve fel akartam emelni ezt a serleget.” A meccsről: ,,Mourinho tudta, hogy jól járatják a labdát, ezért arra kért, hogy maradjunk hátul, és ellentámadásokból legyünk veszélyesek.”

Moratti szerint Mourinho egyedi: ,,Senki nem tud úgy edzést tartani, motiválni, kommunikálni, mint ő!”

olaszforum.blog.hu
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messiisten
Barça B

2010.05.23. 22:15:45

Sztem ez a legjobb álomcsapat:Loris,Pique,Maicon,Zanetti,Lucio v Lahm de inkább Lucio,Leo,Cambiasso,Altintop,Pedro,MILITO ő volt a legjobb,Eto'o

Valahol olvastam Ronniet de szerintem az illető nem túl sok BL meccset nézett
. Sajna nem Militot hoztuk ide hanem Ibrát és ha ezt vki olvassa tudom h lefognak hordani magukban engem h így szidtam úgy szidtam de nem egy nagyo nagy csatár ezt a szintet nem éri el amit ezek a fiúk teknikai tudásban képvielnek sztem. Nem mozog elegfet a védelem mögött csak áldogál.

Kéne csinálni egy olyan Topicot ahol leszólják egymást a fórumozók és akk nem a sima Topicok lennének tele mert múltkor is tekrgettem amí elértem az előző hozzá szólásokat.
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.05.23. 21:48:45

fcbarca0827 írta:
Cooltiszo írta:
fcbarca0827 írta:Az ide BL álomcsapata:

Lloris (Lyon) – Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) – Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern), Robben (Bayern) – Olic (Bayern), Milito (Inter)
Tegyük hozzá, hogy a goal.com szerint, ami erősen szubjektív. Vicc lenne ha Olic bent lenne és Messi nem :D Alvest se hiszem, hogy beraknák Maiconnal szemben, hiszen az utóbbi megnyerte a sorozatot.
Igazából nem tudom ki szerint, én csak madridista.hu-n olvastam és bemásoltam. :P Amúgy egyetértek a gólkirály nálam is ott van, illetve Maiconnak is helye lenne.
Maicon, Leo, meg sztem volt jobb középvédő Cianinál. Bastian helye sem biztos, mondjuk helyette Cambiasso...
d
Entrenador del Barça

2010.05.23. 21:42:52

Gondolkodtam a 80. perc tajekan, hogy be kellene hozni egy olaszt a csapatba mar csak a latszat kedveert... akkor ki kepviselne jobban Olaszorszagot, Balotelli, vagy Materazzi? :D
Lezárt