visca el barca írta:azért a porto nagyságrendekkel jobb csapat int a sporting... bl-ben is mindig ott kavirnyáznak a nyolcad-negyeddöntőben.
ettől függtlenül érdekes h világ életében ott játszott (nagycsapatban 5-6 évet) erre elmegy az egyik legnagyobb rivalishoz...
Ez igaz, az elmúlt években a Porto messze a legsikeresebb portugál csapat, még ha ez az utolsó évük nem is jött össze. Olyan, mint pl. Németországban vki a Schalkeből a Bayernbe igazolna. Ettől függetlenül tartom, h nem igazán komoly csapatba való, de a Portoba jó lehet.
palesz! Amennyit láttam belőle, biztos, h tehetséges, de addig nem tudok nyilatkozni róla, amíg nem látom párszor tétmeccsen játszani a nagy csapatnál. Reméljük, h ez meg történik a következő szezonban! Amúgy érdekes dolog, h Pep mintha nem akarná a mélyvízibe dobni a fiatalokat egyből, inkább később, már 20-22 évesen kezdi el őket a csapatba építeni. Mert pl. Pedróról vagy Busquetsől sokat nem is hallottunk, mielőtt Pep felhozta volna őket, pedig valószínűleg tehetségesnek kellett lenniük. Nem tudom, h ez jó vagy rossz, mert nekem pl. tetszett, ahogy Rijkaard a mélyvízibe dobta Messit és Bojan, nem volt velük gond, egyedül Gio nem tudott maradandót alkotni. Nem tudnám megmondani, melyik a helyes út.
Mind2re vannak példák, egyik oldalon Messi, Bojan, a másikon Pedro, Busquets, vagy korábbról Iniesta.