2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát, FIFA-ban jó voltGame90 írta:24 éves, 8,5 millió font volt. Hát, Richards-nak vagy Gary Cahill-nek jobban örültem volna, de Wenger tudja, Vermaelen is bevált.levproff írta:Már szinte hivatalos:
Laurent KoscielnyArsenal
Arséne Wenger:
"Koscielny egy remek képességekkel megáldott középső védő, akinek nagyszerű szezonja volt a Lorienttel. Egy erős bekkre leltünk a személyében, aki rövid időn belül képes az áttörésre. Az előző idényében már megmutatta, hogy mentálisan is erős, s hogy remek küzdő. Mindenképpen minőségi erősítést jelent a csapatnak."
Kép az új igazolásról.
24 éves, 8,5 millió font volt. Hát, Richards-nak vagy Gary Cahill-nek jobban örültem volna, de Wenger tudja, Vermaelen is bevált.levproff írta:Már szinte hivatalos:
Laurent KoscielnyArsenal
Az biztos,h nem lehet egyszerű megsaccolni melyik srác mikorra "érik be" pontosan.Bízom benne,h a stáb minél többször találja el a jó időzítést és a továbbiakban is sok ifjonc tudja majd megvetni a lábát a nagycsapatband írta:Egyénre szabva kellene ezt kezelni. Pedro például tipikusan későn érő típus, már Bojanhoz vagy Messihez viszonyítva. De valóban nehéz edzői kérdés. Mindenesetre azért most a másodosztályban még nagyobb terhelést kapnak és nagyobb a fejlődés lehetősége, tovább lehet őket az Atleticnél tartani. Elvileg.LG írta:Nem tudnám megmondani, melyik a helyes út.
Mind2re vannak példák, egyik oldalon Messi, Bojan, a másikon Pedro, Busquets, vagy korábbról Iniesta.
Na, ez egy jó felvetés. Ez nekem is feltűnt. Ezért "félek", hogy Thiagoval még nem fog számolni Pep jövőre, mert túl fiatal. És ennek tudom be szintén Bojan mellőzését is. Bár év végén pep már Ibra helyett is játszatta a fontos meccseken is, úgyhogy lehet "megvilágosodott" Pep...LG írta: Nem tudnám megmondani, melyik a helyes út.
Mind2re vannak példák, egyik oldalon Messi, Bojan, a másikon Pedro, Busquets, vagy korábbról Iniesta.
Egyénre szabva kellene ezt kezelni. Pedro például tipikusan későn érő típus, már Bojanhoz vagy Messihez viszonyítva. De valóban nehéz edzői kérdés. Mindenesetre azért most a másodosztályban még nagyobb terhelést kapnak és nagyobb a fejlődés lehetősége, tovább lehet őket az Atleticnél tartani. Elvileg.LG írta:Nem tudnám megmondani, melyik a helyes út.
Ez igaz, az elmúlt években a Porto messze a legsikeresebb portugál csapat, még ha ez az utolsó évük nem is jött össze. Olyan, mint pl. Németországban vki a Schalkeből a Bayernbe igazolna. Ettől függetlenül tartom, h nem igazán komoly csapatba való, de a Portoba jó lehet.visca el barca írta:azért a porto nagyságrendekkel jobb csapat int a sporting... bl-ben is mindig ott kavirnyáznak a nyolcad-negyeddöntőben.
ettől függtlenül érdekes h világ életében ott játszott (nagycsapatban 5-6 évet) erre elmegy az egyik legnagyobb rivalishoz...
És Thiago Alcantaráról mi a véleményed? Csak hogy ne kelljen izgulnom a jövőjét illetően...LG írta: Ugye én 1-2 éve is megmondtam, h nem lesz nagy durranás? Mondom, a fiatal játékosokkal kapcsolatba beszoktak jönni a megérzéseim.
Ugye én 1-2 éve is megmondtam, h nem lesz nagy durranás? Mondom, a fiatal játékosokkal kapcsolatba beszoktak jönni a megérzéseim.Tdavid írta:Robcsyy írta:Joao MoutinhoPorto
Szép kis fogadtatása lesz majd jövőre az Alvalade stadionban![]()
"KisFigo"
Pedig 1-2 éve még M.U., Chelsea, Barcelona csapatoknál merült fel a neve.
Kiváncsi leszek rá h mekkora karriert fog befutni...
ennek semmi értelme nem volt.. nem lépett előreRobcsyy írta:Joao MoutinhoPorto
És csak 11 millióért!Robcsyy írta:Joao MoutinhoPorto
Robcsyy írta:Joao MoutinhoPorto
ez kemény.Boixos írta:http://www.corrieredellosport.it/Fotoga ... brasiliano!
dinho otthon pihizik és hát a kaja sem lehet túl szr...
Nem hinném egyébként hogy létrejön a transzfer.albicelesteX írta:Ugyan még nem hivatalos,de lehet alapja.
Raúl (real madrid)Schalke04
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... al-2035623