FC Barcelona 14/15

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány trófeát nyerünk az új szezonban?

1
69
34%
2
42
21%
3
60
30%
Egyet sem
32
16%

Szavazatok száma: 203
mathers1
Barça C

2014.11.22. 23:58:00

Az amúgy igaz, hogy az árából akár lehetett volna egy komolyabb keretet is összerakni, mint a mostani, de ez már más kérdés. Ennek ellenére én örülök Suáreznek, mert régóta vártam már egy igazi középcsatárt, és Suárez stílusa még illik is ide úgy tűnik. Amint sikerül összeszoknia az első hármasnak, akkor ütős kis trió lehet ebből.
Ha sikerül összeszokni akkor az biztos, hogy ütős trió. De orr nehéz ez a barca. Hátrább nincs rendbe téve semmi. Abba a hibába vagytok, mint mi voltunk anno. Hogy megvesszük a legjobb támadókat és akkor majd minden jó lesz. Jól működött, de komoly meccsen véreztünk. Szerintem Suarez árából, ha rendbe rakjátok az egész csapatot, akkor ütősebb csapatot lehetett volna kihozni. De ez csak az én véleményem. :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.22. 23:51:04

Nagyon tetszett ez a mai csapat, hetek óta várom már, hogy játsszon a középpálya, most ez megvolt, élvezetes is volt a meccs. Mint már a LE topicban is írtam, remélem állandósítjuk ezt a felállást/játékot, ebben több lehetőség van szerintem, mint abban a játékban, amikor elsősorban a szélsőkre támaszkodunk, és nem a középpályásokra.

Amúgy kis érdekesség, eléggé hasonlított a mostani meccsen levő Barca a 2010/11-esre, legalábbis felállás alapján. Akkor és most - amúgy a Panathinaikos elleni meccs is 5-1 lett. :D Elche ellen meg így nézett ki, csak hogy legyen mihez hasonlítani a mostanit. Érezhető a változás, gratula Luchonak ezért! (Remélem tudatos volt..)
mathers1 írta:Suarez csak azért vettétek meg, mert a Realnak is kellett. Semmi másért. Egyébként tényleg teljesen fölösleges. Sanchezt hiba volt eladni. Ő sokkal jobb volt itt meg jobban illik a rendszerbe. De ne írjuk le azért Suarezt van még ideje bizonyítani. De valóban az árából a kp-t meg a védelmet kellett volna rendbe tenni. Mert még, ha be is válik Suarez a hátsó alakzat a nagyobb csapatok ellen kevés lesz szerintem.
Sánchez jobban illett ide? Soha nem játszott úgy, mint most az Arsenalban, vagy a válogatottban.. Alexisnek nem feküdt ez a foci, szerintem tök egyértelműen kiderült ez az elmúlt évek alatt. Voltak jó meccsei, de a tudása legjavát sosem tudta kihozni magából nálunk.

Suárez meg azért jött, mert Lucho középcsatárt akart.. Hír volt már erről - hogy kell neki egy igazi 9-es - azelőtt is, hogy ő egyáltalán szóba került volna Luis nálunk, úgyhogy őszintén kétlem, hogy csak azért jött, mert anno nektek kellett.. :roll:

Az amúgy igaz, hogy az árából akár lehetett volna egy komolyabb keretet is összerakni, mint a mostani, de ez már más kérdés. Ennek ellenére én örülök Suáreznek, mert régóta vártam már egy igazi középcsatárt, és Suárez stílusa még illik is ide úgy tűnik. Amint sikerül összeszoknia az első hármasnak, akkor ütős kis trió lehet ebből.
mathers1
Barça C

2014.11.22. 23:28:13

Suarez csak azért vettétek meg, mert a Realnak is kellett. Semmi másért. Egyébként tényleg teljesen fölösleges. Sanchezt hiba volt eladni. Ő sokkal jobb volt itt meg jobban illik a rendszerbe. De ne írjuk le azért Suarezt van még ideje bizonyítani. De valóban az árából a kp-t meg a védelmet kellett volna rendbe tenni. Mert még, ha be is válik Suarez a hátsó alakzat a nagyobb csapatok ellen kevés lesz szerintem.
roby122
Entrenador del Barça

2014.11.22. 22:58:51

barca0000 írta:Sokan nem fognak most velem egyet érteni de Suárez tök felesleges hogy itt van,jobb lett volna ha Sánchez marad és Luis árából jött volna inkább 1-2 normális védőt. Tudom hogy Suáreznek meccs hiánya van stb de akkor is felesleges, van két remek támadónk Messi és Neymar személyébe és Alexis se sokkal rosszba mint Suarez és még teszem hozzá jövőre ha vissza jön Deu még inkább felesleges volt a Suárez üzlet.Remélem jövőre ha igazolhatunk nem Reus lesz a fő célpont hanem normális védők+középpályások.
Valamilyen szinten egyet értek veled. Én úgy láttam a mai meccsen , hogy egy felesleges ember volt a pályán. (persze leszámítva a gólpasszt , és azt a kényszerítőt amit Albanak pörgetett fel.) Ezen kívül a társak egyáltalán nem keresték labdákkal , nem próbáltak összejátszani vele.
Most ez lehet azért van , mert Messi rekordját akarták kipipálni , letudni , meg ez egyértelmű , hogy Messi napja volt , de valahogy én is elvoltam Messi & Neymar játékával , Suárez egyáltalán nem hiányzott oda.
Ebbe a játékban Sanchez jobban beleillett ez tény , én is inkább nézném a Chileit. Ma is az Arsenal-Mu-n amit lehozott eszméletlen. De azért ne sírjunk , mert "csak" egy Luis Suárez jött . :D
Csak hát ezt ugye még azzal is meg lehet spékelni , hogy így is szenved , nincs gólja szegénynek , ég benne a bizonyítási vágy , erre meg LE beküldi helyette Pedrot. ( Messit nem fogja lehozni , Neymar a múltkor megjegyezte , hogy nem szereti ha lecserélik , maradt Suárez kizárásos alapon.)
Ez egy tanulóév lesz neki , mint tavaly Neymarnak. Eszméletlen mit fejlődött a brazil , és még csak mindig csak 22 éves. A világ legjobbja lesz pár éven belül. Ez még a jövő zenéje , és az is , hogy 3 dudás elfér-e egy csárdában , mert azt már láthattuk , hogy 2 igen.
Én mindenesetre szurkolok neki , hogy összejöjjön.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2014.11.22. 22:32:06

barca0000 írta:Sokan nem fognak most velem egyet érteni de Suárez tök felesleges hogy itt van,jobb lett volna ha Sánchez marad és Luis árából jött volna inkább 1-2 normális védőt. Tudom hogy Suáreznek meccs hiánya van stb de akkor is felesleges, van két remek támadónk Messi és Neymar személyébe és Alexis se sokkal rosszba mint Suarez és még teszem hozzá jövőre ha vissza jön Deu még inkább felesleges volt a Suárez üzlet.Remélem jövőre ha igazolhatunk nem Reus lesz a fő célpont hanem normális védők+középpályások.
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem csak meccshiánya van, hanem még csak most csöppent ide. Mint ahogy az Neymaron is látszik, nem árt egy tanulóév. Az én elvárásaimat már most túlszárnyalta Suarez és igazán bedurvulni szerintem csak a következő szezontól fog. (Bár ha előbb megteszi, akkor még inkább elmondható lesz, hogy jobb helyen van itt, mint Sanchez...)
barca0000
Jugador del Barça

2014.11.22. 22:00:44

Sokan nem fognak most velem egyet érteni de Suárez tök felesleges hogy itt van,jobb lett volna ha Sánchez marad és Luis árából jött volna inkább 1-2 normális védőt. Tudom hogy Suáreznek meccs hiánya van stb de akkor is felesleges, van két remek támadónk Messi és Neymar személyébe és Alexis se sokkal rosszba mint Suarez és még teszem hozzá jövőre ha vissza jön Deu még inkább felesleges volt a Suárez üzlet.Remélem jövőre ha igazolhatunk nem Reus lesz a fő célpont hanem normális védők+középpályások.
palesz77

2014.11.19. 12:03:36

barcastuff
Montoya, who had fever past days, returned to normal training. Mathieu (calf), Rafinha (thigh), and Sergi Roberto (thigh) with the group.

Jól értem, hogy mindegyikük a csapattal edzett? Rafinha úgy tűnik most tényleg csak kicsit érezte a lábát akkor hál istennek, remélem szombaton is játszhat már akár. Matyinak is örülök amúgy, csak remélem nem jegeljük megint majd emiatt Bartrat..
Chino írta:Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom a szerződéshosszabbítást is magába foglalja a tiltás.
Hát nem tudom, szerintem nem. Amikor nem volt szó eltörlésről ,akkor is folyamatosan újítgattuk a szerződéseket, meg írták, hogy kivel mikor fogunk..
Normandia
Director del Fútbol

2014.11.18. 16:47:01

Chino írta:
Erxy írta:
Chino írta:Ha transferban marad, akkor harcolhat akármilyen zsíros szerződésért, nem lesz hosszabbítás.
ööö, miért is?
szerződést hosszabbítani lehet, Neymivel is akarnak.

Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom a szerződéshosszabbítást is magába foglalja a tiltás.
Attòl függ, hogy az eredeti transzver milyen kitételeket tartalmaz. Amennyiben a hosszabbítást, annak lehetőségét, vagy bármilyen feltételhez kötött teljesülést és az megtörténik, akkor nem eshet a büntetés alá. Magyarul, nem lehet egy már megkötött szerződést, annak beltartalmát módosítani egy harmadik fél által, még akkor sem, ha az a FIFA. Az a baj, hogy nem ismerem részletesen a büntetés szövegét.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.18. 16:37:37

Chino írta:
Erxy írta:
Chino írta:Ha transferban marad, akkor harcolhat akármilyen zsíros szerződésért, nem lesz hosszabbítás.
ööö, miért is?
Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom a szerződéshosszabbítást is magába foglalja a tiltás.
Szerződéshosszabbítás miért számítana transzfernak? A kölcsönadott játékosokat is visszahívhatja a klub, az sem számít igazolásnak, mivel a játékjoguk hivatalosan a Barcáé, csak átmenetileg lemondtak róla.
gg86
Jugador d'estrella

2014.11.18. 16:35:50

Chino írta: Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom a szerződéshosszabbítást is magába foglalja a tiltás.
Nem tudom, mi pontosan a szabály, de szerintem lehetetlen h ne lehessen szerződést hosszabbítani. Ha mindenkinek jövő nyáron járna le a szerződése nem lenne csapatunk :D
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.18. 16:24:20

Erxy írta:
ööö, miért is?

Forca Barca!!!!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.18. 16:21:33

ööö, miért is?
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.18. 16:05:00

Erxy írta:
visca el barca írta:és mivel minden edző az ő kis fenekét nyalja 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ki fog harcolni magának egy újabb 2-3 éves, zsíros szerződést.
ha hinni lehet a mostani a hírekben, akkor nyáron Montoya el, (kölcsön/visszavásárlásival) Alvessel meg szerződést hosszabbítanak. reális forgatókönyv.
Ha transferban marad, akkor harcolhat akármilyen zsíros szerződésért, nem lesz hosszabbítás.
culinho írta: Ugyanez a helyzet Alvessel és még sorolhatnám.
Megpróbáltuk eladni, méghozzá a PSG-nek, de ilyen fizetési igénnyel nekik sem kellett. Pedig milyen jó lett volna, ha azt a pénzt amit Douglasra költöttünk odadobjuk a párizsiaknak Alvessel karöltve, ők meg ideadják érte van der Wielt.
(azt hiszem a Marquinhos bizniszbe akartuk bevonni, de besértődött, hogy ő nem lesz cserealap)
Forca Barca!!!!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.18. 15:47:26

visca el barca írta:és mivel minden edző az ő kis fenekét nyalja 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ki fog harcolni magának egy újabb 2-3 éves, zsíros szerződést.
ha hinni lehet a mostani a hírekben, akkor nyáron Montoya el, (kölcsön/visszavásárlásival) Alvessel meg szerződést hosszabbítanak. reális forgatókönyv.
Kép
culinho
Capitá del Barça

2014.11.18. 13:07:19

Engem az zavar, hogy évek óta lecsúszunk a nagyobb nevekről a védelembe, mondván nincsen rá lóvé, miközben a játékosaink egy részét diszkont áron adjuk el, a többiért pénzt se kérünk. Vérlázító, hogy miután Valdes tavaly bejelentette a távozási szándékát, hagytuk kitölteni a szerződését, hogy ingyen elmehessen (a sérülés nem számít). Mért nem adtuk el tavaly? Nem tudom mennyit kaphattunk volna érte, de az ő nevével, múltjával, rutinjával, azárt néhány milliót nyílván megért volna bármelyik top -, vagy akár közepes csapatnak. Ha csak 3 milliót adnak érte, az kérem majdnem 1 milliárd forint, ami azért Barcelonában sem kis pénz.

Ugyanez a helyzet Alvessel és még sorolhatnám. A második legnagyobb költségvetésű klub vagyunk, mégis Mathieu-n kívül nem tudtunk hátra venni senkit évek óta. Ja a sérült belga.

Félmegoldásokat választ a vezetőség, ami vissza is köszön az eredményekben. Belső védő -, jobb szélső -, szűrő és szervező poszton is gondjaink vannak.

Európa trónján ültünk, mikor ez az elnökség megjelent. Jelenleg egy spanyol középcsapat is gondokat okoz. Mindennél jobban várom, hogy elzavarják őket.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.18. 10:55:08

Chino írta:Alves-kérdésben akkor leszünk igazából bajban szerintem, ha a transferbant nem törlik el.
alves minta legtöbb focista pénzéhes, és mivel minden edző az ő kis fenekét nyalja 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ki fog harcolni magának egy újabb 2-3 éves, zsíros szerződést. ő már olyan csapatnak nem fog kelleni akik fizetni tudnák a sztárgázsiját (cselzi, sziz, péesgé)...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.18. 02:23:52

Ez az átigazolási szezon már lefutott. Nyilván jó lett volna, ha sikerül egy klasszis védőt igazolni (bár Mathieu azért nem hoz rossz szintet és relatíve gyors is), ami ha sikerült volna mondjuk Marquinhos személyében, akit LE akart, de abból kell főzni ami van.
Sajnos Masch kell hátra. A sebessége, mentései, helyezkedése ez mind nagyon kell. Az pedig, hogy a magassága miatt pontrúgásokból gólokat kapunk nem perdöntő. Mivel ha felmenne vkp-ba, akkor kiesik egy másik magas ember Busquets személyében. Szóval ebből a szempontból ugyanott vagyunk.
Emellett én még nem vetnék keresztet Vermaelen-re. Ha felépül persze kell majd idő neki is, de láthattuk már, hogy kiváló védő. Reménykedjünk, hogy visszatalál majd a korábbi formájához. (persze előbb dobja el a mankóit)

Alves-kérdésben akkor leszünk igazából bajban szerintem, ha a transferbant nem törlik el. A brazil szépen ingyen lelép aztán marad egy Adriano-Douglas párosunk. Ráadásul oda az utánpótlásból is hiába várunk erősítést.
Én Douglas-al is várnék azért. Eddig egy meccsen játszott, az alapján szerintem nem lehet megítélni, főleg, hogy akkor az egész csapat kompletten kuka volt. Nyilván nem kell megváltást várni tőle, vagy hogy klasszis lesz, de Mathieu-ra is azt mondta mindenki, hogy egy fogalmatlan senki, Rakitic jövetelekor sem fanfároztunk mégis valahogy pozitívan sült el.
Persze nyilvánvaló, hogy miatta nem lesz bivalyerős jobb oldalunk, de ha egy jó átlagot lehoz már előbbre vagyunk. Szóval nem törnék pálcát felette. Ha pedig mégis Adriano lesz előtte én nem fogok eret vágni magamon.
Forca Barca!!!!
palesz77

2014.11.18. 00:36:43

crixus írta:...
Az argentin gyorsasága számtalan alkalommal jött jól idén, mind kontrák ellen, mind akkor, amikor beforgatták a tornyunkat, és ő még oda tudott csúszni menteni. Puyol pont jó példa volt amúgy, mert ő is egy ilyen pitbull volt mint Masch, aki mindenhova odaért, mert fürge és fordulékony volt. Kell egy ilyen ember is középre, ezt idén is számtalanszor láthattuk már, nem véletlen szerintem, hogy Lucho nem akarja kivenni a védelem közepéről - plusz az sem, hogy Marquinhost akarta..

Amúgy meg egy szem gólt kaptunk róla egész szezonban, a PSG ellen pontrúgás után, de az meg olyan szitu volt, hogy ha vkp-t is játszik, akkor is bekapjuk, mert gondolom nem poszttól függ, hogy ki kit fog ilyenkor..

Elhiszem, hogy sokan vkp-nek akarják Javiert, de látni kéne, hogy idén klasszis teljesítményt nyújt védőként. Vétek lenne kiszedni onnan, a legstabilabb pont hátul jelenleg.
crixus
Entrenador del Barça

2014.11.18. 00:08:23

looka írta: A baj ott van, hogy a játékstílusunk következménye, alkotóeleme a feltolt védelem, amihez viszont kellenek a futóbajnokok, mert gyakran vannak a középső védőink versenyfutásra kényszerítve. Persze, a legtöbb esetben meg lehet ezt oldani jó helyezkedéssel, mert a gyengébb csapatok pontatlanabbak, de egy nívós kontracsapat megeszi Bartráékat reggelire, ahogy már néhányszor láthattuk.
Ezt én értem, a probléma ott kezdődik, hogy ha gyors, fürge, de alacsony védőkkel játszunk, akkor pedig rögzített helyzetekből fogunk több gólt kapni. Ha pedig a kettő közötti átmenet van, ami most is, akkor a legrosszabb, mert mindkét helyzetből sebezhetőek vagyunk.
A megoldás az lett volna, ha a nyáron veszünk egy klasszis középhátvédet Bartra mellé és egy jobb bekket Alves helyett, ha már Montoya "büdös". A szélsőink besegítenek a védekezésben, nem kell a két toronynak versenyt futni... Ennél persze bonyolultabb a dolog, de egy jobb edző ezt megoldhatta volna. Elvégre a Pep-féle csapatokban sem azért volt stabilabb a védelem, mert futóbajnokaink voltak...
looka
Capitá del Barça

2014.11.17. 22:30:47

crixus írta:Azért ha körbenézünk Európában, a többi nagy csapat középső védői sem éppen futóbajnokok. A baj ott van, hogy nálunk nincs egy olyan biztos kettős már évek óta, akikre lehetne építeni.
A baj ott van, hogy a játékstílusunk következménye, alkotóeleme a feltolt védelem, amihez viszont kellenek a futóbajnokok, mert gyakran vannak a középső védőink versenyfutásra kényszerítve. Persze, a legtöbb esetben meg lehet ezt oldani jó helyezkedéssel, mert a gyengébb csapatok pontatlanabbak, de egy nívós kontracsapat megeszi Bartráékat reggelire, ahogy már néhányszor láthattuk.
crixus
Entrenador del Barça

2014.11.17. 22:22:26

csababarca írta:
palesz77 írta: Montoya-Pique-Bartra-Mathieu
------------Masch-----------------

Nem lenne támadó, aki ezen átjut! 8) :D
A hátsó 4embernek összesen van olyan sebessége,ami elfogadható lenne :D
Szomorú kimondani,de kell MAscerano hátra, egyetlen "középső" védőnk (holott ő nem is az), akinek van sebessége.
Azért ha körbenézünk Európában, a többi nagy csapat középső védői sem éppen futóbajnokok. A baj ott van, hogy nálunk nincs egy olyan biztos kettős már évek óta, akikre lehetne építeni. Máshol van 2 olyan játékos, akik a meccsek nagy részét egymás mellett játsszák le, összeszokottak és nem mellesleg nem kényszermegoldások. Ha egy csepp esze lett volna a vezetőségnek a nyáron, akkor Bartra mellé keresnek valakit, akivel a fiatal spanyol együtt tud játszani a meccsek nagyobb hányadán. Vermaelen és Mathieu együtt nem érnek annyit, mint amennyit egy Benatía ért volna, de nem akarok nevekbe belemenni. Lehetőség minden esetre lett volna. Piqué maradhatott volna első számú csere középre, ha már marasztalták, mögé, 4. számú megoldásnak pedig jöhetett volna egy Matyi kaliber.
Mascherano nem rossz, de a magasságbeli különbséget soha nem fogja tudni kompenzálni, főleg addig, ameddig Alves és Alba is a védelmünk tagjai. A helyezkedése sem éppen kifogástalan. Bele kellene törődni, hogy Puyol nem lesz még egy, inkább fel kellene építeni újra egy hasonló párost, mint amilyen az öreg volt Piqué-vel vagy Márquez-zel. Ahogy ez más csapatoknál is van...
Ha pedig még a szélsőink is be tudnának segíteni többet...
CsocseX
Jugador del Barça

2014.11.17. 21:54:57

visca el barca írta:egy ilyen hozzászólást egyszerűen nem tudok komolyan venni. sorozatos x-ek, suarez nem rúgja a gólokat. jó hogy nem rögtön a real meccs után írtad...

mellesleg írhatsz még 3 oldalt, buszkec masch meg messi úgyis kezdő lesz, és minden marad a régiben. ha egy percig is azt hiszed, hogy majd LE bármin is változtatni fog (taktika, kezdők) már most készítsd fel magad a csalódásra. igaz hogy eddig volt 13-14 tétmeccs (kb., csak saccolok) de láthatóan csak minimális változtatásokat eszközölt és biztos nem akkor fog kísérletezgetni mikor jön egy sevilla-psg-valencia 3-as a játékunk továbbra is arról fog szólni, h a 3 zseni elől képes lesz e eldönteni egy meccset vagy nem.
Kiksz alatt nem X-et értettem, hanem gigszer, vagy tudomisén, na... Érted... :) Szóval negatív eredmények, csapatteljesítmény... (0-0 a Málaga ellen nulla kapuralövéssel, egy hirtelen vereség Párizsban, Celta elleni vereség, stb...)

Én fantáziálok, próbálom összerakni a gondolataim, próbálok egy pontenciális megoldást találni a jelenlegi helyzetre az edző bőrébe bújva. Tudom, hogy nincs semmi értelme, de basszus, rajongok a klubért, foglalkozom vele, időt, energiát szánok rá, és nem kötelező elolvasnod, csupán felvetettem egy ilyen eshetőséget, és az én álláspontomat.

Sajnos én is látom, hogy a jelenlegi vezetés, nem tud mit kezdeni a Barçával, és csak a csodát várja mindenki. Igen, fel vagyok készülve sokmindenre. A Bayern elleni 4-0-nál volt utóljára, hogy gyomorgörcseim voltak, de azóta sajnos nyugodtan alszom el, miután kiesünk a BL-ből.

Nem akartalak untatni, nem ez volt a célom.
Força Barça!
gg86
Jugador d'estrella

2014.11.16. 23:46:38

csababarca írta: Szomorú kimondani,de kell MAscerano hátra, egyetlen "középső" védőnk (holott ő nem is az), akinek van sebessége.
De hát nem mert a vb-n is bizonyított hogy jó VKP, Busi meg mit keres ott, különben is addig nem nyugszom amíg az argentin nem játszik a középpályán! Na jó nem viccelek tovább :) Osztom amit írsz, én személy szerint sokkal nyugodtabb vagyok amíg ő játszik a védelemben. A játéka már-már Puyolos, irányít, ment, becsúszik, rombol és ehhez még ahogy írtad a sebessége is megvan. A legjobb védőnk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.11.16. 23:02:57

palesz77 írta:
Erxy írta:Piquét a kezdőbe!!444!!! <3
Montoya-Pique-Bartra-Mathieu

A hátsó 4embernek összesen van olyan sebessége,ami elfogadható lenne :D
Szomorú kimondani,de kell MAscerano hátra, egyetlen "középső" védőnk (holott ő nem is az), akinek van sebessége.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77

2014.11.16. 23:00:26

Erxy írta:Piquét a kezdőbe!!444!!! <3
Montoya-Pique-Bartra-Mathieu

Lezárt