Nagyon tetszett ez a mai csapat, hetek óta várom már, hogy játsszon a középpálya, most ez megvolt, élvezetes is volt a meccs. Mint már a LE topicban is írtam, remélem állandósítjuk ezt a felállást/játékot, ebben több lehetőség van szerintem, mint abban a játékban, amikor elsősorban a szélsőkre támaszkodunk, és nem a középpályásokra.
Amúgy kis érdekesség, eléggé hasonlított a mostani meccsen levő Barca a 2010/11-esre, legalábbis felállás alapján.
Akkor és
most - amúgy a Panathinaikos elleni meccs is 5-1 lett.

Elche ellen meg
így nézett ki, csak hogy legyen mihez hasonlítani a mostanit. Érezhető a változás, gratula Luchonak ezért!
(Remélem tudatos volt..)
mathers1 írta:Suarez csak azért vettétek meg, mert a Realnak is kellett. Semmi másért. Egyébként tényleg teljesen fölösleges. Sanchezt hiba volt eladni. Ő sokkal jobb volt itt meg jobban illik a rendszerbe. De ne írjuk le azért Suarezt van még ideje bizonyítani. De valóban az árából a kp-t meg a védelmet kellett volna rendbe tenni. Mert még, ha be is válik Suarez a hátsó alakzat a nagyobb csapatok ellen kevés lesz szerintem.
Sánchez jobban illett ide? Soha nem játszott úgy, mint most az Arsenalban, vagy a válogatottban.. Alexisnek nem feküdt ez a foci, szerintem tök egyértelműen kiderült ez az elmúlt évek alatt. Voltak jó meccsei, de a tudása legjavát sosem tudta kihozni magából nálunk.
Suárez meg azért jött, mert Lucho középcsatárt akart.. Hír volt már erről - hogy kell neki egy igazi 9-es - azelőtt is, hogy ő egyáltalán szóba került volna Luis nálunk, úgyhogy őszintén kétlem, hogy csak azért jött, mert anno nektek kellett..
Az amúgy igaz, hogy az árából akár lehetett volna egy komolyabb keretet is összerakni, mint a mostani, de ez már más kérdés. Ennek ellenére én örülök Suáreznek, mert régóta vártam már egy igazi középcsatárt, és Suárez stílusa még illik is ide úgy tűnik. Amint sikerül összeszoknia az első hármasnak, akkor ütős kis trió lehet ebből.