Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha sikerül összeszokni akkor az biztos, hogy ütős trió. De orr nehéz ez a barca. Hátrább nincs rendbe téve semmi. Abba a hibába vagytok, mint mi voltunk anno. Hogy megvesszük a legjobb támadókat és akkor majd minden jó lesz. Jól működött, de komoly meccsen véreztünk. Szerintem Suarez árából, ha rendbe rakjátok az egész csapatot, akkor ütősebb csapatot lehetett volna kihozni. De ez csak az én véleményem.Az amúgy igaz, hogy az árából akár lehetett volna egy komolyabb keretet is összerakni, mint a mostani, de ez már más kérdés. Ennek ellenére én örülök Suáreznek, mert régóta vártam már egy igazi középcsatárt, és Suárez stílusa még illik is ide úgy tűnik. Amint sikerül összeszoknia az első hármasnak, akkor ütős kis trió lehet ebből.
Sánchez jobban illett ide? Soha nem játszott úgy, mint most az Arsenalban, vagy a válogatottban.. Alexisnek nem feküdt ez a foci, szerintem tök egyértelműen kiderült ez az elmúlt évek alatt. Voltak jó meccsei, de a tudása legjavát sosem tudta kihozni magából nálunk.mathers1 írta:Suarez csak azért vettétek meg, mert a Realnak is kellett. Semmi másért. Egyébként tényleg teljesen fölösleges. Sanchezt hiba volt eladni. Ő sokkal jobb volt itt meg jobban illik a rendszerbe. De ne írjuk le azért Suarezt van még ideje bizonyítani. De valóban az árából a kp-t meg a védelmet kellett volna rendbe tenni. Mert még, ha be is válik Suarez a hátsó alakzat a nagyobb csapatok ellen kevés lesz szerintem.
Valamilyen szinten egyet értek veled. Én úgy láttam a mai meccsen , hogy egy felesleges ember volt a pályán. (persze leszámítva a gólpasszt , és azt a kényszerítőt amit Albanak pörgetett fel.) Ezen kívül a társak egyáltalán nem keresték labdákkal , nem próbáltak összejátszani vele.barca0000 írta:Sokan nem fognak most velem egyet érteni de Suárez tök felesleges hogy itt van,jobb lett volna ha Sánchez marad és Luis árából jött volna inkább 1-2 normális védőt. Tudom hogy Suáreznek meccs hiánya van stb de akkor is felesleges, van két remek támadónk Messi és Neymar személyébe és Alexis se sokkal rosszba mint Suarez és még teszem hozzá jövőre ha vissza jön Deu még inkább felesleges volt a Suárez üzlet.Remélem jövőre ha igazolhatunk nem Reus lesz a fő célpont hanem normális védők+középpályások.
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem csak meccshiánya van, hanem még csak most csöppent ide. Mint ahogy az Neymaron is látszik, nem árt egy tanulóév. Az én elvárásaimat már most túlszárnyalta Suarez és igazán bedurvulni szerintem csak a következő szezontól fog. (Bár ha előbb megteszi, akkor még inkább elmondható lesz, hogy jobb helyen van itt, mint Sanchez...)barca0000 írta:Sokan nem fognak most velem egyet érteni de Suárez tök felesleges hogy itt van,jobb lett volna ha Sánchez marad és Luis árából jött volna inkább 1-2 normális védőt. Tudom hogy Suáreznek meccs hiánya van stb de akkor is felesleges, van két remek támadónk Messi és Neymar személyébe és Alexis se sokkal rosszba mint Suarez és még teszem hozzá jövőre ha vissza jön Deu még inkább felesleges volt a Suárez üzlet.Remélem jövőre ha igazolhatunk nem Reus lesz a fő célpont hanem normális védők+középpályások.
Hát nem tudom, szerintem nem. Amikor nem volt szó eltörlésről ,akkor is folyamatosan újítgattuk a szerződéseket, meg írták, hogy kivel mikor fogunk..Chino írta:Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom a szerződéshosszabbítást is magába foglalja a tiltás.
Attòl függ, hogy az eredeti transzver milyen kitételeket tartalmaz. Amennyiben a hosszabbítást, annak lehetőségét, vagy bármilyen feltételhez kötött teljesülést és az megtörténik, akkor nem eshet a büntetés alá. Magyarul, nem lehet egy már megkötött szerződést, annak beltartalmát módosítani egy harmadik fél által, még akkor sem, ha az a FIFA. Az a baj, hogy nem ismerem részletesen a büntetés szövegét.Chino írta:Erxy írta:ööö, miért is?Chino írta:Ha transferban marad, akkor harcolhat akármilyen zsíros szerződésért, nem lesz hosszabbítás.
szerződést hosszabbítani lehet, Neymivel is akarnak.
Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom a szerződéshosszabbítást is magába foglalja a tiltás.
Szerződéshosszabbítás miért számítana transzfernak? A kölcsönadott játékosokat is visszahívhatja a klub, az sem számít igazolásnak, mivel a játékjoguk hivatalosan a Barcáé, csak átmenetileg lemondtak róla.Chino írta:Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom a szerződéshosszabbítást is magába foglalja a tiltás.Erxy írta:ööö, miért is?Chino írta:Ha transferban marad, akkor harcolhat akármilyen zsíros szerződésért, nem lesz hosszabbítás.
Nem tudom, mi pontosan a szabály, de szerintem lehetetlen h ne lehessen szerződést hosszabbítani. Ha mindenkinek jövő nyáron járna le a szerződése nem lenne csapatunkChino írta: Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom a szerződéshosszabbítást is magába foglalja a tiltás.
Erxy írta:ööö, miért is?Chino írta:Ha transferban marad, akkor harcolhat akármilyen zsíros szerződésért, nem lesz hosszabbítás.
ööö, miért is?Chino írta:Ha transferban marad, akkor harcolhat akármilyen zsíros szerződésért, nem lesz hosszabbítás.
Ha transferban marad, akkor harcolhat akármilyen zsíros szerződésért, nem lesz hosszabbítás.Erxy írta:ha hinni lehet a mostani a hírekben, akkor nyáron Montoya el, (kölcsön/visszavásárlásival) Alvessel meg szerződést hosszabbítanak. reális forgatókönyv.visca el barca írta:és mivel minden edző az ő kis fenekét nyalja 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ki fog harcolni magának egy újabb 2-3 éves, zsíros szerződést.
Megpróbáltuk eladni, méghozzá a PSG-nek, de ilyen fizetési igénnyel nekik sem kellett. Pedig milyen jó lett volna, ha azt a pénzt amit Douglasra költöttünk odadobjuk a párizsiaknak Alvessel karöltve, ők meg ideadják érte van der Wielt.culinho írta: Ugyanez a helyzet Alvessel és még sorolhatnám.
ha hinni lehet a mostani a hírekben, akkor nyáron Montoya el, (kölcsön/visszavásárlásival) Alvessel meg szerződést hosszabbítanak. reális forgatókönyv.visca el barca írta:és mivel minden edző az ő kis fenekét nyalja 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ki fog harcolni magának egy újabb 2-3 éves, zsíros szerződést.
alves minta legtöbb focista pénzéhes, és mivel minden edző az ő kis fenekét nyalja 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ki fog harcolni magának egy újabb 2-3 éves, zsíros szerződést. ő már olyan csapatnak nem fog kelleni akik fizetni tudnák a sztárgázsiját (cselzi, sziz, péesgé)...Chino írta:Alves-kérdésben akkor leszünk igazából bajban szerintem, ha a transferbant nem törlik el.
Az argentin gyorsasága számtalan alkalommal jött jól idén, mind kontrák ellen, mind akkor, amikor beforgatták a tornyunkat, és ő még oda tudott csúszni menteni. Puyol pont jó példa volt amúgy, mert ő is egy ilyen pitbull volt mint Masch, aki mindenhova odaért, mert fürge és fordulékony volt. Kell egy ilyen ember is középre, ezt idén is számtalanszor láthattuk már, nem véletlen szerintem, hogy Lucho nem akarja kivenni a védelem közepéről - plusz az sem, hogy Marquinhost akarta..crixus írta:...
Ezt én értem, a probléma ott kezdődik, hogy ha gyors, fürge, de alacsony védőkkel játszunk, akkor pedig rögzített helyzetekből fogunk több gólt kapni. Ha pedig a kettő közötti átmenet van, ami most is, akkor a legrosszabb, mert mindkét helyzetből sebezhetőek vagyunk.looka írta: A baj ott van, hogy a játékstílusunk következménye, alkotóeleme a feltolt védelem, amihez viszont kellenek a futóbajnokok, mert gyakran vannak a középső védőink versenyfutásra kényszerítve. Persze, a legtöbb esetben meg lehet ezt oldani jó helyezkedéssel, mert a gyengébb csapatok pontatlanabbak, de egy nívós kontracsapat megeszi Bartráékat reggelire, ahogy már néhányszor láthattuk.
A baj ott van, hogy a játékstílusunk következménye, alkotóeleme a feltolt védelem, amihez viszont kellenek a futóbajnokok, mert gyakran vannak a középső védőink versenyfutásra kényszerítve. Persze, a legtöbb esetben meg lehet ezt oldani jó helyezkedéssel, mert a gyengébb csapatok pontatlanabbak, de egy nívós kontracsapat megeszi Bartráékat reggelire, ahogy már néhányszor láthattuk.crixus írta:Azért ha körbenézünk Európában, a többi nagy csapat középső védői sem éppen futóbajnokok. A baj ott van, hogy nálunk nincs egy olyan biztos kettős már évek óta, akikre lehetne építeni.
Azért ha körbenézünk Európában, a többi nagy csapat középső védői sem éppen futóbajnokok. A baj ott van, hogy nálunk nincs egy olyan biztos kettős már évek óta, akikre lehetne építeni. Máshol van 2 olyan játékos, akik a meccsek nagy részét egymás mellett játsszák le, összeszokottak és nem mellesleg nem kényszermegoldások. Ha egy csepp esze lett volna a vezetőségnek a nyáron, akkor Bartra mellé keresnek valakit, akivel a fiatal spanyol együtt tud játszani a meccsek nagyobb hányadán. Vermaelen és Mathieu együtt nem érnek annyit, mint amennyit egy Benatía ért volna, de nem akarok nevekbe belemenni. Lehetőség minden esetre lett volna. Piqué maradhatott volna első számú csere középre, ha már marasztalták, mögé, 4. számú megoldásnak pedig jöhetett volna egy Matyi kaliber.csababarca írta:A hátsó 4embernek összesen van olyan sebessége,ami elfogadható lennepalesz77 írta: Montoya-Pique-Bartra-Mathieu
------------Masch-----------------
Nem lenne támadó, aki ezen átjut!![]()
![]()
Szomorú kimondani,de kell MAscerano hátra, egyetlen "középső" védőnk (holott ő nem is az), akinek van sebessége.
Kiksz alatt nem X-et értettem, hanem gigszer, vagy tudomisén, na... Érted...visca el barca írta:egy ilyen hozzászólást egyszerűen nem tudok komolyan venni. sorozatos x-ek, suarez nem rúgja a gólokat. jó hogy nem rögtön a real meccs után írtad...
mellesleg írhatsz még 3 oldalt, buszkec masch meg messi úgyis kezdő lesz, és minden marad a régiben. ha egy percig is azt hiszed, hogy majd LE bármin is változtatni fog (taktika, kezdők) már most készítsd fel magad a csalódásra. igaz hogy eddig volt 13-14 tétmeccs (kb., csak saccolok) de láthatóan csak minimális változtatásokat eszközölt és biztos nem akkor fog kísérletezgetni mikor jön egy sevilla-psg-valencia 3-as a játékunk továbbra is arról fog szólni, h a 3 zseni elől képes lesz e eldönteni egy meccset vagy nem.
De hát nem mert a vb-n is bizonyított hogy jó VKP, Busi meg mit keres ott, különben is addig nem nyugszom amíg az argentin nem játszik a középpályán! Na jó nem viccelek továbbcsababarca írta: Szomorú kimondani,de kell MAscerano hátra, egyetlen "középső" védőnk (holott ő nem is az), akinek van sebessége.
A hátsó 4embernek összesen van olyan sebessége,ami elfogadható lennepalesz77 írta:Montoya-Pique-Bartra-MathieuErxy írta:Piquét a kezdőbe!!444!!! <3
------------Masch-----------------
Nem lenne támadó, aki ezen átjut!![]()