Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és most mi értelme volt bmeg berakni a képet.. sajnálod, de azér jót nevecc rajta mi ?! hagyjuk márGame90 írta:..
Terry-vel kapcsolatban ugyan így érzek. Hihetetlenül sajnáltam...Odaállították, mindenki megbízott benne, dehát miért is ne bíztak volna, hisz ő a csapatkapitány akire mindneki felnéz. Erre megcsúszik és kiélezett pillanatban hibázik. Elképesztő. Több mint egy játék..Dagoth ur írta:Ennyire még talán nem sajnáltam játékost mint tegnap Terry-t.Ekkora dráma,hihetetlenül nem volt szerencséje.Nem mondom hogy a Mu nem,de a Chelsea is nagyon megérdemelte volna a győzelmet.Elképesztő akarattal és hittel játszottak,Lampardnak és a többieknek is maximálisan jár a tisztelet.
Két éve nem gondoltam volna,hogy így tudok majd ennek a Chelsea-nek szorítani...
gekkodan írta:Belletti csak a 11-esek miatt jött be, örültem, hogy berakta
Na ez az, Terry pszichikailag KO volt, példát vehetne a fiatalokról. Csak az edzőbuktatáshoz értBányász írta:Ja még valami....
Anderson előtt le a kalappal...20 évesen odaállni Bl döntőbe tizenegyset rúgni..és ilyen simán.
Pszichikailag nagyon rendben van a srác és még focizni is tud egy kicsit.
Hát az MU 3 szor lőtt üres kapura 16méterről uccsó pillanatokban mindig mentett a Chelsea + volt egy igen mákos góljuk is nem is kellet mást védeni Van der Sarnak(Ferdinand fejesén kívül). A másik oldalon a két kapufán kívül semmi csak meddő mezőnyfölény a középpályán az is csak a 2. félidőben. Szerencsében egyenlők. Az első félidőt egyértelműen uralta az MU a másodikat a Chelsea. Az meg hogy Ronaldo nem rugta be az kábé annyira volt meglepő mint hogy Terry elcsúszott!!! Meg nem is lett volna igazságos ha egész évben viszi a hátán a csapatot aztán ilyen sosrsdöntő pillanatban pont rajta megy el a meccs!!!Rivaldo11 írta: Ezen a meccsen nem volt olyan momentum, ami alapján megérdemelten nyert volna a MU. A szezon alapján, ahogyan Miki is célzott arra, már inkább. Bár a komoly ellenfelek ellen ( Chelsea, Barca) egyáltalán nem voltak jobbak, inkább szerencsésebbek. De hát az is kell a BL győzelemhez.
Ugyanúgy ahogy a 2002-es Madrid ellen sem lenne keresnivalójuka MU-nak. De most akkor mi van mondjuk azt hogy esett a BL színvonala? Még az elmúlt évek Milanja is símán verte volna MU-t.gergo9 írta:Egy valamit ne felejts el a mi keretünk jobb mint a MU-é!! És arra a meccsre nagyon felpörögtünk!! Támadásban már nem voltunk annyira jók bár nem tudom hogy ez a MU betonvédelmének vagy a mi ötlettelenségünknek köszönhető!!!!! És nem azér védekeztek mert az volt a szándékuk hanem mert nem hagytunk nekik levegőt(ez főleg a visszavágón látszott)!!! Ennek a MU-nak nem sok keresni valója lenne egy 2006-os Barca ellen!!!!Mihu írta: Na mind1. Győzött az a csapat, aki a negyeddöntőben, egy borzalmas szezont futó Barca ellen megijedt, és 3 félidőt végigvédekezett. Brávó.
Egy valamit ne felejts el a mi keretünk jobb mint a MU-é!! És arra a meccsre nagyon felpörögtünk!! Támadásban már nem voltunk annyira jók bár nem tudom hogy ez a MU betonvédelmének vagy a mi ötlettelenségünknek köszönhető!!!!! És nem azér védekeztek mert az volt a szándékuk hanem mert nem hagytunk nekik levegőt(ez főleg a visszavágón látszott)!!! Ennek a MU-nak nem sok keresni valója lenne egy 2006-os Barca ellen!!!!Mihu írta: Na mind1. Győzött az a csapat, aki a negyeddöntőben, egy borzalmas szezont futó Barca ellen megijedt, és 3 félidőt végigvédekezett. Brávó.
Én még sosem játszottam pénzmosószimulátorral...Bányász írta:És bárki bármit mond én azért Abramovicsot is sajnálom....
Látszik,h nagyon szereti a focit és a csapatát is.Olyan mint egy gyerek csak Ő nagyban játssza azt amit mások a gépen....
gergo9 írta: A döntő alapján teljesen egyenlő volt a két csapat a Unitednek is megvolt a lehetősége eldönteni a meccset és a Chelseanak is!!!!! de főleg a játék minősége alapján megérdemelten nyert az MU!!!