Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.05.22. 13:52:06

Game90 írta:..
és most mi értelme volt bmeg berakni a képet.. sajnálod, de azér jót nevecc rajta mi ?! hagyjuk már :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.22. 13:22:41

Ezen a Ronaldo gyereken annyira látszik, hogy (még?) nem egy igazi klasszis. Fejben nagyon nincs ott, amikor kéne a mindenkit ámulatba ejtő zsenialitása, akkor rendre becsődöl. Tegnap amikor megtorpant, lehetett érezni, hogy abban a pillanatban fosta le a bokáját, és ki fogja hagyni.

És csak azért sajnálom, hogy nem a Chelsea nyert mert 1., Terry nem ezt érdemli 2., Ronaldo viszont nagyon megérdemelte volna

És innentől kezdve nagyon kíváncsi leszek a MU-ra, mert 2 bajnoki zsinórban, most leesett egy BL, és jön egy nemzetközi torna (EB)... kicsit dezsavű. Kíváncsi vagyok a MU mennyire esik hagyatt magától, és szállanak majd el páran, mert akkor megcsinálják, amit a Barca. Bár lehet, hogy SAF jobban kézben tudja tartani a dolgokat, mint Rijkaard.
PCsabi
aka Game90

2008.05.22. 13:14:32

És még a Chelsea a mákos brigád...2 kapufa + Terry elcsúszik a 11-esnél... :roll:

Amúgy nem volt rossz döntő. CR utálatom pedig egyre jobban nő...

Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.22. 11:32:28

Dagoth ur írta:Ennyire még talán nem sajnáltam játékost mint tegnap Terry-t.Ekkora dráma,hihetetlenül nem volt szerencséje.Nem mondom hogy a Mu nem,de a Chelsea is nagyon megérdemelte volna a győzelmet.Elképesztő akarattal és hittel játszottak,Lampardnak és a többieknek is maximálisan jár a tisztelet.
Két éve nem gondoltam volna,hogy így tudok majd ennek a Chelsea-nek szorítani...
Terry-vel kapcsolatban ugyan így érzek. Hihetetlenül sajnáltam...Odaállították, mindenki megbízott benne, dehát miért is ne bíztak volna, hisz ő a csapatkapitány akire mindneki felnéz. Erre megcsúszik és kiélezett pillanatban hibázik. Elképesztő. Több mint egy játék..
Egyébként fantasztikus meccs volt. Végig úgy gondoltam, hogy ezt a ManU-nak kell behúzni. Nem azért, mert nekik szorítok, de annyira kerek volt ez a szezonjuk, kijárt nekik. Aztán amikor a Chelsea is megmutatta, hogy megérdemelnék akkor mégis MU..
Gratulálok nekik, tegnap is így tettem a MU-s haverok felé. Jövőre viszont remélem én ugrálhatok a végén..
Kaka10
Jugador del Barça

2008.05.22. 11:27:35

Gyerekek minden olyan szépen alakult!!!Belletti lehelyezte a tizit aztán jött az a népművészeti cserépedény kis C.Ronaldo/Istenem de jó volt látni hogy csokis volt a gatya/kifejelték a tizijét.Hirtelen eltünt az a népművészeti cserépedény kis nagyképű"mégecer odaállnék és beisrúgnám én vagyok a legjobb" és csak állt könnyező szemmel és imádkozott hogy terry haggya ki nehogy miatta bukják el!!!!És a végén mégis én sírtam mer láttam ünnepelni azt a majmot!!!Szegény Terry :cry: C.Roninak kellett volna így sírni!!!
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2008.05.22. 11:16:21

Ennyire még talán nem sajnáltam játékost mint tegnap Terry-t.Ekkora dráma,hihetetlenül nem volt szerencséje.Nem mondom hogy a Mu nem,de a Chelsea is nagyon megérdemelte volna a győzelmet.Elképesztő akarattal és hittel játszottak,Lampardnak és a többieknek is maximálisan jár a tisztelet.
Két éve nem gondoltam volna,hogy így tudok majd ennek a Chelsea-nek szorítani...
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.22. 10:49:32

gekkodan írta:Belletti csak a 11-esek miatt jött be, örültem, hogy berakta :lol:

hát Belletti régen Barcás volt nem véletlen hogy berúgta :D
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.22. 10:46:59

Azt hiszem a Chelsea összességében megérdemelte volna. És főleg, hogy Terry veszítette el nekik, akiről senki nem gondolta volna, hogy ki fogja hagyni.

Más: ez a Grant azért egy jó edző, valószínűleg Henk is odadolgozik, de szerintem jókor cserélt, ügyeseket húzott és jó volt a taktika is, hiszen úgy a 40. perctől a Chelsea-é volt a meccs, tetszik vagy nem. Drogba örülhet, hogy kiállították, mert amilyen zsák x.ar idegállapotban volt tegnap, tuti kihagyta volna a tizit.

Belletti csak a 11-esek miatt jött be, örültem, hogy berakta :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Fluwy
Barça B

2008.05.22. 10:15:29

Én utálom Terry-t de nagyon sajnáltam tegnap h megcsúszott... ha simán kihagyja akkor okés de ez igy elég [auto_cenzúra] lehetett. Ronaldo meg belövi 30 métérröl a pipába izomból ienkor meg be van szarva. Ienkor kéne nagyképünek meg nyugodnak lennie nem amugy. Aminek örültem az Belletti beállása (10mp-re :D ) és h belötte a 11est. :)
noname
Llegenda del Barça

2008.05.22. 10:06:55

Hát nem gondoltam h ezt fogom majd mondani, de a Cselzi többet tett a győzelemért mint az MU. :roll: És télleg csak a szerencsén múlt h ki nyer.
Azt viszont jó volt látni h Ronaldo kihagyja a tizit.Utálom a nekifutokmegállokháthamajdelugrikakapus tizijeit! :twisted:
A Fifa egy szégyen
Nóbi
Capitá del Barça

2008.05.22. 09:58:21

lionelmessi19 írta:Ronaldo egy majom, egy bohóc, egy óvodás, egy színész.
Akkor Joe Cole-t hogy jellemeznéd :?: :roll:
Olyan volt mint egy hisztis p.csa... :x
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.22. 07:42:19

Hát a tegnapi meccsről annyit, hogy nem a világ legjobb BL döntőinek egyike volt. Szimpatikusan játszott és az első félidőben 100szor jobban a ManUtd mint a Dinamo London. Másodikban fordítva. Igazságos döntetlen. Ronaldo fura ezt kimondani de roppant szimpatikusan játszott. Pedig kivetítőn néztem, ígyis nagy volt az arca, de nem ezúttal.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Vvaldes
Barça C

2008.05.22. 06:47:23

szerintem is elég nagyképüen állt oda a tizihez ronaldo de azért nem szidnám az alapján amit egész évbe tett a MU ért. =D> én azért nem szivesen látnám real mezbe mert sztem most a világ "egyik" legjobb játékosa
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.22. 06:33:29

Ennyit arról, hogy a Chelsea milyen mákos, meg antifocit játszó gárda. Sokkal jobbak voltak, mint a Manchester.

Az egyetlen jó dolog az volt a meccsben, hogy a ratyi kihagyta a tizenegyesét. :)
in to exile
aronba
Jugador d'estrella

2008.05.22. 06:21:52

Bányász írta:Ja még valami....
Anderson előtt le a kalappal...20 évesen odaállni Bl döntőbe tizenegyset rúgni.. =D> és ilyen simán.
Pszichikailag nagyon rendben van a srác és még focizni is tud egy kicsit. :wink:
Na ez az, Terry pszichikailag KO volt, példát vehetne a fiatalokról. Csak az edzőbuktatáshoz ért :o Rosszul vagyunk jónéhányan tőle :D
Agypiercing
Barça B

2008.05.22. 00:47:18

üdv,

hát, nem volt jó meccs. az első félidő 2. fele volt tényleg színvonalas, meg egy-két jó momentum akadt, a hosszabbításban már kifejezetten látszott, hogy elfáradtak a srácok, van bennük vagy 50 meccs idén is, ez van, nem a döntő a legjobb mérkőzés általában (de mondjuk ez még messze felülmúlta a hányingerkeltő 2003-as olasz döntőt), hanem csak a legfontosabb.

Terryt én nem szidnám, egyrészt mert alapvetően szimpatikus, saját nevelésú, nagy küzdő, szerintem az egyetlen játékos, akit tényleg tisztelni lehet a cselszkijből, és nem is száz csillió euróért vették meg mindenki más elől. másrészt végighajtotta ezt a meccset is, volt egy q* nagy mentése, hát a végén nem jött össze neki, ez van. Anelka sokkal rosszabbul rúgta szvsz, C.Roni meg egyenesen katasztrofálisan (hogy minek állt oda, amikor ellenünk is olyan gyatrán mellélőtte?), bár a fejese szép volt. Wes Browntól ilyen passzt még az életben nem láttam, az sem volt semmi :).

amúgy Cech-nek több védenivalója volt, tehát a két kapufa ide v. oda, szerintem nagyjából egálban volt a két csapat. a bíró tényleg elég gyengén vezette a meccsét, és jópárszor az mu-nak kedvezett. de a bazári majom módra folyamatosan reklamáló Joe Cole-nak is adnia kellett volna legalább 1 sárgát...

Anderson pedig tényleg félelmetes higgadtsággal értékesítette a tizit, azelőtt le a kalappal. Giggsnek grat, korszakos játékos. szóval összességében azt mondanám, hogy a jobb csapatnak volt szerencséje, ezzel nyert most az MU. és őszintén szólva én ennek örülök, mert 1) végül elbukott a pénzmosó maffiavezér csapata, 2) így elmondhatjuk, hogy a győztestől kaptunk ki :).
Visca el Barça!
depth
Capitá del Barça

2008.05.22. 00:34:57

Csak nekem tünt úgy, h a Manchesternek fújtak? Vagy ennyire elfogult lennék? Pedig nem szurkolok a Chelseanek, csak C.Ronaldo ellen. :) Annyi tetszett, h megint nem csinált semmit egész meccs alatt - a gólon kívül -, csakúgy mint a Barca ellen.

Igazából engem is az zavar csak, h ennek a nagyképű metroszexuálisnak kell majd az önelégült fejét néznem holnap. Mindenhonnan ő fog rámmosolyogni :?

Összeségében, ha az egész idényt nézzük akkor tényleg megérdemelte a Mu, de ha az utolsó 3 mérkőzést akkor már más a helyzet. Szerintem például ma katasztrófális teljesítményt nyújtottak.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.22. 00:34:43

Ja még valami....
Anderson előtt le a kalappal...20 évesen odaállni Bl döntőbe tizenegyset rúgni.. =D> és ilyen simán.
Pszichikailag nagyon rendben van a srác és még focizni is tud egy kicsit. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Andris
Adminisztrátor

2008.05.22. 00:26:46

Grat a MU-nak.
Röviden, tömören:

Középxar meccs volt, ahogy kb. tudni is lehetett előre. volt összesen 10 jó perc talán. Asszem bármelyik csapat vitte volna, megérdemli.
Mu-nak szurkoltam, főleg Van der Saar miatt, de a végére már olyan erős ellenérzéseim voltak egyes manchesteri játékosok miatt, hogy nemlettem volna kiábrándult egy csöppet sem szovjet győzelemmel.

Terryt nagyon sajnálom, és marhára tisztelem.
Van der Saar nagyot védett, pedig nem volt se gyengén, se rosszul lőve a büntető.

Ronaldo egy majom, egy bohóc, egy óvodás, egy színész. A fejese szép volt, elkeresztelhetjük még focistának is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.22. 00:23:02

Abban egyetérthetünk, hogy ilyen ótvarsz@r BL döntőt már rég láthattunk...nem? Egyébént megérdemelte a MU, de nem ezen a meccsen és nem a Barca elleni meccsén múlott a sikere, sokkal inkább a szezonja volt szép! A Chelsea meg menjen haza! :)
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
gergo9
Director del Fútbol

2008.05.22. 00:16:49

Rivaldo11 írta: Ezen a meccsen nem volt olyan momentum, ami alapján megérdemelten nyert volna a MU. A szezon alapján, ahogyan Miki is célzott arra, már inkább. Bár a komoly ellenfelek ellen ( Chelsea, Barca) egyáltalán nem voltak jobbak, inkább szerencsésebbek. De hát az is kell a BL győzelemhez.
Hát az MU 3 szor lőtt üres kapura 16méterről uccsó pillanatokban mindig mentett a Chelsea + volt egy igen mákos góljuk is nem is kellet mást védeni Van der Sarnak(Ferdinand fejesén kívül). A másik oldalon a két kapufán kívül semmi csak meddő mezőnyfölény a középpályán az is csak a 2. félidőben. Szerencsében egyenlők. Az első félidőt egyértelműen uralta az MU a másodikat a Chelsea. Az meg hogy Ronaldo nem rugta be az kábé annyira volt meglepő mint hogy Terry elcsúszott!!! Meg nem is lett volna igazságos ha egész évben viszi a hátán a csapatot aztán ilyen sosrsdöntő pillanatban pont rajta megy el a meccs!!!
aronba
Jugador d'estrella

2008.05.22. 00:14:55

gergo9 írta:
Mihu írta: Na mind1. Győzött az a csapat, aki a negyeddöntőben, egy borzalmas szezont futó Barca ellen megijedt, és 3 félidőt végigvédekezett. Brávó. =D>
Egy valamit ne felejts el a mi keretünk jobb mint a MU-é!! És arra a meccsre nagyon felpörögtünk!! Támadásban már nem voltunk annyira jók bár nem tudom hogy ez a MU betonvédelmének vagy a mi ötlettelenségünknek köszönhető!!!!! És nem azér védekeztek mert az volt a szándékuk hanem mert nem hagytunk nekik levegőt(ez főleg a visszavágón látszott)!!! Ennek a MU-nak nem sok keresni valója lenne egy 2006-os Barca ellen!!!!
Ugyanúgy ahogy a 2002-es Madrid ellen sem lenne keresnivalójuka MU-nak. De most akkor mi van mondjuk azt hogy esett a BL színvonala? Még az elmúlt évek Milanja is símán verte volna MU-t.
gergo9
Director del Fútbol

2008.05.22. 00:09:54

Mihu írta: Na mind1. Győzött az a csapat, aki a negyeddöntőben, egy borzalmas szezont futó Barca ellen megijedt, és 3 félidőt végigvédekezett. Brávó. =D>
Egy valamit ne felejts el a mi keretünk jobb mint a MU-é!! És arra a meccsre nagyon felpörögtünk!! Támadásban már nem voltunk annyira jók bár nem tudom hogy ez a MU betonvédelmének vagy a mi ötlettelenségünknek köszönhető!!!!! És nem azér védekeztek mert az volt a szándékuk hanem mert nem hagytunk nekik levegőt(ez főleg a visszavágón látszott)!!! Ennek a MU-nak nem sok keresni valója lenne egy 2006-os Barca ellen!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.22. 00:08:01

Bányász írta:És bárki bármit mond én azért Abramovicsot is sajnálom....
Látszik,h nagyon szereti a focit és a csapatát is.Olyan mint egy gyerek csak Ő nagyban játssza azt amit mások a gépen....
Én még sosem játszottam pénzmosószimulátorral... :(

Bár valahol igazad van. :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.22. 00:05:24

gergo9 írta: A döntő alapján teljesen egyenlő volt a két csapat a Unitednek is megvolt a lehetősége eldönteni a meccset és a Chelseanak is!!!!! de főleg a játék minősége alapján megérdemelten nyert az MU!!!
:lol: Egyenlő volt a 2 csapat?
Mit néztél?
Ezen a meccsen nem volt olyan momentum, ami alapján megérdemelten nyert volna a MU. A szezon alapján, ahogyan Miki is célzott arra, már inkább. Bár a komoly ellenfelek ellen ( Chelsea, Barca) egyáltalán nem voltak jobbak, inkább szerencsésebbek. De hát az is kell a BL győzelemhez.
aronba: Hidd el, engem is elsősorban csak a bu.zi miatt zavar a mu győzelme. de Terryről tényleg " szállj le" :lol:
Szerencsétlennek lesz elég álmatlan éjszakája.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.05.22. 00:08:36-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt