üdv,
hát, nem volt jó meccs. az első félidő 2. fele volt tényleg színvonalas, meg egy-két jó momentum akadt, a hosszabbításban már kifejezetten látszott, hogy elfáradtak a srácok, van bennük vagy 50 meccs idén is, ez van, nem a döntő a legjobb mérkőzés általában (de mondjuk ez még messze felülmúlta a hányingerkeltő 2003-as olasz döntőt), hanem csak a legfontosabb.
Terryt én nem szidnám, egyrészt mert alapvetően szimpatikus, saját nevelésú, nagy küzdő, szerintem az egyetlen játékos, akit tényleg tisztelni lehet a cselszkijből, és nem is száz csillió euróért vették meg mindenki más elől. másrészt végighajtotta ezt a meccset is, volt egy q* nagy mentése, hát a végén nem jött össze neki, ez van. Anelka sokkal rosszabbul rúgta szvsz, C.Roni meg egyenesen katasztrofálisan (hogy minek állt oda, amikor ellenünk is olyan gyatrán mellélőtte?), bár a fejese szép volt. Wes Browntól ilyen passzt még az életben nem láttam, az sem volt semmi

.
amúgy Cech-nek több védenivalója volt, tehát a két kapufa ide v. oda, szerintem nagyjából egálban volt a két csapat. a bíró tényleg elég gyengén vezette a meccsét, és jópárszor az mu-nak kedvezett. de a bazári majom módra folyamatosan reklamáló Joe Cole-nak is adnia kellett volna legalább 1 sárgát...
Anderson pedig tényleg félelmetes higgadtsággal értékesítette a tizit, azelőtt le a kalappal. Giggsnek grat, korszakos játékos. szóval összességében azt mondanám, hogy a jobb csapatnak volt szerencséje, ezzel nyert most az MU. és őszintén szólva én ennek örülök, mert 1) végül elbukott a pénzmosó maffiavezér csapata, 2) így elmondhatjuk, hogy a győztestől kaptunk ki

.