Viccesnek tartom, hogy hirtelen sz@r a rendszer, mert CRék ott vannak a legjobb 4ben...
Emiatt rossznak ítélni egy rendszert elég vicces, mert ne is tagadjátok, hogy ez az oka.
Nem az UEFA tehet róla, hogy az olaszok nem a mi csoportunkba lettek sorsolva (50-50% volt), amit valszeg megnyertek volna.
Spanyolok voltak a legnagyobb viccek, hogy kikaptak a horvátoktól, mert sztem Portugáliát megverték volna.
Angolok szintén bűnrosszak voltak, hogy egy Wales megelőzte őket a csoportban....
És ahogy írtam már utsó perces Izland gól (amivel gyengébb ágra mentek), ami ugye ha nem esik ugyanúgy 3 döntetlennel alapból továbbmehettek volna 2. helyen, mint a régi rendszerben, tehát 3 döntetlennel is lehet valaki csoportmásodik simán, vagy akkor ez a rendszer is rossz?
Illetve hatalmas nagy taktikázásokat se láttam az EBn, hogy gyengébb ágra kerüljön valaki, de biztos csak elkerülte a figyelmemet.
2014es VBn Mexikó, Costa Rica ágon mentek a Hollandok az elődöntőbe, míg a Brazilok egy Chile Kolumbián.
2010ben Uruguay egy Dél-Korea, Ghána halálágon mentek az elődöntőbe, mêgse hallottam senkit panaszkodni emiatt.
Azt ne mondjátok, hogy egy horvát-lengyel csapat kônnyebb, mint ezek....
Nem a rendszer rossz, hanem csak az eredmény nem tetszik egyesnek.
Mintha elkezdenék panaszkodni, hogy sz@r a La Liga rendszere, amiatt mert a Real nem túl sűrűn nyert mostanában...