Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mint a grundon okszival.visca el barca írta:florenzi bemutatta a torna a védését
Szerinted a Bayern eladná? Esélytelen. Hummelsre lehetett volna esély, de ő meg nem illik LE elképzeléseibe sajnos.Kiváncsi lennék hogy a klubhoz méltóan állnánk anyagilag akkor nem e hoztuk volna már
Attól tartasz, hogy a franciáknak nem lesz esélye a továbbjutó ellen? Ne félj, holnap Izland elintézi, hogy ne kelljen ezen izgulnod.Bob_Marley írta: Vagy zárják ki mindkettőt.
Nono pajti.visca el barca írta:aláíromBob_Marley írta:Klasszikus olasz 1:0 eredményt várok.bonucci bólint egyet a 93. percben, hogy nem legyen idő válaszolni, és szevasz, elődöntőben jöhet izland
aláíromBob_Marley írta:Klasszikus olasz 1:0 eredményt várok.
Nyilván, hisz nem azt nem pofáztam már 10 éve is a fórumon, hogy a liga mennyivel igazságosabb, mint a kupasorozatok.Viccesnek tartom, hogy hirtelen sz@r a rendszer, mert CRék ott vannak a legjobb 4ben...
Emiatt rossznak ítélni egy rendszert elég vicces, mert ne is tagadjátok, hogy ez az oka.
Mondjuk bajnokságban mindenki játszik mindenkivel, tehát nem is tudnál panaszkodni.ferninho írta: Mintha elkezdenék panaszkodni, hogy sz@r a La Liga rendszere, amiatt mert a Real nem túl sűrűn nyert mostanában...
16 csapatosnál volt sokkal inkább jellemző, hogy az utolsó körben tét nélküli meccsek voltak és pihentetések. Így meg pont hogy pl ott voltak a törökök és ezerrel kellett volna hajtaniuk még gólért, régi rendszerben sima leadott meccs lett volna.Petr írta:Épp ez az, hogy a csoportkörben aki két egyeneset rúg a labdába továbbjut legalább a harmadik helyen. Ebben hol a tét? Az ágak kialakítása pedig nonszensz. A győzelemért szeretnék szurkolni és nem azért, hogy egy szövetségi kapitány jól matekozzon. A meccsen amit nézek a csapatok a három pontért hajtsanak, ne az ágak tudatában taktikázzanak vagy tartalékoljanak.Bob_Marley írta:Viszont a 24-nek előnye szerintem az, hogy nem nagyon van tét nélküli meccs. Utolsó fordulókban is megy ezerrel a matek meg a helyezkedés és továbbtud jutni az addig negyedik is a csoportból.
Épp ez az, hogy a csoportkörben aki két egyeneset rúg a labdába továbbjut legalább a harmadik helyen. Ebben hol a tét? Az ágak kialakítása pedig nonszensz. A győzelemért szeretnék szurkolni és nem azért, hogy egy szövetségi kapitány jól matekozzon. A meccsen amit nézek a csapatok a három pontért hajtsanak, ne az ágak tudatában taktikázzanak vagy tartalékoljanak.Bob_Marley írta:Viszont a 24-nek előnye szerintem az, hogy nem nagyon van tét nélküli meccs. Utolsó fordulókban is megy ezerrel a matek meg a helyezkedés és továbbtud jutni az addig negyedik is a csoportból.
Ez lenne valóban a kiegyenlített rész, s selejtezők nélkül mindenki mindenki ellen.LG írta:Én ezért vagyok ligapárti. Ott a döntetlenél megkapod a jól megérdemelt egy pontodat, szóval, aki bajnok akar lenni, akkor annak a meccsek döntő többségén győzelemre kell játszania, a kupasorozatokkal ellentétben. + egy egész szezonos jó teljesítmény kell a győzelemhez, nem elég néhány jó meccs.
Nyilván válogatottaknál nem nagyon lehetne egy liga lebonyolítású rendszert csinálni az időhiány miatt, szóval marad ez.