MAGYAR VÁLOGATOTT
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
2-0, Szabó L. ( Németh passzából , lefordult
)

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nézem! Kösz h szóltál.
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Nézi vki a skótok elleni korosztályos meccset vezetünk 1-0ra az 50. percben.Ez is ritka...A németh krisztián tehetséges gyerek 

-
- Director del Fútbol
Vazze, megsérült Juhász Roli, gipszben van a lába, valószínűleg egy hónapig nem játszhat. Ez nagyon nem jön jól a bolgárok elleni vb-selejtező előtt!
Ráadásul újra műtik Gera Zoli kezét, Szabics sem épült még fel. Elég balszerencsés ez az utóbbi időszak a magyar légiósok számára. Gondoljunk csak Lisztes sérülésére...
Ráadásul újra műtik Gera Zoli kezét, Szabics sem épült még fel. Elég balszerencsés ez az utóbbi időszak a magyar légiósok számára. Gondoljunk csak Lisztes sérülésére...
Ez elképzelhető....antiimperialista írta:Folytatás a BL topicból: Rajczit annyira nem ismerem, bár láttam már többször is játszani. Viszont szerintem mentálisan nincs olyan erős, mint Sanyi.
Azért én szívesen megnézném őt egy barátságos meccsen...
Vagy akár a következő két selejtezőn...

-
- Director del Fútbol
Folytatás a BL topicból: Rajczit annyira nem ismerem, bár láttam már többször is játszani. Viszont szerintem mentálisan nincs olyan erős, mint Sanyi. Nagyon érzi a kaput, az tény, de félő, hogy ha külföldre igazolna, olyan lenne, mint Sándor Tobe: szeretett klubjában tud játszani, máshol viszont nem igazán. De nem bánnám, ha nem lenne igazam, és Rajczi külfüldre kerülve szép sikereket érne el.
-
- Director del Fútbol
Én annyira nem csodálkozom ezen. Henke szinte semmit nem csinált, az a paraszt zlatan meg csak dobálta magát és pofázott egész meccsen. Persze egy ilyen, meccs végén szerzett győztes találatért talán adhattak volna 6-ost. De ha azt nézzük, hogy a meccs egésze folyamán mit csinált, jogos ez.Vito írta:általában 5-ösök és 6osok mentek; a két csatáruk 5öst kapott.
-
- Director del Fútbol
Köszi, ez szerintem reális. A svédeknél volt valami érdekes? Az a rohadék zlatan hanyast kapott?
-
- Director del Fútbol
Nem tudjátok, milyen osztályzatokat adott az NS a játékosoknak a meccsre? Ha valakinek megvan a tegnapi NS, írja be plz!
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm!
Matthäusnak tényleg vannak hülyeségei, én is kritizáltam/kritizálom sokszor, de akkor is ő kell nekünk! Most már rálépett a válogatott a helyes útra, nem szabad letaszítani őket onnan!
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm!
Matthäusnak tényleg vannak hülyeségei, én is kritizáltam/kritizálom sokszor, de akkor is ő kell nekünk! Most már rálépett a válogatott a helyes útra, nem szabad letaszítani őket onnan!
Lotharnak is volt azért egy-két érdekes húzása, amiért nem lehetne őt megdícsérni, de mit gondoltok, én már a kinevezésekor azt mondtam, hogy azért jön, mert így próbálja meg takargatni magát a vezetőség, nehogy kilógjon valami, ja és ha Matthaussal sem sikerül a VB, akkor most nyugodtan mondhatják, hogy ők milyen szuperül csinálnak mindent, mert a nagy Lothart is idehozták, ennél többet nem tudnak tenni - pedig dehogynem elmehetnének a sóbányába, mert ott lenne valami hasznuk. Ugye minden a lóvéról szól, hogyan tudják tisztára mosni a pénzt, meg abból minél nagyobb részt a saját számlájukra utalni. Érdekes, hogy ők is közszereplők, mint a politikusok, legalábbis szerintem igazán tehetnének egy vagyonnyilatkozatot 

Barcelooooooooooooooooooooooooona
-
- Llegenda del Barça
na, az a két bohóc, hagyjanak máár!mucs1 írta: nézzétek meg a sport-plusz rész alatt, mit nyilatkozott a Verebes meg a Hegyi kollégája! két szemét !%//!%, most probálnak belerugni Lotharba, Verebes irigy, mert Lothart szerette a közönség!
Détári is hatalmas kerékkötő, de ő már legalább befejezte
az állandó szapulást.
Lothar maradni fog, ha nem, akkor monnyon le az egész MLSZ!
-
- Director del Fútbol
Tényleg nem zlatannal kell foglalkozni, mert azt eddig is tudtuk, hogy szaralak. farina a hibás, amiért hagyta, hogy ezt csinálja, és végig neki fújt.
Nagyon remélem, hogy nem golyózzák ki Lothart.
Én sem tudtam volna hamarabb cserélni, mert mindenki jól játszott, nem volt olyan, akit le tudtam volna venni, a csapat meg jól pörgött, ilyenkor nem biztos, hogy érdemes megbontani.
Az egyik legnagyobb pozitívum az volt, hogy Bodnár végre úgy játszott, ahogy tud.
Srácok, ha láttátok volna az arcokat, amikor felfogtuk, hogy bement ibrahimovic lövése, beszarnátok. Az a döbbenet és kétségbeesés, ami ott tükröződött... Sokáig meg se bírtunk szólalni, még káromkodni sem tudtam, pedig ez nem jellemző rám
.
Ha Loddá marad, az EB-selejtezőkön lehet esélyünk!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Nagyon remélem, hogy nem golyózzák ki Lothart.
Én sem tudtam volna hamarabb cserélni, mert mindenki jól játszott, nem volt olyan, akit le tudtam volna venni, a csapat meg jól pörgött, ilyenkor nem biztos, hogy érdemes megbontani.
Az egyik legnagyobb pozitívum az volt, hogy Bodnár végre úgy játszott, ahogy tud.
Srácok, ha láttátok volna az arcokat, amikor felfogtuk, hogy bement ibrahimovic lövése, beszarnátok. Az a döbbenet és kétségbeesés, ami ott tükröződött... Sokáig meg se bírtunk szólalni, még káromkodni sem tudtam, pedig ez nem jellemző rám

Ha Loddá marad, az EB-selejtezőkön lehet esélyünk!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Le a kalappal a srácok előtt!!!!! Tényleg most azt tudja az ember mondani, hogy helytálltunk sőt volt egy nem kis időnk, hogy naon jól jáccottunk!!! Semmi okunk az elkeseredésre, csak a gól utánni Ibra fejre kell gondolni, hogy "ez egy mák volt a Svédeknek"!!! A foci is POLITIKA, (lásd bíró vagy stb, vagy öreg nagyapám szerint az elveszített 54-es döntő amiben van valami)!!! Itt nem Matheust kell lapátra tenni, hanem ezt a vezetőséget!!! Eddig azt mondta az ember, hogy [auto_cenzúra] nemlehet várat építeni, DE most azt mondom, ha ilyen hajtós, szívből jáccó csapataunk van akko ott FENT kell keresni a gondokat! Mert ha ott nincsenek megfelelő emberek, akko soha ne várjunk semmit!!! Nem baj skacok majd a 2008-as EB!!!!HAJRÁ MAGYAROK 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha nem hosszabbítanak Lotharral, akkor remélem, hogy az egyik magyar klubnál elhelyezkedik és csinál végre egy nemzetközileg is számontartott csapatot. 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Jugador d'estrella
szerintem szabics nem lenne jo megoldas! gera meg nem tipikus csatár! viszont én sem értem, miért várt olyan sokat a cserékkel? és miért halmosit hozta be, mikor becserélhette volna rajczit és kenöt is. bár mindkettőt utálom, de most elég jo formában voltak, bennük lehetett volna a gól. tény, gyengébbek lettünk volna középpályán, de muszáj lett volna kockáztatni!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
ezektől az okos emberektől kéne +kérdezni, h mi bajuk Matthaussal...mucs1 írta:Én ugy hallottam, még nem hosszabitottak szerződést vele!állitolag az mlsz-elnökség egy része nem is akar!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Ez is igaz! nem tom miért a Kerekest hozta be, mét nem a Rajcziot, aki még tudna is gólt rúgni... és miért várt a 87.percig??? Majd Szabiccsal és Gerával elöl, jó csatársorunk lex. ehhez az is kell, h Matthaus maradjon, mert elkezdett vmit, és ezt csak ő tudja befejezni.LG írta:Javul a válogatott, csak Torghelle helyett 1 jobb csatár kellene a kezdobe, zsombikának meg a válogatott kozelébe se kellenne kerulni. Nemigaz..Matheuson kívol mindenki látja h hulye..
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Jugador d'estrella
Én ugy hallottam, még nem hosszabitottak szerződést vele!állitolag az mlsz-elnökség egy része nem is akar!
mér, elmegy???mucs1 írta:szerette
-
- Jugador d'estrella
Szerintem maradjon Lothar!
napkelte.wildom.hu
nézzétek meg a sport-plusz rész alatt, mit nyilatkozott a Verebes meg a Hegyi kollégája! két szemét !%//!%, most probálnak belerugni Lotharba, Verebes irigy, mert Lothart szerette a közönség!
napkelte.wildom.hu
nézzétek meg a sport-plusz rész alatt, mit nyilatkozott a Verebes meg a Hegyi kollégája! két szemét !%//!%, most probálnak belerugni Lotharba, Verebes irigy, mert Lothart szerette a közönség!
Javul a válogatott, csak Torghelle helyett 1 jobb csatár kellene a kezdobe, zsombikának meg a válogatott kozelébe se kellenne kerulni. Nemigaz..Matheuson kívol mindenki látja h hulye..
Srácok, nem Zlatannal kellene szerintem foglalkozni.....antiimperialista írta:ibrahimovic: a ***** *****!!!!!!!
Ekkora kedves, sunyi szemétláda paraszt nincs még egy a világon! Az az undorító farina meg fújt neki végig! Amúgy pályán sem kellett volna lennie, mert a bolgárok ellen könyöklésért ki kellett volna állítani! És még meg voltak lepődve, hogy Stoitchkov mit nyilatkozott. Ugye emlékeztek, hogy nekünk a meccset eredetileg Graham Poll fújta volna?
Nagyon igazságtalan játék a foci, megint igazságtalanul kaptunk ki.
Le a kalappal a srácok előtt, nagyon jól játszottak!
Matthäusnak maradnia kell!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Ha nem szinészkedett volna, akkor se lett volna nekünk jobb, mivel nem rúgtunk egy gólt se! És ugye nekünk csak a győzelem lett volna elfogadható...
Szóval nem Zlatanon múlott a magyar siker.