Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.23. 21:27:26

Game90 írta:Materazzi azért odaszúrt egyet a Juvénak: Még ezt is visszakérnétek?
Azért szép az a matyóhímzés a karján. :D Még a nagy Interista-Balotelli is az elsősorban ünnepelte szeretett csapata BL-győzelmét. :lol:
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.05.23. 19:50:39

Cooltiszo írta:
fcbarca0827 írta:Az ide BL álomcsapata:

Lloris (Lyon) – Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) – Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern), Robben (Bayern) – Olic (Bayern), Milito (Inter)
Tegyük hozzá, hogy a goal.com szerint, ami erősen szubjektív. Vicc lenne ha Olic bent lenne és Messi nem :D Alvest se hiszem, hogy beraknák Maiconnal szemben, hiszen az utóbbi megnyerte a sorozatot.
Igazából nem tudom ki szerint, én csak madridista.hu-n olvastam és bemásoltam. :P Amúgy egyetértek a gólkirály nálam is ott van, illetve Maiconnak is helye lenne.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Tocy
Director del Fútbol

2010.05.23. 19:49:39

Hát Mourinho széttaktikázta Európát, de azért azt meg kell hagyni, h Diego Milito idén világklasszissá érett....számomra jelenleg ő a number one középcsatár...csodás és nagyon fontos gólokat lőtt egész évben, nem bepasszolom, hanem megcsinálom, és qrvaszépenellövöm találatai voltak. Hatalmas játékosnak tartom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2010.05.23. 19:51:06-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.23. 19:43:17

ritka szimpatikus társaságba került a trófea... :roll:
PCsabi
aka Game90

2010.05.23. 19:40:43

Materazzi azért odaszúrt egyet a Juvénak: Még ezt is visszakérnétek?

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.23. 18:46:54

Lloris (Lyon) – Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) – Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern), Robben (Bayern) – Olic (Bayern), Milito (Inter)
Tegyük hozzá, hogy a goal.com szerint, ami erősen szubjektív. Vicc lenne ha Olic bent lenne és Messi nem :D Alvest se hiszem, hogy beraknák Maiconnal szemben, hiszen az utóbbi megnyerte a sorozatot.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.23. 18:34:08

A csatár azért van, hogy gólt lőjön, a gólkirály meg Messi lett. Elfogultság nélkül mondom, hogy befért volna, ugyanakkor örülök Alvesnek :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.23. 18:33:14

Csak a gólkirályt hagyták ki :)

LG, Dani csak nem lenyomta Maicont? Bár ez az "álomcsapat" több sebből vérzik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.05.23. 18:34:20-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.23. 18:32:30

csak nekem hiányzik innen a gólkirály? hmmm? :?
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.05.23. 18:28:04

Az ide BL álomcsapata:

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
katalunya
Jugador d'estrella

2010.05.23. 14:09:02

Ha Mihajlovics hagyja majd eligazolni Millitot vagy akár Maicon-t vagy valamelyik kulcsjátékost,vagy teljesen mást játszat majd mint Mou,csak akkor nem jöhet össze sajnos a 6 cup az internek...Ha nem cisnál valami elképesztő nagy hibát Mihajlovics(vagy egy másik új edző) akkor az internek is megvan a 6 kupa.
Sajnos :?
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.05.23. 14:04:16

Az Inter nyert sajnos,de ez szerintem sem olyan világraszóló tripla mint amilyen a miénk volt tavaly. És ezt nem irigységből mondom!
Az Inter évek óta uralja Itáliát. Idén egy nagyon erős keret jött össze. Logikusan építkeztek és José le taktikázta Európát. de nem éreztem egyszer sem azt hogy: Ez igen, ezek mindenképpen BL-t érdemelnek.
Ettől függetlenül elismerésem feléjük.
A Bayernt nem kedveltem soha sem, de amit a 2. félévben műveltek az lenyűgöző. Nagyon összeért ez a csapat. Beépült számos fiatal( Müller, Badstuber) és emellet voltak igazi klasszisaik is (Robben, Schweiisteiger,Ribery).
Így hogy Ribery hosszabbított, a két szél bomba erős lesz jövőre, úgyhogy számolni kell velük (is) az elkövetkezendő időkben.

Ja és egyébként a sorozat gólkirálya ismét Lionel Messi, 8 góllal :!: =D>
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
csabooo
Capitá del Barça

2010.05.23. 13:24:08

[/quote]Kicsit erős, hogy kiütött...
Amúgy ők nyerhetnek 6 kupát? Mert ugye mennek a klub VB-re,Európai szuperkupa,meg olasz szuperkupa(nemtom hogy van-e ilyen).[/quote]

Nem szó szerint kell érteni hogy kiütött, nem arra értettem hogy mintha meg vertek volna 5-0-ra, vagy ilyesmi, hanem simán kiütöttek a BL-ből, én ezt mondom ha 2-1 lett volna is vagy akár 8-0, szóval én majdnem mindenre azt mondom hogy kiütött, ha valakit ez zavar akkor elnézést
:roll: .
Barça,Barça,Baaarça!!!
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.23. 13:19:33

Így van. A 3 nagy végső esélyesből kettőt is legyőzött az Inter, ami jelent valamit. Ugyanakkor személy szerint ez felér egy foghúzással, több okból is. 45 éve nem jegyzik őket európai szinten, nem bántam volna, ha ez még sokáig folytatódik. :twisted: Aztán ott az edző, egy nagyképű, arrogáns semmirekello, de a végén megint csak ő nevet. Végül a tavalyi triplázásunk után volt egy cikk 'A jó győz, ha a jó győz', vagy hasonló címmel. A lényege ez volt, hogy mennyire hasznos volt ez globálisan a labdarúgásnak, hogy bíztak egy fiatal edzőben, akit a Klub nevelt ki, aki saját nevelésekre építi a gerincet, aki olyan focit játsszat, ami egyértelműen egyedülálló, ilyen szintű támadófoci csak a "régi időkben" volt, és emellett ugye páratlanul eredményes. Na, ezt az Inter (akaratlanul, de) pofánköpte. Nem kell ide saját nevelés, elég egy jobbfajta zsoldossereg, nem kell támadni, mert úgyis az eredmény a lényeg. És ha visszanézzük majd 10 év múlva az évkönyvet, akkor mit látunk? 2009-ben triplázik a Barca, 2010-ben az Inter. Úgy érzem kicsit halványít majd az össznépi megítélésünkön, de ennél nagyobb problémánk sose legyen. :) Mi erre képesek lehetünk jövőre is, az Internek szerintem jóval kisebbek az esélyei. Aztán egy korszakos csapatnak úgyis több kell egy jó évnél, úgyhogy hajrá-hajrá, bizonyítsuk be, hogy mégis értékesebb, és eredményesebb a Barca-filozófia.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.05.23. 13:07:43

soadroli írta: Amúgy ők nyerhetnek 6 kupát?
Igen.
Mondjuk nem örülnék neki.
Én elismerem, hogy idén megérdemelten nyerték a BL-t.
Hiszen kiverték a világ legjobb csapatát. 8)
De nem érzem ugyanolyan meggyőzőnek ezt az Intert, mint a 6 kupás Barcát, vagy Sir Alex 5 kupás Unitedét.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barca6
Jugador d'estrella

2010.05.23. 13:07:14

Amúgy ők nyerhetnek 6 kupát? Mert ugye mennek a klub VB-re,Európai szuperkupa,meg olasz szuperkupa(nemtom hogy van-e ilyen).[/quote]

Ja nyerhetnek!és ha megnyerik mindenki a Barcához hasonlitja majd oket ami túlzás lesz.Reméljuk a legjobbakat! :D
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2010.05.23. 13:02:26

csabooo írta:Akárki akár mit mond, az Inter végül is megérdemelten nyerte meg a BL-t, mert kiütött minket, igaz volt 1-2 gól ami nem az volt, de mindegy most már ez van és a Chelsea-n is túltettek..

Csak az bosszant hogy ilyen antifocival is lehet triplázni, mert amit az Inter csinál murinnyó kezei alatt az minden csak nem foci...

Azért végül is gratulálok nekik, remélem jövőre újra összefutunk a BL-ben és akkor valaki más edző kezei alatt mit tudnak kezdeni. :wink:
Kicsit erős, hogy kiütött...
Amúgy ők nyerhetnek 6 kupát? Mert ugye mennek a klub VB-re,Európai szuperkupa,meg olasz szuperkupa(nemtom hogy van-e ilyen).
Kép
csabooo
Capitá del Barça

2010.05.23. 12:46:24

Akárki akár mit mond, az Inter végül is megérdemelten nyerte meg a BL-t, mert kiütött minket, igaz volt 1-2 gól ami nem az volt, de mindegy most már ez van és a Chelsea-n is túltettek..

Csak az bosszant hogy ilyen antifocival is lehet triplázni, mert amit az Inter csinál murinnyó kezei alatt az minden csak nem foci...

Azért végül is gratulálok nekik, remélem jövőre újra összefutunk a BL-ben és akkor valaki más edző kezei alatt mit tudnak kezdeni. :wink:
Barça,Barça,Baaarça!!!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.05.23. 10:55:02

Jason írta:Nem tudom hogy ki hogy van vele, de én eltudnám képzelni itt nálunk a baloldalon, persze csak ha Zlatan távozna.Egy ilyen hadrend sem volna rossz szerintem:
A szezon azon 10 meccsén amikor éppen nem sérült? Mert arra nem lenne sok értelme...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
PCsabi
aka Game90

2010.05.23. 10:23:40

Kb. ilyen meccsre számítottam. Inter megszerezte a vezetést, a Bayern nem tudott mit kezdeni az Inter védelmével 2-3 kivételtől eltekintve, majd kaptak még egy gólt, aztán vége is volt a meccsnek.

Milito azért kis igazolás volt, a szezon összes fontos meccsén betalált, tegnap 2 lövés 2 gól :) Ő belőtte a 100%-os helyzetet, míg Müller kihagyta.

Mourinhot lehet utálni, de jelenleg az egyik, ha nem a legjobb edző. Azért hozták az Interhez, hogy BL-t nyerjen. És tessék, megcsinálta.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Jason
Jugador del Barça

2010.05.23. 09:34:20

Grat. az Internek a győzelemért.Bayernben szerintem csak Robben valamint Altintop és Lahm azok akik mutattak valamit a tegnap este, a többi szinvonal alatt teljesitett mj:(Van Buytennel az élen).Robben játéka különösen tetszett a tegnapi nap,szerintem az egyik legjobb a maga posztján.Nem tudom hogy ki hogy van vele, de én eltudnám képzelni itt nálunk a baloldalon, persze csak ha Zlatan távozna.Egy ilyen hadrend sem volna rossz szerintem:

Robben Villa Messi. 8) :D 8) :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.23. 09:20:00

LG írta:
Fernando írta: Én szeretem az összeesküvés-elméleteket, de szerintem ez puszta véletlen. Kupa. Pillanatnyi forma. Nem olyan, mint a bajnokság. Ott tényleg a legjobb nyer. 38 meccs alapján, nem pedig 20-25 perc focival.
Azért a bajnokságban sem mindig a legjobb nyer. Pl. nézzük az idei spanyol bajnokságot. Igaz, h nyertünk, de közel sem annyi előnnyel, mint amennyi a reális különbség a két csapat között. Olaszországban ugyanez a helyzet. A franciáknál meg nem a legjobb nyert, csupán a jobb csapatok (Lyon, Bordeaux) nem bírták a 2-s terhelést, a Marseille pedig olyan madridosan korán kiesett, és így csak a bajnokságra kellett koncentrálniuk.
Ez szerintem nem állja meg a helyét.

A bajnokságban mindig az nyer aki megérdemli! Megérdemeltük? meg! Szerintem reális a két csapat közötti 3 pont. Minket néha szívattak a kisebbek, de a Madridot vertük.
Olaszországban is nehéz szívvel de kimondom, hogy megérdemelten nyert az Inter. Messze nekik van a legjobb keretük, és ezzel nem lehet mit csinálni. Gyengén kezdett a Róma.
Franciaországi példáddal pedig szintén nem értek egyet. A Marseille is elég szépen menetelt az EL-ben előtte pedig BL főtáblás volt. Mitől lett volna pihentebb, mint a Lyon vagy a Bordeaux?

Szerk.: Egy körrel bírták tovább a BL-ben az általad említett két csapat, mint a Marseille a Benfica ellen az EL-ben. Szóval szerintem ez hülyeség. Ráadásul a Marseille a Francia Kupát is megnyerte. Addig is el kellett menni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.23. 09:15:18

Fernando írta: Én szeretem az összeesküvés-elméleteket, de szerintem ez puszta véletlen. Kupa. Pillanatnyi forma. Nem olyan, mint a bajnokság. Ott tényleg a legjobb nyer. 38 meccs alapján, nem pedig 20-25 perc focival.
Azért a bajnokságban sem mindig a legjobb nyer. Pl. nézzük az idei spanyol bajnokságot. Igaz, h nyertünk, de közel sem annyi előnnyel, mint amennyi a reális különbség a két csapat között. Olaszországban ugyanez a helyzet. A franciáknál meg nem a legjobb nyert, csupán a jobb csapatok (Lyon, Bordeaux) nem bírták a 2-s terhelést, a Marseille pedig olyan madridosan korán kiesett, és így csak a bajnokságra kellett koncentrálniuk.
noname
Llegenda del Barça

2010.05.23. 08:35:07

A reakciók alapján jól jártam h nem néztem a döntőt.
Kb 5 percet láttam összesen belőle. :lol:
A Fifa egy szégyen
mess2009
Director del Fútbol

2010.05.23. 08:18:02

már sokszor leírtam, nem értek egyet, a tökéletes védekezés és (főleg) a kontra-játék leminősítésével!!!
különösen ha tudjuk, hogy a védőjáték tökéletesítése olasz találmány és ott nyilván hagyománya van.
a tegnapi meccsben ha valami nem volt szép az a Bayern meddő!!! mezőnyjátéka, kifejezetten gyenge(na jó:időnként, gyenge) védekezése és az egyszemélyes támadásszövés.
valószínű egyébként, hogy az pecsételte meg a sorsukat, hogy Olic gyenge napot fogott ki, vagy sikerült őt kikapcsolni és így Robben egyedül maradt.
kicsit sajna emlékeztet a mi esetünkre a visszavágón u ez volt Messivel, mig ezzel szemben a Sneijder-Militó páros parádézott!
azért volt csúcs a "tridente" mert a háromból mindég volt valaki aki meglőtte a szükséges gólokat, ha ez sem jött be ott volt Iniesta! nos ezt kellene jövőre tökéletesítenünk, remélem mostmár a Messi, Ibra,Villa,Pedro,Bojan ötös elegendő lesz!!!!!
Lezárt