Azért szép az a matyóhímzés a karján.Game90 írta:Materazzi azért odaszúrt egyet a Juvénak: Még ezt is visszakérnétek?

Azért szép az a matyóhímzés a karján.Game90 írta:Materazzi azért odaszúrt egyet a Juvénak: Még ezt is visszakérnétek?
Igazából nem tudom ki szerint, én csak madridista.hu-n olvastam és bemásoltam.Cooltiszo írta:Tegyük hozzá, hogy a goal.com szerint, ami erősen szubjektív. Vicc lenne ha Olic bent lenne és Messi nemfcbarca0827 írta:Az ide BL álomcsapata:
Lloris (Lyon) – Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) – Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern), Robben (Bayern) – Olic (Bayern), Milito (Inter)Alvest se hiszem, hogy beraknák Maiconnal szemben, hiszen az utóbbi megnyerte a sorozatot.
Tegyük hozzá, hogy a goal.com szerint, ami erősen szubjektív. Vicc lenne ha Olic bent lenne és Messi nemfcbarca0827 írta:Az ide BL álomcsapata:
Lloris (Lyon) – Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) – Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern), Robben (Bayern) – Olic (Bayern), Milito (Inter)
A csatár azért van, hogy gólt lőjön, a gólkirály meg Messi lett. Elfogultság nélkül mondom, hogy befért volna, ugyanakkor örülök Alvesnekfcbarca0827 írta:Az ide BL álomcsapata:
Lloris (Lyon) – Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) – Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern), Robben (Bayern) – Olic (Bayern), Milito (Inter)
Csak a gólkirályt hagyták kifcbarca0827 írta:Az ide BL álomcsapata:
csak nekem hiányzik innen a gólkirály? hmmm?fcbarca0827 írta:Az ide BL álomcsapata:
Igen.soadroli írta: Amúgy ők nyerhetnek 6 kupát?
Kicsit erős, hogy kiütött...csabooo írta:Akárki akár mit mond, az Inter végül is megérdemelten nyerte meg a BL-t, mert kiütött minket, igaz volt 1-2 gól ami nem az volt, de mindegy most már ez van és a Chelsea-n is túltettek..
Csak az bosszant hogy ilyen antifocival is lehet triplázni, mert amit az Inter csinál murinnyó kezei alatt az minden csak nem foci...
Azért végül is gratulálok nekik, remélem jövőre újra összefutunk a BL-ben és akkor valaki más edző kezei alatt mit tudnak kezdeni.
A szezon azon 10 meccsén amikor éppen nem sérült? Mert arra nem lenne sok értelme...Jason írta:Nem tudom hogy ki hogy van vele, de én eltudnám képzelni itt nálunk a baloldalon, persze csak ha Zlatan távozna.Egy ilyen hadrend sem volna rossz szerintem:
Ez szerintem nem állja meg a helyét.LG írta:Azért a bajnokságban sem mindig a legjobb nyer. Pl. nézzük az idei spanyol bajnokságot. Igaz, h nyertünk, de közel sem annyi előnnyel, mint amennyi a reális különbség a két csapat között. Olaszországban ugyanez a helyzet. A franciáknál meg nem a legjobb nyert, csupán a jobb csapatok (Lyon, Bordeaux) nem bírták a 2-s terhelést, a Marseille pedig olyan madridosan korán kiesett, és így csak a bajnokságra kellett koncentrálniuk.Fernando írta: Én szeretem az összeesküvés-elméleteket, de szerintem ez puszta véletlen. Kupa. Pillanatnyi forma. Nem olyan, mint a bajnokság. Ott tényleg a legjobb nyer. 38 meccs alapján, nem pedig 20-25 perc focival.
Azért a bajnokságban sem mindig a legjobb nyer. Pl. nézzük az idei spanyol bajnokságot. Igaz, h nyertünk, de közel sem annyi előnnyel, mint amennyi a reális különbség a két csapat között. Olaszországban ugyanez a helyzet. A franciáknál meg nem a legjobb nyert, csupán a jobb csapatok (Lyon, Bordeaux) nem bírták a 2-s terhelést, a Marseille pedig olyan madridosan korán kiesett, és így csak a bajnokságra kellett koncentrálniuk.Fernando írta: Én szeretem az összeesküvés-elméleteket, de szerintem ez puszta véletlen. Kupa. Pillanatnyi forma. Nem olyan, mint a bajnokság. Ott tényleg a legjobb nyer. 38 meccs alapján, nem pedig 20-25 perc focival.