chrissjr írta:miihii írta:rivális oldal főszerkesztője
Nem vagyok főszerkesztő.
Komoly?
Én full úgy emlékeztem,h az El Clásico-s stúdióvendégeskedésietek alkalmával ez volt a "rangod".Ez esetben elnézést az előléptetésért!
Lehet tudni,h mit tevékenyedsz a madridistán?Nem igazán vagyok annyira ismerős felétek
chrissjr írta:miihii írta:Nem az volt meglepő,h fel lett emlegetve -ezt megszoktuk már "vendégoldalról" .Hanem h épp a mélyen tisztelt főnökúr gazdagított minket ezzel a rendkívül elegáns hozzászólással.
Érkeztek olyan hozzászólások, amelyek egyszerűen nem voltak igazak, éppen ezért kénytelen voltam élni a legszemléletesebb példával. Amúgy nem szidtam senkit, nem írtam obszcén szavakat sem, sőt még csak valótlant sem állítottam. Mindezt pedig egy fórumon tettem, ahol szintén nem tilos a vélemény kinyilvánítása.
A többit már megírtam a másik topikban.
Mi nem volt igaz?
"végre egyszer a javunkra tévedtek, nem zavar annyi bírói tévedés után a kárunkra."
Pölö ilyenek voltak.Nem tudom,mennyire követed idén a meccseinket,de amennyiben igen,észrevehetted,h elég sok erősen vitatható ítélet született a kárunkra.Most leesett egy pluszban is,aminek a nagy számok törvénye alapján már ideje volt.De amíg nálunk ezek fehér holló effektek,mivel évente nem túl sok hátszelünk van ilyen bírói döntésekkel,nálatok elég gyakori vendég Fortuna asszony játékvezetői megtestesülése.
Szal ezzel a cselszkij-es felhozakodással nem kicsit bagoly mondja ... érzésem van.
A hsz-eddel nem is volt semmi szabálytalan.Pusztán az lepett meg,h egy madridista stafftag bedob egy ilyet oda a közösbe.Főleg azok után,h a mi modijaink pölö h meg vannak szólva madridista oldaról itt is-ott is.Nem biztos h szükség volt egy meglehetősen vitaindító szúrkára,mint ahogy el is ment elég OFFba a bugi -ahogy azt Bányász jelezte is.
Lehet,h csak nekem jött le furán ez a "beszólásod"...
De ettől még természetesen a véleményformálás mindenkinek megadatott
A meccsetekhez pedig jó szurkolást!
Én is ezt teszem,bár kétlem,h ugyanannak hajtunk
1-esnek és X-nek egyaránt tudnék örülni.