2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jogos, jól emlékszel, rosszul írták ki, mert én csak szimpla szerkesztő vagyok. Nálunk nincs főszerkesztői státusz.miihii írta:Komoly?
Én full úgy emlékeztem,h az El Clásico-s stúdióvendégeskedésietek alkalmával ez volt a "rangod".
Nem annak szántam, nem állt szándékomban provokálni senkit, de lehet nem kellett volna még annyit sem írnom.miihii írta:Nem biztos h szükség volt egy meglehetősen vitaindító szúrkára
Na bumm!miihii írta:...
Komoly?chrissjr írta:Nem vagyok főszerkesztő.miihii írta:rivális oldal főszerkesztője
![]()
Mi nem volt igaz?chrissjr írta:Érkeztek olyan hozzászólások, amelyek egyszerűen nem voltak igazak, éppen ezért kénytelen voltam élni a legszemléletesebb példával. Amúgy nem szidtam senkit, nem írtam obszcén szavakat sem, sőt még csak valótlant sem állítottam. Mindezt pedig egy fórumon tettem, ahol szintén nem tilos a vélemény kinyilvánítása.miihii írta:Nem az volt meglepő,h fel lett emlegetve -ezt megszoktuk már "vendégoldalról" .Hanem h épp a mélyen tisztelt főnökúr gazdagított minket ezzel a rendkívül elegáns hozzászólással.
A többit már megírtam a másik topikban.
Nem vagyok főszerkesztő.miihii írta:rivális oldal főszerkesztője
Érkeztek olyan hozzászólások, amelyek egyszerűen nem voltak igazak, éppen ezért kénytelen voltam élni a legszemléletesebb példával. Amúgy nem szidtam senkit, nem írtam obszcén szavakat sem, sőt még csak valótlant sem állítottam. Mindezt pedig egy fórumon tettem, ahol szintén nem tilos a vélemény kinyilvánítása.miihii írta:Nem az volt meglepő,h fel lett emlegetve -ezt megszoktuk már "vendégoldalról" .Hanem h épp a mélyen tisztelt főnökúr gazdagított minket ezzel a rendkívül elegáns hozzászólással.
Rosszul tudja!Én meg úgy tudom, hogy pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít.
jól tudod
jól tudodColos írta:Én meg úgy tudom, hogy pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít.zsuni írta:a Madridnak jobb a gólaránya úgy tudom, ugyh mindenképpen 2.-ok maradnak.Témát váltanék, ha lehet...
ha a Valencia ma megveri a madridot, akkor ők a 2. helyre kerülnek, mivel a spanyol ligában az egymás elleni eredményük jobb lesz...
jaj, de szép volna... Smile persze nekünk meg az espanyolt kell verünk, hogy a megfelelő távolságot tartsuk a mögöttünk levőkkel szemben...
Én meg úgy tudom, hogy pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít.zsuni írta:a Madridnak jobb a gólaránya úgy tudom, ugyh mindenképpen 2.-ok maradnak.Témát váltanék, ha lehet...
ha a Valencia ma megveri a madridot, akkor ők a 2. helyre kerülnek, mivel a spanyol ligában az egymás elleni eredményük jobb lesz...
jaj, de szép volna... Smile persze nekünk meg az espanyolt kell verünk, hogy a megfelelő távolságot tartsuk a mögöttünk levőkkel szemben...
a Madridnak jobb a gólaránya úgy tudom, ugyh mindenképpen 2.-ok maradnak.Témát váltanék, ha lehet...
you are a wise guy, thank youFecooo írta: Pellegrini chilei