Na befejeztem a 2. szezonomat a Roma-val!
Most végre sikerült bajnoknak lennem!!!

Igaz csak 1 ponttal mivel a 36. fordulóban még 5 ponttal voltam lemaradva a Fiorentina mögött, de elbukta az utolsó két meccsét, én pedig hoztam és így én lettem a bajnok!
Majdnem nem hosszabították meg a szerződésemet, mivel elég sokszor futottam bele nagy zakókba!

Már volt ilyen válságülés is meg minden, Totti összehívta a csapatot egy összetartó megbeszélésre meg ilyenek voltak! Lehet azért is mert elszenvedtem a Roma történetének legnagyobb arányú vereségét! Palermo-Roma: 7-0!:D A MU elleni 7-1 volt amúgy, de én megdöntöttem!

Már szerződést is kínáltak állítólag Lippinek a helyemre de a bajnoki cím miatt nem küldtek el! Az UEFA-ból és a Kupából kiestem mint a pinty!

A BL-t ismét a Barca nyerte!!!

4-2-re verte a Chelsea-t! Az UEFA-t a Tottenham, a Kupát ismét a Milan!
Eljött a nyár, na mondom egy nagy vérfrissítés ráfér a csapatra, minden posztra minőségi embert akartam hozni! Kaptam is 104 milliót: ebből elhoztam 14 millióért Nani-t (Quaresma-val tolják felváltva a jobb oldalon), 12 milliót adtam Amelia-ért, 1,2 milliót Olazabál-ért, 18 milliót Van der Vaart-ért, 34 milliót Richards-ért (Man.City) és 37 milliót Cavani-ért!(nagyon nagy tehetség) Még kölcsön adtam Ronaldo-t mivel sok volt a fizuja, meg Van der Meyde-t! Még eladtam pár játékost össz. vagy 20 milláért!
Így mostmár meg vagyok nyugodva, hogy minőségi játékosokkal van tele a keretem és most nagy célom a BL győzelem! A felkészülési meccseken 5 meg 6-0-ra nyertem a meccseket, az Olasz Szuperkupát megnyertem a Milan ellen 2-1-re! Az első két bajnokin győztem: Samp-ot vertem idegenben 0-3-ra és otthon az Intert 5-1-re!!!

A BL csoportomban van a Chelsea, Rangers, Basel! Remélem összejön idén egy duplázás vagy esetleg egy triplázás!
Amúgy aki már 2010 környékén ját annak ajánlom, hogy vegye meg Daniele Vantaggiato-t!!! Nagyon nagyon jó csatár! Én már megvettem 2 éve de most ért csak be, meccsenként egy dupla tőle a minimum! Az Inter-nek mesterhármast lőtt nálam!
Bocsi ha hosszúra sikerült és köszi, hogy elolvastad! Na majd írok még! Na peace emberek!