Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt vágjátok hogy a nem eredeti játékoknál kicsit szivat az EB-vel? állítólag az összes nagymenő csapat lemarad róla.Zozzy 5 írta:Egy újabb nagyszerű FM vicc...
Furcsa, nekem nem kellett crackelni.rhynn írta: A másik meg Football manager 8.0.1. fixed exe (nem bétás):D
Kösz,akkor játszok tovább!Zozzy 5 írta:Így igaz, úgyhogy ne búsulj BoubaTheo írta: Edzőmeccsek nem adnak túl sok viszonyítást, csak arra jók h a kondi jobb legyen és játszanak a játékosok... volt olyan szezonom h edzőmeccseimen alig nyertem, bajnokságot meg 5ös győzelmi sorozattal kezdtem...
Így igaz, úgyhogy ne búsulj BoubaTheo írta: Edzőmeccsek nem adnak túl sok viszonyítást, csak arra jók h a kondi jobb legyen és játszanak a játékosok... volt olyan szezonom h edzőmeccseimen alig nyertem, bajnokságot meg 5ös győzelmi sorozattal kezdtem...
Edzőmeccsek nem adnak túl sok viszonyítást, csak arra jók h a kondi jobb legyen és játszanak a játékosok... volt olyan szezonom h edzőmeccseimen alig nyertem, bajnokságot meg 5ös győzelmi sorozattal kezdtem...bouba írta:Kezdtem egyet a Pakssal .
eddig még csak pár edzőmeccset játszottam ,de nem nagyon megy
megvertem a makót , a barcsot, mezőkövesdet,
de simán kikaptam szegeden 2-0ra
a győztes meccseknél se érdemeltem meg a győzelmet..
ez nem nekem való játék....![]()
Meccs közben bal oldalt lent tudod ezeket variálni.KaTo írta:csumika![]()
megszeretném kérdezni h h tudnék gyorsitani a meccsek közben??minen maxon van és csak a kommentárt mutatja!!!ha normálisan akarok játszani akko kellene vegyek RAM-ot??
![]()
Már csak a neve előnyt csinál a csapatnakTitinho írta:Daniele Vantaggiato
Hehe nekem meg se adta......Kluivertinho írta:Nálam Newcastlenél csak 6. próbálkozásra adták meg Brenonak. Szóval soha ne add fel! Próbálkozz!barca99 írta:PL-ben van értelme játszani?![]()
Se Mati Fernandez, se Modric, se Akinfeev nem jöhet munkavállalási miatt.![]()
Nálam Newcastlenél csak 6. próbálkozásra adták meg Brenonak. Szóval soha ne add fel! Próbálkozz!barca99 írta:PL-ben van értelme játszani?![]()
Se Mati Fernandez, se Modric, se Akinfeev nem jöhet munkavállalási miatt.