Palesz, nekünk már volt egy "fogadásunk" SR-rel kapcsolatban kb.5-6 hónapja. Akkor azt mondtam hA jól emlékszem, h SR nem barca szint, ez max 1-2 éven belül kiderül. És Bojan Krikic magasságokban fogja végezni. 6 hónap bőven elég volt h kiderüljön a tuti, és lehessen látni az irányt....palesz77 írta:Gomes helyezkedik. Ha már szó volt róla ma.
Később nekem hitelesebb lett volna, második percben mikor még hideg mindenki senki nem fog mozogni életre-halálra.palesz77 írta:Gomes helyezkedik. Ha már szó volt róla ma.
Szerintem a jobb meccseire jobban emlékszel, vagy jobban megmaradtak benned, és azért gondoltad ezt. Egyébként a statisztikáról írt véleményeddel egyezek, csak azért kerestem fel, mert nekem teljesen más képet fest Gomes játéka, teljesen másra emlékszem róla, és utánanéztem.eimenis1212 írta:
akkor elkezdem kicsit tudatosabb szemmel nézni a sztorit, és írok ide újra pár héten belülnekem az maradt meg h igenis amikor látja h fellazul egy kicsit az ellenfél akkor ő meghúzza (és nem belassít mint a többi kp - kivéve Ini), töbször ér kapuközelbe mint Denis, vagy Rakitic.... De akkor újra figyelmesen végignézek egy-két meccset (labda nélküli mozgást is figyelve stb.) A statisztikákat egyébként piszkosul nem szeretem, mert hihetetlenül torzítja a valóságot
akkor elkezdem kicsit tudatosabb szemmel nézni a sztorit, és írok ide újra pár héten belülLegendinho írta:Ezt mondjuk nem tudom, hogy honnan veszed, konkretan ennek a teljesen ellenkezője igaz. Ha van alibi passzolónk, akkor az AG. Abban mondjuk igazad van, hogy nem csak hátrafelé passzol, mert nagy király az oldalpasszokban is. "OldalpasszRobi" megirigyelné azt a mennyiségű passzt, amit AG hátra és oldalra kioszt egy meccsen. Umtititől több indítást/próbálkozást látok, ez meg konkrétan mindent elmond.eimenis1212 írta:AG legalább meg meri húzni a váratlant, cselez, nem állandóan hátrafelé passzal operál (mint jónéhány középpályásunk), megindul, bemozog, és védekezésben sem rossz.
0,35 a kulcspassz átlaga a Barcában... Ez nem épp azt bizonyítja, hogy mennyire jó lenne előrejátékban. És ebben még a PSG + Leganes elleni "produkciója" nincs is benne(bár ebben nem vagyok 100% biztos, de erős a gyanúm).
Közben semmivel nem cselez többet mint Rakitic, (Egyedül BL-ben jobb a mutatója, de az is a régebbi meccsekről igaz, mert gyengébb csapatok ellen játszottunk...)
Mondjuk ez mellett, többször szerelik Gomes-t, mint Rakétát.
Az ellenük sikeresen végrehajtott cselek aránya, pedig kb ugyan az, egyik a ligában, másik a BLben jobb.
Ez mellett Rakitic sokkal tobbet szerel, mint Gomes, és több közbe avatkozása is van.
És ezeket mind úgy, hogy Rakéta soha nem látott rossz formában van, Gomes, meg elméletileg jó formát mutat szerinted, és a legjobb középpályásunk...
Nem kötözködésből írom, csak a véleménnyel nehéz "vitázni", azért hoztam statisztikát, hogy miért gondolja mindenki katasztrofálisnak Gomes-t.
Ezt mondjuk nem tudom, hogy honnan veszed, konkretan ennek a teljesen ellenkezője igaz. Ha van alibi passzolónk, akkor az AG. Abban mondjuk igazad van, hogy nem csak hátrafelé passzol, mert nagy király az oldalpasszokban is. "OldalpasszRobi" megirigyelné azt a mennyiségű passzt, amit AG hátra és oldalra kioszt egy meccsen. Umtititől több indítást/próbálkozást látok, ez meg konkrétan mindent elmond.eimenis1212 írta:AG legalább meg meri húzni a váratlant, cselez, nem állandóan hátrafelé passzal operál (mint jónéhány középpályásunk), megindul, bemozog, és védekezésben sem rossz.
Ezt mondjuk szerintem pont nem csinálja, cselezés még soso, mert megindul néha, de a váratlan.. Rakitic viccen kívül többször próbálkozott mélységi labdákkal idén szerintem - otthon meg is nézem magamnakeimenis1212 írta: AG legalább meg meri húzni a váratlant, cselez, nem állandóan hátrafelé passzal operál (mint jónéhány középpályásunk),
Rafinat (velem együtt) már 3-4 éve várjuk hogy befusson. Mert a srácban van tehetség, vmi zsenis beütés. Meddig várunk még????Egyébként ő a tipikus csereember. Általában csereként játszott jól. Szval én elengedtem. A védekezése meg a hagyjuk kategória. Rakitic nulla kockázatot vállal (soha nem is vállalt semmi pluszt). Idejét nem tudom mikor csinált egy olyan cselt amivel létszámfölénybe vagy ígéretes szituációba kerültünk, vagy adott egy hatalmas zsugát.És a biztonsági passzos játékát is kritikán alul oldja meg kb. fél éve. Most nem írom végig az összes középpályást.... lehetne..... AG legalább meg meri húzni a váratlant, cselez, nem állandóan hátrafelé passzal operál (mint jónéhány középpályásunk), megindul, bemozog, és védekezésben sem rossz. Én nem őt akarom dicsőíteni, de egyben biztos vagyok: nem lóg ki ebből a középpályából negatív irányban... sőt.... Erre kap egy ilyen füttyöt mintha ő lenne a kp kerékkötője. De hangsúlyozom: ilyen hulladék középpálya esetén az nem nagy dicsőség h minimálisan, de szerintem busival ők lógnak ki felfeléChino írta:
Mondjuk megnézném, hogy ki adott el több labdát Rafinha vagy ő, ráadásul úgy, hogy a brazil volt az aki előre is játszott. Ennyi erővel Messinek is rengeteg eladott labdája van, mert a gólpassz értékű labdáiba utolsó pillanatban beleérnek és nem jut el a címzetthez. Azzal sem értek egyet, hogy rapszodikus lenne. Haa ezt lehet valakire mondani az inkább Denis.
Ha mondjuk beleolvasol SR vagy Rakitic topicjába olvashatod a kritikákat.
Szerintem nem véletlen, hogy 70000 őt fütyöli, plusz itt is elő van véve. Nem hiszem, hogy bárkinek a személyiségével vagy az öltözködésével lenne baja.
Rakiticnek baromi gyenge szezonja van, de még így is többet tesz hozzá a játékhoz, Umtitinek pedig az utolsó két meccse tényleg gyenge volt, de azelőtt teljesítményben Piquével versengett.
Az, hogy MAtS, Messi és Neymar után ő a legjobbunk, inkább no comment kategória.
nem bírja már az idegrendszerem ezt a gyenge játékot, kimentem enni-inniwesterngom írta:álj álj álj... mit szöszmötöltél a konyhában a meccs alatt??!![]()
![]()
Nekem is főleg azzal van bajom, hogy idehozták. Mert nem arról van szó, hogy sz*rik a dologba, és sétálgat, meg félvállról veszi a dolgot, hanem látszik, hogy igyekszik, meg próbálja a tőle telhető legjobbat hozni, de ez kevés ide. És ebben nem ő a legnagyobb hunyó, mert ennyit tud, nincs ezzel baj. Azzal van, hogy idehozták, és folyamatosan nyomatják...westerngom írta: A füttykoncertet követően, mutatták a padon űlő Gomes arcát, hát nem látszott öröm rajta...
De azért gondoljatok bele, mennyire nyomorult lehet mikor folyamatosan megkapod a lehetőséget életed klubjában, a legjobb tudásod adod, DE! az nagyon-nagyon kevés oda.
Őszintén, ha felajánlanák bárkinek itt a fórumon, h ezért a pénzért (is) csak a padra leülhet, nem indulna azon nyomban akár gyalog is Barcelonába?
Én úgy gondolom, főként azokat kellene elővenni akik leigazolták a klubhoz koncepció nélkül.
Kíváncsi lennék arra h. Lucso mennyire volt érintett az érkezésében. Amennyiben áldását adta a szerződtetésére úgy ő a hunyó és a sportigazgató, tehát leginkább őt kellene kifütyülni.
álj álj álj... mit szöszmötöltél a konyhában a meccs alatt??!visca el barca írta:mikor iniestát behozták épp a konyhában szöszmötöltem, csak hallottam a nagy ovációt, azt hittem init éljenzik, de most olvasom, hogy combosan fütyülték emberünket a nézők. megnyugodtam, hogy ezek szerint nem csak mi látjuk tőle ezt a siralmas teljesítményt, hanem ott kint is
Mostani meccsen Gomes 10 rossz passz, Rafinha 5 - Gomes 59 próbálkozásból, Rafinha 54. Mellé 1-szer a brazilnak nem jött be egy csele se. Én mondjuk vele se vagyok nagyon elégedett, a kapu közelében képes jó dolgokra, de amúgy nagyon szürke ő is, és nem nagyon mutatta fejlődés jeleit ebbe szerintem. Talán egy jobban működő rendszerben, de sok reményt én hozzá se fűzök megmondom őszintén, de ez itt off.Chino írta:Mondjuk megnézném, hogy ki adott el több labdát Rafinha vagy ő, ráadásul úgy, hogy a brazil volt az aki előre is játszott.
Lehet nem egy Barca szezont nézünk, vagy csak én vagyok eltévedve, de az, hogy valaki konstans minősíthetetlen meccset produkál, (értsd ~15ből 2-3 jó meccse van, a többi gyakorlatilag minősíthetetlen) az nálam nem egyenlő a stabilitással, mert hogy AG a konstans jó teljesítmény közelében sincs, az fix. Én elismerem, hogy voltak jó meccsei, (2-3 meccs kis csapatok ellen, meg mondjuk volt 2-3 ahol hozott egy közepeset), de azt azért lássuk már be, hogy eddig ő gyakorlatilag katasztrófa itt. Nincs vele semmi gondom, becsülöm, hogy ide jött mert Inivel meg Messivel akart játszani, és nagyra tartja a klubbot, emberileg korrektnek tűnik, de ide nagyon kevés az eddig látottak alapján. Jó napjain Rakitic köröket ver rá, de én megkockáztatom, hogy ennyi játékkal DS is sokkal jobban játszana. A Rafinha résszel egyetértek, az ő játéka nagyon hullámzó, de amennyit játszik azért annyira ne csodálkozzunk, hogy nem Xavi szinten tolja minden meccsen mikor becserélik épp 15 percre. Ez a Gomes a legjobb középpályásunk/stabilan jó teljesítmény szöveget szerintem el lehet felejteni, az nem konstans, hogy valaki a játszott meccsek 15-20%án játszik jól, a többin meg gyakorlatilag egy labdát nem tud átvenni. Vagyis konstans, csak épp nem pozitív konstans, hanem konstans rossz.eimenis1212 írta:Ugyanis az elmúlt 3-4 hónapban ő hozza a legstabilabb, legjobb teljesítményt a középpályán. És ez amit leírok egyben el is mondja h miért tart ott a csapat ahol tart. Rakitic értékelhetetlen. Masszív -1 ember... És bocsánat a kifejezésért, de a sok vak a stadionban őt fütyüli.
Mondjuk az akarással még nincs is baj nála (szerintem) mert látom hogy kapar, meg hogy ő akarna többet nyújtani, de ennyi van benne, és kész. Lehet, hogy egy csúcson lévő Ini, meg Busi mellett nem lenne annyira nagy érvágás, ha játszana, de mikor senkinek nem megy, az ő hibáit is jobban észrevesszük.barca0417 írta:És mi még a nyáron a Real elől halásztuk el őt. Duplán nyertünk volna vele, ha ne tesszük. Már akkor se értettem a leigazolását, de idekerült, szurkoltam neki, de most már elég volt belőle. Ez a Barcelona, itt, pláne a középpályán, tudni kell hozni egy szintet. Akarásban, helyezkedésben, tudásban, taktikában. .. de ő egyikben sem jeleskedik.
Tényleg tudta volna ezt Samper is simán hozni. De inkább jobbat.
Én akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy hoz egy stabil baromi gyenge szintet. Ha ez jó, akkor aláírom, hogy tényleg így van.eimenis1212 írta:valahol egyetértek az előttem szólókkal, valahol meg nagyon nem. Ugyanis az elmúlt 3-4 hónapban ő hozza a legstabilabb, legjobb teljesítményt a középpályán. És ez amit leírok egyben el is mondja h miért tart ott a csapat ahol tart. Rakitic értékelhetetlen. Masszív -1 ember. Támadásban semmit nem segít, rengeteg labdát passzol el. Rafi nem játszott mostanában, de egyébként is rabszódikus. 5 meccsére jut egy jó, de akkor viszont nagyon jó. Emiatt és mivel saját nevelés nincs cseszegetve, és az emberek nem a valós teljesítménye alapján értékelik. Iniesta állandóan sérült. Csak a szokásos. Hgyjuk. Denis Gomes alatti szinten tolja. Busi javulóban, de nem az igazi. Szval nehéz ezt kimondani (sőt elszomorító) de jelenleg AG a legstabilabb (és emiatt a legjobb) teljesítményt nyújtó középpályásunk. És bocsánat a kifejezésért, de a sok vak a stadionban őt fütyüli. Persze saját nevelést nem illik fütyülni, meg a tévedéseinket beismerni, de aki megérdemelte volna a fütyülést tegnap sorrendben: Rakitic, SR, Rafi (aki labdát veszít és sétál utána), Digne, és ő (AG)valahol Matyi, Umtiti, Suarez szinten tolta. Aki jobb volt nála, Stegen, Messi, és Neymar.
(hozzáteszem: tegnap a meccset a 39 perctől láttam, és a PSG-ről is lemaradtam, de a többi idénybeli meccset néztem)
Megint csak egyet tudok érteni palesszal.palesz77 írta: És ezzel nem az ő nyakába akarom varrni a gyenge szezont, nem ő a fő hiba, sokadik ő a sorban. De ő is csak ront a helyzeten sajnos. Mint Pedro, egy jól működő rendszerben a spanyol is eszméletlen jó tud lenni, de amikor nincs nagyon rendszer, és az egyéni kvalitások kerülnek előtérbe, már rezeg a léc. Csak sajnos Gomesnél abba se vagyok biztos, hogy egy jó rendszerbe elbírná a középpályánk az ő egyszerű játékát..
Nagy összeget tennék rá, hogy jobb lenne. Érdemes visszanézni az Apoel elleni debütálását, első meccsen olyat hozott, azóta meg csak fejlődött, folyamatos játékkal szerintem jobb is lenne.. Na mindegy, ez van, de azért elszomorító, hogy lehet egy Gomes miatt nem is kap itt normális lehetőséget majd a jövőben sem.Legendinho írta:Dettó! Lehet sokan lehurrognak majd, de szerintem Samper is hozta volna ezt a szintet ennyi játék után... Ha jobb nem is lenne, ezt azért tőle is megkapnánk.
Na ez a gondom nekem is. Lehet rá azt mondani, hogy csereembernek jó, de az, hogy kb ő kapja a legtöbb játékidőt a középpályások közül az edzői tévedés és ezen változtatni kellene.csababarca írta: Egyébként az a baj vele is, hogy LE azt hiszi, hogy jók. Meg hogy kezdőbe kell tenni őket. Lehet egy 20-25 percre még hasznos is tudna lenni (azért kétlem,de adjuk meg a lehetőséget), de ez hogy konkrétan instant kezdő, hol Busi,hol Iniesta, hol Rakitic kárára, az nonszensz.
Barcaforever írta:Azok közé a szurkolók közé tartozom, aki a szezon kezdete óta nem értik, hogy minek van itt, de egy olyan meccs után, főleg, mint a PSG mi a fenével érdemli ki, hogy ismét kezdő legyen?
Ez nekem magas....![]()
Egyszerűen nincs meg a helye....