Lionel85 írta:Jaj szerintem fölösleges magyarázkodni, mert ebben az ügyben úgy néz ki, nem fogunk zöld ágra vergődni. Vannak érvek és ellenérvek, két tábor van, Ibrahimovics mellett és ellen. Fölösleges mindig ugyanazokat a köröket lefutni, mindig ugyanazt írjuk le, csak szinte máshogy megfogalmazva, más szavakkal.
A tény, hogy elment, itt gyenge volt, Milánóban jó és kész. Már nem lehet visszacsinálni.
Ki mondta,hogy csináljuk vissza?
Engem az zavar,hogy olyan dolgokat írtok róla,amit nem támasztotok alá(nem akarjátok vagy nem tudjátok).
Sok mindent rá lehet húzni,és ti csak ráhúzzátok,mert jól néz ki...
Rúghat ő a Milanban 25-30 gólt is az idény végéig, akkor sem érdemes a vezetőket vagy Guardiolát elmarasztalni, hogy ilyen játékost adtunk el. Itt nem lett volna képes rá, vagy csak nagy változtatások árán, ami viszont nem érte volna meg, hiszen a Milanban rá épülnek a támadások, Barcelonában pedig többnyire Messire.
Honnan gondolod? Kb. annyira tudod mint én,aki azt mondom,hogy képes lett volna....
Én elismerem a kritikát irányába,mivel nem olyan dinamikus mint Villa,vagy Eto'o,mert ez tény. De a többi kritikát,örülnék ha alá tudnátok támasztani.