Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
te így érzed én meg nem!nem vagyok biztos benne,hogy eto'o-t magasabban jegyzik mint ibrát...torrestoni írta:Azért ne említsük már egy lapon a két játékost... Köszi!tudomka958 írta: egyébként eto'o távozása is komoly érzelmeket váltott ki a maga idejében...
Azért ne említsük már egy lapon a két játékost... Köszi!tudomka958 írta: egyébként eto'o távozása is komoly érzelmeket váltott ki a maga idejében...
ellenzem!a többi eltávozott játékosunkat megilleti egy ilyen topik akkor ibahimovicsot is...Lionel85 írta:Annyi itt az ellentét, hogy szívesen törölném a topikot a modik helyében. Csak egy gócforrás. Elég egy szikra és már mindenki a másik torkán van.
ezt a nyilatkozatot tedd be légyszives,látnám...P.U.Y.O.L. írta:A Cityhez azért nem ment, mert ott nem lett volna esélye arra, hogy címeket nyerjen. (Ezt ő nyilatkozta) Egyáltalán nem azért, mert itt akart volna maradni. (most már tényleg kezd nagggggyon unalmas lenni ez az Ibra téma.)tudomka958 írta: ha ibra kiskirály akart volna lenni valahol,akkor a city-ben az lehetett volna,nem akármilyen szerződéssel!
oszt ez a bosnyák bunkó visszautasította,mert maradni akart...
"...elment..." szerinted,szerintem meg elzavartuk!
A Cityhez azért nem ment, mert ott nem lett volna esélye arra, hogy címeket nyerjen. (Ezt ő nyilatkozta) Egyáltalán nem azért, mert itt akart volna maradni. (most már tényleg kezd nagggggyon unalmas lenni ez az Ibra téma.)tudomka958 írta: ha ibra kiskirály akart volna lenni valahol,akkor a city-ben az lehetett volna,nem akármilyen szerződéssel!
oszt ez a bosnyák bunkó visszautasította,mert maradni akart...
"...elment..." szerinted,szerintem meg elzavartuk!
Viszont ha húzott volna 1et vagy kettőt megnyertük volna a meccset. Mind1! Úgysem fogjuk ezt már megtudni...BlauGranaGroc írta:Tegnap ő játszott volna csatár poszton lehet ki is kapunk. Nem biztos, de kb. annyira valószínű, mint az a feltételezés, hogy vele nyertünk volna.
Az tuti, hogy nem birtokoltuk volna ennyit a labdát és a mallorca is többet támadott volna.
Én más nevében nem tudok nyilatkozni, mindenki úgy fórumozik, ír ahogy tud. A saját nevemben viszont elmondhatom, hogy már nem egyszer, nem kétszer támasztottam alá a véleményemet az Ibrahimovics-üggyel kapcsolatban, elég őket elolvasni.Sanama írta:Ki mondta,hogy csináljuk vissza?Lionel85 írta:Jaj szerintem fölösleges magyarázkodni, mert ebben az ügyben úgy néz ki, nem fogunk zöld ágra vergődni. Vannak érvek és ellenérvek, két tábor van, Ibrahimovics mellett és ellen. Fölösleges mindig ugyanazokat a köröket lefutni, mindig ugyanazt írjuk le, csak szinte máshogy megfogalmazva, más szavakkal.
A tény, hogy elment, itt gyenge volt, Milánóban jó és kész. Már nem lehet visszacsinálni.
Engem az zavar,hogy olyan dolgokat írtok róla,amit nem támasztotok alá(nem akarjátok vagy nem tudjátok).
Sok mindent rá lehet húzni,és ti csak ráhúzzátok,mert jól néz ki...
Ki mondta,hogy csináljuk vissza?Lionel85 írta:Jaj szerintem fölösleges magyarázkodni, mert ebben az ügyben úgy néz ki, nem fogunk zöld ágra vergődni. Vannak érvek és ellenérvek, két tábor van, Ibrahimovics mellett és ellen. Fölösleges mindig ugyanazokat a köröket lefutni, mindig ugyanazt írjuk le, csak szinte máshogy megfogalmazva, más szavakkal.
A tény, hogy elment, itt gyenge volt, Milánóban jó és kész. Már nem lehet visszacsinálni.
Honnan gondolod? Kb. annyira tudod mint én,aki azt mondom,hogy képes lett volna....Rúghat ő a Milanban 25-30 gólt is az idény végéig, akkor sem érdemes a vezetőket vagy Guardiolát elmarasztalni, hogy ilyen játékost adtunk el. Itt nem lett volna képes rá, vagy csak nagy változtatások árán, ami viszont nem érte volna meg, hiszen a Milanban rá épülnek a támadások, Barcelonában pedig többnyire Messire.
Azért sztem nagyon leegyszerűsítetted a helyzetet, Ibra ennél bőven többet tud. Igazából nagyon technikás játékos, kiválóan cselez, remek passzai, meglátásai vannak, képes a semmiből nagyokat villanni. Az ő baja sztem az, h hangulatember, és sokszor képes meccseket végigsétálni. Ha úgy küzdene, mint egy átlagos futballista, akkor hatalmas játékos lenne.Capon írta:Subinho és Chino hszéből teljes képet kapunk Ibra játékából.
Elől várja a labdát , megkapja beleül az ellenfél ölébe aztán kipasszolja szélre és fut fel kapu elé hogy vissza kapja. Annyira ez megy meccsről meccsre. 100%ban ezt játssza ez nálunk nagyon kevés. Ha nem Ibra topiakba lennénk és név nélkül írtátok volna akkor is egyből tudtam volna ebből a pár szóból hogy kiről van szó.