Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
simonyitibi
Barça B

2010.10.07. 07:37:26

Nos,ha szigorúan azt nézzük,hogy Ibra beleillett-e ebbe a Barcába maximálisan,akkor azt kell mondanom hogy nem,mert nem vette fel ezt a sok passzos ritmust,nálla sokszor elakadt a labda,a bírók is mindig ellene fújtak,sokszor jogosan,sokszor meg pusztán azért,mert egy magas erős felépítésű játékos volt,akiről lepattantak a védők,és a bírók Spanyolban ezt nem nézik jó szemmel!És ha Eto'o-val hasonlítjuk össze,aki maximálisan ide illett,akkor nagy melléfogás volt elcserélni a két játékost egy rakat pénz kíséretében! De én adtam volna egy évet neki,mert azért nem volt olyan rossz bemutatkozó év ez,mint a vezetés sugallja . Csak azt nem tudom,ha Villa az idei évben nem rúg annyi gólt,mint szeretnék,mert lássuk be,neki is tanulni kell ezt a stílust,akkor őt is leépítjük!?
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.10.06. 22:53:19

Nyilván a Barcelona karrierjüket figyelembe véve nem lehet őket " egy mondatban említeni".Míg Eto'o a csúcs közvetlen közelében van a Barca történelmében addig Ibra valahol a legalján...

Az se olyan biztos,h Ibra magasabban jegyzett focista.Már ami a labdarúgó tudásukat illeti.Mert bár Ibra a pöcsén is megtáncoltatja a labdát addig Eto'o háromszor annyi gólt rúg.

Eto'o-nak két olyan csapattal is összejött az amiről Ibra csak álmodik ahol a svéd szintén szerencsét próbált.Talán nem véletlen,h az egyiknek mindkét helyen sikerült míg a másiknak sehol sem.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.10.06. 22:46:03

torrestoni írta:
tudomka958 írta: egyébként eto'o távozása is komoly érzelmeket váltott ki a maga idejében...
Azért ne említsük már egy lapon a két játékost... Köszi! :D
te így érzed én meg nem!nem vagyok biztos benne,hogy eto'o-t magasabban jegyzik mint ibrát...
Andris
Adminisztrátor

2010.10.06. 22:16:06

Felmerült már, s bár még szavazásra nem vetettük mint ötlet, de én azthiszem nem szavaznánk meg a topic törlését.

Ha vita van, ám legyen, a nagy egyetértésben nem lenne túl jó fórumozni, ha viszont túllépnek, túlléptek határokat, az a ti problémátok, mi majd gyomlálunk és banolunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.10.06. 22:14:27

tudomka958 írta: egyébként eto'o távozása is komoly érzelmeket váltott ki a maga idejében...
Azért ne említsük már egy lapon a két játékost... Köszi! :D
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.10.06. 21:58:57

Lionel85 írta:Annyi itt az ellentét, hogy szívesen törölném a topikot a modik helyében. Csak egy gócforrás. Elég egy szikra és már mindenki a másik torkán van.
ellenzem!a többi eltávozott játékosunkat megilleti egy ilyen topik akkor ibahimovicsot is...

egyébként eto'o távozása is komoly érzelmeket váltott ki a maga idejében...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.06. 20:52:18

Annyi itt az ellentét, hogy szívesen törölném a topikot a modik helyében. Csak egy gócforrás. Elég egy szikra és már mindenki a másik torkán van.
Kép
Kép
Kép
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.10.06. 20:36:19

P.U.Y.O.L. írta:
tudomka958 írta: ha ibra kiskirály akart volna lenni valahol,akkor a city-ben az lehetett volna,nem akármilyen szerződéssel!
oszt ez a bosnyák bunkó visszautasította,mert maradni akart...
"...elment..." szerinted,szerintem meg elzavartuk!
A Cityhez azért nem ment, mert ott nem lett volna esélye arra, hogy címeket nyerjen. (Ezt ő nyilatkozta) Egyáltalán nem azért, mert itt akart volna maradni. (most már tényleg kezd nagggggyon unalmas lenni ez az Ibra téma.)
ezt a nyilatkozatot tedd be légyszives,látnám...
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.05. 23:17:04

tudomka958 írta: ha ibra kiskirály akart volna lenni valahol,akkor a city-ben az lehetett volna,nem akármilyen szerződéssel!
A Cityhez azért nem ment, mert ott nem lett volna esélye arra, hogy címeket nyerjen. (Ezt ő nyilatkozta) Egyáltalán nem azért, mert itt akart volna maradni. (most már tényleg kezd nagggggyon unalmas lenni ez az Ibra téma.)
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.10.05. 20:05:27

"Ittvolt nem tudott kiemelkedni, nem fogadta el hogy nem köré épül a csapat nem ő a kiskirály...elment..."

azért ez egy sommás kijelentés volt részedről!nagyon hangzatos,de messze van az igazságtól...

ha ibra kiskirály akart volna lenni valahol,akkor a city-ben az lehetett volna,nem akármilyen szerződéssel!
és nem ő az első,de attól félek nem is az utolsó...
Devid16
Jugador d'estrella

2010.10.04. 14:31:33

Most ide mindig minden nem megnyert meccs után be fogjátok írni hogy biztos rúgott volna 30ról egy fickát és nyerünk :lol: Baromság :D Ittvolt nem tudott kiemelkedni, nem fogadta el hogy nem köré épül a csapat nem ő a kiskirály...elment...Milánóban azt csinál amit akar...itt ha megdöglött volna se lett volna nagyobb sztár mint Messi Xavi Ini...ez rendjén is van sztem...menjen az olasz ligába rúgjon 30 gólt aztáán fukkoljon :D a saját közönségének...(mindemellett nincs vele bajom jó játékos) Ha azon túltettük magunkat hogy Etoo elment akkor ezen is túlkéne már :roll:
neobarca
Director del Fútbol

2010.10.04. 14:09:42

BlauGranaGroc írta:Tegnap ő játszott volna csatár poszton lehet ki is kapunk. Nem biztos, de kb. annyira valószínű, mint az a feltételezés, hogy vele nyertünk volna.
Az tuti, hogy nem birtokoltuk volna ennyit a labdát és a mallorca is többet támadott volna.
Viszont ha húzott volna 1et vagy kettőt megnyertük volna a meccset. Mind1! Úgysem fogjuk ezt már megtudni...
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.04. 13:54:49

Tegnap ő játszott volna csatár poszton lehet ki is kapunk. Nem biztos, de kb. annyira valószínű, mint az a feltételezés, hogy vele nyertünk volna.
Az tuti, hogy nem birtokoltuk volna ennyit a labdát és a mallorca is többet támadott volna.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.10.04. 13:45:31

neobarca írta:Most mondja nekem bárki, hogy nem férne el nálunk Ibra... :lol:

Nem ferne el nalunk Ibra.
neobarca
Director del Fútbol

2010.10.04. 13:11:13

Most mondja nekem bárki, hogy nem férne el nálunk Ibra... :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2010.09.29. 17:30:22

nem vitázni akarok csak ez a fejelős dolog kiszúrta a szememet. Alves beadásainak milyenségét kár vitatni. De azért nem Alves a hibás, hogy 1 szezonon keresztül két jó labdával nem lehetett Ibrát fejre megjátszani a maga nem tom hány centijével. Se a szögleteknél, se a szélekről való beíveléseknél, se a kp-ról való indításoknál nem lehetett a fejére ívelni a labdát. 2 jó helyzetet nem tudtunk így kialakítani 1 éven keresztül egy 192cm-es középcsatárral :!: Szerintem Puyol többet ért fejjel labdába az ellenfél 16osán belül mint a svéd.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.29. 15:30:48

Mikaos,
Teljesen igazad van a "ha" mondatokkal kapcsolatban.
De nem tudom páran mire alapozzák azt teljes bizonyossággal,hogy sz*r lett volna idén.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.09.29. 15:13:52

Tényleg felesleges a vita.
Szerintem abban ki lehetne egyezni, hogy Ibrahimovic egy világklasszis, aki a mi játékrendszerünkbe nem illett bele teljesen.

Statisztikailag nagyon jól teljesített, ám egyben megnehezítette a játékunk egy bizonyos elemét: a kevés mozgás miatt sokkal kevesebb ziccert tudtunk kidolgozni.
(Persze ebben nemcsak ő hibázott, hanem pl. ha Alves beadásainak fele legalább normális lett volna, akkor meglehet, hogy fejjel többször is eredményes lehetett volna Ibra, vagy...ha többet mertünk volna kontrázni. De ezek a HA kezdetű mondatok nem lehetnek bizonyító erejűek, csak elmaszatolják a dolgokat.)

Ugyanúgy örültem az érkezésének, mint 1 évvel később a távozásának. Mindkettőnek megvolt az oka.

Én már csak abban reménykedem, hogy a Milannak lesz annyi pénze, hogy kifizesse azt a 24milliót év végén.

szerk.: azt azért még hozzá szeretném tenni, hogy a legérdekesebb dolog, ami történt a Milannal, hogy ők egyértelműen taktikát váltottak (vagy inkább: stratégiát). Már-már kezdik feladni a sok passzos játékukat, s sokkal több kontrára játszanak -> ez tökéletes Ibrának.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.29. 15:07:20

Sanama írta:
Lionel85 írta:Jaj szerintem fölösleges magyarázkodni, mert ebben az ügyben úgy néz ki, nem fogunk zöld ágra vergődni. Vannak érvek és ellenérvek, két tábor van, Ibrahimovics mellett és ellen. Fölösleges mindig ugyanazokat a köröket lefutni, mindig ugyanazt írjuk le, csak szinte máshogy megfogalmazva, más szavakkal.

A tény, hogy elment, itt gyenge volt, Milánóban jó és kész. Már nem lehet visszacsinálni.
Ki mondta,hogy csináljuk vissza?

Engem az zavar,hogy olyan dolgokat írtok róla,amit nem támasztotok alá(nem akarjátok vagy nem tudjátok).
Sok mindent rá lehet húzni,és ti csak ráhúzzátok,mert jól néz ki...
Én más nevében nem tudok nyilatkozni, mindenki úgy fórumozik, ír ahogy tud. A saját nevemben viszont elmondhatom, hogy már nem egyszer, nem kétszer támasztottam alá a véleményemet az Ibrahimovics-üggyel kapcsolatban, elég őket elolvasni.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.29. 15:02:20

Lionel85 írta:Jaj szerintem fölösleges magyarázkodni, mert ebben az ügyben úgy néz ki, nem fogunk zöld ágra vergődni. Vannak érvek és ellenérvek, két tábor van, Ibrahimovics mellett és ellen. Fölösleges mindig ugyanazokat a köröket lefutni, mindig ugyanazt írjuk le, csak szinte máshogy megfogalmazva, más szavakkal.

A tény, hogy elment, itt gyenge volt, Milánóban jó és kész. Már nem lehet visszacsinálni.
Ki mondta,hogy csináljuk vissza?

Engem az zavar,hogy olyan dolgokat írtok róla,amit nem támasztotok alá(nem akarjátok vagy nem tudjátok).
Sok mindent rá lehet húzni,és ti csak ráhúzzátok,mert jól néz ki...
Rúghat ő a Milanban 25-30 gólt is az idény végéig, akkor sem érdemes a vezetőket vagy Guardiolát elmarasztalni, hogy ilyen játékost adtunk el. Itt nem lett volna képes rá, vagy csak nagy változtatások árán, ami viszont nem érte volna meg, hiszen a Milanban rá épülnek a támadások, Barcelonában pedig többnyire Messire.
Honnan gondolod? Kb. annyira tudod mint én,aki azt mondom,hogy képes lett volna....

Én elismerem a kritikát irányába,mivel nem olyan dinamikus mint Villa,vagy Eto'o,mert ez tény. De a többi kritikát,örülnék ha alá tudnátok támasztani.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.29. 14:55:42

Jaj szerintem fölösleges magyarázkodni, mert ebben az ügyben úgy néz ki, nem fogunk zöld ágra vergődni. Vannak érvek és ellenérvek, két tábor van, Ibrahimovics mellett és ellen. Fölösleges mindig ugyanazokat a köröket lefutni, mindig ugyanazt írjuk le, csak szinte máshogy megfogalmazva, más szavakkal.

Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.29. 14:20:59

Azért nyissuk már ki a szemünket...
A tegnapi gólja minden volt,csak nem egyszerű üreskapus szitu...
Azt a labdát le kellett venni,és derékmagasságból úgy ellőni ahogyan tette.

Milanban 3Bl gólt lőtt és ha jól tudom 2bajnokit?
Eddig baromi jól kezdte a szezont,ezt le lehet húzni,de tény...

Azt meg nem értem,mire alapozzátok,hogy itt nem lett volna jobb. Ugyanúgy nem tudjátok,mint ahogy én sem tudom,hogy jobb lenne-e most...

LG-vel egyetértve,én is tartom magamat ahhoz,hogy a lehető legrosszabbkor lett eladva .

ui: Nem tudott csapatjátékos lenni? Ezt fejtse ki nekem valaki legyen kedves!
Talán az mutatta ezt,hogy olykor túlontúl önzetlen volt,vagy hogy akár még ziccerből gólt rúgatott Henryval?
Capon
Llegenda del Barça

2010.09.29. 13:58:05

Persze hogy leegyszerűsített meg túlzó is. Az is igaz amit te mondasz. Mégis ahogy olvastam a 2 hszt csak a tegnapi Milan meccsből számtalan kísértetiesen hasonló jelenet ugrott be. Ezért mondtam, hogy ebből a pár szóból Ibratopik és név nélkül is kapásból rávágtam volna hogy kiről van szó.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.09.29. 13:46:44

Capon írta:Subinho és Chino hszéből teljes képet kapunk Ibra játékából.
Elől várja a labdát , megkapja beleül az ellenfél ölébe aztán kipasszolja szélre és fut fel kapu elé hogy vissza kapja. Annyira ez megy meccsről meccsre. 100%ban ezt játssza ez nálunk nagyon kevés. Ha nem Ibra topiakba lennénk és név nélkül írtátok volna akkor is egyből tudtam volna ebből a pár szóból hogy kiről van szó.
Azért sztem nagyon leegyszerűsítetted a helyzetet, Ibra ennél bőven többet tud. Igazából nagyon technikás játékos, kiválóan cselez, remek passzai, meglátásai vannak, képes a semmiből nagyokat villanni. Az ő baja sztem az, h hangulatember, és sokszor képes meccseket végigsétálni. Ha úgy küzdene, mint egy átlagos futballista, akkor hatalmas játékos lenne.
Abban is van igazság, amit mondtok, valóban közelebb állt talán egy kicsit a játékához a Serie A, de én tartom magam, h itt sem volt annyira rossz, kellett volna kapnia még egy évet.
Capon
Llegenda del Barça

2010.09.29. 13:25:19

Subinho és Chino hszéből teljes képet kapunk Ibra játékából.
Elől várja a labdát , megkapja beleül az ellenfél ölébe aztán kipasszolja szélre és fut fel kapu elé hogy vissza kapja. Annyira ez megy meccsről meccsre. 100%ban ezt játssza ez nálunk nagyon kevés. Ha nem Ibra topiakba lennénk és név nélkül írtátok volna akkor is egyből tudtam volna ebből a pár szóból hogy kiről van szó.
Lezárt