Vicces,mert mindenhol mindenki elmondja hogy ez már nem az a Barca,és nincs esélyünk a BLre...Azért ezen mosolygok erősen...Kiindulnak a tavalyi védekezésünkből,teljesítményünkből,amikor nem volt edző,Messi a fél csapat sérült volt, a védelmünkben egy friss ifi,és Neymar meg sehol...Azért lehet fel kellene hajtani a napellenzőket,és feldolgozni hogy a valóságot nem az a vágyak határozzák meg...
Mióta itt van Martino,sok minden javult...És jók az elképzelések...Hátul tudunk mit kezdeni a kontrákkal,a beívelésekkel a szögletekkel...Elől nem halunk meg egy felállt védelem ellen sem,Neymar életveszély,és Messi nélkül is képesek vagyunk kiváló focira...Igen Ini még nem tökéletes továbbra sem,de javul,és Xavi kezdi megtalálni régi formáját...Alexis is egyre inkább gólveszélyes,a mezőnymunkájával sosem volt baj...Jah és Valdes védeni is képes...Gyakorlatilag a tavalyihoz képest minden ponton erősebbek vagyunk...Azt kell hogy mondjam edző terén is...Mert képesek vagyunk mást játszani ha kell,pl a classicot a taktikával nyertük meg...Úgy hoztuk eddig a fontos meccseket,történelmi rajtot, hogy rotálunk,tudnak pihenni játékosok...És Messi kb 50%on ha játszik...Sérült volt nem volt,és formán kívül játszott...Kérdem én ha Messi formába jön,a védelem még inkább összeáll,teszem az Puyollal újra lehet számolni...Ini magához tér,és elől Messi-Neymar-Alexis a képességeikhez mérten fog focizni...No akkor mi lesz?Mert ha ez magvalósul arra nem lesz válasza senkinek az tuti...És nagyon úgy néz ki jelenleg hogy jó az irány...
Igen a Bayern előttünk jár...Most...De tavaszra sokat fejlődhetünk,és elnézve a tendenciát fogunk is...Azért még csak most kezdi megszokni Tatat,meg az új taktikát a csapat...Én nem azt mondom nem lesz olyan parádé mint 2009ben,nem gondolom hogy meg lehet ismételni azt a szintet...Az a Barca romhalmazzá verné a mostani Bayernt is az tuti...De igazából nem is kell feltetlen megismételni azt ahhoz hogy megnyerjünk mindent...Tavaly a Blben előttünk volt játékban nyílván a Bayern,a Dortund és a Mou féle Real is...Idén felnőhet a PSG,és a Chelsea Mouval nem lesz gyenge...Deha a mostani szinten tudunk emelni egy 10%ot,ami kb tuti,akkor nem gondolnám hogy nagyobb nehézséget okozna bárki a 2 német csapaton kívül...A Dortmund idén is marha jó,sztem javultak is tavalyhoz képest,de egy 80%os formával már megütjük őket,egyszerűen középpályán és elől is több a klasszis nálnuk,ami nagy meccsen döntő...A Bayern nehéz ügy lesz,ha a döntőben találkoznánk teszem azt kb bármi lehet...2 meccsen talán még nehezebb ügy,ha tavaszra elsajátítja a csapat magasabb szinten a kontrák levédekezését,középpályán megoldjuk a test test elleni harcot akkor megfoghatóak,mert elől erősebbek vagyunk,sokkal...És itt jön képbe Tata,sokkal több elképzelés volt a Real agresszív fizikálisan erős játéka ellen mint eddig,sokkal jobban beleálltunk az ütközésekbe,időnként még fejjel is megvertük őket...Szal jó lesz ez...
Összegezve jó irány ez,Tata jól kombinálja a Barca régi értékeit,az új dolgokkal...Mégha elfelejti Cesct középen hamis 9esként akkor jó lesz ez...Bár ez is olyan hogy negyon nem működik most...De ilyenkor szokott az lenni a nagy edzőknél,hogy hopp egyszer csak bejön és onnatól marhára működni fog...Messi beállítása hamis 9ként is így volt,sokan kritizálták Pep-et hogy középen meg fogják ölni Messit...Azt 4 aranylabda lett az eredménye,meg 300gól kb...
A Bl meg sztem mi vagyunk a titkos, - nem is annyira titkos favorit...Ha összeérünk tavaszra simán van esélyünk,mindenesetre én jókat derülök azokon akik leírnak minket...De nem baj írjanak csak le,mint 2009es szezonban is tették mindenhol...Még itt ezen a fórumon is...