2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valószínűleg Piqué celebkedik kevesebbett.shutterisland írta:de mégis bíztató, hogy nem zörgeti meg a hálónkat boldog-boldogtalan úgy, mint tavaly.
ezt nem tudom, kinek köszönhetjük
Nagyban annak is köszönhetjük, hogy tavalyhoz képes, azért kevesebbszer jutnak el a kapunkig az ellenfelek. Ez pedig a hatékonyabb pressziónknak köszönhető, ami tavaly szinte egyáltalán nem működött, míg idén Tata visszacsempészte a játékba, Bár még mindig van mit rajta javítani.shutterisland írta:ezt nem tudom, kinek köszönhetjük, valdes jó formája, a védelem kevesebb hibája, vagy tata keze munkája, véleményem szerint mindegyikből egy kicsi, mindenesetre azért ennek örülök.
Neymar elfáradt, megtette a magáét, 75perc féktelen körhintázást biztosított Carvajaléknak, szerintem a csere elsődleges oka az volt, hogy Tata azt akarta, hogy felállva tapsolja 100.000 néző a kis zsenit.... Nem lehetett rossz érzésDavidsNeD írta:Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ma Leo-t hozhatta volna le inkább Ney helyett.
Nah azt tuti nem nyelte volna be Messi még úgy is, hogy semmit sem csinált magához képest. Jobb a békesség, jobb volt ez így.DavidsNeD írta:Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ma Leo-t hozhatta volna le inkább Ney helyett.
Azért nézz meg egy-két 08/09es felállást. Én még emlékszem olyan Valencia-meccsre, ahol Hleb és Gudjohnsen kezdett. Ha jól emlékszem, a második fordulóban meg nem más játszott a támadószekcióban (kezdőként!) a Racing ellen, mint a nagy közönségkedvenc Pedro.visca el barca írta:nem vagyok biztos benne, de sztem pep sem rotált szinte semmit, mégis rommávertünk mindenkit májusban...shutterisland írta:én a tegnapi x ellenére is pozitívan látom martinot.
lehet, hogy picit túlzásba viszi a rotációt, azt viszont aláírom.
viszont ennek még meg fog jönni az eredménye tavasszal.![]()
pedig simán meglehetne oldani hogy nem rotál orrba-szájba mert messze nem a fáradtság/frissesség lesz a legnagyobb gondunk tavasszal. bár nem vagyok profi focista, sőt amatőr sem, de nem hinném h ha valaki 10 meccsből mondjuk 1-2-t kihagy az annyira nagy előny lenne. vmennyit biztos számít, de ami az egyik oldalon plusz (nem játszik, pihen), az a másik oldalon negatív (egy fontos láncszem kiesik az adott meccsről)shutterisland írta:ez viszont nem jelenti azt, hogy a MAI barcának sincs szüksége erre.
nem vagyok biztos benne, de sztem pep sem rotált szinte semmit, mégis rommávertünk mindenkit májusban...shutterisland írta:én a tegnapi x ellenére is pozitívan látom martinot.
lehet, hogy picit túlzásba viszi a rotációt, azt viszont aláírom.
viszont ennek még meg fog jönni az eredménye tavasszal.![]()
Szerintem Songot és Adrianót pihentessük a Milan ellen, hogy aztán kezdhessenek a Clásicón a védelem tengelyében.visca el barca írta:minden belső védőnk egészséges, erre vártam, kiváncsi vagyok a milan meg a real ellen kiket fog játszatni. nekem sejtésem sincs, jelenleg melyik tandem lenne a legjobb
Pont, mint tavaly tavasszal, igaz?!Andris írta:Tudsz mondani egyet is?Hogy ugyan mi oka lehetett? Szükség volt rá, úgyhogy pánikmegoldásként behozta, hogy hajtsa meg és lőjön gólt. Ha a 70.ben be lehetett dobni a mélyvízbe, akkor az elején is.