nzxtpo írta:Kicsit off, de én is szeretek gyönyörködni az igényes avákban, aláírásképekben, de az, hogy ennek hiánya miatt ne olvassak el hozzászólásokat az kicsit abszurd. Sok értékes gondolatról maradhattok le így. Én inkább ha szűrök, akkor azt úgy teszem, hogy pár hozzászólás után tudom, ha valaki nagyon személyeskedő és/vagy csak a saját igazát akarja bebizonyítani, vagy csak süt róla a gyűlölet (általában a Real felé) akkor azt görgetem is tovább. Amúgy előfordul telefonról, vagy pont az ilyen avatar nélküli felhasználóknál, hogy nem nézem a nevet, de már az első mondata után tudom, hogy ki írja, és amikor rácsekkolok a nevére, általában igazam is van.

Nem arról van szó, hogy nem olvasom el, de végigolvasni vagy nekikezdeni egy hosszú írásnak, nekem befolyásolja a kedvemet és a türelmemet. Nem direkt van így, de itt van bennem, valahogy a színes és szép banner vagy aláíráskép növeli a jó közérzetet, ad egyfajta kiegyensúlyozottságot, valami apró extrát, amitől jobban oda tudsz figyelni az írásra. Ahol nincs banner, nincs aláírás, nincs egy fia avatar sem, az nem vonzza az ember tekintetét, már ott elkezdi untatni, ahogy nekikezd az ember. Nekem ez így megbújik az agyban és lehet, hogy egy értelmes és jó társalgás folyik, de ha meglátom, hogy a 3. v. 4. hsz-nél sincs semmi, egyszerűen megszűnik az igényem vagy a kedvem a továbbolvasásra. Ilyenkor valami lényegesen jó dolgot kell, hogy olvassak, hogy az érdeklődésem fennmaradjon. Ha általánosabb témáról van szó, azon könnyen tovább ugrik az ember. De élből sosem utasítok el kommentet csak azért, mert nincs mellette semmi, azért ezt nem szoktam.
De úgy, ha mindenkinek szép nagy piros hátsója lenne és már azt mutogatná, mielőtt "beszélne", azt kezdettől sokkal többen megbámulnák...
+1 dolog: ezt a két oldalsó szürke csíkot lehessen már átállítani kékre, pirosra, okkersárgára. Megoldható? Van olyan, aki érdekelne? Szerintem nem lenne nagy dolog, ncore-nál is egy csomó téma van - bár csak gondolom, hogy nem nagy dolog, ehhez én nem értek, csak jó lenne. A szürke színt mindennél jobban gyűlölöm, ha meglátok több világosszürke autót egymás mellett, elfog a rosszullét.
"Én inkább ha szűrök, akkor azt úgy teszem, hogy pár hozzászólás után tudom, ha valaki nagyon személyeskedő és/vagy csak a saját igazát akarja bebizonyítani, vagy csak süt róla a gyűlölet (általában a Real felé) akkor azt görgetem is tovább."
Pedig kellenek az ilyenek, mert felkavarják az állóvizet. Olvasni egyfolytában, hogy pl. Rakitic milyen jól mozgott ma vagy mennyire nem érezte ma a meccset, megdicsérni vagy lebaltázni 4-5 sorban, aztán jót kívánni a folytatáshoz, na hát ez még egy unalmas téma, én meg ezt pörgetem tovább autóra.