Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.16. 11:59:47

visca el barca írta:másik helyen már kérdeztem, de sajnos senki nem méltatott válaszra, úgyhogy itt is kérdezem

az egész főoldal szét van csúszva a twitter miatt. másnál isi ilyen?
Nekem régen volt ilyen, Drigo segített.
Drigo írta:
Bob_Marley írta:Nálam továbbra is megvan, s kezd egyre jobban frusztrálni. :D Nem lehet valahogy ezt a twitter ablakot eltüntetni, adblock nem veszi ki. Rákattintok az oldalra, minden jó aztán mennék arra a fülre, hogy fórum és mindig pont akkor szétugrik az odlal és behoz valami kupajelentkezést. Biztos vagyok benne, hogy a twitter ablak húzza szét, mert abban az 1-2 másodpercben míg nem tölt be rendesen normális méretű az oldal. Aztán betölt a twitter és szétugrik. Mit lehet ezzel kezdeni? Ha nem ti, akkor én mit kezdjek vele?
Ahogy néztem csak Firefox-nál jelentkezik. NoScript-tel lehet blokkolni, jobbat én sem tudtam kitalálni.
Drigo írta:
Bob_Marley írta:Ok, megnézem és köszönöm.

Így mondjuk minden oldalon eltünteti a java script futtatást ez a kiegészítő, de a célt elértem. :D
Kell vele azért játszani bőven. Arra figyelj pl., hogy hiába engedélyezel egy oldalon mindent, még úgy is előfordulhat, hogy valami nem fog megjelenni, amit persze csak akkor fogsz megtudni, ha más böngészőben is megnyitod az adott oldalt.

Simán be lehet állítani, hogy mindent engedélyezzen alapból, mintha fent sem lenne, és akkor visszafelé elkezdeni letiltani, a nem kellő dolgokat. Nekem viszont az jött be, hogy alapból mindent tilt, amit meg akarok nézni, majd engedélyezem.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.15. 19:26:59

Chrome-nál minden pöpec, használjatok azt. :D
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.01.15. 19:25:54

Nálam is széthúzza, és én is firefoxot használok.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.15. 19:00:37

Nálam is rossz, jeleztem pár napja én is az oldallal kapcsolatos topikban. Firefox nálam is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.15. 18:48:15

firerox, az lemaradt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.01.15. 18:48:01

visca el barca írta:másik helyen már kérdeztem, de sajnos senki nem méltatott válaszra, úgyhogy itt is kérdezem

Nálam is széthúzza (Mozilla ) viszont Safarinál és Chromenál nincs gond.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.01.15. 18:47:56

Nálam is szét van csúszva. (Mozilla)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.15. 18:43:31

Nalam minden okes, Operaval vagyok.
PCsabi
aka Game90

2016.01.15. 18:43:13

visca el barca írta:az egész főoldal szét van csúszva a twitter miatt. másnál isi ilyen?
Nálam jó (chrome).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.15. 18:34:51

másik helyen már kérdeztem, de sajnos senki nem méltatott válaszra, úgyhogy itt is kérdezem

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.15. 13:51:31

A könyv sem attól jó, mert szép a borító. :D Én pl kifejezetten nem szeretem, ha mindenféle kép van alul. Nem fogom ettől nem elolvasni, mert mindent elolvasok, de totál feleslegesnek tartom. Egyszerűség az sokkal letisztultabb szerintem. És mobilon meg valóban úgysem látszódik semmi sem.
Kép
Kép
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2016.01.15. 13:33:48

nzxtpo írta:Kicsit off, de én is szeretek gyönyörködni az igényes avákban, aláírásképekben, de az, hogy ennek hiánya miatt ne olvassak el hozzászólásokat az kicsit abszurd. Sok értékes gondolatról maradhattok le így. Én inkább ha szűrök, akkor azt úgy teszem, hogy pár hozzászólás után tudom, ha valaki nagyon személyeskedő és/vagy csak a saját igazát akarja bebizonyítani, vagy csak süt róla a gyűlölet (általában a Real felé) akkor azt görgetem is tovább. Amúgy előfordul telefonról, vagy pont az ilyen avatar nélküli felhasználóknál, hogy nem nézem a nevet, de már az első mondata után tudom, hogy ki írja, és amikor rácsekkolok a nevére, általában igazam is van. :)
Nem arról van szó, hogy nem olvasom el, de végigolvasni vagy nekikezdeni egy hosszú írásnak, nekem befolyásolja a kedvemet és a türelmemet. Nem direkt van így, de itt van bennem, valahogy a színes és szép banner vagy aláíráskép növeli a jó közérzetet, ad egyfajta kiegyensúlyozottságot, valami apró extrát, amitől jobban oda tudsz figyelni az írásra. Ahol nincs banner, nincs aláírás, nincs egy fia avatar sem, az nem vonzza az ember tekintetét, már ott elkezdi untatni, ahogy nekikezd az ember. Nekem ez így megbújik az agyban és lehet, hogy egy értelmes és jó társalgás folyik, de ha meglátom, hogy a 3. v. 4. hsz-nél sincs semmi, egyszerűen megszűnik az igényem vagy a kedvem a továbbolvasásra. Ilyenkor valami lényegesen jó dolgot kell, hogy olvassak, hogy az érdeklődésem fennmaradjon. Ha általánosabb témáról van szó, azon könnyen tovább ugrik az ember. De élből sosem utasítok el kommentet csak azért, mert nincs mellette semmi, azért ezt nem szoktam.
De úgy, ha mindenkinek szép nagy piros hátsója lenne és már azt mutogatná, mielőtt "beszélne", azt kezdettől sokkal többen megbámulnák... :lol:

+1 dolog: ezt a két oldalsó szürke csíkot lehessen már átállítani kékre, pirosra, okkersárgára. Megoldható? Van olyan, aki érdekelne? Szerintem nem lenne nagy dolog, ncore-nál is egy csomó téma van - bár csak gondolom, hogy nem nagy dolog, ehhez én nem értek, csak jó lenne. A szürke színt mindennél jobban gyűlölöm, ha meglátok több világosszürke autót egymás mellett, elfog a rosszullét.

"Én inkább ha szűrök, akkor azt úgy teszem, hogy pár hozzászólás után tudom, ha valaki nagyon személyeskedő és/vagy csak a saját igazát akarja bebizonyítani, vagy csak süt róla a gyűlölet (általában a Real felé) akkor azt görgetem is tovább."

Pedig kellenek az ilyenek, mert felkavarják az állóvizet. Olvasni egyfolytában, hogy pl. Rakitic milyen jól mozgott ma vagy mennyire nem érezte ma a meccset, megdicsérni vagy lebaltázni 4-5 sorban, aztán jót kívánni a folytatáshoz, na hát ez még egy unalmas téma, én meg ezt pörgetem tovább autóra. :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.15. 12:57:50

Én inkább ha szűrök, akkor azt úgy teszem, hogy pár hozzászólás után tudom, ha valaki nagyon személyeskedő és/vagy csak a saját igazát akarja bebizonyítani, vagy csak süt róla a gyűlölet (általában a Real felé) akkor azt görgetem is tovább.
A kettő egymásból következik, ez van, ha nincs avatarja. :P :lol: :D
Tisztelet a kivételnek. :mrgreen:
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.15. 12:52:03

Rinku írta: @S. Agüero: Ezzel a mit olvasok el és mit nem, hát meg kell hogy mondjam, tök ugyanígy vagyok vele én is... :mrgreen:
S.Agüero írta: Adom, szégyen-nem szégyen, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány embernek olvasom el a hozzászólásait, akinek nincs avatarja.
Kicsit off, de én is szeretek gyönyörködni az igényes avákban, aláírásképekben, de az, hogy ennek hiánya miatt ne olvassak el hozzászólásokat az kicsit abszurd. Sok értékes gondolatról maradhattok le így. Én inkább ha szűrök, akkor azt úgy teszem, hogy pár hozzászólás után tudom, ha valaki nagyon személyeskedő és/vagy csak a saját igazát akarja bebizonyítani, vagy csak süt róla a gyűlölet (általában a Real felé) akkor azt görgetem is tovább. Amúgy előfordul telefonról, vagy pont az ilyen avatar nélküli felhasználóknál, hogy nem nézem a nevet, de már az első mondata után tudom, hogy ki írja, és amikor rácsekkolok a nevére, általában igazam is van. :)
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:48:19

visca el barca írta:ennél már csak az a rosszabb mikor valaki nem tud betenni egy avát (Bob, nero - bocsi!!!) és széttorzít egy képet...

sztem sem lenne amúgy hülyeség, de erre kötelezni nem lehet senkit (majd jön Bob és ő is elmondja :mrgreen: )
Nehogy már az számítson ki van a képen? :D
Amúgy meg engem nem zavar, hogy szét van húzva Trap feje. :D
Kép
Kép
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2016.01.15. 12:35:01

A PhotoFiltre programot tudnám ajánlani, amire kell, arra nagyon könnyen kezelhető - jelen esetben a képméretezésre -, a kép tallózása után jobb klikk/képméret és ott pixelre arányosan be lehet állítani, a program meg van annyira intelligens is, hogy alapból segít, hogy ha pl. 400 pixel szélesre akarod, akkor ahhoz rendel egy méretarányos magasságszámot. Minden képemet így méretezem. :)
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ph ... --LY9.html" target="_blank

Képfeltöltéshez pedig a Tinypic oldalt ajánlom, az Imageshack szvsz elég bosszantó lett, be kell reggelni meg minden, a Tinypic simán, egyszerűen kezelhető és bármilyen képet rakok be bármilyen fórumra, ide szoktam feltölteni mindig. :)
http://tinypic.com/" target="_blank

@S. Agüero: Ezzel a mit olvasok el és mit nem, hát meg kell hogy mondjam, tök ugyanígy vagyok vele én is... :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:06:03

sok idő nem kellett hozzá, kb 6 mp.

Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.15. 11:59:32

Engem is zavar de sosincs időm megcsinálni. :oops:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.15. 11:56:03

ennél már csak az a rosszabb mikor valaki nem tud betenni egy avát (Bob, nero - bocsi!!!) és széttorzít egy képet...

sztem sem lenne amúgy hülyeség, de erre kötelezni nem lehet senkit (majd jön Bob és ő is elmondja :mrgreen: )
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.15. 11:45:49

Rinku írta:Volt már kezdeményezés ez ügyben, de megteszem újra a felkérést, szeretném felhívni a kedves fórumtársak figyelmét, hogy közösen színesebbé tegyük a fórumot azzal, hogy avatarokat és bannereket alkalmazunk. Sokkal kellemesebb úgy olvasni a kommenteket és böngészni, hogy nem csak a csupasz fehér-szürke-fekete kombinációt látja az ember.

Aki nem ért ehhez, az a "Moderálás" főtopicban megtalálja a megfelelő infokat, akinek meg azon kívül lenne kérdése, az Avatarokkal kapcsolatos topicban biztos fog segítő kezekre lelni. Köszi mindenkinek, aki eddig nem így járt el, de ezek után veszi a fáradtságot! :)
Ezt támogatom, én is nagyon szeretem nézni őket. Akinek az enyémekhez hasonló megfelel, szívesen csinálok ha küld hozzá képet - mondjuk nem csinálok vele sokmindent :D -, ha esetleg csak emiatt nem rak valaki magának..
S.Agüero írta:Ilyen gyönyörű avákat meg élmény nézni, mint amilyen az enyém. :mrgreen:
:cry: :D
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.15. 11:43:06

Rinku írta:Volt már kezdeményezés ez ügyben, de megteszem újra a felkérést, szeretném felhívni a kedves fórumtársak figyelmét, hogy közösen színesebbé tegyük a fórumot azzal, hogy avatarokat és bannereket alkalmazunk. Sokkal kellemesebb úgy olvasni a kommenteket és böngészni, hogy nem csak a csupasz fehér-szürke-fekete kombinációt látja az ember.

Aki nem ért ehhez, az a "Moderálás" főtopicban megtalálja a megfelelő infokat, akinek meg azon kívül lenne kérdése, az Avatarokkal kapcsolatos topicban biztos fog segítő kezekre lelni. Köszi mindenkinek, aki eddig nem így járt el, de ezek után veszi a fáradtságot! :)
Adom, szégyen-nem szégyen, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány embernek olvasom el a hozzászólásait, akinek nincs avatarja.

Ilyen gyönyörű avákat meg élmény nézni, mint amilyen az enyém. :mrgreen:
Rinku
Director del Fútbol

2016.01.15. 11:39:59

Volt már kezdeményezés ez ügyben, de megteszem újra a felkérést, szeretném felhívni a kedves fórumtársak figyelmét, hogy közösen színesebbé tegyük a fórumot azzal, hogy avatarokat és bannereket alkalmazunk. Sokkal kellemesebb úgy olvasni a kommenteket és böngészni, hogy nem csak a csupasz fehér-szürke-fekete kombinációt látja az ember.

P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.10.13. 18:33:07

PCsabi írta:Már negyedjére szemetelte tele a fórumot, de legalább mindig bocsánatot kér :mrgreen:
Meggyalázta Puyol topicját is....

Arra nincs bocsánat! :-)
PCsabi
aka Game90

2015.10.13. 15:33:06

Már negyedjére szemetelte tele a fórumot, de legalább mindig bocsánatot kér :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.12. 15:43:44

Az nem jelent semmit. Legalábbis amilyen stílusban ír, meglepődnék, ha 12 évnél idősebb lenne.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Lezárt