Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem régen volt ilyen, Drigo segített.visca el barca írta:másik helyen már kérdeztem, de sajnos senki nem méltatott válaszra, úgyhogy itt is kérdezem
az egész főoldal szét van csúszva a twitter miatt. másnál isi ilyen?
Drigo írta:Ahogy néztem csak Firefox-nál jelentkezik. NoScript-tel lehet blokkolni, jobbat én sem tudtam kitalálni.Bob_Marley írta:Nálam továbbra is megvan, s kezd egyre jobban frusztrálni.Nem lehet valahogy ezt a twitter ablakot eltüntetni, adblock nem veszi ki. Rákattintok az oldalra, minden jó aztán mennék arra a fülre, hogy fórum és mindig pont akkor szétugrik az odlal és behoz valami kupajelentkezést. Biztos vagyok benne, hogy a twitter ablak húzza szét, mert abban az 1-2 másodpercben míg nem tölt be rendesen normális méretű az oldal. Aztán betölt a twitter és szétugrik. Mit lehet ezzel kezdeni? Ha nem ti, akkor én mit kezdjek vele?
Drigo írta:Kell vele azért játszani bőven. Arra figyelj pl., hogy hiába engedélyezel egy oldalon mindent, még úgy is előfordulhat, hogy valami nem fog megjelenni, amit persze csak akkor fogsz megtudni, ha más böngészőben is megnyitod az adott oldalt.Bob_Marley írta:Ok, megnézem és köszönöm.
Így mondjuk minden oldalon eltünteti a java script futtatást ez a kiegészítő, de a célt elértem.
Simán be lehet állítani, hogy mindent engedélyezzen alapból, mintha fent sem lenne, és akkor visszafelé elkezdeni letiltani, a nem kellő dolgokat. Nekem viszont az jött be, hogy alapból mindent tilt, amit meg akarok nézni, majd engedélyezem.
Nálam is széthúzza (Mozilla ) viszont Safarinál és Chromenál nincs gond.visca el barca írta:másik helyen már kérdeztem, de sajnos senki nem méltatott válaszra, úgyhogy itt is kérdezem
Nalam minden okes, Operaval vagyok.visca el barca írta:másik helyen már kérdeztem, de sajnos senki nem méltatott válaszra, úgyhogy itt is kérdezem
Nálam jó (chrome).visca el barca írta:az egész főoldal szét van csúszva a twitter miatt. másnál isi ilyen?
Nem arról van szó, hogy nem olvasom el, de végigolvasni vagy nekikezdeni egy hosszú írásnak, nekem befolyásolja a kedvemet és a türelmemet. Nem direkt van így, de itt van bennem, valahogy a színes és szép banner vagy aláíráskép növeli a jó közérzetet, ad egyfajta kiegyensúlyozottságot, valami apró extrát, amitől jobban oda tudsz figyelni az írásra. Ahol nincs banner, nincs aláírás, nincs egy fia avatar sem, az nem vonzza az ember tekintetét, már ott elkezdi untatni, ahogy nekikezd az ember. Nekem ez így megbújik az agyban és lehet, hogy egy értelmes és jó társalgás folyik, de ha meglátom, hogy a 3. v. 4. hsz-nél sincs semmi, egyszerűen megszűnik az igényem vagy a kedvem a továbbolvasásra. Ilyenkor valami lényegesen jó dolgot kell, hogy olvassak, hogy az érdeklődésem fennmaradjon. Ha általánosabb témáról van szó, azon könnyen tovább ugrik az ember. De élből sosem utasítok el kommentet csak azért, mert nincs mellette semmi, azért ezt nem szoktam.nzxtpo írta:Kicsit off, de én is szeretek gyönyörködni az igényes avákban, aláírásképekben, de az, hogy ennek hiánya miatt ne olvassak el hozzászólásokat az kicsit abszurd. Sok értékes gondolatról maradhattok le így. Én inkább ha szűrök, akkor azt úgy teszem, hogy pár hozzászólás után tudom, ha valaki nagyon személyeskedő és/vagy csak a saját igazát akarja bebizonyítani, vagy csak süt róla a gyűlölet (általában a Real felé) akkor azt görgetem is tovább. Amúgy előfordul telefonról, vagy pont az ilyen avatar nélküli felhasználóknál, hogy nem nézem a nevet, de már az első mondata után tudom, hogy ki írja, és amikor rácsekkolok a nevére, általában igazam is van.
A kettő egymásból következik, ez van, ha nincs avatarja.Én inkább ha szűrök, akkor azt úgy teszem, hogy pár hozzászólás után tudom, ha valaki nagyon személyeskedő és/vagy csak a saját igazát akarja bebizonyítani, vagy csak süt róla a gyűlölet (általában a Real felé) akkor azt görgetem is tovább.
Rinku írta: @S. Agüero: Ezzel a mit olvasok el és mit nem, hát meg kell hogy mondjam, tök ugyanígy vagyok vele én is...
Kicsit off, de én is szeretek gyönyörködni az igényes avákban, aláírásképekben, de az, hogy ennek hiánya miatt ne olvassak el hozzászólásokat az kicsit abszurd. Sok értékes gondolatról maradhattok le így. Én inkább ha szűrök, akkor azt úgy teszem, hogy pár hozzászólás után tudom, ha valaki nagyon személyeskedő és/vagy csak a saját igazát akarja bebizonyítani, vagy csak süt róla a gyűlölet (általában a Real felé) akkor azt görgetem is tovább. Amúgy előfordul telefonról, vagy pont az ilyen avatar nélküli felhasználóknál, hogy nem nézem a nevet, de már az első mondata után tudom, hogy ki írja, és amikor rácsekkolok a nevére, általában igazam is van.S.Agüero írta: Adom, szégyen-nem szégyen, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány embernek olvasom el a hozzászólásait, akinek nincs avatarja.
Nehogy már az számítson ki van a képen?visca el barca írta:ennél már csak az a rosszabb mikor valaki nem tud betenni egy avát (Bob, nero - bocsi!!!) és széttorzít egy képet...
sztem sem lenne amúgy hülyeség, de erre kötelezni nem lehet senkit (majd jön Bob és ő is elmondja)
Ezt támogatom, én is nagyon szeretem nézni őket. Akinek az enyémekhez hasonló megfelel, szívesen csinálok ha küld hozzá képet - mondjuk nem csinálok vele sokmindentRinku írta:Volt már kezdeményezés ez ügyben, de megteszem újra a felkérést, szeretném felhívni a kedves fórumtársak figyelmét, hogy közösen színesebbé tegyük a fórumot azzal, hogy avatarokat és bannereket alkalmazunk. Sokkal kellemesebb úgy olvasni a kommenteket és böngészni, hogy nem csak a csupasz fehér-szürke-fekete kombinációt látja az ember.
Aki nem ért ehhez, az a "Moderálás" főtopicban megtalálja a megfelelő infokat, akinek meg azon kívül lenne kérdése, az Avatarokkal kapcsolatos topicban biztos fog segítő kezekre lelni. Köszi mindenkinek, aki eddig nem így járt el, de ezek után veszi a fáradtságot!
S.Agüero írta:Ilyen gyönyörű avákat meg élmény nézni, mint amilyen az enyém.
Adom, szégyen-nem szégyen, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány embernek olvasom el a hozzászólásait, akinek nincs avatarja.Rinku írta:Volt már kezdeményezés ez ügyben, de megteszem újra a felkérést, szeretném felhívni a kedves fórumtársak figyelmét, hogy közösen színesebbé tegyük a fórumot azzal, hogy avatarokat és bannereket alkalmazunk. Sokkal kellemesebb úgy olvasni a kommenteket és böngészni, hogy nem csak a csupasz fehér-szürke-fekete kombinációt látja az ember.
Aki nem ért ehhez, az a "Moderálás" főtopicban megtalálja a megfelelő infokat, akinek meg azon kívül lenne kérdése, az Avatarokkal kapcsolatos topicban biztos fog segítő kezekre lelni. Köszi mindenkinek, aki eddig nem így járt el, de ezek után veszi a fáradtságot!
Meggyalázta Puyol topicját is....PCsabi írta:Már negyedjére szemetelte tele a fórumot, de legalább mindig bocsánatot kér