Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.15. 08:39:00

merx írta:a hétfői cikkben még arról volt szó, hogy már csak órák kérdése és filipe-vel kapcsolatban döntés születik... már szerda van :roll:
:)

Már én is nagyon várom, hogy mi lesz a döntés. Kicsit érthetetlen számomra, hogy egy ilyen fiatal és óriási talentummal rendelkező játékoson 1-2 millión megy a vita, főleg, hogy egy olyan posztra jönne ahova mindenképpen elkél az erősítés. A Depor által kért árért sem kapnánk szerintem jobb bal szélső védőt így tehát "muszáj" lenne már végre leigazolni Filipet. Nem kellene ennyire skót üzletpolitikát alkalmazni, értem én, hogy nem jellemző ránk a túlfizetés de Filipe esetében ennek a veszélyét nem érzem. A véleményem egyébként az, hogy jövőre a csapat tagja lesz a srác de jó lenne ha minél előbb jönne, hogy a nyári felkészülést a csapat magja együtt izzadja végig.
merx
Capitá del Barça

2009.07.15. 08:26:04

a hétfői cikkben még arról volt szó, hogy már csak órák kérdése és filipe-vel kapcsolatban döntés születik... már szerda van :roll:
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.15. 08:23:01

Eto'o távozni akar ?
Hol hallottátok ezt, valami hiteles forrást szívesen fogadnék, érdekelne nagyon ugyanis én egy szóval sem hallottam ilyesmit. Joggal mondhatná, hogy nincs megbecsülve ( itt most nem a fizetésére gondolok) hiszen az utóbbi évek holt szezonjaiban mást sem hallani mint, hogy a Barca csatárt akar venni. Nem lehet kellemes ilyen teljesítmény után ezeket hallani és én is elbizonytalanodnék a jövőt illetően, hogy kell ez nekem ?

Inkább egy olyan csapat ahol biztos a helye (persze a teljesítménye függvényében) és nem mellesleg még a fizetése is magasabb.

Hogy Eto'o negatív személyiség lenne? Nem tudhatjuk mert egy szót sem beszéltünk még vele. Nem hallottam még róla a csapattársaktól negatív véleményt, a pályán sem láttam jelentős kirohanását és sosem olvastam még olyan nyilatkozatot amiben a Barcát bármilyen módon "megsértette" volna. Van benne egy természetes egoizmus ami szerintem elengedhetetlen egy ilyen szintű élsportolónál. Egyszerűen tisztában van a képességeivel.

Laportával nem felhőtlen a viszonya ? Gondolom ebbe erősen közrejátszik, hogy az elnök úr erős érdeklődést mutat több csatár iránt is minden offseasonban illetve a szerződéshosszabbítás zátonyra futása miatt is lehet közöttük egy kisebb nézeteltérés de ez sem lehet vészes. Ahogy Laportát és Eto'o-t ismerjük szerintem már régen elváltak volna az útjaik, ha nagyobb lenne a konfliktus. Az átigazolási szezon végéhez közeledve egyre kevesebb az esély, hogy megfelelő ellenértékért cserébe távozzon, ráadásul ha nem hosszabbítunk vele szerződést akkor jövőre ingyen távozhat, ezzel biztosan számolna a fejesek. Ez a story szerintem kissé fel lett fújva. Samu nagyon remélem, hogy marad, a józan paraszti ész valahogy ezt súgja.
albicelesteX
A Vadász

2009.07.15. 08:15:32

Báttya!Te meg mást se beszélsz csak a hozzáállásáról vakerálsz!Magyarázd már meg milyen hozzáállása van amit Te annyira nagyon nem szeretsz?Nem tudsz észérvéket mondani csak hadoválsz/hadováltok!Most is azt emelted ki ami szinte lényegtelen!Mert ezt csak azért írtam,hogy érzékeltessem mennyire nem tetszik,hogy Eto'o-hoz képest milyen emberek neve merült fel ahelyett,hogy vele hosszabbítanának!Mert hiszem hogy Ő a legjobb megoldás!Meccset meg eddig is néztem akkor is mikor nem szaladt a szekér annak ellenére is hogy akkor Én is elővettem a fehérzsepit!De Te csak károgsz hogy Villa így meg úgy meg jössz ezzel a sz@rdumával,hogy Eto'o hozzáállása és nem tudod alátámasztani semmivel sem!!!!!Csak ilyen alibi szövegekkel mint a többi!!!!! :wink: De mondom [auto_cenzúra] lesz neked mert Eto'o marad!Csak akkor meg majd nehogy véletlen Te is azt írd a topikjába hogy ő azistenkirálycsászár!!!Na de kíváncsi leszek!Samu maradj és okozz ezeknek az embereknek sok szép napot!Hagy egye őket az a bizonyos... :D
Kép
csaba86
Barça B

2009.07.15. 07:59:59

Sztem a "Villa hajó" elment.....
Ezek után én biztos nem törném magam miatta. Maradjon ott ahol van.
50 guriga az SOKK!! :shock:
Samuról meg csak annyit, hogy szépen kifogja bekkelni januárig, aztán majd szép csendben ingyen lelép....
De majd meglátjuk....
Nem is kell egyébként nekünk sztár befejező csatár!
Ottvan Henry. Jó , hogy már nem olyan, mint 5 éve, de sztem 30at ő is gurít középen! Aztán meg a 2 ifjú titán is ott lenne mögötte.
Inkább szélső kellene!!!
:idea: Szét kellene nézni Brazil honban,hogy nincs-e valami érett tehetség erre a posztra....
Na PEACE
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.15. 07:56:29

Felháborodás első fele:
Ami tudom fáj nektek, mert nem Barca drukkolók vagytok,hanem Villa,Ribery,Cesc,stb. szurkolók!Ez tényleg hogy van ott jelentek meg azon a szurkolói oldalon ahol éppen megjelenik egy egy kedvenc neve?
majd a konkluzió:
Ha meg Forlánok,meg Güizák vannak a vezetőség B tervében és Eto'o-t elüldözik ilyenek miatt akkor meg csak gratulálni tudok és ebben az esetben kétlem,hogy leülök meccset nézni!
Akkor most ki, miért nem Barca drukker? Mi mert elégedetlenek vagyunk Samu hozzáállásával a klubhoz(nem játéktudásával) és elnéznénk mást ezen a poszton, vagy olyan aki nem nézné "kedvenc" csapata meccsét azért mert neki nem tetsző nevek kerültek be a kalapba. Át kellene gondolnod amikor egy ilyet leírsz mert totál magadnak mondtál ellent. Legalábbis olyannal vádoltál meg minket, ami az általad leírtak alapján sokkal inkább illik rád.
albicelesteX
A Vadász

2009.07.15. 07:40:13

Ez van!Mindenki el akarja kergetni!Tisztelet a kivételnek!De elmondanám,hogy sz@r lesz nektek gyerekek!Jövőre is itt gurítja a gólokat!Ami tudom fáj nektek, mert nem Barca drukkolók vagytok,hanem Villa,Ribery,Cesc,stb. szurkolók!Ez tényleg hogy van ott jelentek meg azon a szurkolói oldalon ahol éppen megjelenik egy egy kedvenc neve?
Félretéve a viccet!Egyetértek miihii-vel!Ha el akart volna menni megtette volna a City nyilvánvalóan ajánlatott tett érte gondolom a fizetés nem lett volna rossz,de nem ment ugyan miért?Mert a klubra vár!Aminek a vezetése jelen helyzetben besz*pta!És megérdemli!Mindenkivel leültek tárgyalni csak vele nem ennek ellenére Ő maradt nem nyilatkozott ezt azt nem keverte a sz@rt csak csendben van!Itt mindenki látta már mindenféle más mezben kivéve a jövő évi Barca mezében!Szép...Jöttök a sok hülyeséggel,hogy biztos van a háttérben valami amit mi nem tudunk amiért Pep gyűlöli stb.Pep lehet rasszista inditatásból nem csípi?Lehet mert mást nem tudok elképzelni!Az hogy rongálja a morált nem vettem észre 5 év alatt egyszer sem sőt...Ha rontotta volna akkor tavaly sem lett volna a klub TRICAMPIONS meg előtte sem nyert volna se bajnokságot se BL-t,mert egy morálisan rossz csapat tuti nem képes ilyesmire lásd. Frankéra utolsó szakasza 2007.Úgyhogy lehet itt félremagyarázni de nem tudtok észérveket amiért elüdöznétek,elüldöznék Samut!Villa meg maradjon Valenciában vagy bánom is Én hol!
Azt meg még mellékesen jelzem meg,hogy öt évvel ezelőtt amikor érkezett Patrick Kluivert után lett egy klasszis középcsatára a klubnak és nem véletlen,hogy a házi góllövő listán most hol tart olyan nevek tudott maga mögött ami nem semmi!Ha meg Forlánok,meg Güizák vannak a vezetőség B tervében és Eto'o-t elüldözik ilyenek miatt akkor meg csak gratulálni tudok és ebben az esetben kétlem,hogy leülök meccset nézni!
Kép
miihii
KHAL

2009.07.15. 07:25:22

Ilúvatar írta:
Varga Tamás írta: Remélem, happy end-del zárul ez a történet: Villa marad a Turia-partján, Samu meg Barcelonában. És mindenki jól jár.

én is remélem, de samu mindenképp menni akar.... lehet érezni. :S
És miből lehet érezni?
Ha mindenáron elmenne innét,akkor már rég megszáradt volna a tinta a Citys szerződésén sztratoszféra fizuért!!!De nem ment!Pedig simán áthidalható összegen akadtak meg.

Többen írogatjátok ezt folyamat szinten.De miből jött ez nektek?Abból h semmit sem mond a nyilvánosságnak?V abból,h sehova sem írt alá?V abból,h nem ő keresett magának csapatot,hanem a klub keres másik csatárt (helyette?) a szezon vége óta?
Fúú,tényleg,most már én is érzem,h tuti menni akar :twisted: :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2009.07.15. 07:13:43

Brian 20 írta: 50 millió Villa ára, nagyjából ennyit is ér csúcsformában lévő, nagycsapatban játszó, európa bajnok. De nem jobb Eto'o-nál aki jobb az Ibrahimovics, egyébként ha lehetségen nem lenne hülyeség Eto'o-t elcserélni vele és még ráfizetni 30 milliót is akár, mivel ha Eto'o marad jövőre ingyen megy, és akkor is elveszítenék ezt az összeget.
Ha a Valenciában,mint "nagycsapatban" és csúcsformában játszó Villa 50 milla,akkor vajon mennyi lenne a "nagyonnagy" csapatban és szintén csúcsformában focizó,többszörös bajnok és BL győztes,gólkirály,Tricampion Eto'o? :idea:
Írtad,h David nem jobb Samunál,ergo legalább egyszint,tehát ő is minimum 50 milliós értékű playa.(Még akkor is,ha a helyzet faramucisága miatt csak cirka 30 körül tudnánk elpasszolni...).Odatolnád őt és még 30 millát (ami ezen gondolatmenetet követve már 80!!! összesen) Zlatanért?NA neeee.Akkora zsugás azért nincs a svéd,h Samu+30,sőőőt! :roll:
+
Tudom,most támadási felületet adtam ezzel a "sánta" matekkal,de sztem érthető,h mit akartam belőle kihozni.Ha meg nem,akkor úgyis hamarosan "beszól" vki :D
Tavaly a Barca gyorsan bevásárolt idén lassabban mennek a
dolgok lehet a válság miatt..
Lehet,h ez is benne van a pakliban,de sztem az is közrejátszik,h idén felborította a piacot Perec apó ámokfutása.Irreális összegek keringenek,naon meg kell gondolni,mielőtt lép az ember.Valamint a tök simának tűnő boltok is váratlan fordulatot vettek és nemhogy porszem,hanem homokvihar került a gépezetbe.(Filipe,Ribéry...)Tavaly is megszenvedtünk Del Nidoval Dani miatt,idén legalább ilyen nyögvenyelős megegyezni akárkivel is.
Ferguson beszél az átigazolási díjakról, mintha nem ők adták volna el Ronaldót.

Az oké,de mivel ő az eladási oldalon van,nyugodtan kimondhatja erről,amit gondol.Főleg miután már lezajlott a tranzakció :wink: Attól,h felelőtlenségnek tartja az ilyen összegű igazolásokat,még nem kell az útjába állnia :P Ha neked van egy doboz gyufád,és vkinek el tudod adni egy ezresért,akkor gondolom simán odaadod.Amellett,h őrültnek tartod a vevődet 8) :P
ke.andy
Jugador del Barça

2009.07.15. 05:42:51

Nem tudom, hogy emlékeztek-e a tavalyi eseményekre... Mikor a reál cr körül sündörgött, s kész tényként kezelték, hogy Robinho-t elpasszolják, mert nekik a portugál kell... S Robinho megsértve eligazolt... Én ezt látom most Eto'o esetében is. Nem kéne megvárnunk, hogy hasonló szituációba kerüljünk... Persze nekünk ott van Henry, Bojan és Keirrson (ha jó írtam).
De he már belekezdtünk, akkor jobb lenne végig vinni.
Azt is megértem, hogy Laportáék sokalják az 50M-t... Illetve azt se feledjük, hogy 30-ról indulva tettük meg a 40-es ajánlatot, mikor most már 50 lett. Az is lehet, ha letennénk az 50M-t, akkor meg azt mondaná a Vale elnöke, hogy 60..

A piacon sajnos nincs jobb jelenleg Villa-nal. Be kell látnunk... Szóval egy szó, mint száz mókuskerékbe kerültünk..
miihii
KHAL

2009.07.15. 02:10:43

csyrybyry írta:
miihii írta:

"Melyik értékes játékosokra gondolsz?
CR+Kaká :arrow: reál.Na és?Volt szó róluk nálunk?NEM!"

Kaka, CR, Albiol és Benzema! Ezek bármennyire is nem csípem őket, komoly igazolások a Madridnak! :wink:
Én nem arról írtam, hogy nálunk ezek szóbakerültek, vagy sem, hanem
azt fejtegettem, hogy mi nem csináltunk semmi érdemlegest, míg a Real
piszkosul megerősítette a keretét! ](*,)
Azért írtam,mert naon odavagy,h az értékes playák elkeltek,mi meg még mindig cs Eto'ozunk.
Számunkra egyáltalán nem értékes játékosok mentek a reálba,tulajdonképpen nem számítanak nekünk.Legalábbis a keretet tekintve.A számunkra értékesnek tűnő spílerek még a helyükön vannak,így semmi gond egyelőre.Rájuk kell összpontosítani,nem arra,h a többivel mi van...
Kit érdekel,h ki ment a madridba?Nekünk csak arra kell koncentrálnunk,h a saját szerzeményeink beváljanak.És ha ez így lesz,akkor a Jóisten is beöltözhet blankóba.TÜRELEM :!:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.07.15. 06:46:21-kor.
Deus
Boixos Nois

2009.07.15. 02:05:15

Bányász írta:
Ilúvatar írta:
Bányász írta: De miért szánalmasak?

El kéne engedniük ingyen? :)
hol irtam hogy ingyen? :)

Sikerült a lényeget kiemelned a hszemből....
B.
KépKép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.15. 01:26:54

Varga Tamás írta:50 millió euró Villáért? Ugyan már gyerekek, ez nevetséges. Ennyiért 2 meghatározó és egy csereembert lehet igazolni.
Azért kíváncsi lennék, hogy 50 millából hogy jön ki 2 meghatározó ember...nemhogy még egy csereember is.
Vagy ha mondjuk egy Ashley Young meghatározó: akkor értem :) Akkor valóban 2 kijön belőle.
Sajnos elszabadultak az árak, ez van.

Amúgy én nem látom olyan tragikusnak a Villa-ügyet. Ha már Pep és Villa tényleg telóztak, azt már elég komoly ügy. Bízom benne, hogy Villa jönni fog nemsokára.

Eto'o meg nem kell MU-nak sem. A végén még 60 éves korában is itt fog focizni a 9-es mezben, állandó kezdőhelyet követelve :)
Viccet félretéve, nem hiszem, hogy ez bárkinek is jó lesz, ha Eto'o marad. Ez az év sokkal keményebb, mint a tavalyi, mert itt már Laporta is pedzegette a problémákat. Nincs már értelme maradni ilyen viták után, a klub sem jár jól, Eto'o sem, a szurkolók sem. (Csak most akkor lesz más jelentkező is a Bunyodkoron kívül? :) - bocs, valami csípőset ehettem)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.15. 01:26:22

Ja és gondoljatok bele abba is,h mit gondolnak a Valencia vezetői.

Mert akkor ha ők szánalmasok akkor szerintük nyugodtan lehet Villa is a szánalmas.

Mert mondhatják azt,h hé srác,aláírtál egy szerződést xy évre,gyakorlatilag a szavadat adtad,sőt még annál is többet.Elkötelezted magad a klub iránt most pedig meg akarod szegni amit ígértél?Kb így képzelem.Akkor meg Villa milyen szánalmas már...

És ezért 50 millió az az 50 millió(ezért is). Sztem. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.15. 01:22:53

Villa 10-15napja kijelentette azt is,hogy a Madridban akarja folytatni pályafutását,mégsem fogadták el a Real 35-40miliós ajánlatát.

Nagyon azt érzem,hogy Villa csak úgy kapaszkodna egy "utolsó szalmaszálba",mint Barcelona, ha már a Real nem jött neki össze.
Nem csak emiatt,hanem mert teknikailag sokkal többre tartom Ibrahimovic-t,akkor már rá mozduljunk rá,de az a baj,hogy ő is 60-70milió lenne :lol:

Úgyhogy én nagyon kíváncsi vagyok,hogy Laportának kik azok a "titkos" jelöltek,remélem nem ilyen Adebayor,Fabiano,Forlan szerű emberkék.

A legjobb mégiscsak az volna (legalábbis annak örülnék),hogyha Samu maradna,és balszélső érkezne és kész.

Filipe-ről meg mi hír?
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.15. 01:18:33

Ilúvatar írta:
mert egyértelműen kijelentette villa, hogy hozzánk akar jönni. oszt mit csinál a vale?... keresztbe tesz neki
Ezzel totál egyetértek. Villa sokat tett a Valenciának, évek óta sztár játékos, mégis maradt a klubnál, 40 millió pedig nem rossz pénz, jönni akar, nem értem mért kell ezt csinálni.. Bár a szánalmas jelző ténylge nem a legjobb
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
raul72
Barça B

2009.07.15. 01:15:23

Bányász írta:
Ilúvatar írta:mekkora szánalmas ez a valencia.... villa egyértelműen kijelentette, hogy hozzánk akar jönni. Erre bhaszakodnak vele, meg velünk is... de megutáltam a valenciai elnökséget...

a legszebb vége az lenne, hogy villa kivásárolja magát és hozzánk jön :twisted:
De miért szánalmasak?

Valahol meg lehet érteni őket is.Ez egy kőkemény üzlet.Villa a legjobb játékosuk akit természetesen meg akarnak tartani.Ha meg ez nem megy akkor logikus,h a lehető legtöbb pénzt akarják kapni érte.

Vagy az az elvárható,h miután "felfuttatták" és adták neki a több milliós fizetést most bármi féle anyagi haszon nélkül engedjék el?

Egyébként örülök Laporta nyilatkozatának.És már nagyon kíváncsian várom a lehetséges alternatívákat az ő szemszögükből.Meg azt,h mit hoz nekünk ez az átigazolási szezon.
Azért szánalmasak mert a Reallal is megállapodtak hogy !0 millió utána meg lett 45 ... Csinálják a cirkusz a vége az lesz hogy a Barca igazolvkit és lesz egy motiválatlan csatár nekik ...

Amúgy nem tudom kit tudnátok leigazolni középcsatárt ? Forlánt vagy kit :D

Ha megállapodtak volna akkor nem lett volna a 40ből 45... :wink:
B.
Bányász

2009.07.15. 01:14:23

Ilúvatar írta:
mert egyértelműen kijelentette villa, hogy hozzánk akar jönni. oszt mit csinál a vale?... keresztbe tesz neki
El kéne engedniük ingyen? :)

Ők meg kijelentették,h nem akarják,h elmenjen.Mint munkaadók ragaszkodnak a játékosukhoz.Villa meg elkötelezte magát.Ilyen ez a világ. :)

De ezt már lentebb kifejtettem.Szerintem abszolút érthető amit a Valencia csinál.Te se csinálnád másképp ez biztos. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.15. 01:13:13

Varga Tamás írta:50 millió euró Villáért? Ugyan már gyerekek, ez nevetséges. Ennyiért 2 meghatározó és egy csereembert lehet igazolni. Ráadásul a spanyol csatár messze nem ér ennyit, maximum 30 milkát, egy fityinggel sem többet.
Nem kell itt erőlködni, csak felesleges pénzkidobás lenne.
Remélem, happy end-del zárul ez a történet: Villa marad a Turia-partján, Samu meg Barcelonában. És mindenki jól jár.

A hsz-ed első felére csak annyit, hogy nem tudom honnan veszel 2 meghatározó és egy csereembert MOST ennyiért.
Lehet -sőt biztos- hogy Villa nem ér ennyit, legalábbis más átigazolási időszakokban. De már más a helyzet. Amilyen helyzetben van a Barca és amennyire Perecék felverték az árakat Villa igenis ennyibe kerül. MOST!!!

Viszont ha tényleg ennyire ide akar jönni néhány millát le lehet faragni és akkor talán.

Sajnos a happy end inkább az, hogy megvesszük Villát és Samut jóval áron alul elpasszoljuk. Bár még nem láttam kamera előtt nyilatkozni. Nem ártana neki sem ha közölné mit akar.
Forca Barca!!!!
Deus
Boixos Nois

2009.07.15. 01:11:53

KépKép
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.15. 00:55:27

50 millióért talán inkább Ribery-t kellene leigazolni,bár én őszintén szólva nem örülnék neki a reálos megnyilvánulásai miatt.Inkább jönne robinho vagy Silva,esetleg Agüero. Ők bal szélre jobbak lennének Villánál és középcsatár posztra meg maradna Bojan és Keirrison-ők a jövő és nem Villa. Eto'o-val hosszabbítani kellene és kész is lenne a keret.Esetleg még Guddy mehetne és jönne helyette egy kiegészítő ember. (persze Filipe leigazolása mellett)
csabimo
Capitá del Barça

2009.07.15. 00:47:52

Érdekes a Villás ügy, még akármi is lehet belöle, az biztos hogy ha érkezik akkor a legdrágább igazolásunk lesz, és ennyire jónak meg nem tartom a srácot, hogy a barca történelmében ö érte fizessük ki a legtöbbet.

Eto: Távozni akar? Még mindig nem állt a kamerák elé, és nem cikkeznek róla h csapatot keresne magának, és ő érte sem tolonganak a klubbok.
Nekem totál homály az egész, de ha arra játszik h itt marad és nem hosszabít hatalmasat csalódok a srácban...
Bányász

2009.07.15. 00:40:47

Ilúvatar írta:mekkora szánalmas ez a valencia.... villa egyértelműen kijelentette, hogy hozzánk akar jönni. Erre bhaszakodnak vele, meg velünk is... de megutáltam a valenciai elnökséget...

De miért szánalmasak?

Valahol meg lehet érteni őket is.Ez egy kőkemény üzlet.Villa a legjobb játékosuk akit természetesen meg akarnak tartani.Ha meg ez nem megy akkor logikus,h a lehető legtöbb pénzt akarják kapni érte.

Vagy az az elvárható,h miután "felfuttatták" és adták neki a több milliós fizetést most bármi féle anyagi haszon nélkül engedjék el?

Egyébként örülök Laporta nyilatkozatának.És már nagyon kíváncsian várom a lehetséges alternatívákat az ő szemszögükből.Meg azt,h mit hoz nekünk ez az átigazolási szezon.
Kép

Deus
Boixos Nois

2009.07.15. 00:30:31

mekkora szánalmas ez a valencia.... villa egyértelműen kijelentette, hogy hozzánk akar jönni. Erre bhaszakodnak vele, meg velünk is... de megutáltam a valenciai elnökséget...

Varga Tamás írta: Remélem, happy end-del zárul ez a történet: Villa marad a Turia-partján, Samu meg Barcelonában. És mindenki jól jár.

én is remélem, de samu mindenképp menni akar.... lehet érezni. :S
KépKép
gergo9
Director del Fútbol

2009.07.15. 00:16:17

Hm kicsit pesszimistára sikeredett a legújabb cikk :D persze lehet hogy inkább realista :D
Én úgy gondolom hogy ha Villa nagyon szeretné ezt a transzfert akkor nyélbe lesz ütve vmikor. Márpdeig úgy néz ki szeretné. Alves-en is ugyanígy ment a balhé tavaly, meg idén is hogy megérte e a 29+6-ot de hát bizony megérte. Villa is megéri a pénzét az tuti. 42-t ajánlotrunk asszem ők 50-et kérnek ez nem ledolgozhatatlan árrés, 46 milla és csókolom. Szerencsére a Valencia nem indul a béelben Villa-t ez is motiválhatja a váltásra.
Lezárt