Brian 20 írta:
50 millió Villa ára, nagyjából ennyit is ér csúcsformában lévő, nagycsapatban játszó, európa bajnok. De nem jobb Eto'o-nál aki jobb az Ibrahimovics, egyébként ha lehetségen nem lenne hülyeség Eto'o-t elcserélni vele és még ráfizetni 30 milliót is akár, mivel ha Eto'o marad jövőre ingyen megy, és akkor is elveszítenék ezt az összeget.
Ha a Valenciában,mint "nagycsapatban" és csúcsformában játszó Villa 50 milla,akkor vajon mennyi lenne a "nagyonnagy" csapatban és szintén csúcsformában focizó,többszörös bajnok és BL győztes,gólkirály,Tricampion Eto'o?
Írtad,h David nem jobb Samunál,ergo legalább egyszint,tehát ő is minimum 50 milliós értékű playa.(Még akkor is,ha a helyzet faramucisága miatt csak cirka 30 körül tudnánk elpasszolni...).Odatolnád őt és még 30 millát (ami ezen gondolatmenetet követve már 80!!! összesen) Zlatanért?NA neeee.Akkora zsugás azért nincs a svéd,h Samu+30,sőőőt!
+
Tudom,most támadási felületet adtam ezzel a "sánta" matekkal,de sztem érthető,h mit akartam belőle kihozni.Ha meg nem,akkor úgyis hamarosan "beszól" vki
Tavaly a Barca gyorsan bevásárolt idén lassabban mennek a
dolgok lehet a válság miatt..
Lehet,h ez is benne van a pakliban,de sztem az is közrejátszik,h idén felborította a piacot Perec apó ámokfutása.Irreális összegek keringenek,naon meg kell gondolni,mielőtt lép az ember.Valamint a tök simának tűnő boltok is váratlan fordulatot vettek és nemhogy porszem,hanem homokvihar került a gépezetbe.(Filipe,Ribéry...)Tavaly is megszenvedtünk Del Nidoval Dani miatt,idén legalább ilyen nyögvenyelős megegyezni akárkivel is.
Ferguson beszél az átigazolási díjakról, mintha nem ők adták volna el Ronaldót.
Az oké,de mivel ő az eladási oldalon van,nyugodtan kimondhatja erről,amit gondol.Főleg miután már lezajlott a tranzakció

Attól,h felelőtlenségnek tartja az ilyen összegű igazolásokat,még nem kell az útjába állnia

Ha neked van egy doboz gyufád,és vkinek el tudod adni egy ezresért,akkor gondolom simán odaadod.Amellett,h őrültnek tartod a vevődet