Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
merx írta:a hétfői cikkben még arról volt szó, hogy már csak órák kérdése és filipe-vel kapcsolatban döntés születik... már szerda van
majd a konkluzió:Ami tudom fáj nektek, mert nem Barca drukkolók vagytok,hanem Villa,Ribery,Cesc,stb. szurkolók!Ez tényleg hogy van ott jelentek meg azon a szurkolói oldalon ahol éppen megjelenik egy egy kedvenc neve?
Akkor most ki, miért nem Barca drukker? Mi mert elégedetlenek vagyunk Samu hozzáállásával a klubhoz(nem játéktudásával) és elnéznénk mást ezen a poszton, vagy olyan aki nem nézné "kedvenc" csapata meccsét azért mert neki nem tetsző nevek kerültek be a kalapba. Át kellene gondolnod amikor egy ilyet leírsz mert totál magadnak mondtál ellent. Legalábbis olyannal vádoltál meg minket, ami az általad leírtak alapján sokkal inkább illik rád.Ha meg Forlánok,meg Güizák vannak a vezetőség B tervében és Eto'o-t elüldözik ilyenek miatt akkor meg csak gratulálni tudok és ebben az esetben kétlem,hogy leülök meccset nézni!
És miből lehet érezni?Ilúvatar írta:Varga Tamás írta: Remélem, happy end-del zárul ez a történet: Villa marad a Turia-partján, Samu meg Barcelonában. És mindenki jól jár.
én is remélem, de samu mindenképp menni akar.... lehet érezni. :S
Ha a Valenciában,mint "nagycsapatban" és csúcsformában játszó Villa 50 milla,akkor vajon mennyi lenne a "nagyonnagy" csapatban és szintén csúcsformában focizó,többszörös bajnok és BL győztes,gólkirály,Tricampion Eto'o?Brian 20 írta: 50 millió Villa ára, nagyjából ennyit is ér csúcsformában lévő, nagycsapatban játszó, európa bajnok. De nem jobb Eto'o-nál aki jobb az Ibrahimovics, egyébként ha lehetségen nem lenne hülyeség Eto'o-t elcserélni vele és még ráfizetni 30 milliót is akár, mivel ha Eto'o marad jövőre ingyen megy, és akkor is elveszítenék ezt az összeget.
Lehet,h ez is benne van a pakliban,de sztem az is közrejátszik,h idén felborította a piacot Perec apó ámokfutása.Irreális összegek keringenek,naon meg kell gondolni,mielőtt lép az ember.Valamint a tök simának tűnő boltok is váratlan fordulatot vettek és nemhogy porszem,hanem homokvihar került a gépezetbe.(Filipe,Ribéry...)Tavaly is megszenvedtünk Del Nidoval Dani miatt,idén legalább ilyen nyögvenyelős megegyezni akárkivel is.Tavaly a Barca gyorsan bevásárolt idén lassabban mennek a
dolgok lehet a válság miatt..
Ferguson beszél az átigazolási díjakról, mintha nem ők adták volna el Ronaldót.
Azért írtam,mert naon odavagy,h az értékes playák elkeltek,mi meg még mindig cs Eto'ozunk.csyrybyry írta:miihii írta:
"Melyik értékes játékosokra gondolsz?
CR+Kakáreál.Na és?Volt szó róluk nálunk?NEM!"
Kaka, CR, Albiol és Benzema! Ezek bármennyire is nem csípem őket, komoly igazolások a Madridnak!![]()
Én nem arról írtam, hogy nálunk ezek szóbakerültek, vagy sem, hanem
azt fejtegettem, hogy mi nem csináltunk semmi érdemlegest, míg a Real
piszkosul megerősítette a keretét!
Azért kíváncsi lennék, hogy 50 millából hogy jön ki 2 meghatározó ember...nemhogy még egy csereember is.Varga Tamás írta:50 millió euró Villáért? Ugyan már gyerekek, ez nevetséges. Ennyiért 2 meghatározó és egy csereembert lehet igazolni.
Ezzel totál egyetértek. Villa sokat tett a Valenciának, évek óta sztár játékos, mégis maradt a klubnál, 40 millió pedig nem rossz pénz, jönni akar, nem értem mért kell ezt csinálni.. Bár a szánalmas jelző ténylge nem a legjobbIlúvatar írta:mert egyértelműen kijelentette villa, hogy hozzánk akar jönni. oszt mit csinál a vale?... keresztbe tesz nekiBányász írta: De miért szánalmasak?
Azért szánalmasak mert a Reallal is megállapodtak hogy !0 millió utána meg lett 45 ... Csinálják a cirkusz a vége az lesz hogy a Barca igazolvkit és lesz egy motiválatlan csatár nekik ...Bányász írta:De miért szánalmasak?Ilúvatar írta:mekkora szánalmas ez a valencia.... villa egyértelműen kijelentette, hogy hozzánk akar jönni. Erre bhaszakodnak vele, meg velünk is... de megutáltam a valenciai elnökséget...
a legszebb vége az lenne, hogy villa kivásárolja magát és hozzánk jön
Valahol meg lehet érteni őket is.Ez egy kőkemény üzlet.Villa a legjobb játékosuk akit természetesen meg akarnak tartani.Ha meg ez nem megy akkor logikus,h a lehető legtöbb pénzt akarják kapni érte.
Vagy az az elvárható,h miután "felfuttatták" és adták neki a több milliós fizetést most bármi féle anyagi haszon nélkül engedjék el?
Egyébként örülök Laporta nyilatkozatának.És már nagyon kíváncsian várom a lehetséges alternatívákat az ő szemszögükből.Meg azt,h mit hoz nekünk ez az átigazolási szezon.
El kéne engedniük ingyen?Ilúvatar írta:mert egyértelműen kijelentette villa, hogy hozzánk akar jönni. oszt mit csinál a vale?... keresztbe tesz nekiBányász írta: De miért szánalmasak?
Varga Tamás írta:50 millió euró Villáért? Ugyan már gyerekek, ez nevetséges. Ennyiért 2 meghatározó és egy csereembert lehet igazolni. Ráadásul a spanyol csatár messze nem ér ennyit, maximum 30 milkát, egy fityinggel sem többet.
Nem kell itt erőlködni, csak felesleges pénzkidobás lenne.
Remélem, happy end-del zárul ez a történet: Villa marad a Turia-partján, Samu meg Barcelonában. És mindenki jól jár.
De miért szánalmasak?Ilúvatar írta:mekkora szánalmas ez a valencia.... villa egyértelműen kijelentette, hogy hozzánk akar jönni. Erre bhaszakodnak vele, meg velünk is... de megutáltam a valenciai elnökséget...
a legszebb vége az lenne, hogy villa kivásárolja magát és hozzánk jön
Varga Tamás írta: Remélem, happy end-del zárul ez a történet: Villa marad a Turia-partján, Samu meg Barcelonában. És mindenki jól jár.