Athozom ide
LG írta:Azért volt 1-2 húzós szituáció, amit szépen megoldott ma. Ettől még igaz, amit írsz, de szerintem még javulthat ebben, hisz fiatal, és még tanulja a játékunkat.
Nekem 3 remlik, a gol elotti passza Messinek, meg 2 csel , par perccel egymas utan, amikor letamadtak. Nem is erre gondoltam amugy, hogy csapat szinten nulla presszing mellett rarontanak, azokat szerintem javareszt tudna kezelni. Hanem amikor egesz meccsen nyomnak, es egy-egy csellel ha tisztara is jatssza magat, akkor is 1 masodperce van egy 10 m-es, vonalak kozti, rizikosabb passzra. A mai meccsen ezert is remekelt szerintem, mert kb 1 ilyen szitu nem volt, amikor osztonbol kellett odatenni valakinek a labdat, pedig a tamadasepiteseinkhez ez letamadaskor is szukseges, csak 5-szor olyan nehez akkor.
De ma nagyon elegedett voltam vele, neha el is feledkeztem rola, hogy nem Busi van ott kozepen - 1 "line breaker" passznal 2 masodperccel kesobb esett le konkretan, hogy ot latom..

Es ahogy te is irtad, ideje van, ezek biztato jelek, de ezektol a meccsektol az en velemenyem nem valtozik rola drasztikusan, mert ezeken a gyengesegei nem tudnak kijonni egyszeruen. Es attol tartok, hogy amibe fejlodnie kene, abba nem nagyon lehet, arra szuletni kell inkabb. De remelem ram cafol, mert nagy hasznara lehetne akkor a csapatnak.