Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
eimenis1212 írta:nem értek egyet. Én pont azt bírom benne h néha meghúzza a váratlant.barca0417 írta:Hosszan ki tudnám fejteni a véleményemet róla, akár összehasonlítva a többi középpályásunkkal, de inkább csak röviden: Nem illik ebbe a csapatba.
Nem gyenge képességű játékos, nem azzal van a baj, de sem fejben, sem mozgásban nem elég gyors, és ezt nem kompenzálja egyelőre semmivel, sem jó védekezéssel, jó labdaszerzéssel, párharcok megnyerésével,semmivel.
Nem látom itt a helyét egyelőre.
nem értek egyet. Én pont azt bírom benne h néha meghúzza a váratlant. Rakitictól mikor látsz olyat h egy csellel emberelőnyt teremt, vagy felgyorsít a középpályán? Pedig Rakitic sem védekező kp. Nekem pl. jobban tetszik a játéka mint ahogy Rakitic tolja. De tény a középpálya nem kerek. De Denis sem kerek, ahogy az hogy Iniesta állandóan sérült. Egyébként számomra Rakitic, Gomez, Denis kb. egy szint, de egy kicsivel a léc alatt maradnak mindannyian. Viszont Denis, és Gomez fiatal, bennük látok esélyt. Rakétában nem.barca0417 írta:Hosszan ki tudnám fejteni a véleményemet róla, akár összehasonlítva a többi középpályásunkkal, de inkább csak röviden: Nem illik ebbe a csapatba.
Nem gyenge képességű játékos, nem azzal van a baj, de sem fejben, sem mozgásban nem elég gyors, és ezt nem kompenzálja egyelőre semmivel, sem jó védekezéssel, jó labdaszerzéssel, párharcok megnyerésével,semmivel.
Nem látom itt a helyét egyelőre.
Az széppalesz77 írta:Kisfőnököt elfektette edzésen, meccsen is jöhetnének hasonlók lassan..
Azért ez több mint korrekt.MessiNeymarSuarez írta:Mai statja:
126 passz, 124 sikeres
98% passzpontosság
8 hosszú passz, ebből mind a 8 pontos
2 csel, ebből 2 sikeres
5 labdaszerzés
5 szerelési kísérlet, ebből 3 sikeres
Nekem 3 remlik, a gol elotti passza Messinek, meg 2 csel , par perccel egymas utan, amikor letamadtak. Nem is erre gondoltam amugy, hogy csapat szinten nulla presszing mellett rarontanak, azokat szerintem javareszt tudna kezelni. Hanem amikor egesz meccsen nyomnak, es egy-egy csellel ha tisztara is jatssza magat, akkor is 1 masodperce van egy 10 m-es, vonalak kozti, rizikosabb passzra. A mai meccsen ezert is remekelt szerintem, mert kb 1 ilyen szitu nem volt, amikor osztonbol kellett odatenni valakinek a labdat, pedig a tamadasepiteseinkhez ez letamadaskor is szukseges, csak 5-szor olyan nehez akkor.LG írta:Azért volt 1-2 húzós szituáció, amit szépen megoldott ma. Ettől még igaz, amit írsz, de szerintem még javulthat ebben, hisz fiatal, és még tanulja a játékunkat.
Így van. De ha már lehozta, vagy egy támadóbb kellett volna a helyére (Rafinha), vagy egy védekezőbb (Umtiti és Mászka anyó jött volna fel a kp.-rs) Arda rossz volt.Tromort77 írta:Szerintem jó volt ma. Sajnáltam, hogy lehozták, nyugodtabb voltam vele mert remekül dolgozott a középpályán. Védekezésben jól mozgott, de 1v1-ben vaj könnyen mentek át rajta többször is.
A problémát abban látom, hogy nem érzi a dolgát, a mozgást, a csapatot. Túl sokat gondolkozik és emiatt nagyon kilóg a kp-ról támadásban. Itt ösztönből mennek a dolgok és ő helyezkedésnél néha össze vissza mozog mert nem tudja eldönteni, hogy akkor most neki hol is kellene lennie. Sok idő kell neki, de nekem eddig pozitív csalódás. Nagyon hasznos kerettag lehet a jövőben.
ha a cél a világ leglassabb csapatának megépítése, akkor biztos pont lehetTromort77 írta:Nagyon hasznos kerettag lehet a jövőben.
Csak nem Ini posztján kéne erőltetni, oda azért egy jóval kreatívabb ember kell. Ok, ma a stabilitásra mentünk rá, de hosszútávon Busi v. Rakéta posztján látom a látom a jövőjét.Tromort77 írta: Nagyon hasznos kerettag lehet a jövőben.
Nem mintha mostanában Busi olyan jól szervezne, Raktitic olyan hasznosan melózna, Ini meg egészséges lenne.MessiCesc írta:A jelenlegi felallasban senki helyett nem hasznalhato.
Nem tud ugy hatulrol szervezni mint Busi nem tud ugy melozni mint Rakitic es nem annyira kreativ mint Ini.
Pedig en latok benne fantaziat, pedig nagyon nem akartam h idejojjon, csak kar h kvazi nincs posztja itt.
bujna írta:Nincs Ini-nek alternatívája. Talán Andre Gomes a legrosszabb igazolás volt Paco mellett.