Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja igen, BertolinaKluivertinho írta:Bartolina igazából Bertolina de megtaláltam és jön is télen, kösziCsatár: Bartolina
Védő: Victor Hugo Mareco, Maldonado.
Viszont ilyen player hogy Victor Hugo Mareco nincs, legalábbis nem találtam, Maldonado nevezetű van vagy 3, de egyik sem védő.
Bartolina igazából Bertolina de megtaláltam és jön is télen, kösziCsatár: Bartolina
Védő: Victor Hugo Mareco, Maldonado.
Igen, nálam nyomja, és tényleg nem rosz. Jól fejlődik, sokszor kezd, habár sokat rotálok, mivel van rajta kívül 2 rutinos róka arra a posztra, de mivel 2 vkp-m van, így jut lehetőséghez ő is bőven.gyeptegla írta: Marek Hamsikról tudnál vmit mondani hogy milyen a játékban, asszem ő is ott nyomja nálad, és szlovák(v cseh) vkp 18-19 éves. A való életben őt tartják az új Nedvednek most igazolta le nyáron az első osztályú Napoli.
Csatár: BartolinaVki tudna nekem ajánlani 1-2 olcsó, könnyen leigazolható, de mégis jó csatárt és védőt?
Marek Hamsikról tudnál vmit mondani hogy milyen a játékban, asszem ő is ott nyomja nálad, és szlovák(v cseh) vkp 18-19 éves. A való életben őt tartják az új Nedvednek most igazolta le nyáron az első osztályú Napoli.Zozzy 5 írta:Egy kis helyzetjelentés:
Első évemben, Március végén járok, amikor 6. vagy a Brescia-val a Seria Bben...A Juve természetesen első, tuti feljutók...Nekem ez nem hiszem, hogy sikerülni fog, habár ha benne leszek az első 6ban akkor megyek a playoffba, de ott nem tom, hogy mennek a dolgok...Viszont pénzügyekben nem állok jól, úgyhogy nagyon kéne a feljutás. Volt egy kilenc meccses veretlenségi sorozatom is, ami sajnos most szakadt meg, de azóta már nyrtem egy meccset![]()
Egy felfedezett: Bartolina!!
18 éves, svájci, 24 ezerért vettem, és eddig 4 meccsen 8 gólos.
Frank Rijkaard írta:Valaki nem tudja véletlen, hogy hol tudok barátságos meccseket lekötni a gammában?Előre is kössz
Persze, hogy elveszti, de utálnám, ha 2 ponttal lennék második, és végigjátszottam majdnem 10 órát egy szezonnal, vagy akár többet is.Frank Rijkaard írta:Szerintem csalással a játék elveszti az értelmétDe hát ízlések és pofonok.Állítólag routerrel nem tudsz host lenni, de mások biztos jobban tudják...
Tudom, de nem akarok sok pénzzel játszani, és nem is angolbaPerrero írta:portsmouth -ott van léZozzy 5 írta:Most akarok egy új, hozzútávú karriert kezdeni FMben...Valami javaslat azzal kapcsolatban, hogy kikkel jó lenni?![]()
Nagycsapatokat ne mondjatok.
Kösz, de már rájöttem h jó megnézni, mert kell meccs közbe taktikát állítani meg ienek...Zsombinho írta:El fuero a Menedzser menüpontnál eltudsz menni szabadságra.Akkor nem kell le játszani a meccset.
Hát végig kell nézni a meccset , de gondolom nem mindegy hogy 10 perc egy meccs vagy 2 perc....el fuero írta:Lenne egy kérdésem!
Tegnap kezdtem el játszani az FM-el(különben tök jó) és az lenne a kérdésem h amikor meccset kell játszanom akkor muszáj megnéznem a "gombfoci" meccset? Nem lehet olyat csinálni benne, mint a TCM-ben h csak megnyomom h lejátszás és kiírja az eredményt?