Ket hete elkezdtem egy jatekot, minimalis csalassal:
Fogtam egy angol 6. osztalyu klubot, akit megvett egy orosz milliardos, feltolta a vagyont 30,000,000 fontra.
Mivel ez nagy publicitast kapott, a klub nepszerusege felment 9000-re a max 10000bol, hiszen allandoan a mediaban szerepelt.
Vettem rengeteg Bolgar, Roman es magyar jatekost, 20 ev alattiakat, szerzodtettem meno edzoket.
Eddig meg nagyon nem is csalas, szimulacionak hivnam inkabb.

Ami csalas volt, hogy atallitottam a jatekosok 5 erteket, pot. ability (180), ambition (20), workrate, determination, teamwork (20).
Meglepodtem, hogy mennyire kihivasokkal teli lett a jatek. Most keztem el a Championshipet, eddig mindig elsokent jutottam fel. Az akademiat idokozben 17-esre atepitette a vezetoseg. Elso evben 22 millio minusz, a 6000-es nezosereg nem tartotta el a csapatot. Masodik evben 18 milla plusz, beleszamitva mindket evben 8-8 millio osztalekot. Masodik evben eszmeletlen makkal FA kupa gyozelem, dontoben WBA volt az ellenfel, minden nagy csapatot elkerultem, kiveve a szeteso Portsmouth.
Kovetkkezo evben UEFA 32 kozott, elso tavaszi forduloban, FA 8 kozott kieses, mivel telen mar nem birtam a sztarokat megtartani.
10 millios ajanlattol a vezetoseg mindent elfogad, igy a Milan, Chelsea, RM, MU mindenkit szinte elvisz.
Akit meg tudtam tartani az Nemeth Krisz, Razvan Neagu, Iagu (roman), Fulop, Kiss Zoltan.
Ezutan a rengeteg penzbol igazoltam Fotit es Bojant (a 6000-esre visszaesett klubnepszeruseg ellenere jottek), Fotit masfel szezon es 50 gol utan tovabb a milanba 16 millio fontert.
Jelenleg van 4 ligagyozelem, 1 FA kupa, 1 Ligakupa, 2 Paint Trophy, 1 szuperkupa, 2 Conference kupa. Iden ismet UEFA, de sajnos nagyon legyongultem, O´harat is elvitte a Chelsea, emg a teljes vedelmemet + Laczkot, John Chapmant. Viszont van egy masodik szezonban generalt csatarom, Williamson, o nagyon kiraly.
Van 73 millio font vagyonom, a 30 milliot a tulaj mar "kivette", jatekoseladasok nelkul pont nullan vagyok.
Nagy bajom, hogy minden atigazolasi idoszakban az osszes jo jatekosom szinte elmegy a kezdobol, elozo telen 9 jatekost adtam el, igaz 60 millio ertekben, az a gaz, hogy sokszor az elozo klub is viszi a penz egy reszet.
Iden eloszor nem en vagyok az eselyes, 12-1 aranyban adnak a gyozelmemre, ezzel az ismet juniorcsapattal remelem feljutok azert, emrt onanntol kezdve nagy kiraly lennek, s talan meg is tudnam tartani a csapatot.