Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Eurobarca Staff
Kevesebbet kéne foglalkoznia a saját márkájával, kicsit többet a védekezéssel, és kicsit több alázat.Nem lett ő rosszabb játékos.Remélem ez a vereség helyreteszi az egész csapatot.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ez igaz. A bajnokságban kihuzott a [auto_cenzúra] minket, és ott voltak nagyon jo meccsei is. Ezt mindenképpne neki köxönhetjük. Csak sajnos pont a fontos meccseken nem jön össze neki. De monyuk tegnap azért probálkozott, ugy hogy legalább a motivácio rendben van. Remélem a Real ellen alkot majd megint.Game90 írta:Ronaldinho nem az igazi ebben a szezonban, de nélküle a 4-5 helyen állnánk a bajnokságban![]()
Az a 17 gól mégiscsak 17 gól.
-
- aka Game90
Ronaldinho nem az igazi ebben a szezonban, de nélküle a 4-5 helyen állnánk a bajnokságban
Az a 17 gól mégiscsak 17 gól.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én se nem Istenítem tegnapi játéka miatt (nincs is rá okom) ,de nem is varrom a nyakába a vereségetEtooka írta:ugy nem lehet továbbjutni,ha egy ász,egy vezéregyéniség nem nyujt olyat,amit kell!kapufát lőtt,kiestünk!egyszerű!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ugy nem lehet továbbjutni,ha egy ász,egy vezéregyéniség nem nyujt olyat,amit kell!kapufát lőtt,kiestünk!egyszerű!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem ne durrogj itt feleslegesen! El lehetett volna azt lőni laposan is, volt ott annyi hely, főleg mivel Reina nem az rohadt nagy testű kapus, sőt inkább pöttöm, így elég keveset tud takarni a kapuból.balazsfoci írta:te figyelj már ide! fejezd már be a fikázást nagyokos! nem kell ide irogatni ha nem tetszik a játéka Ronaldinhonak! amúgy meg ennyire értesz a focihoz! a kisodródott játékos nem mindig tudja visszhúzni a hosszúba a labdát, és mivel itt a kapus a rövidet elég jól fogta, ezért célszerű volt felső sarokba lőni! ugyanis ha visszahúzza, akkor nagyobb az esélye h megfogja a kapus mert éles volt a szög, és a rövidet meg alapból fogta a kapus! sokeszü! fikázz máshol mást!
Az a lövést egyébként én már bent láttam...
- Mardel
- Jugador d'estrella
Ezt azért nem mondanám, kb másfél méter üres hely volt! Mindenestere szerintem sem ezen múlott a meccs, ilyenek előfordulnak!balazsfoci írta:..és mivel itt a kapus a rövidet elég jól fogta..
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
Elnézést, h mertem szidni a Ronaldinhot, aki tegnap zseniális volt. Máskor előszőr engedélykérek tőled, jo 

-
- Jugador d'estrella
te figyelj már ide! fejezd már be a fikázást nagyokos! nem kell ide irogatni ha nem tetszik a játéka Ronaldinhonak! amúgy meg ennyire értesz a focihoz! a kisodródott játékos nem mindig tudja visszhúzni a hosszúba a labdát, és mivel itt a kapus a rövidet elég jól fogta, ezért célszerű volt felső sarokba lőni! ugyanis ha visszahúzza, akkor nagyobb az esélye h megfogja a kapus mert éles volt a szög, és a rövidet meg alapból fogta a kapus! sokeszü! fikázz máshol mást!
Viszont a fejest leszámitva jol játxott a VB dőntőn, a golja nagyon szép volt, és amugy is jol nyomta, asszem még volt 1 szép kapufája is.Perrero írta:utobbi sajna mostanában ritkán jön ki, a döntős részt meg gondold átcibuu írta:Lenyügözött Zidane,az egész pályafutása.fantasztikus hozzállása,technikai tudása,labdaérzéke,gólérzékenysége.az hogy mindenki elött járt 3 lépéssel.
az hogy sok nagy sztárral ellentétben,akik döntökben mindig lebőgnek,neki ezek pont hogy plusz motivációt adtak,és képes volt magából ilyenkor is az 200% ot kihozni.
Számomra ő a FOCISTA!
R10 is csak a játéknak él,imádja amit csinál.örülök hogy láthatom játszani!![]()
mindig elismertem amit tud zizu, de...
Hogy ne csak off legyen: Nemtom figyeltétek-e, de a kapufájánál, mikor 1edül vitte Reinára a labdát, lazán elguritthatta volna mellette, DE NEM mert ő a Ronaldinho, és flegmán megkülsőzi, h a fölső sarokba mennyen...aztán ez lett ugye. monyuk 2-0s vezetésnél elm1 ilyen, de amikor ugy kell a gol mint falat kenyér nem.

egyetértek és remélem,hogy ez a pályán is látszani fog rajta!!!UGYANIS ŐK A CÍMVÉDŐK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ozsimiki írta:Ronnie:
"Az lehet a Liverpool veszte, ha a játékosaik elhiszik, hogy a munka nehezén már túl vannak. A címvédők ugyanis mi vagyunk, és téved, aki azt hiszi, hogy harc nélkül lemondunk a trófeáról."
Így van ,HARCOLJUNK A VÉGSŐKIG![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ronnie:
"Az lehet a Liverpool veszte, ha a játékosaik elhiszik, hogy a munka nehezén már túl vannak. A címvédők ugyanis mi vagyunk, és téved, aki azt hiszi, hogy harc nélkül lemondunk a trófeáról."
Így van ,HARCOLJUNK A VÉGSŐKIG

Így van ,HARCOLJUNK A VÉGSŐKIG

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ha jól tudom a 17 gólból 4et fejelt, volt, 5-6bünti, a többi lábas.barca99 írta:Tudna nekem valaki egy statot mondani, hogy Ronaldinho eddigi 17 góljából hányat szerzett szabadrúgásból, 11-esből, és akcióból (itt jó lenne külön a fejjel ill. lábbal szerzett góljai) ? köszi
Szedjetek szét, ha hülyeséget írtam.
VISCA EL BARCA.
Lenyügözött Zidane,az egész pályafutása.fantasztikus hozzállása,technikai tudása,labdaérzéke,gólérzékenysége.az hogy mindenki elött járt 3 lépéssel.
az hogy sok nagy sztárral ellentétben,akik döntökben mindig lebőgnek,neki ezek pont hogy plusz motivációt adtak,és képes volt magából ilyenkor is az 200% ot kihozni.
Számomra ő a FOCISTA!
DE!
bár Puskást élőben nem láthattam játszani,mégis azt mondom.a mai napig egyetlen egy játékost sem ismernek annyian,egyről sincs annyi megható,jó sztori,egyik focista ról sem volt olyan csupaszív segítőkész ember mint Öcsi.
Ha eltiporják érzetünk,ha elnyomnak,már akkor is van egy okom arra hogy
még így is büszke legyek magyarságomra.
Ő a legendák legendája! a Number one.
Ronaldinho-t meg nagyon respektálom,ő is csak a játéknak él,imádja amit csinál.örülök hogy láthatom játszani!
Számomra ő a FOCISTA!
DE!
bár Puskást élőben nem láthattam játszani,mégis azt mondom.a mai napig egyetlen egy játékost sem ismernek annyian,egyről sincs annyi megható,jó sztori,egyik focista ról sem volt olyan csupaszív segítőkész ember mint Öcsi.
Ha eltiporják érzetünk,ha elnyomnak,már akkor is van egy okom arra hogy
még így is büszke legyek magyarságomra.
Ő a legendák legendája! a Number one.
Ronaldinho-t meg nagyon respektálom,ő is csak a játéknak él,imádja amit csinál.örülök hogy láthatom játszani!

Mindkettő valódi zseni, eltérő stílusban.
Speciel nekem mindkettejük játéka nagyon tetszett/tetszik. Ők azok akikből jó ha 10 évente születik 1 max. 2...
Speciel nekem mindkettejük játéka nagyon tetszett/tetszik. Ők azok akikből jó ha 10 évente születik 1 max. 2...
- elprat
- Capitá del Barça
[quote="PerreroRobinho most örülne ha olvashatná 
amugy meg nem valoszinü, h kacsa, DE:
1. mien környezetben kérdezték
mert kétlem h ennyi lett volna a kérdés, h szted ki a legjobb...
2. ha meg ugy kérdezték, h szted zizu a legjobb akkor mit feleljen
3. magát nem mondhatta...
4. szoktak lenni nagy meccsek elött ien kölcsönös segnyalás, vmelyik nap majd raul mondja azt h Victor Valdesé a legszebb bal hátso 3as fog...
u.i.: zidán tudását mindig elismertem, de mindig gyülöltem...[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------
Mondtam h megkeresem,de nem kötözködök...veled?!
2005.nov. vége,a France Football megnyerése után nyilatkozott(vagy Marca,v.Champions,v.Onze Mundial,keresse vissza akit érdekel
)
Szövegkörnyezet:
"Szerinted ki a világ legjobb játékosa,mondjuk rajtad kívül?"
Dinnye válasza:
"Ha brazilt mondanék,azt mondanák elfogult vagyok;persze azt mindenki tudja milyen sokra tartom Ronaldot,Roberto Carlost vagy Rivaldot.
De Zidane a legjobb!
Aki futballozott az pontosan tudja majd mire gondolok:
Zidane-nak megvan az a képessége,hogy a legbonyolultabb feladatokat is úgy oldja meg,hogy úgy tűnjön egy serdülő játékos is könnyedén megcsinálja.De aki ért hozzá az látja:senki sem tudná utánozni.
Egyszerűen bámulatos ahogyan kezeli a labdát.Azt mondják én is jól bánok a labdával,de néha csak bámulom amit művel.S mondok még valakit:bámulom Thierry Henry gólérzékenységét.Nagyon örülnék ha Barcelonába jönne."
Szal még pluszban Henry,remélem így ok,Perrero

amugy meg nem valoszinü, h kacsa, DE:
1. mien környezetben kérdezték

2. ha meg ugy kérdezték, h szted zizu a legjobb akkor mit feleljen

3. magát nem mondhatta...
4. szoktak lenni nagy meccsek elött ien kölcsönös segnyalás, vmelyik nap majd raul mondja azt h Victor Valdesé a legszebb bal hátso 3as fog...
u.i.: zidán tudását mindig elismertem, de mindig gyülöltem...[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------
Mondtam h megkeresem,de nem kötözködök...veled?!

2005.nov. vége,a France Football megnyerése után nyilatkozott(vagy Marca,v.Champions,v.Onze Mundial,keresse vissza akit érdekel

Szövegkörnyezet:
"Szerinted ki a világ legjobb játékosa,mondjuk rajtad kívül?"
Dinnye válasza:
"Ha brazilt mondanék,azt mondanák elfogult vagyok;persze azt mindenki tudja milyen sokra tartom Ronaldot,Roberto Carlost vagy Rivaldot.
De Zidane a legjobb!
Aki futballozott az pontosan tudja majd mire gondolok:
Zidane-nak megvan az a képessége,hogy a legbonyolultabb feladatokat is úgy oldja meg,hogy úgy tűnjön egy serdülő játékos is könnyedén megcsinálja.De aki ért hozzá az látja:senki sem tudná utánozni.
Egyszerűen bámulatos ahogyan kezeli a labdát.Azt mondják én is jól bánok a labdával,de néha csak bámulom amit művel.S mondok még valakit:bámulom Thierry Henry gólérzékenységét.Nagyon örülnék ha Barcelonába jönne."
Szal még pluszban Henry,remélem így ok,Perrero

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem Ronaldinho mindenképpen megtartaná magának a véleményét, és soha nem választana a legnagyobbak közül.
Egyszerűen csak nem tudom elképzelni...sztem ez kacsa.
Egyszerűen csak nem tudom elképzelni...sztem ez kacsa.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- elprat
- Capitá del Barça
Bocsi de ezt én is olvastam tőle.....ja és nem beszéltünk össze elpaíssal.lionelmessi19 írta: Nem hiszem, h ezt mondta. Lehet, h elismeri h nagy futbalista, s a világ legnagyobbjaihoz tartozott, de ezt így biztos nem mondta.
Megköszönnénk, ha legközelebb mellékelnél egy forrást is...
Ezt már v 2éve is h hangoztatta,persze ettől még lehet kacsa....
Számára amúgy miért ne lehetne ő a legnagyobb?
Számomra nem kérdés h ki a legnagyobb...azt tudom....

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Andris
- Adminisztrátor
Hát remélem most ismét ilyen sokat kell majd várnunk, h ujra ilyet lássunk tőle...barca99 írta:Én úgy emlékszem Ronaldinho utóljára a tavalyi BL-ben, a Benfica elleni odavágón 0-0-nál hibázott utóljára büntetőt.
Egyébként Eto'o mondta neki sztem, ugy láttam, h tizi előtt kihívta őt a padhoz, és aztán meg középre lőtte direkt, oda ahova soha nem szokta.
Szal sztem Samu mondhatta neki, h ugyis elmegy a kapus, uh középre lője.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én úgy emlékszem Ronaldinho utóljára a tavalyi BL-ben, a Benfica elleni odavágón 0-0-nál hibázott utóljára büntetőt. 

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Madridista.hulionelmessi19 írta:Nem hiszem, h ezt mondta. Lehet, h elismeri h nagy futbalista, s a világ legnagyobbjaihoz tartozott, de ezt így biztos nem mondta.elpaís írta:Jó srác ez a Ronaldinho! És látja a frankó dolgokat![]()
Ronaldinho: "Zidane a valaha volt legjobb futballista!"
![]()
Megköszönnénk, ha legközelebb mellékelnél egy forrást is...

Tiziano Crudeli fan