Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Drigo
Eurobarca Staff

2007.03.07. 16:05:31

Kevesebbet kéne foglalkoznia a saját márkájával, kicsit többet a védekezéssel, és kicsit több alázat.Nem lett ő rosszabb játékos.Remélem ez a vereség helyreteszi az egész csapatot.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.07. 15:10:08

Game90 írta:Ronaldinho nem az igazi ebben a szezonban, de nélküle a 4-5 helyen állnánk a bajnokságban :roll: :? Az a 17 gól mégiscsak 17 gól.
Ez igaz. A bajnokságban kihuzott a [auto_cenzúra] minket, és ott voltak nagyon jo meccsei is. Ezt mindenképpne neki köxönhetjük. Csak sajnos pont a fontos meccseken nem jön össze neki. De monyuk tegnap azért probálkozott, ugy hogy legalább a motivácio rendben van. Remélem a Real ellen alkot majd megint.
PCsabi
aka Game90

2007.03.07. 14:31:36

Ronaldinho nem az igazi ebben a szezonban, de nélküle a 4-5 helyen állnánk a bajnokságban :roll: :? Az a 17 gól mégiscsak 17 gól.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.07. 14:30:03

Etooka írta:ugy nem lehet továbbjutni,ha egy ász,egy vezéregyéniség nem nyujt olyat,amit kell!kapufát lőtt,kiestünk!egyszerű!!!
Én se nem Istenítem tegnapi játéka miatt (nincs is rá okom) ,de nem is varrom a nyakába a vereséget :!: Hülyeség,hogy a kapufája miatt estünk ki :!: Kiestünk mert csapatként semmivel sem múltúk fel a Poolt,és ők Csapatként iktatták ki egyesével az egyéniségeinket,rázártak 2-3an hihetettelnül gyorsan akár Messire,akár Ronniera,és sorolhatnám...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.03.07. 13:18:50

ugy nem lehet továbbjutni,ha egy ász,egy vezéregyéniség nem nyujt olyat,amit kell!kapufát lőtt,kiestünk!egyszerű!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.07. 12:44:13

balazsfoci írta:te figyelj már ide! fejezd már be a fikázást nagyokos! nem kell ide irogatni ha nem tetszik a játéka Ronaldinhonak! amúgy meg ennyire értesz a focihoz! a kisodródott játékos nem mindig tudja visszhúzni a hosszúba a labdát, és mivel itt a kapus a rövidet elég jól fogta, ezért célszerű volt felső sarokba lőni! ugyanis ha visszahúzza, akkor nagyobb az esélye h megfogja a kapus mert éles volt a szög, és a rövidet meg alapból fogta a kapus! sokeszü! fikázz máshol mást!
Szerintem ne durrogj itt feleslegesen! El lehetett volna azt lőni laposan is, volt ott annyi hely, főleg mivel Reina nem az rohadt nagy testű kapus, sőt inkább pöttöm, így elég keveset tud takarni a kapuból.

Az a lövést egyébként én már bent láttam...
Mardel
Jugador d'estrella

2007.03.07. 12:27:26

balazsfoci írta:..és mivel itt a kapus a rövidet elég jól fogta..
Ezt azért nem mondanám, kb másfél méter üres hely volt! Mindenestere szerintem sem ezen múlott a meccs, ilyenek előfordulnak!
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.07. 12:19:24

Elnézést, h mertem szidni a Ronaldinhot, aki tegnap zseniális volt. Máskor előszőr engedélykérek tőled, jo :?:
balazsfoci
Jugador d'estrella

2007.03.07. 11:58:35

te figyelj már ide! fejezd már be a fikázást nagyokos! nem kell ide irogatni ha nem tetszik a játéka Ronaldinhonak! amúgy meg ennyire értesz a focihoz! a kisodródott játékos nem mindig tudja visszhúzni a hosszúba a labdát, és mivel itt a kapus a rövidet elég jól fogta, ezért célszerű volt felső sarokba lőni! ugyanis ha visszahúzza, akkor nagyobb az esélye h megfogja a kapus mert éles volt a szög, és a rövidet meg alapból fogta a kapus! sokeszü! fikázz máshol mást!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.07. 10:58:48

Perrero írta:
cibuu írta:Lenyügözött Zidane,az egész pályafutása.fantasztikus hozzállása,technikai tudása,labdaérzéke,gólérzékenysége.az hogy mindenki elött járt 3 lépéssel.
az hogy sok nagy sztárral ellentétben,akik döntökben mindig lebőgnek,neki ezek pont hogy plusz motivációt adtak,és képes volt magából ilyenkor is az 200% ot kihozni.
Számomra ő a FOCISTA!

R10 is csak a játéknak él,imádja amit csinál.örülök hogy láthatom játszani!
utobbi sajna mostanában ritkán jön ki, a döntős részt meg gondold át :wink:

mindig elismertem amit tud zizu, de...
Viszont a fejest leszámitva jol játxott a VB dőntőn, a golja nagyon szép volt, és amugy is jol nyomta, asszem még volt 1 szép kapufája is.

Hogy ne csak off legyen: Nemtom figyeltétek-e, de a kapufájánál, mikor 1edül vitte Reinára a labdát, lazán elguritthatta volna mellette, DE NEM mert ő a Ronaldinho, és flegmán megkülsőzi, h a fölső sarokba mennyen...aztán ez lett ugye. monyuk 2-0s vezetésnél elm1 ilyen, de amikor ugy kell a gol mint falat kenyér nem. :!: Erre monyák azt, h nagyot akart fingani, oxt bexarott :!:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.03.06. 16:48:46

ozsimiki írta:Ronnie:

"Az lehet a Liverpool veszte, ha a játékosaik elhiszik, hogy a munka nehezén már túl vannak. A címvédők ugyanis mi vagyunk, és téved, aki azt hiszi, hogy harc nélkül lemondunk a trófeáról."

Így van ,HARCOLJUNK A VÉGSŐKIG :!: :twisted:
egyetértek és remélem,hogy ez a pályán is látszani fog rajta!!!UGYANIS ŐK A CÍMVÉDŐK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.06. 15:43:18

Ronnie:

"Az lehet a Liverpool veszte, ha a játékosaik elhiszik, hogy a munka nehezén már túl vannak. A címvédők ugyanis mi vagyunk, és téved, aki azt hiszi, hogy harc nélkül lemondunk a trófeáról."

Így van ,HARCOLJUNK A VÉGSŐKIG :!: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.03.06. 08:38:04

barca99 írta:Tudna nekem valaki egy statot mondani, hogy Ronaldinho eddigi 17 góljából hányat szerzett szabadrúgásból, 11-esből, és akcióból (itt jó lenne külön a fejjel ill. lábbal szerzett góljai) ? köszi
Ha jól tudom a 17 gólból 4et fejelt, volt, 5-6bünti, a többi lábas.
Szedjetek szét, ha hülyeséget írtam.

VISCA EL BARCA.
cibuu
Barça B

2007.03.05. 21:42:13

Lenyügözött Zidane,az egész pályafutása.fantasztikus hozzállása,technikai tudása,labdaérzéke,gólérzékenysége.az hogy mindenki elött járt 3 lépéssel.
az hogy sok nagy sztárral ellentétben,akik döntökben mindig lebőgnek,neki ezek pont hogy plusz motivációt adtak,és képes volt magából ilyenkor is az 200% ot kihozni.
Számomra ő a FOCISTA!

DE!

bár Puskást élőben nem láthattam játszani,mégis azt mondom.a mai napig egyetlen egy játékost sem ismernek annyian,egyről sincs annyi megható,jó sztori,egyik focista ról sem volt olyan csupaszív segítőkész ember mint Öcsi.

Ha eltiporják érzetünk,ha elnyomnak,már akkor is van egy okom arra hogy
még így is büszke legyek magyarságomra.
Ő a legendák legendája! a Number one.
Ronaldinho-t meg nagyon respektálom,ő is csak a játéknak él,imádja amit csinál.örülök hogy láthatom játszani!
Kép
Aprieto

2007.03.05. 21:12:31

Mindkettő valódi zseni, eltérő stílusban.

Speciel nekem mindkettejük játéka nagyon tetszett/tetszik. Ők azok akikből jó ha 10 évente születik 1 max. 2...
elprat
Capitá del Barça

2007.03.05. 20:44:23

[quote="PerreroRobinho most örülne ha olvashatná :D

amugy meg nem valoszinü, h kacsa, DE:
1. mien környezetben kérdezték :?: mert kétlem h ennyi lett volna a kérdés, h szted ki a legjobb...
2. ha meg ugy kérdezték, h szted zizu a legjobb akkor mit feleljen :?:
3. magát nem mondhatta...
4. szoktak lenni nagy meccsek elött ien kölcsönös segnyalás, vmelyik nap majd raul mondja azt h Victor Valdesé a legszebb bal hátso 3as fog...

u.i.: zidán tudását mindig elismertem, de mindig gyülöltem...[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------
Mondtam h megkeresem,de nem kötözködök...veled?! :wink:

2005.nov. vége,a France Football megnyerése után nyilatkozott(vagy Marca,v.Champions,v.Onze Mundial,keresse vissza akit érdekel :wink: )

Szövegkörnyezet:
"Szerinted ki a világ legjobb játékosa,mondjuk rajtad kívül?"

Dinnye válasza:
"Ha brazilt mondanék,azt mondanák elfogult vagyok;persze azt mindenki tudja milyen sokra tartom Ronaldot,Roberto Carlost vagy Rivaldot.
De Zidane a legjobb!
Aki futballozott az pontosan tudja majd mire gondolok:
Zidane-nak megvan az a képessége,hogy a legbonyolultabb feladatokat is úgy oldja meg,hogy úgy tűnjön egy serdülő játékos is könnyedén megcsinálja.De aki ért hozzá az látja:senki sem tudná utánozni.
Egyszerűen bámulatos ahogyan kezeli a labdát.Azt mondják én is jól bánok a labdával,de néha csak bámulom amit művel.S mondok még valakit:bámulom Thierry Henry gólérzékenységét.Nagyon örülnék ha Barcelonába jönne."

Szal még pluszban Henry,remélem így ok,Perrero :wink:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.05. 18:50:02

Szerintem Ronaldinho mindenképpen megtartaná magának a véleményét, és soha nem választana a legnagyobbak közül.

Egyszerűen csak nem tudom elképzelni...sztem ez kacsa.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
elprat
Capitá del Barça

2007.03.05. 18:48:09

lionelmessi19 írta: Nem hiszem, h ezt mondta. Lehet, h elismeri h nagy futbalista, s a világ legnagyobbjaihoz tartozott, de ezt így biztos nem mondta.

Megköszönnénk, ha legközelebb mellékelnél egy forrást is... :roll:
Bocsi de ezt én is olvastam tőle.....ja és nem beszéltünk össze elpaíssal.
Ezt már v 2éve is h hangoztatta,persze ettől még lehet kacsa....
Számára amúgy miért ne lehetne ő a legnagyobb?
Számomra nem kérdés h ki a legnagyobb...azt tudom.... :)
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.05. 18:46:57

barca99 írta:Én úgy emlékszem Ronaldinho utóljára a tavalyi BL-ben, a Benfica elleni odavágón 0-0-nál hibázott utóljára büntetőt. :roll:
Hát remélem most ismét ilyen sokat kell majd várnunk, h ujra ilyet lássunk tőle...

Egyébként Eto'o mondta neki sztem, ugy láttam, h tizi előtt kihívta őt a padhoz, és aztán meg középre lőtte direkt, oda ahova soha nem szokta.

Szal sztem Samu mondhatta neki, h ugyis elmegy a kapus, uh középre lője. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.05. 18:05:54

Én úgy emlékszem Ronaldinho utóljára a tavalyi BL-ben, a Benfica elleni odavágón 0-0-nál hibázott utóljára büntetőt. :roll:
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.05. 17:57:50

Szakacs írta: Madridista.hu :lol: :lol: :lol: amugy az AS irta...
Persze,hogy madridista.hu;)Most néztem meg.
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.03.05. 17:32:05

lionelmessi19 írta:
elpaís írta:Jó srác ez a Ronaldinho! És látja a frankó dolgokat :lol:

Ronaldinho: "Zidane a valaha volt legjobb futballista!"

:D :D
Nem hiszem, h ezt mondta. Lehet, h elismeri h nagy futbalista, s a világ legnagyobbjaihoz tartozott, de ezt így biztos nem mondta.

Megköszönnénk, ha legközelebb mellékelnél egy forrást is... :roll:
Madridista.hu :lol: :lol: :lol: amugy az AS irta...
Tiziano Crudeli fan :!:
Lezárt