ezt én sem nagyon értem.. Valaki ezt írta: Robinho egy kis semmirekello... hát jó.... egyébként akkor gondolom messi is az nem??? ja nem ő biztos már most jobb mint Ronaldinho.. nem tudom hogy miért nem lehet elismerni hogy 4 év után végre jól igazolt a Madrid.. Baptista egy zseni volt amikor ugy volt hogy a Barcaba jön.. most [auto_cenzúra],.. Robinho egy fantasztikus játékos volt amig ki nem derült hogy a Real meg akarja venn.. amikor megvették már csak egy kis semmirekello lett.. világos... Ramos tehetséges védő az idény felfedezettje, rá még nem nagyon olvastam tul durva dolgokat.. leszámítva hogy csak egy fiatal játékos akinek 1 jó idénye volt... Cicinhot asszem ti is dicséritek..
MOst én a Barca igazolásokról:
Van Bommel: marha jó játékos, sajnálom hogy a barcába ment és nem a Madridba, elkelt volna Gravesen helyett...
Ezquerro: tehetséges, csak Larsson, Messi, Eto'o és Ronaldinho, maxi mellett nem nagyon fog szóhoz jutni. De mind a ketten jók és szerintem nem lettek rosszabbak attól hogy hozzátok mentek...
De miattam azt gondoltok amit akartok,.. .Robinhorol még annyit:
http://www.sniadek.neostrada.pl/Robinho.wmv
asszem azért egy p.cs nem szokott így játszani.. bár lehet hogy a tiétek tehetséges.