2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gusztustalan tényleg, de megteheti, szabályos....Boixos írta: persze, ebben teljesen igazad van. mégis elég gusztustalan volt az elnök, amikor a többszöri ígérete ellenére, nem engedte el a gyereket. ráadásul a margit nem is a gyerekkel állt le egyezkedni, hanem a klubbal.mert ha robinhót találták volna meg, az természetes, h ha a klub nem akarja eladni a futó szerződésű zsugást, akkor össze is csinálhatja magát a gyerek, akkor is maradnia kell (ld. cassano).
etoo helyzete azért más volt, mint robinhóé.akkor gondolom eto'o nálad már a föld alatt van.. ő is ezt csinálta! de szerintem erről nem ők tehetnek! te mit csinálnál ha a fradiba játszanál és hívna a Lyon de a fradi nem akarna elengedni? én anno eto'o-t és most Robinhot is meg tudom érteni ! amugy a konf kupán sztem jól játszott csak több hangsulyt fektetett a többiek kiszolgálására, mint szokott.. ( jobban benne volt a csapatjátékban)
persze, ebben teljesen igazad van. mégis elég gusztustalan volt az elnök, amikor a többszöri ígérete ellenére, nem engedte el a gyereket. ráadásul a margit nem is a gyerekkel állt le egyezkedni, hanem a klubbal.mert ha robinhót találták volna meg, az természetes, h ha a klub nem akarja eladni a futó szerződésű zsugást, akkor össze is csinálhatja magát a gyerek, akkor is maradnia kell (ld. cassano).Taibi írta:De a profi labdarúgás erről (is) szól.
És egy profi focista nem engedi meg magának az ilyen viselkedést...
Sok játékost vertek már át, mégse tagadták meg az edzést..
De a profi labdarúgás erről (is) szól.Boixos írta:csak annyit robinho "védelmében", h nem véletlenül rágott be a santosra. az elnökük majdnem egy évig folyamatosan hülyét csinált belőle, csak hitegette. természetesen a lehető legnagyobb lóvét akarta lehúzni a margittól. nem csodálom, h ilyen lett már a végén a gyerek hozzáállása, még ha nem is annyira értek vele egyet.
Én nem voltam tőle elszállva az ottani játéka alapján...Sacchi írta:láttam. MIért szerinted nem volt elég jó ott Robinho??? mert akkor te nagyon utálhatod őt.
Te meg a Konföderácios-kupát....Sacchi írta:akkor nézd meg a cadiz-realt.
a reálos barátunk jól mondja!barcanista írta:nincs esélyünk
Ronaldo - Robinho Duó!!! És???? Sztem ettől sokkal jobb a Ronaldinho - Eto'o - Messi Trió!!!!!barcanista írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=2870
igaza van