Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.24. 20:30:05

Még egy bő negyed óra múlva kezdődik a derby.... :twisted:

Nesta hiányzása nagyban befolyásolhatja a meccset. Hátul könnyen zavarba hozhatja Favallit az Inter támadószekciója. Támadójátékban pedig minden Ronaldinho-n áll. Ha képes lesz valami váratlant húzni megnyerheti a meccset a Milan-nak. Én az Intert továbbra is jobb csapatnak tartom. Leonardoval tény hogy jó formába lendültek Pirlóék, de fél év alatt annyi tapasztalatot nem szerzett a brazil mester hogy frappáns választ adjon egy esetleges váratlan Mourinho húzásra. Mert hát az őszi 4-0-án is taktikailag verte meg az Inter a Milant. Meglátjuk.. :)

Én már korábban is megmondtam, hogy nem vagyok egy nagy olasz foci-fan de ha lehet akkor a Milan vagy a Roma nyerje a scudettót. A Milan kizárólag Dinho miatt szimpi, meg helyenként szépen is játszanak. A Roma meg... Igazából nem tom miért, de kedvelem őket. :lol:

Úgyhogy ma este HAJRÁ MILÁN :!: :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.24. 13:13:13

Kommentátor :lol:
Örülök a Roma győzelmének, jót tett nekik az edzőváltás. Kár, azért a rossz bajnoki rajtért, ha az nem lenne még akár bajnokesélyesek is lehetnének. :P

Ferraranak meg régen mennie kéne már, nem igaz, hogy ezt nem látják a Juve vezetői... :roll:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.24. 12:36:37

Game90 írta:Olasz kommentátor :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=NabrzOoGNW0

Roma szépen zárkózik.
:lol: ennek is másodállása a kommentálás...

am az a szégyen,h Ferrara mit keresett még a kispadon? Bayern elleni zakó után repülnie kellett volna,de nagyon gyorsan, ez a Juve idén nagyon elcseszett, talptól fejig. de főleg a fej és a nyak környékén :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2010.01.24. 03:29:02

Olasz kommentátor :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=NabrzOoGNW0

Roma szépen zárkózik.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.23. 22:59:13

El is köszönhetünk tőle úgyérzem. Kíváncsi leszek ki lesz az új edző, mivel Hiddink nem vállalja.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.23. 22:57:28

a 93. percben lőtt Riise góllal a Farkasok bevették Torinot is! (mondjuk ez mostanában amelyik csapatnak nem sikerül, az lúzer...)
FORZA ROMA!
Ferrara teljesen leépítette a Juvét... utolsó 6 meccsből 5 vereség...
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.01.23. 12:06:23

Így a holnapi Inter-Milan rangadó előtt pici érdekesség: a két csapat öltözője... :wink:

http://olaszforum.blog.hu/2010/01/23/me ... n_oltozoje
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.17. 17:57:05

Nem néztem a Juve meccset, de könyörgöm mi történik Torinóban? :roll: Minden forduló előtt kijelentik, hogy Ferarra utolsó utáni esélye. Nem veszik észre hogy nem tud élni vele :? Egyszerűen mintha egy-két játékos az edző ellen játszana. Ezt észre kéne venni és egy tapasztalt edzőt kéne kinevezni, mielőtt még ennél is mélyebb gödörbe kerülnek a zebrák. Ez pedig Hiddink :) Ő aztán gatyába rázná Diégóékat!

A Milán meg továbbra is remek formában, úgyhogy a jövőheti derbin biztos nem fog megismétlődni az őszi 4-0! Remek meccs lesz, remélhetőleg Milan győzelemmel. Igazából nem vagyok elvakult olsaz foci-fan de ha már választhatok akkor Dinhoék nyerjék idén a scudettót. :lol: Vagy a Roma, de erre nincs sok esély :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.17. 17:37:37

Toni dupla :shock: :shock: :shock:
sose tartottam jóh játékosnak,főleg így h mennyit hisztizett ezen az őszön.És ezt a játékost hírbe hozták a barcával...ha nem lőne ennyi gólt eskü kinevetném :roll:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.17. 17:29:30

a farkasok már a 3. helyen! végre visszatértek oda, ahova tartoznak, az élbolyba! FORZA ROMA!
vargaakos
Capitá del Barça

2010.01.17. 17:12:49

A Milanban Ronaldinho három gólt is szerzett. A Roma is nyerni tudott otthon 3-0-ra, az új szerzemény Luca Toni két gólt is lőtt.
Kép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.01.17. 17:08:31

Az olaszoknál a hétvégén a legtöbbet a ma 4-0ra nyerő Milan nyerte mivel a Juve 1-0ra kikapott az Internek csak 2-2re futotta és a Fio is kikapott otthon 1-2re.Kíváncsi leszek a jövőheti nagy derbire.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.17. 15:07:07

szeretném ha izgalmasabb lenne a bugi,de nem ezt érzem, a másik oldalon meg az is közrejátszik,h azon az áron (számomra) ne legyen horrorisztikus dráma,és izgalom,h esetleg a milán megnyerhetné a bajnokságot. :D

mivel elég rég unszimpatizálok velük, így érthető.
Kép
PCsabi
aka Game90

2010.01.17. 00:43:11

ozsimiki írta:nah azért az Inter ezúttal 2-0ról állt fel 2-2re Bari otthonában.
de hát annyi az előnyük,h édes mind1. most talán 8ról 6ra csökken,aztán köv fordulóban meg kikap a Milan és lesz 9...
Koman 77 percet játszott.

Internek 9 pont az előnye, de a Milan 2 meccsel kevesebbet játszott (Siena & Fio), szóval lehet, hogy csak 3 pont lesz az Inter előnye. És jövőhéten Inter - Milan 8)

Az Inter meg elég aktív az átigazolási piacon: Vieira és Suazo ment, Mancinit lehet, hogy kölcsönveszi a Marseille. Pandev jött, és még érkezhet Baptista is, Burdissot végleg megkapná a Roma + menne egy kis pénz is. Hát nem tudom, Baptista a Sevilla óta nem alkotott maradandót...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2010.01.17. 00:32:45

ozsimiki írta:nah azért az Inter ezúttal 2-0ról állt fel 2-2re Bari otthonában.

de hát annyi az előnyük,h édes mind1. most talán 8ról 6ra csökken,aztán köv fordulóban meg kikap a Milan és lesz 9...
És mi van ha ütik a Sienát és nyer a derbin a Milan? :wink:
9 :arrow: 6 :arrow: 3 8)
Valamint van egy elmaradt meccse a rossoneriknek,a Ficsó elleni.
Szal vesztett pontokban utol lenne érve a városi rivális,majd esetleg ténylegesen is :)
(Bár ez így elsőre erősnek tűnik,h mindhármat nyerik,de tulajdonképpen még egy percet sem nyomtak le belőle,így akármi is lehet :wink: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2010.01.17. 01:22:17-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.17. 00:14:33

nah azért az Inter ezúttal 2-0ról állt fel 2-2re Bari otthonában.

Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.14. 09:26:35

Nah mivan tegnap a Napoli C csapattal játszott? :lol:

Juve vs. Napoli 3-0. Remélem formába jönnek a zebrák, mert kezd unalmas lenni az olasz bajnokság.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.01.14. 02:25:22

Milanék is jótékonykodnak...lehet licitálni...
http://store.acmilan.com/ASTA_elenco.asp?sposta=

...vagy, ha akar valaki pár érdekes képet... :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.11. 10:01:54

noname írta:Egyre mélyebb gödörben a Juve. Sokan azt mondják h a keretükkel is gond van. Sztem ez nem igaz! Egyáltalán nem gyenge a keretük, sőt!
Ott van Melo, aki a Fioban remkül játszott, csak a Juvéban nem megy neki. A Chiellini-Cannavaro védőkettő se gyenge, a világ legjobb kapusa az övék, a szélső védők nem világverők, de a Milan szélsői se jobbak.
A kpra is ottvan Sissoko, Diego pedig remek játékos, csak nem találja a helyét. Valóban túloztak, amikor már Kakanál is sokkal jobbnak tartották, de egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennk tűnik. A csatársor is nagyon erős egy Trezevel, Iaquintával és egy Amaurival. Sztem a keretük bőven megvan arra h a Milant simán megelőzzék. A probléma az edző. Ha Hiddink jönne, ő ki tudná hozni Diegoból, Amauriból és Meloból a maximumot. Jelen pillanatban a Juvéban tombol a káosz, még a gyenge Bayern is szétszedte őket, a játékosok nem tudják mi a dolguk, jóformán össze-vissza szaladgálnak. Ha valaki összeszedné ezt a Juvét, nagy dolgokra lehetnének képesek, bár ez a szezon már elúszott...
Sztem van gond a keretükkel is. Cannavaro már öreg, melot és diegót én mindig is tipikus túlsztárolt középszerű játékosoknak tartottam, szóval nem lepődök meg rajtunk, ennél többet nem is vártam tőlük. Amaurit szintén egy jó közepes játékosnak tartom csak Iaquintával egyetemben, Trezegé meg már túl van a zeniten. Buffon és Chielini, Sissoko valóban nagyon jók a posztjukon, de ők 3-an kevesek. Ilyen Poulsenekről meg felesleges beszélni, a Juve nagyon rosszul igazolt a nyáron. Ebbe a csapatba még bőven befért volna az öreg Nedved.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.01.11. 01:39:29

ozsimiki írta:
ElBartimaeus írta:Mert ugye közös a pálya, tehát elvileg hazai pályán szenvedett vereséget. (Lehet csak X volt, nem emlékszem pontosan, abban az esetben elnézést. :) ) Avagy épp a Milán-Inter kiírás szerint volt, ezért "idegenben" játszott a csapat?
Hazai pályán az értendő,amikor a saját közönsége előtt játszik a csapat, ez esetben,ha közös a fedél.
úgy meg sose kapott ki 2002óta Mourinho csapataival.
arra nem emlékszem,h a Milan megverte e őket azon a meccsen amit említesz,de ha igen,akkor a piros feketés néző sereg előtt,azaz az Inter "idegenben" tolta.
Nos, Mourinho valóaban nem kapott ki otthon, mivel a 2008/2009-es szezon 5. fordulójában az AC MIlan - Inter Milan meccs végződött 1-0-ra Ronaldinho 36. percben lőtt góljával. DE ugyanebben a szezonban az Inter- AC Milan rangadó már 2-1 lett... :wink:
++
A Juve szurkolók nem a székeket gyújtogatták, csak újságpapírt, meg ki tudja mit a székeken...hatalmas füst volt, én a harmadik gólból nem is láttam semmit, csak amikor a kapu mögötti kameraállásból mutatták ismét... :)
Kép
noname
Llegenda del Barça

2010.01.10. 23:04:53

Egyre mélyebb gödörben a Juve. Sokan azt mondják h a keretükkel is gond van. Sztem ez nem igaz! Egyáltalán nem gyenge a keretük, sőt!
Ott van Melo, aki a Fioban remkül játszott, csak a Juvéban nem megy neki. A Chiellini-Cannavaro védőkettő se gyenge, a világ legjobb kapusa az övék, a szélső védők nem világverők, de a Milan szélsői se jobbak.
A kpra is ottvan Sissoko, Diego pedig remek játékos, csak nem találja a helyét. Valóban túloztak, amikor már Kakanál is sokkal jobbnak tartották, de egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennk tűnik. A csatársor is nagyon erős egy Trezevel, Iaquintával és egy Amaurival. Sztem a keretük bőven megvan arra h a Milant simán megelőzzék. A probléma az edző. Ha Hiddink jönne, ő ki tudná hozni Diegoból, Amauriból és Meloból a maximumot. Jelen pillanatban a Juvéban tombol a káosz, még a gyenge Bayern is szétszedte őket, a játékosok nem tudják mi a dolguk, jóformán össze-vissza szaladgálnak. Ha valaki összeszedné ezt a Juvét, nagy dolgokra lehetnének képesek, bár ez a szezon már elúszott...
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.10. 23:03:14

gekkodan írta:Vicces amúgy, hogy Ranierit elkergették, mondván 9 védővel játszik. Aztán hozták Ferrarat aki néha 10 védővel tolja.

Közben az öreg Ranieri leült a válságban lévő Roma padjára és szépen csendesen pillanatokon belül megelőzi a Juvét.

Micsoda csavarokat tartogat az élet :lol: :lol:
hát igen, bár Ranieri szntem tipikus szürke edző, vannak időszakos fellángolásai,aztán megint a kirúgás szélére fog kerülni, bár az már nagy eredmény lenne tőle,ha a Romával elcsípné az egyik Bles helyet.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.10. 22:57:43

Vicces amúgy, hogy Ranierit elkergették, mondván 9 védővel játszik. Aztán hozták Ferrarat aki néha 10 védővel tolja.

Közben az öreg Ranieri leült a válságban lévő Roma padjára és szépen csendesen pillanatokon belül megelőzi a Juvét.

Micsoda csavarokat tartogat az élet :lol: :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
miihii
KHAL

2010.01.10. 22:55:02

ozsimiki írta:
miihii írta:A Milan elvitte mind a három pontot Torinóból a rangadón.
Nesta és Dinho góljaival.Kapaszkodnak a rossonerik szépen 8)

Hú,egy pillanatra átkapcsoltam,tiszta füst volt minden.A juvésok gyújtogattak mindenfélét :?
Hova kapaszkodnak?
Na a vége három lett...

Kapaszkodnak az Inter után,ennyi :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.10. 22:53:43

Szégyellje magát a juventus. Inkább maradtak volna a másodosztályba...
Kapaszkodnak az Inter után,ennyi Wink
Kapaszkodjanak csak, nincs baj, amíg a seggünket nézik. Bár természetesen annak örülnék, ha minél messzebbről néznék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2010.01.10. 23:00:05-kor.
Lezárt