Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Koman 77 percet játszott.ozsimiki írta:nah azért az Inter ezúttal 2-0ról állt fel 2-2re Bari otthonában.
de hát annyi az előnyük,h édes mind1. most talán 8ról 6ra csökken,aztán köv fordulóban meg kikap a Milan és lesz 9...
És mi van ha ütik a Sienát és nyer a derbin a Milan?ozsimiki írta:nah azért az Inter ezúttal 2-0ról állt fel 2-2re Bari otthonában.
de hát annyi az előnyük,h édes mind1. most talán 8ról 6ra csökken,aztán köv fordulóban meg kikap a Milan és lesz 9...
Sztem van gond a keretükkel is. Cannavaro már öreg, melot és diegót én mindig is tipikus túlsztárolt középszerű játékosoknak tartottam, szóval nem lepődök meg rajtunk, ennél többet nem is vártam tőlük. Amaurit szintén egy jó közepes játékosnak tartom csak Iaquintával egyetemben, Trezegé meg már túl van a zeniten. Buffon és Chielini, Sissoko valóban nagyon jók a posztjukon, de ők 3-an kevesek. Ilyen Poulsenekről meg felesleges beszélni, a Juve nagyon rosszul igazolt a nyáron. Ebbe a csapatba még bőven befért volna az öreg Nedved.noname írta:Egyre mélyebb gödörben a Juve. Sokan azt mondják h a keretükkel is gond van. Sztem ez nem igaz! Egyáltalán nem gyenge a keretük, sőt!
Ott van Melo, aki a Fioban remkül játszott, csak a Juvéban nem megy neki. A Chiellini-Cannavaro védőkettő se gyenge, a világ legjobb kapusa az övék, a szélső védők nem világverők, de a Milan szélsői se jobbak.
A kpra is ottvan Sissoko, Diego pedig remek játékos, csak nem találja a helyét. Valóban túloztak, amikor már Kakanál is sokkal jobbnak tartották, de egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennk tűnik. A csatársor is nagyon erős egy Trezevel, Iaquintával és egy Amaurival. Sztem a keretük bőven megvan arra h a Milant simán megelőzzék. A probléma az edző. Ha Hiddink jönne, ő ki tudná hozni Diegoból, Amauriból és Meloból a maximumot. Jelen pillanatban a Juvéban tombol a káosz, még a gyenge Bayern is szétszedte őket, a játékosok nem tudják mi a dolguk, jóformán össze-vissza szaladgálnak. Ha valaki összeszedné ezt a Juvét, nagy dolgokra lehetnének képesek, bár ez a szezon már elúszott...
Nos, Mourinho valóaban nem kapott ki otthon, mivel a 2008/2009-es szezon 5. fordulójában az AC MIlan - Inter Milan meccs végződött 1-0-ra Ronaldinho 36. percben lőtt góljával. DE ugyanebben a szezonban az Inter- AC Milan rangadó már 2-1 lett...ozsimiki írta:Hazai pályán az értendő,amikor a saját közönsége előtt játszik a csapat, ez esetben,ha közös a fedél.ElBartimaeus írta:Mert ugye közös a pálya, tehát elvileg hazai pályán szenvedett vereséget. (Lehet csak X volt, nem emlékszem pontosan, abban az esetben elnézést.) Avagy épp a Milán-Inter kiírás szerint volt, ezért "idegenben" játszott a csapat?
úgy meg sose kapott ki 2002óta Mourinho csapataival.
arra nem emlékszem,h a Milan megverte e őket azon a meccsen amit említesz,de ha igen,akkor a piros feketés néző sereg előtt,azaz az Inter "idegenben" tolta.
hát igen, bár Ranieri szntem tipikus szürke edző, vannak időszakos fellángolásai,aztán megint a kirúgás szélére fog kerülni, bár az már nagy eredmény lenne tőle,ha a Romával elcsípné az egyik Bles helyet.gekkodan írta:Vicces amúgy, hogy Ranierit elkergették, mondván 9 védővel játszik. Aztán hozták Ferrarat aki néha 10 védővel tolja.
Közben az öreg Ranieri leült a válságban lévő Roma padjára és szépen csendesen pillanatokon belül megelőzi a Juvét.
Micsoda csavarokat tartogat az élet![]()
Na a vége három lett...ozsimiki írta:Hova kapaszkodnak?miihii írta:A Milan elvitte mind a három pontot Torinóból a rangadón.
Nesta és Dinho góljaival.Kapaszkodnak a rossonerik szépen
Hú,egy pillanatra átkapcsoltam,tiszta füst volt minden.A juvésok gyújtogattak mindenfélét
Kapaszkodjanak csak, nincs baj, amíg a seggünket nézik. Bár természetesen annak örülnék, ha minél messzebbről néznék.Kapaszkodnak az Inter után,ennyi Wink