MessiFan írta:Igaz, hogy odébb van még, de ugyebár az érettségin kell +1 tantárgyat választani, és nem tudom melyik legyen az, ezért fordulok a már érettségivel rendelkezőkhöz, hogy ki melyiket választotta, melyik a legkönnyebb stb.
Meg még annyit, hogy meg lehet-e csinálni azt, hogy a nyelvvizsgát angolból érettségi előtt megszerzem, és a +1 tantárgynak a németet választom? Vagy hogy működik ez az egész?
Én az infot ajánlanám. Nem nagy ördöngösség szerintem - főleg ha jófej a tanár, akkor a szóbeli lényegesen könnyebb

- és ha megvan az ötös, akkor egy apróbb összegért ki lehet váltani az ECDL vizsgát, az összes modult.. Ami meg plusz egy papír, állásinterjúnál meg önéletrajzba nem mutat majd rosszul. Gyűjts annyit amennyit lehet!

Nekem is így lett meg. Szóval ha nem áll távol tőled az info, akkor én ezt ajánlanám..
A második részt meg nem egészen értem. Mész nyelvvizsgázni angolból, és akkor érettséginél a nyelvi tantárgyad meg német lenne? Azt megcsinálhatod, de nyelvvizsga nélkül is.. Abból a nyelvből mész amiből akarsz mehetsz oroszból is akár - legalábbis én úgy tudom.. Ha nem erre gondolsz akkor írd le légyszi újra..