Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. én érveltem,azt bármi mellett lehet és semmi tudást nem igényel gyakorlatilagsjd írta:amelyikről lesz valami fogalmamTT írta:holnap mit választatok magyaron a 3 közül? vagy még nincs eldöntve?![]()
(egyébként érvelést tuti nem fogok írni)
Sanama, gondolkoztam még az ELTE szabadbölcsész szakon is, de nem jött be
amelyikről lesz valami fogalmamTT írta:holnap mit választatok magyaron a 3 közül? vagy még nincs eldöntve?
Ha van novella (márpedig egy mű elemzése nagyon valószínű, hogy az lesz), akkor tutira azt. Sajna a magyartanárom elérte, hogy a versek látványától is rosszul vagyok. Próbaérettségikben a többi feladatot el se olvastam, csak a novellát.TT írta:holnap mit választatok magyaron a 3 közül? vagy még nincs eldöntve?
imádom hogy mindenki oda jelentkezettkb. 500
(BCE nemzetközi gazdálkodás)
kb. 500vargaakos írta:Kinek hány pont a cél? Mennyivel kerülhet be körülbelül az iskolába ahová szeretne?
a menetrend nekem is ugyanezsocio66 írta:így-így, bemelegítésként kezdünk a magyarral, aztán jön a neheze, matek, és nekem emelt töri.Sanama írta:na aki holnaptól kezdi, mint én, annak sok sikert!
izgalom semmi, fő a nyugalom, hisz' csak az életem múlik rajta.
így-így, bemelegítésként kezdünk a magyarral, aztán jön a neheze, matek, és nekem emelt töri.Sanama írta:na aki holnaptól kezdi, mint én, annak sok sikert!
Ezt nagyon jó, hogy ide beraktad, mert kedden érettségizek, és már nincs feladatom, úgyhogy köszönöm.TT írta:szégyen nem szégyen, kínlódok egy kis baba feladattal; (x^2+x+3)*(x^2+x+1)-15
az addig oké hogy összeszorozgatok mindent mindennel, így lesz x^4+ 2x^3+5x^2+4x-12=0
aztán gondolom én hogy megoldóképlettel lesz 2 gyököm, amiket majd visszahelyettesítek a bevezetett ismeretlenbe?
ez így igaz,sőt már a nyelvvizsga is ha jól tudom,akkor 5 ponttal kevesebbet ér,mint mondjuk 2 évepalesz77 írta:Viszont már nyelvvizsgával nem lehet érettségit kiváltani ha jól tudom. Csak mert ha jól vettem ki ez a terved.. Régebben lehetett, de most már nem. Legalábbis nekünk nem lehetett..
Okés majd jövőhéten megérdeklődöm. Egyáltalán nem akarok természettudományi tantárgyból érettségizni, mert rühellem mindet. Én idén vagyok elsős, szóval még sok minden változhat míg én leérettségizekSanama írta: Lehet idén. Bár azt hiszem jövőre vagy valamikor bevezetik, hogy természettudományi tantárgyból is kötelező érettségizni, szóval úgy már üti a 2nyelv egymást. Kérdezd meg az osztályfőnököt,igazgatót.
Lehet idén. Bár azt hiszem jövőre vagy valamikor bevezetik, hogy természettudományi tantárgyból is kötelező érettségizni, szóval úgy már üti a 2nyelv egymást. Kérdezd meg az osztályfőnököt,igazgatót.MessiFan írta:Köszi a válaszokat, de engem leginkább az érdekelne, hogy lehet-e érettségizni 2 nyelvből? Mert nekem azt mondták hogy csak 1-ből lehet ezért jutott eszembe az előrehozott nyelvvizsga amit tesóm is csinált.
De ha tényleg csak 1 nyelvből lehet akkor az infót fogom választani, mert igaz hogy nem vagyok egy kocka, de biztosan jobban megy mint a többi.
Egyébként vendéglátós/idegenforgalmis osztályba járok.
Így van, azt nemhogy egy jobb, de még egy gyengébb képességű majom is megírja legalább kettesre, annál nagyobb kamu talán csak a magyar érettségi, a szövegértés, meg érvelés talán-talán az ovi-suli ugráskor megállná a helyét, de nem vagyok benne teljesen biztos. Nem beszélve persze a matek középről, személy szerint elképzelni sem tudom azt, aki azon nem megy át, -és ez megint csak személyes vélemény - de ő nem is való az életbe.palesz77 írta:Én az infot ajánlanám.MessiFan írta:Igaz, hogy odébb van még, de ugyebár az érettségin kell +1 tantárgyat választani, és nem tudom melyik legyen az, ezért fordulok a már érettségivel rendelkezőkhöz, hogy ki melyiket választotta
Én az infot ajánlanám. Nem nagy ördöngösség szerintem - főleg ha jófej a tanár, akkor a szóbeli lényegesen könnyebbMessiFan írta:Igaz, hogy odébb van még, de ugyebár az érettségin kell +1 tantárgyat választani, és nem tudom melyik legyen az, ezért fordulok a már érettségivel rendelkezőkhöz, hogy ki melyiket választotta, melyik a legkönnyebb stb.
Meg még annyit, hogy meg lehet-e csinálni azt, hogy a nyelvvizsgát angolból érettségi előtt megszerzem, és a +1 tantárgynak a németet választom? Vagy hogy működik ez az egész?
Egy jó tanácsa a későbbiekben!Zsolti95 írta:ok köszi
Sokan vannak, akik 2. osztály év végén vagy harmadikban leérettségiznek földrajzból. Az ugye csak két éves, meg többeket érdekel is. Meg nem tudom, hogy hogy lesz ez a természettudományos dolog, nekünk még nem kell abból érettségizni, de állítólag lesz majd olyan, hogy kötelező természettudományost választani.MessiFan írta:Igaz, hogy odébb van még, de ugyebár az érettségin kell +1 tantárgyat választani, és nem tudom melyik legyen az, ezért fordulok a már érettségivel rendelkezőkhöz, hogy ki melyiket választotta, melyik a legkönnyebb stb.
Meg még annyit, hogy meg lehet-e csinálni azt, hogy a nyelvvizsgát angolból érettségi előtt megszerzem, és a +1 tantárgynak a németet választom? Vagy hogy működik ez az egész?