Ronaldinho Gaúcho #3
- elprat
- Capitá del Barça
Ronaldinho and Luis Fernández meet again 

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Végülis abban semmi sincs, hogy Assis meghalgatja az ajánlatokat, az már más kérdés, hogy arra igen vagy nem a válasz, persze rendre nem a válasz. 

-
- Director del Fútbol
Ez egy vicc.Csak több pénzt akarnak kicsikarni a Barca-tól.Game90 írta:,,De ez nem jelenti azt, hogy nem hallgatunk meg más ajánlatokat is. Mert ajánlatok vannak, többek között az Egyesült Államokból is''
Na ez tetszik a legjobbanMert Ronnie az USA-ba igazolna
![]()
A végén úgyis hosszabbít majd
Ha valóban komolyan elgondolkodna Ronaldinho egy amerikai szerződésről ennyi idősen,hát akkor...
Egyébként nem értem,hogy minek pattognak ennyit a pénzen,annyi pénze van,hogy már nem tudja hova tenni,de még több és több kell.
Ha valóban annyira szereti a Barca-t,akkor ne ragadjon már le a pénzen,és ne hallgasson meg más ajánlatokat!
Amúgy meg ezt a bátyja mondja,Ronaldinho tuti nem nyilatkozna ilyet.
- elprat
- Capitá del Barça
Én ezt az ő szemszögéből értettem,nem a pénz szempontjából:Barcaforever írta:Barca a MU előtt volt ajánlatban?![]()
A MU többet kínált sztem.
"...a legoptimálisabb/abszolút esélyes csapat számára az első pill.-tól fogva a Barca volt,és ami közvetlenül utána jött a sorban az a MU. ..."
Rivaldinhonak:
magángéppel Párizsba ide,helikopáterrel a londoni éjszakába oda ,lényeg h kinél is van???

Hát a Barcánál,amúgy meg mivel ő máshol nem szeretne játszani csak itt,előbb-utóbb pozitív változás fog beköv.-ni nála,nem fog cserben hagyni minket,a legközelebbi és legtávolabbi szurkolókat sem,az biztos.Mindenhez idő kell csak jól kell vele bánni,gazdálkodni-sztem

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Vmelyik Ronaldinho könyven olvsatam az igazságot, íme hát :

Sztem igaz, énis úgy olvastam, ürge hót komolyan gondolja, tuti van benn vmi....A PSG-nek, valamint Ronaldinhonak a legjob ajánlatot a Manchester United tette. A Barcelona a sorban a 2. volt, nem első, nem is pedig harmadik.(Gyg). Amior leültek tárgylani a felek Párizsban, a Barca, a Madrid, az MU képviselőji, valamint a PSG-é, akkor azt hiszem a Barcelonától küldtek egy fax-ot Sir Alex-nek, valamint az MU-nak, hogy amennyiben Ronaldinho őket választaná, azt ugye tudják, hogy minden pénteken egy MU fizette magángéppel vissza fog utazni Párizsba, mert ugye ő nagy party-király hírében áll... Így az MU lemondott Roniról rögtön, ezzzel a Trójai csellel szereztük mi meg, ezért is kell rá nagyon vigyáznunk
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
lehet hogy csak a tavalyi csukáját kéne felvennie és ugy focizna mint tavaly 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Barca a MU előtt volt ajánlatban?

- elprat
- Capitá del Barça
Hm....érdekes.....Replay írta:Roberto Assis már régen elveszitette szavahihetőségét.
Pl mikor Ronnie elhagyta a PSG-t és hol egyszer azt nyiltakozta, hogy fehérben látja a világot (real), aztán vörösben látja (Mu), végül nálunk kötött ki, az egész csak arra jó, hogy még több pénzt és még kedvezőbb feltételeket csikarjon ki Laporta-éknál.
Én úgy tudom h mikor R10 kifele kacsintgatott Párizsból(volt ott minden,de állítólag a trénerrel naggggyon nem jött ki),ugyebár már eléggé felkeltette Europa figyelmét (is).
Voltak természetesen ajánlatok dögével,de a legoptimálisabb/abszolút esélyes csapat számára az első pill.-tól fogva a Barca volt,és ami közvetlenül utána jött a sorban az a MU.
A katalánok bármi áron szerették volna h övék/miénk legyen,de ott volt a komoly konkurencia az angol csapat "személyében".
Épp ezért folyamodott a Barca stáb egy amolyan cselhez,miszerint az ellenséget megtévesztve mindenféléket elkezdtek terjeszteni a sajtókban Ronnieról ,többek között az igazolási hercehurcát,a sztárallűröket stb.Na meg azt h R10 minden meccs után saját helikoptert szeretne h minél hamarabb oda jusson ahová kedve kívánja,főleg az éjszakai életbe-amit Fergie köztudottan elítél és ki nem áll6ja az efféle footballistákat.
So,ez nyomott a latba és míg ezen agyaltak Angliában=időt nyertek a katalánok ahhoz h megfelelő opciókkal felvértezett szerződést toljanak Dinnye orra alá...
Mese v nem mese,ezek a trükkök abszolút "megengedettek" (sosem derülnek ki az ilyen és ehhez hasonló dolgok)és mindenki úgy ügyeskedik a cél érdekében ahogy tud...ezt a Fifa végülis nem tiltja...
Ők ügyeskedtek jól,a bátyó meg jóhogy a lehető legjobbat akarta kihozni az ügyből,ki nem tenné így????????
Ezt alátámasztani látszik,h mikor még a Porto A.-ben nyomult de már "hívta" az Öreg kontinens, nem 1szer hangot adott annak,h a legszívesebben Katalóniában játszana ,úgy gondolja az passzol hozzá a legjobban....ÉN EL NEM TUDNÁM KÉPZELNI MÁSHOL,JOGA BONITO ,remélem mihamarabb újra a régi leszel8)

-
- aka Game90
Mindkét videó nagyon jó (bár az elsőnél az a zene

Remélem minél hamarabb ezt a Ronaldinhót fogjuk látni, bár ilyen teljesítménnyel is a góllövőlista elején van (igaz a többség 11esből

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Ahogy visszatér Eto'o

De am itt egy sokkal jobb vidi :
http://www.youtube.com/watch?v=4YKgMbcfjz8
http://www.youtube.com/watch?v=yuM-sFHx ... ed&search=
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Most az amerikaiak nagyon rákaptak a sztárosdira, csak Ronaldinhót felejtették megkérdezni erről, nem tudom hogy az MLS-ben neki mi a kihívás..
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
én amugy se csipem a bátyát jó is lenne fonaldinho az amcsiknálReplay írta:Roberto Assis már régen elveszitette szavahihetőségét.
Pl mikor Ronnie elhagyta a PSG-t és hol egyszer azt nyiltakozta, hogy fehérben látja a világot (real), aztán vörösben látja (Mu), végül nálunk kötött ki, az egész csak arra jó, hogy még több pénzt és még kedvezőbb feltételeket csikarjon ki Laporta-éknál.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mekkora kihívás lehet roninak az mls

-
- aka Game90
,,De ez nem jelenti azt, hogy nem hallgatunk meg más ajánlatokat is. Mert ajánlatok vannak, többek között az Egyesült Államokból is''
Na ez tetszik a legjobban
Mert Ronnie az USA-ba igazolna
A végén úgyis hosszabbít majd 
Na ez tetszik a legjobban

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Roberto Assis már régen elveszitette szavahihetőségét.
Középen azért nem lehet úgy bújkálni, mint szélenLos Barrachos írta:Érdekes, hogy a második félidőben bejött középre Ronnie és egyből többet volt játékban.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az argentin döntötte el a meccset, mert 1-0-nál érezhető volt, hogy megvan a meccs, mégha nem is villogott a csapat. Érdekes, hogy a második félidőben bejött középre Ronnie és egyből többet volt játékban.
- elprat
- Capitá del Barça
Hja...Los Barrachos írta:Az előzetes tervek szerint Ronaldinho játszótársa ma Giuly és Saviola lesznek, azaz a brazil és az argentin el fogják dönteni a meccset, szerintem!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz,mert az nem is tudom mekkora blama lenne ha ma nem nyernénk! De fogunk!Los Barrachos írta:Az előzetes tervek szerint Ronaldinho játszótársa ma Giuly és Saviola lesznek, azaz a brazil és az argentin el fogják dönteni a meccset, szerintem!
FORZA RONNIE!
FORZA BARCAAA!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az előzetes tervek szerint Ronaldinho játszótársa ma Giuly és Saviola lesznek, azaz a brazil és az argentin el fogják dönteni a meccset, szerintem!
-
- Llegenda del Barça
Hát mindenesetre nem szabad rögtön gólt, gólokat várni majd Eto'o-tól. Ezt ő is megmondta. Nagyon nagy kérdés h milyen formába fog visszajönni, véleményem szerint az egész Bajnokság meg Bl végkimenetelére erősen fog hatni, majdhogynem döntő lesz. Ettől függetlenül nagyot kell javulnia a csapat többi részének is!!!
- -Deco-
- Jugador del Barça
Az biztos, hogy sokat fog segíteni és változtatni, ha Eto'o-ék visszajönnek.. Mondjuk az elején még biztos nem lesznek olyan csúcsformában, de nem hinném, hogy sok idő kellene a visszaálláshoz..